Hello Lányok,
Haga,
helyes a baba.
Sok boldogságot kívánok hozzá, de asszem már megvan.
A 7vége nekem nagy dögrovás volt, hányinger, hasfályás folyamatosan, nem ettem, csak vizet ittam. Ma szinte vizet fostam, (bocsi
), aztán vacogtam, és aludtam egész nap. Most már elmúlt a rosszullét, csak punnyadt vagyok.
De megint van étvágyam!
Szóval most már egyre jobb.
Ezalatt apa összerakta a 2 gyerekbútort (pelenkázó, kiságy), nagyon büszke vagyok rá!
Tegnap berezeltem, hogy szülök, azért fáj a hasam, és hevenyészve összedobáltam egy kórházi cuccost, meg a baba hazahozós holmiját.
Hű, csajok, mostmár olyan konkrét az egész, tényleg babánk lesz!
Sokat mozog, egyre erősebb, az egész hasam már egy baba.
Bárhol nyomom, mindenütt van valamije.
Betti,
már lejjebb szállt a hasam, 3 ujjam is befér a szegycsontom és a méhboltozat közé, a bordáim sem érzékenyek már.
És már vannak félelmeim is, igen.
Főleg azért, amiket tanultam ez egyetemen, szerencsére ilyenekkel nem kell foglalkoznod.
Tartok a szüléstől, a fájdalomtól is, hogy hogyan fogunk az elején boldogulni a babával, hogy biztos egészséges lesz-e, ilyenek...
Gondolom, ezek a félelmek természetesek. De azzal bíztatom magam, hogy a szülés során a mi kisbabánk fog megszületni (na, ez értelmes volt,
), és a sok pozitív érzelem tompítani fog a félelmen, fájdalmon...vagy az eda.
Ja, és nem akarok több szüléstörténetet sem meghallgatni, mert annyi értelmét látom, mint mikor vizsgaidőszakban egymást kérdezgettük, hogy milyen volt a vizsga.
Remélem ezzel nem bántottam meg itt senkit. Sajna én már a napokban kaptam a fejemre, hogy minek gondolkodok edán, az úgy nem igazi szülés, úgyse fáj, utána is minden oké lesz...stb. Persze én kérdeztem, de nem kellett volna.
Nem akarok szuperanya lenni, akinek minden a kisujjában van, nem gondolom, hogy a szülés nekem lesz nagy szám, inkább a végeredmény
, csak azt akarom, hogy a babám kijöjjön, és bolgok legyünk 3asban. (Bár remélem, még bennmarad 1-2-3 hétig, hadd zsírosodjon.
)A többi meg majd jön magától, nem igaz?!
Te hogy vagy ezekkel?
Sajnálom, ha off voltam, de ez most kijött belőlem, mint a víz ma.
Na,lefekszem, mert még nem vagyok 100as.
Ági
37+2