Új privát üzeneted érkezett!

Sonjus!
Ezek szerint azért cska sikerült kiszedni téged az aknából. Vagy levitték neked a szgépet?
Nem vagy egyedül. Én itt vagyok és jól szórakozom.
AMikor én az 1. autómata mosógépemet megvettem (az elöltöltős volt) ott ültem előtte a papírjával a kezemben és néztem, hogyan dolgozik (mint Te). Mint egy kisfiú, aki új játékautót kapott:-) :oops:

Judit!
Örülök, hogy akkor ez tényleg poz.teszt és annak is, hogy Esztike jobban van.

Snufi!
Örülök, hogy kilátásban az új munkahely (szerintem a baba is). Milyen munka?

Katica30:velem is ezt csinálták, ha vizsgálatot kértem. Még én éreztem hülyének magam, amikor a doki (exdokim) azt kérdezte: MIt gondol, mit látunk abban, amit én így nem látoK???Mondjon nekem egyet, akkor azt mondom igaza van.
És még én éreztem hülyén magam, amiért kritizálom, ill. megkérdőjelezem (nem is azt tettem..)az ő szaktudádát és hozzáértését..
Szóval nehéz ügy. ÉN rá is fizettem a nagy bizalmamra..

Lili!
Hát a te hőd is elég babagyanús...Drukk.

Kata05!
Szegényke! Remélem, jobban vagy! MItől van hányingered?

SZirom!
Hogy vagy?

Pandácska!
Eltűntél?

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó!
Veled mi a helyzet mostanság? Doki, vizsgálat...
bocsi, hogy így kérdezem, de a tábla a másik oldalon van és lusti vagyok visszatekerni! :)

Lányok!
Tud valaki valamit a Persona Monitorról?
Hol, mennyi, miért, PIÉRT :shock: ?
sonjus

Önkényesen úgy döntöttem, hogy ebben a hónapban nem számolom bele a pecsételős napokat!
Igaz, hogy így még csak ma van a 20 cn, de régen sem számoltam!
sonjus

Hello!

Köszönöm szépen a kérdésed. A táblázatban nem szereplek, mert még nem adtam meg bettikének az adatokat. :oops:
A ciszták remélem el fognak múlni. Tegnap óta jobban vagyok. Orvost váltottam. HA visszanézel, kiderül, miért. Most rendi ovosom van, de úgy tudom, nem a medd.kut. a szakterülete, de majd nála szeretnék szülni. Most a ciszták miatt megyek vissza hozzá. 2 hét múlva meglesz a vérvétel eredménye is. Ha meglesz és addig megjön, akkor mensi után vissza kell mennem. Tehét kb.2 hét múlva. (Elvileg holnap kell megjönnie, ha be nem lett most kavarva neki :cry: ).
Végre döntöttem és kaptam időpontot a Kaáliba. Febr. 7-én megyünk először konzira. Úgy várom már.....

Röviden ennyi van velem. Dolgozok, de időnként felkukkantok:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Erre varrjatok gombot :shock: :roll:

Kép

Sietősben vagyok, később jövök!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szép napot!:lol:
Kép

Holnap jön miki! :wink: Úgy is péntek lesz! :lol:

Így, hogy meg fog jönni annyi, de annyi tervem van, hogy csak na! Reggel a hőm láttán röpke 10 perc alatt kiszomorkodtam magam, még sírni sem volt kedvem, aztán azóta jár az agyam, hogy mit is csináljak!

Így jövő héttől megyek aerobikra, apával lehet idén belevágunk egy lakás vásárlásba, ma a munkahelyen bevállaltam, hogy megcsinálom az ellenőrzést, jövő héttől félév zárás, meg kezdődik a felvételi, aztán egy hét múlva az érettségi előkészületek!
És még azon gondolkodom, hogy mivel is foglaljam le magam, ha marad szabad időm! :oops: Várom a tippeket! :lol:

Ja és persze befejezem a hőmérőzést! :lol:
A babanetet persze, hogy nem! :wink:

Kép
bettike
Eger

Helló Lányok!
Már bent vagyok a munkahelyen fél 8 óta, de idáig olvasgattalak Benneteket, és szedtem össze a gondolataimat.

szilcsi,
Tandíj??!! Ne már, én pont erre tartogattam magam! Gondoltam gyerek mellett jöhet az újabb tanulás, erre most ....

katica,
Sajnálom a dolgot, de nézzük a jó oldalát. Elkezdődött valami az ügy érdekében, és ki tudja, lehet, hogy elég lesz ez a kis Closty!!!

