Új privát üzeneted érkezett!

Coca,
nekem a drapp van felül. Az szebb. De tényleg porszívózhatsz sokat. A sötétebb praktikusabb. (Örülök hogy segíthettem :lol: )
Vendég

Akkor azt kapom szülinapomra az anyukámtól! Köszi! Cukik vagytok!

Kép
zölddisznó

Zöldi, hát nem mondták, hogy bármit is pótolni kéne! De egyre durvább kezd lenni! :cry: Már a wc közelébe sem merek menni! Sőt ha megyek már az is rossz, mert akkor is érzem, hogy pisilni kell!

Kép
kata05

És csíp is, vagy "csak" gyakrabban kell járni? Hüvely téren nincs gáz?

Kép
zölddisznó

sziasztok!

coca,
a vilagosabb szebb, de mint tudjuk Neked hamarosan ket rosszcsont kolkod lesz, ugyhogy valaszd a masikat, hacsak nem 1 eves idotartamra szanod...
Isten eltessen sokaig egeszsegben, boldogsagban, nepes csaladban!
megneztem a kepedet, miert is nem irtad le hany kilo vagy???? :shock: szeretnek en ilyen vekony labakat az elefantlabaim helyett...

bettike,
koszonom, hogy maris beirtad a tablaba az aktualitasaimat.

ancsa,
nekem is volt laparom, a mehenkivuli miatt. priviben megirom en mennyit adtam, jo? eyebkent en sem vereztem utana, ugyhogy te tenyleg a kuret miatt verzel, es amint Afonya irta az menstruaciopnak szamit, mert innen ujra kell epuljon a nyalkahartyad. sot, az elso ciklus nem is biztos, hogy annyi lesz, mint szokott, lehet, hogy elhuzodik...

KI volt mar HSG-n??? en meg azt sem kerdeztem meg altatasban, boditasban csinaljak-e...

mondtam mar, hogy ebben a honapban mar nem is homeroztem? bele sem illek a topikba, mi? :lol: a kov-ben sem fogok, mert akkor meg uh-n kovetjuk figyelemmel egyetlen remenyunket, a jobb oldalt!!!

tovabbi szep vasarnapot!
vakond
vakond

coca,
nem lattal te meg turo rudit szonyegbe kenve :lol: :lol: :lol: de majd fogsz!!! :wink:
vakond

Vakond! Ha lesz baba(ák), akkor már nem itt fogok ám lakni. Úgyhogy DRAPP a végeredmény.
Amúgy csak a képen látszik úgy, iszonyatos méretű csülkeim vannak. Szirom a tanum rá, ő látott tegnap. Csak mivel 183 cm vagyok, ezért eloszlik az a 100 kg.

Én voltam már HSG-n, ott bizony nem altatnak! Mégcsak nem is bódítanak. Nem tart tovább néhány percnél, és egy-pár erőteljes mensis görcsnél nem rosszabb. Kibírható, de azért nem csináltatnám meg minden nap.

Szóval jobboldali vagy! :wink:

Kép
zölddisznó

Vakond! Én voltam HSG-n. Röntgenes verzió, nem volt altatás, sem bódítás. Összvissz 20 perc volt az egész, aztán spuriztam haza.
Nem fájt, csak 2 erősebb mensiszerű görcsöm volt, egyszer amikor felnyomták a kontrasztanyagot, meg amikor kifolyt a hasüregbe.
Nálam szerencsére fel tudták tenni a gumikatétert, meg nem kellett méhszájat tágítani, ezért nem fájt. De ha nem sikerül a katétert feltenni, a másik módszer állítólag nagyon fájdalmas.
Ha még kérdésed van, én szívesen válaszolok.

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso,
milyen gumikatetert??? :shock: azt hittem vekony csovecsket vezetnek be, ami nem lehet gond...nekem is rontgenes verzio lesz, ezt mondtak. mondjuk nem is tudom mi a masik verzio ...

coca,
miutan leirtam epp arra gondoltam, hogy zarojelben megjegyzem , hogy minden politikai toltet nelkul irtam, de aztan arra gondoltam, hogy ha nem emlitem meg talan eszre sem veszitek :roll: tevedtem...

most elmegyunk a tesomekhoz, osszeeresztjuk a kolkoket.
vakond
vakond

Vakond: gumikatéter= vékony gumicső :lol:
(nekem előtte azt mondta a doki, ha nem sikerül bevezetni a gumicsövet - akkor sokkal jobban fog fájni mert más módszert kell alkalmazni. Az asszisztens csajszi cipelt is magával valamilyen szettet, de szerencsére nem volt hozzá szerencsém).
A lényeg, hogy próbálj ellazulni, amennyire csak tudsz, így tuti megúszod a gumicsővel. Meg ugye ezt akkor csinálják, amikor nyitva a méhszáj, ált. 6-12. ciklusnapon, hogy ne kelljen méhszájat tágítani, meg tuti ne álljon fenn terhesség...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata, nagyon sajnálom :( , teljesen együtt tudok érezni. Nekem segitett, hogy tényleg sokat ittam, gyakorlatilag egyfolytában, igy ugyanúgy kellett pisilnem, de nem csak inger volt, hanem tényleges pisilés. És annyira nem is fájt, mintha csak próbálkoztam volna. gyógyulj meg mihamarabb!

