Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Visszaigazoltam mindenkit az iwiw-en, mostmar jol osszekavartatok engem a nevekkel Kép

Szoval akkor azert vagyok olyan mint egy toltott liba mert tuladagolom magam Kép
Mostmar en is csak 2-3 naponta szedem a Pregnacare-t

Cosmo, nagyon szep hazatok van Kép
es az szep zold fu...... Kép
Tenyleg gyonyuru! jo izlesre vall Kép

Megyek vacsizni valami lajtosat amitol nem duzzad a koffer Kép

Kép
icus

Takidó, sajna nem minden orvos csinál hüvelyi UH-ot, akkor sem ha van hozzá felszerelésKépKép
Nálunk, kérni kell, ha azt szeretnéd, tudom elég hülyén hangzik,de et van.

Nika 7 hetesen már a hasin is szépen látszódik a pici.KépVigyázz magatokra!!! Te mit is dolgozol?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Köszi lányok a biztatást!

próbálok vigyázni magamra. sok gyümölcsöt, zöldséget eszek.
a munkám egy informatikai cégnél vagyok szaktanácsadó utazunk is inkább helyben vagyunk 8 óra ülés sőt néha több.

Igazából nekem a melleim nem nőttek meg semmi jele szinte egy kishányingeren kívül van valaki.
Semmit nem kívánok a szagokra nem vagyok
érzékeny. Sokat fáj az alhasam.

Kis_plutó!
akkor majd én is kérem remélem meg is csinálja.

Jó éjszakát Mindenkinek.

Kép
nika04

Nika!!KépCsak nem????Kép
Az igen!!GRATULÁLOK!!!!!Kép
Candi!!!Tudom,hogy most nemvagy itt,de mi ujság van veled??Nemnagyon tudom követni,hogy ki,hol tart stb...................!BOCSI!!Kép
Sajnos ma megint nagyon-nagyon rosszul éreztem magam!!De egy jó pohár tea estére megnyugtatott!!Már annyira UNOM!!!!!Kép

Kép
bea27

MÁR MEGINT NINCS ITT SENKI!!!!!!Kép
Ez nem ér!!Nekem meg mennem kell!!!!Kép
SEE YOU TOMORROW!!!!Kép

Kép
bea27

Jó reggelt Mindenkinek!

Sehol senki? Kép
Vendég

Jo reggelt!

Ti is kaptatok hirlevelet, hogy szerda estetol nem lesz babanet?

Bea kirartas! Kép
Ezek kihagyhatatlan elmenyek......mar alig varom hogy a sajat boromon tapasztaljam Kép
De tenyleg, vigyazz magadra es pihenj sohat es mielott kiszallsz az agybol, nezd meg hogy kemeny-e a talaj a labad alatt Kép

Tegnap este betettem mosni, gyorsan kiteregetem (a lakasba), aztan rohanok dolgozni.
Olyan szepen sut most a nap, de olyan csaloka itt az ido, egyeszer sut.....maskor esik Kép

Nika...visszaigazoltalak iwiw-en.
Nagyon szep mennyasszonyi ruhad volt Kép

Kép
icus

Sziasztok!
Szép napot!

Ma csak délután leszek, mert jön a barátnőm hajat melirozniKép
Majd délután bővebbenKép

Meli, mi van veled? Meggyógyultál már?