judis,
Nagyon szép nevekben gondolkoztok. Eszter, akkor már javulóban van? Biztos leszívta az energiáját ez a fránya betegség,, azért nyűgösebb. Ő is aktívan kiveszi a részét a névkeresésben? Ő milyen nemű testvérkét szeretne?

bettike,
Köszönöm a táblócában való megjelenést! Hogy s mint vagy?

lili,
Tényleg szépen alakul a görbéd! Hogy mászik felfelé! Én hinnék a csajoknak, tudják mit beszélnek! Ja, és a jelek sem rosszak ....

kata,
Szerintem sem az Lh-t figyeld, hanem a magadon észrevehető jeleket!

snufi,
Te aztán nagyon ügyes csaj vagy! Máris új munka??!! Majd meséld el, hogy történt a dolog!

monyóka,
Várjuk a beszámolót!

sonjus,
Én jól elszórakoztam Rajtad, csak mindig belezavarodtam a gondolatgyűjtésbe. Az a négylevelű nem is rémült, inkább csak olyan kis szendén mosolygós. Még szerencse, hogy nincs nedves időszak, mert lehet, hogy akkor uszizhattál is volna egyet lent! Vicces eset! Legalább is gondolom, ha ott lent magadon kuncogtál.
mfpan

Sonjus! Minket is szórakoztatsz, nem csak magadat! :wink:
Jó a bírka!

Monyóka! Na írjál már!

Robcsi! Lassan 2 hete nem hallottunk rólad, miért????? :shock: Még mindig internyet? :lol:

Mfpan! Szívesen!

Szirom! Nem tudok varrni! :oops: Erre főleg nem! :lol:

Ja! Még annyit, hogy elillant a bigcici! :roll:

Kép
bettike
Eger

Bettike, mfpan: Jó reggelt!

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike, vhol meg tudlak érteni, hogy abbahagyod a hőmérőzést! Szerintem köv-ző hónapban én sem fogom csinálni!
Lh tesztet sem fogok többet!!!!!!!!!!!!!!!!!!( csinálni), tegnap este tökre bemérgesedtem rajta!!!! Lehetetlen, hogy még nem volt és semmit nem is jelez (halvány vonalkára gondplok)! Szval megfogadva tanácsotok magamat fogom figyelni!!!! És 2 naponta szex, most ezt próbáljuk ki! :lol: Szval a mai estém naggyon jó lesz!

Robcsi, Ceni, Szilcsi????? Mizu????

Kép
kata05

bettike,
Mizu írj Magadról vmt!

babaimado,
Neked is szép jó reggelt!
Te is írj Magadról!
mfpan

sziasztok
elveszett bárány jelentkezik. ma megyek vizsgázni fél 6-ra :?
sok a termés, most nincs időm visszaolvasni :?

Bettike
Most én sem hőmérőztem a menzi alatt, tegnap mértem, ma megint nem. De azért fogok mérni, csak ma később keltem úgyis.

Judis
Kép

többieknek is írok majd később :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Szirom!
Megpróbálom persze nem cipelni, de úgyis kell. amúgy ő is több már mint 14 kiló.

mfpan!
Eszter még teljesen érti a dolgot. Igaz, nemrég született unokatesója ráadásul kettő is, azt érti hogy baba pocakban aztán kint. de amíg nincs pocak nem fogja fel. azt meg főleg hogy fiút vagy lányt szeretne :) még csak most tanult meg úgy nagyjából beszélni..

snufi!
grat az új munkahelyhez!

Gaby!
köszi :) drukk a vizsgához!

judis

Bettike!
Bakterrrrrr!!!!!!!! :evil: :evil:
Szóval 10 perc alatt kiszomorkodtad magad és tele vagy tervekkel! Ügyi vagy!
Az én terveim erre az évre: fittness (mindig azt mondom, hogy a jövő héten :) ) és mínusz 8 kg, egy új hűtő, új autó! Szóval lesz mire gyűjteni :)
Nem mérsz a köv. hónapban? Én épp arra gondoltam, hogy mérek :lol: Váltjuk egymást! Azért gondoltam az újabb mérésre, hogy a vérvételek eredményeivel összevetve, majd okosabb leszek :shock: Majd jól belemagyarázom a dolgokat :)

Örülök, hogy szórakoztatóak a sztorik!
Velem elég gyakran történnek ilyenek, mikor jókat nevetek magamon :) majd mesélek!!!
Néha teljesen szőke bírok lenni!
(és tényleg szőke is vagyok :lol: )

Persona Monitorról senkinek semmi?
Most akkor 1 cn, ha pecsételés van, vagy csak ha már "ömlik"?
sonjus

Gaby!
Egy jó nagy kalappal!!!!!!!!!!!!
sonjus

Sonjus! Én arra szavazok, hogy ha már megvan rendesen az az 1 cn!
Monitorról passssz!

