Új privát üzeneted érkezett!

szirom: egyelőre nem lesz vérvizsgálat. pedig én mondtam neki, hogy elmegyek egyéb vizsgálatra, de azt mondta, hogy várjunk vele.
katica
katica30

Katica! Én múlt hónapban szedtem a Clostyt! Neked hogy kell most szedni? Egy tanács, hőmérőzéssel figyeld a pé-d a Closty mellett és akkor mint a nyulak! :wink: Ha érdekel küldj privit és leírom nekem mi volt! :lol:

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép
bettike
Eger

Sziasztok Lányok!

Szeretném feltenni a görbémet, de sajna nem tudom lekicsinyíteni. Tudnátok segíteni?

Bettike
Nekem is 30-án volt pé és a ferti azt a szöveget írja ki amit Judisnak már 3 napja. Ez mennyire hihető szerintetek? Írta már másnak is ki ezt úgy hogy ennek ellenére nem tesztelt +at?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili! Paint nevű programmal le tudod kicsinyíteni!

Szerintem, aki nem VIP tag, annak mindenkinek ezt írja ki! Aki VIP tag, annak meg tovább jellemzi! Nekem is ez a szöveg van kiírva, de én nem tulajdonítottam neki jelentőséget!

Vagy nem jól tudom csajok?

Kép
bettike
Eger

Köszi Bettike! Megpróbálom.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Hát most így néz ki. Mi a véleményetek?

Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

lili!
mióta is méred a hődet? mindig feljebb szokott menni így a kb 9 dpo környékén? nekem ez volt nagyon gyanus az enyémnél a múlt héten.
ne éld még bele magad, de szerintem nagyon bíztató görbe.

judis

Judis!
Most a 11 DPO-nál járok és ilyenkor már inkább le mint fel megy. És ugyan már én sem tulajdonítok neki nagy jelentőséget de nekem is azt írja ki a ferti mint neked. Harmadik hónapja hőmérőzök.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Eddig nem tudom mit irt a ferti, igazából most figyeltem fel rá először. lehet hogy általánosan kiírja mindenkinek. érzel valamit, amit nem szoktál, vagy épp nem érzel olyat amit szoktál mensi előtt?

judis

Megnéztem régebbi görbéimet, egyiknél sem írt pregnancy monitort :)) csak a mostaninál. a többinél csak ovulation detector van. akkor lehet hogy mégis jelent valamit.
többiek?

judis

Judis
Csak ma kezdett el feszülni a mellem, és egy kis görcsölés is volt de nem jelentős. A mellem már kb 10 nappal menzi előtt feszül és sokkal jobban mint most. Görcsölni pedig csak előtte 1 nappal szoktam.
Eszti jobban van már?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

köszi, betegnek már nem beteg, csak tele van pöttyel :) viszont nagyon hisztis. semmi nem jó. állandóan cipelni kell, és kicsit nehéz már.

na mennem kell...

judis

Monyoka!!!!!!!!!! Gyere mesélj mi volt!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bettike
Eger

Hali!

Csináltam megint egy teljesen negatív Lh-t. De még csak egy halvány csíkocska sincs rajta! :twisted:
Képzeljétek, ma nem tudom hogy értem haza a munkából! Már mielőtt elindultam haza éreztem, hogy hányingerem van. De út közben.... Hát szerencse hogy sokat kell sétálnom!!!

Kép
kata05

Nahát mire visszaírtatok, hogy vagytok, elfoglalta valaki a gépet. A többin meg nincs internet. Pedig csak pipilni ugrottam ki. :cry:
Nézem, mi volt azóta.

Kép
zölddisznó

Katica! A "női infertilitást azért írta rá a papírpdra, mert a BNO kódot is a betegség határozza meg. Ha a lúdtalp BNO kódjával ír fel pl. clostylbegit receptet, akkor sokkal többe kerülne. (Persze ez elég extrém példa)

Kép
zölddisznó

Zöldi! De azért ez a félév is hamar eltelt nem? Legalábbis én úgy érzem! És a második félév mindig sokkal izgalmasabb, szerintem, így gyorsabban telik!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok Lányok,

Szirmi muszáj dolgoznom, február végéig ígértem a munkahelyemen, addig remélhetőleg meglesz az utódom és nyugodtan búcsúzhatok. Szeretem a munkám, csak néha fáraszt. :wink: .

Nagyon jók a képek Miksáról, nagyon aranyos.

Lili, tetszik a görbéd, jó jel, hogy fokozatosan emelkedik :D.

Snufi, ez igen, bátor vagy. Ha megkönnyebbülést érzel, jól döntöttél. Én is megtaláltam a babát a képen 8) .
Nagyon jó a görbéd!!!!!!

Bettike, drukkolok, hogy holnapra felkússzon a görbéd.

Sonjus, reméljük pé és elkapjátok. Jól emlékszem, hogy ebben a hónapban nem mérsz hőt ugye?