Puszi:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!
Plútócska: aztán szép legyél végre egy kis kikapcsolódás neked, nem?
Takido: olyan jó hallgatni, hogy a kezdeti bizonytalanság után, mostmár ilyen magabiztosan segítesz Nikának megválaszolni a kérdéseidet! Jó kis csapat lettünk itt.Kép
Muszkuru tessék csatlakozni Nikához:9
Beus: sajnálom a rosszulléteidet, de szívesen átvennék egy kicsit belőleKép Én most az aktív időszakban vagyok, tehát nem alszom túl sokatKép
Nika: vigyázz magadra!Kép
Cosmo: pocok farm lesz nemsokára? Csupasz pockok lesznekKép Nemsokára majd nem győzi a Párog kergetni őketKép
Bolgár tengerpart tényleg csodálatos, csak homok semmi köves rész, olcsó még Magyar szemmel! A Robinson az egy utazási iroda , ez bonyolítja a legnagyobb forgalmat arra felé!Kép
Málna: mi újság, ha tudsz jelentkezz beKép
Hoppá: tényleg, nem mérted véletlenül a hődet, lement e mostanra?
Meli: hol vagy?
Sziszi: te sem jelentkezel sokat mostanában, biztosan sok a melóKép
Nektarin: merre jársz?
Legyetek jók, később jövök!Kép

Andi
candi

Icus: köszönöm, örülök, hogy tetszik a ház, mi is nagyon szeretjük!

Bea: Valóban ilyen borzasztó az első pár hét? Megrémültem kicsit! Kép

Candi: Kiváncsi leszek, hogy fogja viselni a férjem, majd ha a Pockok belakják a házat és nyüszögni fognak egész éjszaka. Kép
Vendég

Jó reggelt Kép
Cosmo, ha veszélyeztetett terhes vagy, akkor az orvos kiír, és táppénzen vagy, ergo nem rúghatnak ki, tehát szó sincs felmondási idöröl!!!
Emiatt nem kell aggódnod!
A dokik rendesek, elég nekik annyit mondani, hogy már nincs kedved dolgozni, akkor is kiírnak. A barátnöm és egy kolléganöm is 3 hónaposan elment táppénzre.
Csajok, ma reggel csináltam egy tesztet - na persze, hogy nem bírtam ki Kép
De jó nagy hülyeség jött ki, szerintem hibás volt a teszt: a 2 függöleges vonal helyett egy vízszintest mutatott, kontrollcsík nélkül. Na ilyet sem láttam még...
Mindegy, nem adom fel, ma kiügetek az Auchanba és veszek Pregimaxot
A hasam úgy fáj, mintha meg akarna jönni, de Pirinek nyoma sincs, és amúgy is még túl korán lenne, a 23. cn-on vagyok

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru: Kép hogy te miket tudsz ! Szorítok a következő teztre, de ezt is meg fogod most csinálni?
Cosmo: majd küldi a nagyPockot, hogy oldja meg a rágcsálókérdést egy kis eleséggelKép.Szerintem ő lesz az első aki felugrik hozzájuk, nemKép

Andi
candi

Andi Kép
HR-es vagyok, muszáj tudnom
Persze, hogy megcsinálom a tesztet, holnap reggel elsö dolgom Kép
Bár a höm lassan mászik lefelé Kép, ma csak 36,8-at mértem (tegnap még 37 volt)
De az is igaz, hogy nem rögtön ébredés után mértem, mert egy ideig még forgolódtam jobbra-balra

Szóval mindent összevissza csinálok, de jól elfoglalom magam Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Kép

málna2162

Málna, köszönjük szépen a táblácskát Kép
Most látom, én vagyok a rangidös közöttetek Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Hátha másból nem akkor a tábla alapján látjátok hogy képben vagyok a dolgokkal!

Nika
GRATULÁLOK!!!!!

Azért ez nem semmi,hogy áprilisban kezdtetek próbálkozni és elsőre sikerült!!Kép

Ma voltunk oltáson.Az én kis hősöm minden szó nélkül tűrte,hogy a lábába is és a karjába is döfjenek.
Holnap már megy bölcsibe.
Valószínüleg csak gyomorrontást kapott,legalábbi a drnéninek is ez volt ma a véleménye.