Kata! Nem lesz következő hónap! :wink:

Gaby! A kínaik egész évi termését neked estére! :wink:

Ja és teázni sem fogok! Mert csak kínzom magam délutánonként az ivással! Hát kell ez nekem?

Mfpan! Miről szeretnél hallani, hogy írjak magamról?

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Vagyok én is, csak melózom.

Gaby, szorítok neked délutánra! Milyen vizsga lesz?

Sonjus, nekem már pénteken volt valami kis pecsételésszerű, de nem igazán rendes mensi, így én szombattól számolom a ciklust.

Bettike, jó, hogy ilyen könnyen viseled! Ügyi vagy!
:lol:

Kép
szilcsi

Ki hova tűnt????

Kép
kata05

Szilcsi! Egyébként úgy veszem észre, hogy egyre könnyebben megy, tehát az első két-három hónapban nagyon sírtam, még a múlt hónapban is el voltam keseredve jobban! Ennyit tesz az idő!

Kata! Ellenőrzök! :lol: :lol:

Adjatok már még tippeket, hogy mit lehet csinálni szabadidőben?

Kép
bettike
Eger

Bettike, hát.... töm-töm-özni!!!!!!!!! :lol:

Kép
kata05

Bocsesz,
A főnököm fel-alá rohangál, most akar dolgozni - s persze ez nekem sem jó, mert soha nem tud semmit.... - úgyhogy csak be-be pillantok.

bettike,
Sajnálom, de nagyon jó, hogy ennyi terved van! Főleg ha teljesül is mind!!! Teljesüljön, de a legnagyobb legfőképpen!!!
Bármit szívesen olvasok, sokat nem tudok Rólatok, úgyhogy mindenről írhatsz!!!

judis,
Ja, nem tudtam mennyi idős a kis Cukorfalat. De furcsa lehet neki, hogy nem is látja, de anyáék meg vannak róla győződve, hogy ott egy tesó van... Ja, ezt az Ő fejecskéjével próbáltam végigvinni.

bettike, kata,
Nem fog ártani a hőmérőzés hiánya, csak akkor nehogy azon idegeskedjetek, hogy vajon most mennyi lehet a hőm?!
Csak nyugodtan, ne foglalkozzatok semmivel, csak a párotokkal és magatokkal!

sonjus,
Kilók edzés nálam is terv. De ahogy itt olvasgattam 60%-unknál.

Sok helyen olvastam és hallottam, hogy az első rendestől kell számolni a ciklust. Magamról nem tudom, mert nekem mindig bumm bele-ként kezdődik.
mfpan

Bettike, szabadidő nekem sosem jelent problémát. Iszonyat mennyiségeket olvasok, egy jó könyvvel át tudom virrasztani az éjszakát. :wink:
Amúgy takarítás, lakáscsinosítgatás, sütés-főzés, új receptek kipróbálása (párom nagy örömére). :wink:
Barátnők meglátogatása, mászkálás a városban, cukrászdalátogatás.
Néha keresztszemeseket hímzek, néha gyertyákat öntök, néha gipszet öntök... :oops:

Kép
szilcsi

Sziasztok!
Én is kérdezni akartam, hogy bele kell-e számolni a pecsételést. Nekm nem szokott lenni előtte, most meg aznap, amikor meg kellett volna jönni, pecsételt egy picit, másnap és harmadnap is, és aztán két napig volt rendesen (kedd, szerda) ma már nincs semmi. Nem utal ez alacsony progeszteronszintre szerintetek? Főleg összevetve a görbémmel, ami csak nagyon nagy jóindulattal nevezhető szerintem kétfázisúnak :( Kép
zsebi_baba

Kata! Akkor ma ezt a töm-töm kipróbálom!

Szilcsi! Köszi a tippet! Holnap akkor sütök valami sütit, szombaton délelőtt város, délután sógornőmék, vasárnap bevásárolok! És a párom még nem is tudja, hogy milyen jó programokat találtam ki és neki is részt kell vennie rajta! :lol:

Amúgy nekem sincs semmi előjele a mensinek! Csak úgy durrbele! Elég rossz is! Azaz most már a hőmről tudom tájolni, de még így is durrbele jön meg!

Kép
bettike
Eger

Na, nem tömték be a lyukamat.
Olvastam. De nem írok. ...vagy mégis?

Nekem az egyik doki ezt mondta, a másik meg azt. A Kaáliban az első rendes számít 1. cn-nak.

