Sziasztok!
Csipi!
Hajrá apának! Remélem után már minden rendben lesz!
A sulihoz is gratula. Most én is ezen küzdök, hogy kéne tovább menni mert az érettségim nem ér semmit. Találtam is egy egy éves felsőfokú képesítést adó tanfolyást ami jó lehet, csak sajna a Párom nem nagyon örül neki, mert elég sok pénzbe kerül. Franc se tudja már mi a jobb.
Tényleg! Nem tudja valaki véletlenül hogy a GYED és a GYES fizetésnek minősül vagy inkább szociális támogatásnak. Az érdekel hogyha felvennék Diákhitelt, akkor azt ezekből is vonnák vagy csak a baba utáni fizetésemből?!
A felújításos dologgal kapcsolatban együttérzek!
Van egy olyan gyanúm hogy mire egyszer kész leszünk teljesen a házzal, pont akkor kezdhetünk neki újra a felújításnak. Nekem is ki van a kukacom már tőle!
Lara, Lafi!
Köszi a méhpempős tanácsot! Vettem én is a Herbáriában és valóban a 45 szemes olyan 1200 forint körül van. Inni is iszok, bár sajna nem megy le nekem több liter. Egyszerűen nem kívánom!
Léni!
Mi volt a dokinál?
Zsizsik!
Hajrá a kilóknak! Tök jó hogy így tudsz sportolni, bár biztos az alapok nem múlnak el nyomtalanul egy emberből. Mi sajna sosem voltunk ilyen sportosak...
Kiskutya?
Anyoka!
Jó hogy újra itt vagy! A nyaralást sajnálom.
Monácska!
Én ebből a körből biztos kimaradtam, de érdekelne hogy miért kellett az öcsédnek intézetbe mennie. Kérlek írd le egy pár szóval! Vagy írj privit ha úgy jobb!
Jaj, tökre aranyos lehet apa, amikor a babakuckót simizi!
Linácska!
Nem csinálsz Te is ciklusos vonalzót?
Akkor hajrá a kistesónak!
Lecso!
Várjuk az eredményeket!
Kati!
Én sajna nem tudok okosat mondani Neked. Majd a lányok!
Mamint!
Nem tetszik ez a viharfelhős villámos vonalzó.
Ugyanaz mint amikor Monácska Szakadék volt.
Kismamik!
Kérek pocak képeket! Nem ér kispórolni ezt!
Had lássuk mi is hogy milyen szépen kerekedtek!
:D:D:D
Köszönöm mindenkinek a dicséretet, meg a bíztatást. Meg a tippeket is.
Vettem méhpempőt is a többi gyógyi mellé. A 4 mellé egy 5. reggeli gyógyszer nem olyan nagy cucc.
Olyan vagyok mint egy hipohonder.
A Férjem szerint egy fél falut meg lehetne mérgezni azzal a gyógyszer mennyiséggel amit magamnál hordok.
(Folsav, E-vitamin, Meforal, Magne B6, Méhpempő) Monácska, a borocskázás tippet köszi, de asszem kihagyom, mert nem nagyon szeretem a bort.
A mi kis röpke házasságunk épp az első mélypontját éli. Tegnap volt nagy beszélgetés (bár a Férjem egyáltalán nem csípi ezeket a beszélgetéseket
) és úgy tűnik sikerült tisztázni a dolgokat. Elvesztünk a nagy büdös szürkeségben, a hétköznapokban. Remélem mostmár fölfelé fogunk menni megint!
Néhány napja nagyszájúan kijelentettem hogy nem szoktam görcsölni PÉkor. Kár volt.
Reggel úgy fájtam hogy ihaj!
Na de ez ugye építő jellegű fájdalom...
Jah, meg Bettica, volt tojcsifehérjém. Igaz egy pár napja már, de volt.
És holnap dob egy nagyot a hőm és már ettől is nagyon boldog leszek. Remélem!
:D:D:D:D
Be vagyok zsongva, szeretnék májusi babát!
Kellemes napot!
(Hú de sokat írtam!
)
Monee