Bocsi, de most csak ennyit tudok írni, mennem kell aludni, de visszaolvastam mindenkit :wink: .

Szép estét, kellemes összebújást mindenkinek.

Puszi
Melcsi

Zöldi, barátok köztet nyomod? Mit szólsz Zsófihoz és Zsolthoz??? :D :D :D :D

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Hazaértem! Felmondtam délután, és úgy tűnik már van is melóm. Holnap írom le Nektek, mert elég hosszú.... és most mennem kell hajat mosni, vacsizni, Apázni.

Jó pihenést, szép estét Mindenkinek! :)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Jajj, nekem is tett be ehhez a grafikonhoz pregnancy monitor, és előzőeket végignéztem, nem tett! :oops: :lol:

snufi

Zöldi, írtam választ iwiw-re!

Kép
kata05

Melcsi! Bingó!
Én most a Kinga-Imi párosnak szurkolok! :lol:

Bettike!
Amióta tankönyvezek, azóta kb. nov. végéig nekem napi átlag 10 óra melóm van. Nem panaszkodom, megéri, de a 2. félév ezért mindig lazább nekem. Akkor ezerrel kirándulásokat szervezek, biciklitúrákat és efféle nyalánkságokat. Imádom.

Snufi! Kép

Kép
zölddisznó

Kta! Én meg válaszoltam.

Kép
zölddisznó

Zöldi! Ezt melyikre reagáltad? A melóra?

Az lenne a kérdésem az egyenlőre nem babásoktól, hogy nekik írta előző, lezárt ciklusnál a ferty a pregnancy monitort? :? Köszi.

snufi

Snufi! Az új melódra! T.i. azt sem tudom, hogy mi az a pregnacy montitor. (Azt értem, hogy mit jelent, csak nem tudom, hogy jelöli. Tippem az, hogy beírja a tesztelés időpontját. ???

Kép
zölddisznó

Hahó!

Én se tudok erről a pregnacy monitorról semmit. Ezt hová teszi be? A múltkor a pozitív tesztnél gratulált vagy mi, de aztán jött a negatív is :cry:
Mondjuk nekem VIP-em nem volt mostanában, csak ciklus elején... :evil:

Zöldi! Erre felénk nem bicajtúráztok?

Judis! Klassz, hogy Eszter jobban van! De azért ha nem muszáj próbáld nem cipelni a fenekét annyit. Tudom, hogy nehéz, meg ő nem érti, (én is fölvittem az emeletre a kölket a 14 kilójával, akármilyet teszteltem), de vigyázz magatokra!

Kata! És a hőd szerint hogy is állsz?

Snufi! Gratula az új melóhoz! :lol:

Lili! Az a véleményem, hogy gyönyörű a görbéd! Üdv nálunk :wink:

Katica! Nem értem ezeket a dokikat, miért viszolyognak egy vérvizsgálattól? Hát nem többet tudnának ők is segíteni, ha nem tapogatóznának csak?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szrmi!

Dehogy nem! Kedvenc útvonalam arra vezet hazafelé!!!

Kép
zölddisznó

Akkor szóljál majd, ha jöttök, randizhatnánk :wink: Megiszunk egy sört a Vasmacskában esetleg :lol: (Már ha nem leszünk addig babások :wink: )
Bővebben egy kicsit, merre mentek olyankor? Kompoltok? Dunakeszire vagy Szentendrére? Autóskomp vagy kishajó? Jártok itt keresztben a hátsó erdei úton a Pásztor-komphoz? (ami Szentendre belvárosába visz, kishajó, helyi kifejezéssel gyalogkomp :lol: ).

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hát:
Bal parton fel Kismaros, Királyrét, Kóspallag, vissza Vác, komp, aztán a Sziget összes kocsmájának letesztelése, Tahinál át, vagy nagykomppal, és onnam haza jobb parton

Kép
zölddisznó

A nagykomp a dunakeszi?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szentendre. Nem olyan nagy, na, jó.

Kép
zölddisznó

Hát ja, az nem olyan nagy, hat autó fér rá :lol: A dunakeszire meg huszonnégy :lol: Mi az utóbbihoz lakunk nagyon közel. Meg ahhoz az említett erdei úthoz.

De akkor végülis felénk mégse nem szoktatok jönni, irgumburgum :roll: :wink: Horányt nem kihagyni legközelebb! Itt is jó kocsmák vannak :wink: És kajáldát is mondok zseniálisat :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Igenis, értettem!

Kép
zölddisznó

Mindenki alsz?
Nekem apa nemrég jött haza, most ázik. De szerintem elaludt a kádban naranccsal és vörösborral a kezében...

Kép
zölddisznó

Az enyim a kanapén aludt el :wink: Majdnem minden este elszundít, mire lejövök a kölyktől :wink: Elég fáradt szegénykém. Általában hagyom kb. éjfélig aludni, aztán fölkeltem, és még dumálunk egy órácskát :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Akkor lassan keltegetés. Életjel a fürdőből!!!
Megyek, jó éjt!