Gaby! Én is szorítok!

Az a gáz, hogy itt csak a tanáriban van netes gép, és jönnek-mennek-kíváncsiskodnak. Nem átallanak belebámulni még az ember levelezésébe is. Hallatlan. Dolgozatot kéne javítani! De nem akarok.
Mai kaja:
reszelt répa (citromos-,mézes), alma, narancs, zellerkrémleves délben, göngyölt husi salival este. Mondjuk az ebédet-vacsit inkább fordítva kéne, de akkor elválik az én 89 napos férjecském.

Na, megyek, mindjárt kicsengetnek.

Pusz!

Kép
zölddisznó

mfpan!
hózzászólásom végén ott egy vonalzó Eszterről, ami mutatja mennyi idős :)
kiváncsi vagyok mennyire fogja felfogni. pl majd a 4d uh-nál.

judis

Szép napot mindenkinek!

Nem érkeztem még visszaolvasni mert dogozom 1000-el majd estére. De a görbémet gyorsan feldobom. Egy kis remény megcsillant bennem :)

Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

A 12 DPO-nál járok ma.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili ez aztán a görbe!

Pan én így se úgy sem tudom mikor van pé-m, mert nekem csak 3 nappal utánna lesz egyértelmű hogy volt! Nem tudom ezt jobban elmagyarázni! Olyan mint most Sziromé( tartja magát a hőm és hirtelen megugrik).

Na mennem kell megyek a 2. műszakomba! :cry:

Este lehet jelentkezem!!!

Kép
kata05

Sziasztok!

Itt vagyok már 2 órája, csak barátnőmmel beszéltem 2 órát telefonon.... :lol: , meg visszaolvastalak Titeket.

Sonjus, birkamániás vok kb. 10 éve! Otthon minden van baris: óra, pizsi, hálóing, bugyi, zokni, póló. lábos, bögre, betlehemi 3 királyok (!!!), szélcsengő, sültkrumplievő pálcika (!!!), kulcstartó, gyűrű, ágyneműhuzat... :lol:

Lili, ez nagyon babagyanús! :wink: Tennél fel előző havi görbét :?:

Bettike Társam! Totál feladtad? Jó látni , hogy nem törtél le... :idea:

Gaby, kalappal! :o

Máris jövök a görbémmel és a melós történettel!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi!
Én békával vagyok hasonlóan mint te :)

Lili!
Ennek a görbének ide érzem a babaszagát!!!!!!!!!!! :)

Zsebike!
:(
sonjus

kata,
Aha, értem. Akkor gondolom nagyon ki sem tudod számolni. Ismerős, főleg az elején. Hát akkor akciócni kell folyamatosan.

judis,
Mekkora VAK vagyok!!! Tényleg, a kis édes csurkájával!!!

zöldi,
Nekem meg az összes irodába bejáró munkatársam fickó, úgyhogy nem győzöm elrejtegetni a babanetet. Még jó, hogy saját irodám van, de mindig ez a találkahely, kávézó stb.
Hű de fini kaják. Ha nem haragszol lopok egy kis ötletet. Köszike!

zsebi,
Most nekem is hasonló kínlódos. Majd mindjárt felteszem
mfpan

Sziasztok!

Probalom roviden leirni az eredenyt!Nemreg jottem haza,eleg szarul vagyok meg,faj is ulnom! :( Nem tudok meg vissza olvasni,ne haragudjatok!KOSZONOM SZEPEN HOGY GONDOLTATOK RAM ES SZORITOTTATOK!
Ha jol emlekszem Afi eredmenyere,akkor kezet foghatok vele! :cry:
Olyan merteku osszenoveseim vannak hogy csak nagy nehezen tudtak benezni!Mindket oldalam teljesen el van zarodva!A meh tukrozessel latott a doki valami polip fele valamit amit kurettel szedett ki! :cry: Lombikra vagyok eselyes csak!!!
Ha mar jobban leszek leirom reszletesebben is!Koszonom megegyszer a drukkokat!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, ezek nem jó hírek, sajnálom... :( Mi Veled vagyunk!

snufi

Ancsa,
őszintén meg vagyok döbbenve!!!
Nagyon nagyon sajnálom!!! (Jól emlékszel pont így jártam én is)
Ha bármiben segíthetek, vagy kérdésed van kérlek írj priviben vagy mailen vagy bárhogy!
Vendég

ancsa,
Nagyon sajnálom.....
Légy erős és ne add fel a reményt!!! Lehet Baba!!!
mfpan