Ancsa, te is gyógyulj meg!

Zöldi, Boldog Szülinapot, nekem is a drapp jön be, a kanapéhoz szerintem sok lenne a másik :D

vakond, drukkolok, hogy minden oks legyen. Nekünk már most van csokifolt a kanapén, meg sárgadinnye folt kölök nélkül, az Uram által, az a szerencse, hogy lehúzható a huzat, és fehér, igy hiposzom havonta :lol: Az Uram azt mondta edz a kölökre. :?

A táblából való kivétel különben jó ötlet, úgysem sokat tudok jönni.

Purc

Kép

Kép
purc

Anyóséknál voltunk ,most értünk haza!

Coca, csak inger van csípni még nem csíp! Hüvelyi gondom hál istenek nincs eddig!

Remélem nálam is úgy fog végződni, mint Purcnál és akkor meg leszek elégedve! :lol:

Tényleg, Purc hogy vagy???

Kép
kata05

Vakond, miért ne illenél ide! Mindenki ide illik, aki hőmérőzik és aki abbahagyta! :lol:

Kép
kata05

Bocsánat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:

Hőm maradt 37.1-en, reggel teszteltem egy full negatívat. Még mindig nem jött meg... :roll:

Kép

Nem tudtam jönni, ne haragúdjatok, de holnaptól.... hajjaj!!!! Tudjátok! Munkanélküli Snufi lettem 1.5 hónapig.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

sziasztok!
most értünk haza mi is anyóséktól.

coca: küldtem képeslapot a freemailedre...

bocs a többieknek most nem írok, mennem kell tanulni.
katica
katica30

Kata köszi a kérdést, megvagyok0 :lol: Valamikor jobb, valamikor rosszabb. Arra azért rájöttem, hogy akkor sokkal nagyobb a hányinger, ha rossz minőségű kaját eszek, úgyhogy most figyelek nagyon mit eszek.
Ha még nincs csipés, akkor tényleg sokat igyál, nagyon sokat. És remélem, nálad is igy végződik, ahogy nálam :wink:

Szirom, marha szép helyen laktok.

Snufi, sajnálom, de ez még bármi lehet, a 12 dpo-n nem biztos, hogy elég a HCG. 2 nap múlva :wink:

Purc

Kép

Kép
purc

jaaaaaa, és hozzáteszem csak olyan kajákat kivánok, ami most iszonyatosna drága :( pl őszibarack, lecsó, de még jó, hogy lehet kapni :?

Purc

Kép

Kép
purc

Visszaolvastam, amíg sült a kolbi.... nyami... :D

BOLDOG SZÜLINAPOT DRÁGA COCA!!!!!!

Lili? Helyzet? Változatlan?

Többiektől bocsi.

snufi

Purc, köszi! Már kihirdettem az eredményt, az drapp lett a befutó.

Katica! Naggggyyyyon cuki vagy!Köszi!

Kata! Akkor így az elején még el tudod kapni a grabancát azokkal, amiket írtam délelőtt. Meg rengeteg folyadék (3-4 l) és C-vit min. 1000-2000/nap. Szedsz E-vitamint?

Snufi! Jó az a görbe! Nem gáz, hogy negatív a 12. napon! És köszi a gratulációt!

Kép
zölddisznó

Coca, 400 mg-sat szedek, miért? Köszi a tanácsokat megfogadom!

Na megyek lefekszem mert nem érzem magam a topon!

Kép
kata05

Mert ha kiszúrod, és kenegeted vele a csúnyádat, akkor tuti nem terjed át a fertőzés. Egészen magasra kend, mintha hüvelykrém lenne. 2-3 napon át lefekvéskor. Nekem nagyon bejött! Jó pihit!

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok,

Most kerültem net közelbe.

Snufi, Lili, sajnálom a negatív teszteket :( . Snufi, lehet, hogy nem is jó napra tette be a pé.t a ferty nem? Hányadik cn-on szokott pé.d lenni?
Kiváncsi vagyok hogyan alakul a hőtők az elkövetkező napokon.

Zöldi, tudom, hogy már vége a szavazásnak, de nekem is a drapp szönyeg tetszett. :wink:
Alkatilag azt hiszem egyformák vagyunk, én is 180 cm vagyok :wink:
Aranyos az új kép.