Kép
zölddisznó

snufi: pregnancy monitort nekem a múlt havira is írt, és még most is írja a mostani görbémre, pedig mint ma kiderült az orvosnál, szó sincs terhességről. :(
szirom: én is májusban megyek majd a duna-kanyarba az osztályommal, csak meg nem döntöttük el, hogy hol legyen a szállás.
coca: hány éves leszel 3 nap múlva?
katica
katica30

Jó éjt! megyek lassan aludni...
katica
katica30

Katica! Mi csak a közelében vagyunk a Dunakanyarnak, bent a szigeten. Szeretem ezt a részt :wink: Merre gondoltátok a szállást? Itt egy ilyen van, ami oszt. kir-ra való, van motelrésze is: http://www.hotelregatta.hu/index.php?f=i

De tényleg megyek keltegetni, jó éjt! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom: köszi szépen a címet, majd megmutatom a gyerekeimnek. még semmi konkrét település nincs kiválasztva, csak azt sikerült megbeszélnünk, hogy az ország melyik része legyen.
na én is most már megyek aludni, megint korán kelek. :(
Jó éjt!
katica
katica30

Jó reggelt csjszik!

Szirom!
Szentendre fekől átkompolni most mennyibe kerül diákáronm nem tudod véletlenül?
Szép helyen van a hotelmotel, tecccik!

Katicakolléga!
39. Pszt!
Milyen suli?

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!
megelőztél a felkelésben coca.
hú, de álmos vagyok, várom a hétvégét, hogy aludhassak...
coca: középsuli, mire vagy kiváncsi?
katica
katica30

Jó reggelt!

Zöldi én úgy tudtam, hogy 29j-vagy :wink:

Sufi!
Hű de zajlik nálatok az élet, munkából ki, munkába be! Sok sikert hozzá! Remélem ez már mozgalmasabb lesz! Én is annyira utálom, ha fölöslegesnek érzem magam :evil: ( ezért csinálom 3 ember munkáját egy fizuért, meg azért mert hülye vagyok! )

Lilli!
Igencsak "babaszagú" a görbéd :)

Katica!
Jobb előbb elindulni a vizsgálatokkal, hogy fölöslegesen ne várj!
Mondjuk azt nem mondom, hogy jobb az az eset mint az enyém, hogy vizsgálatok sora, minden ok és mégsincs bébi! De reméljük nálad másképp lesz!!!!

Jut eszembe lányok!
Itt azt hallottam, hogy akkor jön meg és akkor van 1 cn, ha úgy igazándiból megjön, a Klinika papírján meg az van, hogy ha csak pecsételve is, de megjön, az az első nap, és onnantól kell számolni, hogy mikor megyek vérvételre! Akkor most melyik az igaz?

Kata!
Ne idegesítsd magad az LH teszt miatt, én hallottam nem egyszer, hogy sosem mutatott semmit, mégis baba lett!!!!! :)

Melcsi!
Jól emlékszel, nem mérek és ELVILEG le vagyok kattanva a témáról :) Ezért sem volt tegnap összebújás, mert a sorsra illetve a páromra bíztam a dolgot, de neki vizsgaidőszaka van és ma vizsgázik és sík ideg, így csak beszélgettünk, tv-t néztünk és aludtunk :) Azért nagyon kellemes este volt! Megjött az új mosógépünk és én mint egy gyerek ott ültem előtte és néztem, ahogy mos (elöltöltős) kezemben a használatival :lol:

Monyóka!
Mi volt tegnap????? Már tűkön ülök! :)

Szia Bettike! Neked nem tudom mit akartam írni :D
sonjus

Érdekesen rémült a 4 levelűm :lol:
sonjus

Sziasztok!

Sonjus nagyon jó a 4 levelűd!

Teszek egy görbét, azt megyek dolgozni!

Kép

Kép
kata05

Sonjus, dede, 29j! :lol: :wink:

Katica, igen, a kíváncsiskodásom arra utalt, hogy általános, vagy közép, vagy miféle?

Indul coca. Lyukban írok! (Ha nem tömik be...)

Kép
zölddisznó

Na mostmeg átmentem birkába :lol:
Szórakoztatom magam :)
sonjus

Ilyen volt a rémültem :)

Kép

Van itt valaki, vagy magamat szórakoztatom csak ? :)

Ancsa!????????
Remélem ma már hazaengednek és jössz mesélni!!!!!!!!
sonjus

Akkor bíííírkáskodom még egy kicsit!
Elmesélem, csak mert nincs itt senki én meg unatkozom és bocsi, hogy offfff leszek, hogy mikor a régi mosógépet leszereltük, tegnap előtt, ömlött a falból a víz, mert elromlott a csap. Olyan volt, mint a filmeken :) Kiszaladtam az aknába, zseblámpával és elzártam a vizet, míg a párom bent küzdött az elemekkel, majd ott kuksoltam nagyokat nevetve az aknában, mert nem tudtam kimászni :)
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?