Jó reggelt!
Zöldi én úgy tudtam, hogy 29j-vagy
Sufi!
Hű de zajlik nálatok az élet, munkából ki, munkába be! Sok sikert hozzá! Remélem ez már mozgalmasabb lesz! Én is annyira utálom, ha fölöslegesnek érzem magam
( ezért csinálom 3 ember munkáját egy fizuért, meg azért mert hülye vagyok! )
Lilli!
Igencsak "babaszagú" a görbéd
Katica!
Jobb előbb elindulni a vizsgálatokkal, hogy fölöslegesen ne várj!
Mondjuk azt nem mondom, hogy jobb az az eset mint az enyém, hogy vizsgálatok sora, minden ok és mégsincs bébi! De reméljük nálad másképp lesz!!!!
Jut eszembe lányok!
Itt azt hallottam, hogy akkor jön meg és akkor van 1 cn, ha úgy igazándiból megjön, a Klinika papírján meg az van, hogy ha csak pecsételve is, de megjön, az az első nap, és onnantól kell számolni, hogy mikor megyek vérvételre! Akkor most melyik az igaz?
Kata!
Ne idegesítsd magad az LH teszt miatt, én hallottam nem egyszer, hogy sosem mutatott semmit, mégis baba lett!!!!!
Melcsi!
Jól emlékszel, nem mérek és ELVILEG le vagyok kattanva a témáról
Ezért sem volt tegnap összebújás, mert a sorsra illetve a páromra bíztam a dolgot, de neki vizsgaidőszaka van és ma vizsgázik és sík ideg, így csak beszélgettünk, tv-t néztünk és aludtunk
Azért nagyon kellemes este volt! Megjött az új mosógépünk és én mint egy gyerek ott ültem előtte és néztem, ahogy mos (elöltöltős) kezemben a használatival
Monyóka!
Mi volt tegnap????? Már tűkön ülök!
Szia Bettike! Neked nem tudom mit akartam írni