Áfi, mi újság a vizsgáiddal? Minden ok? :wink:

Jó ötlet a két tábla, igy sokkal jobban látszunk.

Purc, én is mindenféléket kivánok, utálom a paradicsomot, de múltkor anyukám paradicsom leveséből lakmároztam, már megeszem a paradicsomos káposztát is. :)

Vakond, jó, hogy jöttél, mikor kell menned HSG-re?vagy csak kérdezted, hogy mi az? Lányok én nem értek hozzá, de hogy hogy ezt érzéstelenítés nélkül csinálják? Ez nagyon durva.....

Irjatok, most gépezek egy picit, apa dolgozik, :cry:, igy szabad a pálya .

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Kata, jobbulást és jó éjszakat :wink:

Kép
melcsi6

Melcsi! Akkor jó ízlésed van Neked is szőnyegügyben! :wink:
Jójó, 180 cm, de hány kiló? Az a nem mindegy!

Kép
zölddisznó

Cocácska 90-el kezdtem a terhességet, szóval nem vagyok pehelysúlyú, de nem vagyok kövér, csak nagydarab :wink: Eddig.

Most fejeztem be a kismama tornát.....videóról.....Megpróbálok nem sokat felszedni...

Kép
melcsi6

Van pocis fotód? Szerintem a Tiédet még nem láttuk! Naaa, lécccccilécccccilécccci

Kép
zölddisznó

Na, megnéztem a naplós fogyis riportot, és aszem befejeztem a 90 napos diétát!!!!!!!!!! Inkább kevesebbet eszem, meg torna, de nem diéta!!!

Melcsi, a hőm akkor szokott leesni,amikor megjött. Vagy leesik, és aznap, vagy max. másnap megjön. Tehát gondolom holnap reggel fog megjönni. :(

snufi

Nem szeretnem nagyon a pocakfotozást :wink: , csakis neked, közkivánatra :wink: Kép

Na, eddig tartott meg egyedül megcsináltam....

Kép
melcsi6

Sziasztok Lányok!

Snufi!
Úgy látom egy hajóban evezünk :( sajnálom a - tesztedet, de a 12 dpo még biztos nagyon korai. A hőm visszament 37,1-re :?

Én 15dpo-nál járok görcsök elmúltak, a gyomrom nagyon vacak, melleim feszülnek piri eddig elkerült. Lehet hogy rossz helyre tette ferti a pé-t? :shock: De én is akkor éreztem a szurkálást. Létezik, hogy a 15. napon még nem termel elegendő hCH-t? A fertin nézegettem a hőgörbéket, és volt egy pár olyan is ahol még a 18. napon is negatív lett a tesz eredménye és csak kb 20. napon lett +. Össze vagyok kavarodva.

Bettike!
29 éves vagyok és 30-32 naposak a ciklusaim. Jelenleg a 34. napnál járok.

Teszek azért egy mai görbét:
Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Ez nagyon pici! (Nekem most nagyobb) Nekünk, "nagyoknak" jó elfér a tökmag, és csak később látszik?

Kép
zölddisznó

Hát Lili... az a helyzet - ugyanúgy, mint a Tenálad- , hogy nekem se nagyon szokott késni. De mondjuk, nekem ma van a napja, szóval, ha holnap megjön, akkor is csak 1 napot késett. De én érzem, hogy meg fog jönni. Nem görcsölök, csak ... belülről... ez az érzésem. Holnap reggel várom az görbédet!!! Tesztelsz holnap? Én nem.

snufi

Köszönöm mindenkinek, hogy szorítottaktok nekem! Nagyon jó kis csapat ez! :lol: Így minden könnyebb.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Snufi!
Nem tesztelek holnap. Ha még holnap sem lesz semmi, akkor kedd reggel.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Hát Zöldi, még csak 5 és fél hónapos vagyok, az igazi pocaknövekedés még csak ezután kezdődik. Pocak szempontból szerencsés vagyok, vagy inkább voltam, nem volt hasam. Ezért fura most amikor lehajolok cipőt kötni, vagy csizmát húzni, olyan mintha kilennék párnázva :) .

Egyébként azt mondjak, hogy a magas, széles nőknél több helye van a babynek :wink: .

Snufi, Lili meg semmiképpen ne adjátok fel!!!!! Pár nap és próbálkozzatok újra.

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Zöldi, Boldog szülinapot!!!
Kép

Pénteken azt mondta a doki, hogy akciózzunk, mert pém lesz na a 36,5-el annyira nincs pém, hogy csak na!

Lili, Snufi, lehet még pozitív az a teszt :)

Melcsi, neked 21 hetesen csak ekkora a pocakod??