Tegnap bent voltunk Pesten anyuméknál.Apu nincs jól és nem bírja a kertet rendbe tenni.Elvittem hozzájuk azt a kert építő csapatot akik nálunk dolgozta,hogy tegyék rendbe.Hozattak földet egy 1millió éves rom ifával.Ott tollászkodott majdnem 20 percet a kocsifeljárón mire lebírta borítani a földet.Persze végig járatta a motort.Valószínüleg letüdőztem azt a jó kis kartelgáz szagot és onnatól kezdve egész nap hánytam.Semmi nem maradt meg bennem.Este mindent apa csinált.Szerencsére Máté annyira fáradt volt ,hogy gyorsan elaludt.Én meg beültem egy kád forróvízbe 9 órakor és éjfélkor szálltam ki.De nagyon jól esett ahogy a gyomrom meg mindenem lebegett.Ma sem mondanám ,hgy a
toppon vagyok de már jobb.Csináltam egy tesztet de negatív.Remélem így is marad.Biztos fejbelövöm magam ha most terhes leszek.Bár apa azt mondja ,hogy nem lehetek terhes mert Õ csak bekukkantott Kép

Cosmo

Ha megvan a kiskönyved akkor már nem rughatnak ki.Én ezért tanácsoltam mindenkinek,hogy csak akkor mondja meg a munkahelyén hogy terhes amikor a könyv már a kezében van!
Máré augusztusi,de nekem szerencsém volt mert abban az évben enyhe volt a nyár.Azért szenvedtem néha.Főleg amikor lent voltunk a Tiszánál és apa fürdött én meg csak sóvárogtam a csónakból.
Most jut eszembe:egy héttel a szülés elött még kint voltam apával éjszakai horgászaton...Biztos nem vagyok normális.De olyan jó volt.Csurogtunk lefelé a Tiszán,ciripeltek a tücskök,apa kuttyogatott,telihold volt és vagy 26 fok.Kép
Muszkuru
Rajtad a világ szeme!!

Hoppá

SajnálomKép
Nem szívesen teszem de milyen dátumot írjak?

Bea

Már nem tart soká.Általában a 16.hét körül csillapodnak a rosszul létekKépPersze van akinek végig megmaradKép

Anyusziszi

Nem irigyillek már a mi a felújítást illeti.Kép
De lehet hogy tényleg meghozza a gyümölcsét.Valamelyik topikban olvastam hogy a kismami kerítést épített amikor terhes lett.Persze nem a kerítés építéstőlKép
Elötte hónapokig próbálkoztak a legideálisabb körülmények között.
Nincs is romantikusabb annál mint a malteros vödrök közöttKépHajrá!!

málna2162

Muszkuru

Szerintem a teszt még korai.Legalább is a korong szerint

Tök jó mindenki átköltözik nem sokára a rózsaszín sávbaKép

málna2162

Tudom-tudom, hogy még korai, a wunschkind szerint is legkorábban hétfön kellene tesztelnem Kép

Csajok, én tiszta hülye vagyok, ahogy néztem múltkor a Megasztárt, az jutott eszembe, hogy én Rúzsa Magdival szeretnék szülni Kép
(már ha egyszer eljutok odáig...)

Musz

KépKép
muszkuru

Málna, az IFÁk szagától én is rosszul vagyok - már gyerekkorom óta Kép
Ha kocsival mentünk egy ilyen mögött (a régi idökben ez még elég gyakran elöfordult), az apunak félre kellett állnia, hogy csillapodjon a fejfájásom és ne háborogjon a gyomrom.
Szerencsére mostmár egyre kevesebb ilyen autó rohangál az utakon.

Musz

KépKép
muszkuru

Kép

málna2162

Sziasztok!

Hát én eksüvői örületben égek, meg a gépem is tökrement itt bent a munkahelyemen.
Tegnap voltam esküvői haj próbán, hát először megijedtem mennyire nem tetszett, aztán végül is addig próbálkoztunk amíg olyan lett ami tetszik.
jaj már olyan macera ez az egészKép

Nika gratulálok!

Szerintem nekem meg fog jönni, ugyanúgy fáj érzékenyebb a cicim mint múlt hónapban mielőtt megjött.
Már rám férne a nyugalom!