Ó Ancsa, annyira nagyon sajnálom! :cry: Várunk, ha már tudsz jönni! Kép

Ettől félek én is.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Egy pár épp szerelmeskedés közben hallja, amint a felszarvazott férj hazaérkezik és a garázsajtót zárja. Kiugranak az ágyból, és a nő a szeretője kezébe adja a ruhákat:

- Úristen, a férjem mindkettőnket megöl, ha ránk talál. Ugorj ki az ablakon, itt az összes ruhád!
- De szakad az eső, drágám!! - válaszolja a férfi, mire a nő ellentmondást nem tűrve kituszkolja a férfit a hátsó ablakon, aki egy utcai maratoni futóverseny kellős közepébe csöppen. A mellette futó férfi megkérdi:

- Máskor is futott már ezen a versenyen?
- Ó, persze, minden évben.
- És mindig meztelenül fut?
- Hogyne, nagyobb a szabadságérzetem és ez erőt ad nekem.
- Ruhával a kézben?
- ... mert a futam végén egyszerűen felöltözöm, beszállok a kocsiba és hazamegyek.
- És mindig óvszerben fut?
- Nem, csak ha esik.
sonjus

Ancsa! Őszintén tényleg sajnálom nagyon! :cry: :cry: :cry: Pihengess!

Snufi! Mivel a múlt hónapban ugyan így jelzett a hőm, ezért igen feladtam, meg ugye szépen is megy le, egyenletesen, a beágyazódáson már rég túl kellett volna esnem amúgy is! Szóval már csak a durrbele hiányzik! :wink: Azért nem törtem le úgy, mert mind a két variációra ha megjön, vagy ha nem jön meg dolgoztam ki továbblépési taktikát!

Ja! Azért, hogy a januári tervet tartani tudjuk Lili és Snufi! Rajtatok a topik szeme! :wink:

Kép
bettike
Eger

Jesszusom, bocsi, nem is olvastam vissza, csak raktam egy viccet, ne haragudj Ancsa! Annyira sajnálom :cry:
sonjus

Bakter, hogy ez de rosszul jött ki, én milyen bunkesz vagyok :cry: :cry: :cry:
Ancsa!
Komolyan sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na megyek elásom magam!
sonjus

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
sonjus

Akkor a "csúcsszuper" görbém:
1168514225.41.doc

Nagyon érdekes, mert okt-nov-ben az átlaghőm volt 36,65 és felment 37,2-ig, most meg 36,7 a max. Így most azt sem tudom ebben a hónapban volt-e peteérésem.
mfpan

Enyém görbe: (-0,1 C)

Kép

snufi

És a melós történetem:
Végzettségem szociálpedagógus, most egyetemen tanulok tovább mentálhigiénét. Ezzel szemben 4 hónapja egy hitelügyintéző cégnél dolgozom/tam. (szakmámban nem tudtam elhelyezkedni sajnos) Tervünk (egy ismerőssel) egy családi napközi létrehozása a községünkben. Ennek megszervezése, elindítása kb. fél év (+1.5 M Ft :cry: ). Mindenesetre írtam egy cikket a helyi újságba, hogy kapjunk visszajelzést az itt élőktől, lenne-e rá igény, stb. Megkeresett egy anyuka, hogy őt mindenképpen érdekelné, de amíg nem indul el, tudnék-e vigyázni a 18 hónapos kislányára napi 10 (!!!) órában. Vihetem kocsival is bárhova, bevásárolni, ügyeimet intézhetem mellette, stb. Szóval márciustól lesz egy kislányom!!! :D

snufi

Snufi! Szerintem ez csúúúúúúúúúúcs szuper! Görbeileg és munkaügyileg is! :lol:

Kép
bettike
Eger

sziasztok.

bocsi hogy eddig nem irtam de most ertem haza.anyoseknal aludtunk a varosba.
Van jo es rosz hirem is.a jo hir hogy nem kaptam fogigatlot a rosz pedig PCO:(
hat igen a bal petefeszkem tele van cisztakkal.kaptam harom fajta gyogyszert.
az egyik a merkformin,a masik tuszonovelo a harmadik pedig tesztoszteroncsokento.
a kov.ciklusom napjan megyek tuszofigyelobe.ha nem mulnak el a gyogyszertol a cisztaim akkor lapar,bar en bizom benne hogy elmulnak,mert a doki szerint nem olyan veszes,idoben mentem.szoval ennyi.kicsit megrazott amikor megtudtam a pco-t de mostmar legalabb tudjuk mi a baj.

Kép
monyoka

ancsa csak most olvasom.

hihetetlenul sajnalom a dolgot,ha lesz lelki erod akkor gyere vissza hozzank:(

Kép
monyoka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?