Csip veled aztán zajlik az élet!!!!
De nehogy aszt hidd nálad, ugy látszik ebben is hasonlítunk, mert szombaton ugye dolgoztam és bejött egy csöves kinéztü ember, még az volt a szerencsém, hogy volt kuncsaft 4 is, plusz egyet éppen kiszolgáltam egy srác volt,mire ez a hülye csöves azt mondta, hogy hívjuk a mentöt,mert ö nem bír megmozdulni....
Köpni, nyelni nem tudtam, megkértem a srácot hívja a mentöket, de tudtuk, hogy az ember totál részeg és nem beteg. A mentösök már tudták kiröl van szó,mert már aznap ezt a sztorit eljátszotta máshol is. No mindegy, leült a lépcsöre bent a szoliban és nem tágított. Felhívtam a fönököm, hogy jöjjön azonnal,mert nem tudom mit csináljak. Ö hívta a rendöröket, azt mondta, azonnal jön ö is. A faszi elkezdett agresszív lenni,mert nem értette mit mondok, kérdezte, hogy akkor jön a mentö érte, mondom igen biztosan...de ekkor már a sírás keringetett, tiszta ideg voltam,mert mondtam neki, hogy lenne olyan szíves kimenni, kint jobb a levegö, erre ö nem akart, elkezdett vigyorogni, meg kérdezte van-e sör. Ja, közben 4en szoliztak. Na megjött a fönököm és megragadta, kirugdalta onnan,majd jöttek a rendörök is...arról már lemaradtam,mert azt kint intézték,megragadták a karját aztán betuszkolták az autóba...én meg remegtem mint egy falevél, azt sme tudtam hol vagyok.
Így utólag szerencsém volt, mert abban a pillanatban még azt sem tudtam mi a rendörség száma...mostmár tudom
Ez kellett ehhez a gyönyörü szép múlt héthez, komolyan...isten nem ver bottal, szokták mondani,még ez is kellett a lelkemnek
Nade nem sajnáltatni akarom itt magam, csak ha már sztorizgatunk, akor leírtam már én is....
Úgyhogy Csip-csip eszméletlen sok a közös bennünk...!!!!
Szerdán megyek a nögyógyászhoz, kíváncsi vagyok mit mond, van pár kérdésem hozzá. Arra én is kíváncsi vagyok, hogy most milyen lesz a ciklusom. Jó lenne, ha nem 35 napos, mint elötte volt, nade az sem érdekel, csak legyen minden rendben. Amúgy mi decemberig tutira nem próbálkozunk, ezt megbeszéltük, most nem is érzem magam késznek rá, persze mindennél jobban vágyom rá ismét, de túl mély ez a seb most nekem,illetve a lelkemnek, hogy megint átéljem ezt. Nem bírnám már ki
Egyenlöre szeptemberben foghúzás, augusztusban nyaralás...no tegnap átrágtuk a dolgot a párommal, én megyek mégiscsak haza, mert ö most csinálja a német állampolgárságit és az nagyon sokba kerül, de ha az meglenne neki, minden könnyebb lenne!Szóval anyagi helyzetre hivatkozva mondta a párom, hogy mindenképp menjek haza, jót fog tenni, föleg, hogy barátnözhetek,mert higgyétek el ez most ebben a helyzetben iszonyatosan hiányzik.
Amúgy akartam kérdezni, hogy Henne, Csip milyen a vércsoportotok? Enyém 0 Rh negatív,kaptam is egy hatalamas szurit a kórházban az oldalamba, az sem volt valami kellemes, de muszáj....
Jó lenne, ha már végre nyár lenne itt......12 fok van, szerintetek június végén ez normális????