Snufi, mi volt a naplóban??

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Köszi Pipi! Ugye milyen kicsi Melcsipocak?
Megyek csobbanni!

Kép
zölddisznó

Melcsi!
A barátnőm a múlt héten volt HSG-n. de tőle megkérdezték, hogy kér e érzéstelenítést. Nem tartott neki sokáig, de azért ő is mensi szerű görcsöket érzett. Azt nem tudom hogy Pesten hol csinálták.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Melcsi!
Jaj bocsánat! ezt nem neked akartam írni! Neked azt akartam, hogy gratulálok a pocidhoz. :oops: Ma ilyen hülye napom van.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!

Coca!
Nagyon Boldog Szülinapot kívánok Neked! Minden vágyad teljesüljön!!!!!!!!!!!!!!!:-)))

Snufi, Lili! Ne adjátok fel, az én barátnőmnek az elmaradt mensi után 10.napon lett pozitív a tesztje!!!!!!A hőtök pedig nagyon szép! Drukkolok nektek!!!!

Kata!Igyál tényleg sokat, mert az segít!

Melcsi6!
Szép a pocid!!!:-)))Nekem is kell ilyen pocak!

Purc!
Neked is nagyon jó lehet, nő már a pocakod?
kisfóka

Csikken: az, hogy ha vki egyszer fogyókúrázik/diétázik, akkor a szervezet megváltozik, és ha abbahagyja, és normálisan (azaz akár odafigyelve is) eszik, akkor elkezd hízni, kvázi: még dagibb lesz, mint a kúra előtt. = ÖRDÖGI KÖR Szóval óva intenek mindenkit minden fogyókúrától. Helyette: amennyit ennél, annak a felét/3/4-ét edd + mozgás!!!

A riportot összefoglalta:

snufi

Lányok!
Most el is köszönök amíg össze nem keverek mindent. Jó éjszakát mindenkinek, holnap jelentkezem. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

igen Csikken, :oops: :oops:, de a lényeg, hogy benne a baby pont jó méretű :wink:

Akkor szigorú akciózás, ha a doktorbácsi kiadta :) , jön az a pé.

Kép
melcsi6

Köszönjük (Lilivel "kézenfogva") a bíztatást, reményt. Jól esnek nagyon! De bárhogy lesz, most elkezdődnek a vizsgálatok, szóval újúlt erővel vágok neki a köv. időszaknak!
Lili, Ti mióta is próbálkoztok? Ti már voltatok vizsgálatokon?

snufi

Fókám! Neked is köszi!

Snufi! Csak koplalni nem szaban, kevesebbet enni igen. A fogyókúra és a diéta nem ugyanaz. Diétázni szabad, azaz kevesebbet, vagy mást enni. És az általad is alkalmazott 90 naposnak nem is a koplalás a lényege. Sőt! A tápanyagok szétválasztásával nem kell koplalni egyáltalán. Csak ne keveredjen a fehérje, és a szénhidrát...

Kép
zölddisznó

Melcsi,
nagyon kedves hogy emlékszel! :) Megvan minden vizsgám, pénteken letettem az utolsó 3at, kész ez a félév is! :D Már csak 1 van hátra...
Bájos a pocakfotód! Igazán nincs miért nem szeretned a pocakfotót! :wink:
Vendég

Na szép álmokat topiclakók!!! :wink:

snufi

Melcsi, nekem már most nagyobb a pocakom, pedig nekem sem volt nagy :( Állítólag függ a méh elhelyezkedésétől :lol: Én erre fogom.

Kisfoka, épp ma mondta az Uram, hogy mekkora már a hasam, dehát gyarapszik a drága :lol: meg én is :lol:

Lilli, lehet, hogy a pé nem akkor volt, és akkor ha nem jönne meg, akkor 2 nap múlva snufival :wink: Mennek a drukkok.

Purc

Kép

Kép
purc

Jó reggelt!

Fogigátlós hónapomban tudom, nincs értelme mérni, de azért hadd rakjam fel, ha már ilyen szorgalmas vagyok! Naaaa, lácccccci!
Kép
Bár ki tudja? Lehet, hogy mutatni fogja a hőm, hogy most nagy valószínűséggel nem lesz pé? Ez lenne a cél! Na, majd meglátjuk...

...ez meg csak úgy, mert aranyos:
Kép

Snufi+Lili! Ma no teszt, tudom, de szorítás!

Purc! Foto! Most!

Kép
zölddisznó

Prof. Dr. Áfonya!
Gratulálok! Kép

Kép
zölddisznó

Szép Jó reggelt mindenkinek!

Csak gyors helyzetjelentés. Piri sehol. görcsölés nincs 16. dpo-nál járok.

Görbe:
Kép

Este még jelentkezem.

Snufi?????

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X