Kép
Kép
nektarin

Szia Nektarin, de jó, hogy benéztél Kép
Az esküvö nem macera! Csak annyit szervezkedj, amennyi jól esik. Ez a nap rólatok szól, és értetek.

Ma hazaugrottam ebédelni, és megnéztem a mosdón hagyott tesztet.
Képzeljétek, elökerült a kontrollcsík, és egy nagyon-nagyon halvány tesztcsík. Annyira halvány, hogy lehet, hogy csak bebeszélem magamnak Kép
Este megmutatom apának, hogy ö lát e valamit Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru

Hááát,a halvány csík is csík...
De tudod hogy egy idő után hamis eredményt mutat.Szerintem vegyél valami érzékenyebbet.10 -est.Az már biztos mutat valamit
Bocsi nem akarlak elkeseríteni,félre ne érts!!

málna2162

Persze Málna, igazad van, nem élem bele magamat (annyira Kép)
Szerintem ez a teszt amúgy is génhibás, mert 5 percen belül rossz helyen jelent meg a tesztcsík, a kontrollcsík meg egyáltalán nem...

Mindjárt kilógok egy Gabrielért vagy Cupidóért - amelyiket sikerül

Aztán valakinek dolgoznia is kéne...
mert én most tesztelés lázban égek Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Szurkolok hogy ilyen legyen!!

Kép

málna2162

Sziasztok,köszi mindenki kedvességét...már jobban vagyok,de még ez nem egészség!!!
Nika,gratulálok!!!!!!Annyira boldog lehetsz,pláne,hogy elsőre sikerült!!!Nagyon vigyázz magadra!!

Muszkuru,várj még a teszttel a hétvégéig!!!A mosdón hagyott teszt szerintem már nem mérvadó,azt hiszem rá van írva,hogy 10 perc után nem hiteles az eredmény.Ez persze nem jelenti azt,hogy nem vagy terhes,csak nehogy csalódj...én már kétszer felsültem a tesztekkel...

Bea,megnéztem a Jónást,de nem találom azt rajta,hogy mi jelzi a baba nemét..segíts lécci!!!Puszi

Plutócska,mi már együtt kell,hogy babásodjunk,egyszerre jött meg...egyszerre is foganjon...csak én még egy babys képet kapok!!!

Ha be is van adva a felmondás,a 30 napos felmondási idő felével,tehát 15 nappal a munkavállaló rendelkezik!De igazatok van,a doki kiír táppénzre és attól fogva....senki nem nyúlhat hozzád!!

Mindenkinek további szép napot!!Meli

Kép Kép
meli1118

Kép

málna2162

Muszkuru: kikérem magamnak, én vagyok a legöregebb köztetek, egy vén csatalóKép
Várom a holnapi tesztelés eredményét, mert ez a mostani nagyon kacifántos volt!
Málna: gyógyulj meg, nem kell eltanulni Mátétól a hányástKépKép
Nektarin: mikor is lesz a nagy nap? Próbáld nem stresszelni magadat annyira, mert nem fogod jól érezni magadat a saját esküvődön, ha így folytatod. Biztosan gyönyörű leszel és minden megy, mint a karikacsapásKép
Nekem semmi okom nincsen rá, azt mégis hányingerem van megint! Már megmagyarázni sem tudom, hogy mitőlKép.

Andi
candi

Sziasztok,
beugrottam.

Muszkuru,
kicsit legyél türelmesebb, ne kapkodj. A teszt 10 perc múlva már nem értékelhető!!!! Csinálj egy másikat reggel.

Nika,
de jó nektek!!! Gratulálok Kép
Szerintem nem is baj, ha ritkán, de jókor voltatok együtt. Annál fürgébb és erősebb apa Kép

Bea,
Örülj!!! Neked már van miért rosszul lenni...

Hoppá,
sajnálom.
De itt a tavasz, dagad a f..sz, szokták mondani már nem tudom melyik rádióban! Kép

Nektarin,
az a lényeg, hogy minden olyan legyen ahogy TI szeretnétek. Ne hajtsd túl magad, mert nem fogod tudni élvezni azt a rövid estét, ami Rólatok szól.
Pihenj is előtte egy kicsit.
Vendég

Én ilyet szeretnék, de persze egy fiúra sem mondok nemet.Kép
Nika, ezt most neked küldöm.
Vendég

Tényleg Hoppácska,nagyon sajnálom!!!!Szánom-bánom,hogy elfelejtettem az előbb mondani!!Jó felkészülést a következő hóra!!!
Plutó-Hugi,gyere máskor is!!
Icu,én is fenn vagyok a wiwen,majd megkereslek!!

Puszi Meli

Kép Kép
meli1118

Candi,én nem vagyok még köztetek túl régóta,úgyhogy nem tudom:nálad hogy vannak a dolgok?Azt írtad,hogy hányingered van,de nem lehet attól,nem tudod miért...miért vagy benne biztos,hogy attól nem?Vagy lemaradtam valamiről?Igyekszem mindent visszaolvasni,de ezt nem látom át...Meli

Kép Kép
meli1118

Meli: nem lehet, mert 12. napon vagyok még csak és a hőm is a béka feneke alatt van 36.1Kép
Biztos szimpátiázok Bea állapotávalKép
Sziszi: jó ez a mondásKép
Családotokban sok a kisfiú? Nálunk a lányok uralják a terepet, és iker hajlam is van, úgyhogy én mind a kettőt bevállalnámKép

Andi
candi

Ja,így már vili,azt hittem,van veled valami...csak én nem tudok róla...az ikreket én is bevállalnám,a családban egy iker-pár volt,anyai ágon,de nem túlságosan bízom benne,hogy nekem összejönne...Kálmán nem akarna ikreket...igaz a múlt héten volt nálam az üzletben egy barátnőm,dupla babakocsival,benne a 8 hónapos Sára-Dóra duo,férjemnek picit elgyengültek a lábai,láttam....nekem csak az fontos,hogy LEGYEN és,hogy egészséges legyen!!
Meli

Kép Kép
meli1118

Málna,gyógyulj meg,ki szervezi meg így a nagy találkozást??!!??!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Na itt vagyok én is.Uj frizurával, ami apának nem tetszikKép, majd hozzászokik.Kép

Málna, egütt érzek Veled, én szombaton rontottam el a gyomromat, és azóta sem az igazi. Candi módjára, ha nem tudnám, hogy még csak a 16. napnál tartok, már én is másra gondolnék.Kép

Meli a Plutó-hugi az igazság szerint nem hugi, hanem nővérKép, én vagyok a fiatalabb.
Gyógyulj meg

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ja,bocsi Gabi és neked is Plutó-nővérKép
Azért még gyere máskor is!!Puszi Meli

Kép Kép
meli1118

Gabi,a frizu miatt ne aggódj,biztos megszereti majd apa is!!Milyen lett egyébként?Új szín,vagy csak új fazon??Meli

Kép Kép
meli1118

Már egy ideje meliroztatom szőkével és sötét vörössel volt eddig.
Most mondtam, hogy mivel a vörös kikopik hamar csináljunk valamit. Na most répa-színű vörössel lett és szőkével. A szín nem tetszik neki. Most nem vágattam, mert az volt pár hete.
Ja hozzáteszem, hogy azelőtt állandóan azzal jött, hogy a fekete és a szőke hajú nők tetszenek neki, én barna vagyok alapjáratbanKép, egy ideig az ő kedvéért voltam szőke, de csúnya volt, mert nagyon hamar lenőtt, és utána jött a melír. Nekem így tetszik a legjobban

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Az a fontos,hogy neked tetszik,később neki is fog...nekem nincs ilyen gondom,nem járok fodrászhoz,csak,ha lagzim van..hehe.Én vágok a végéből minden hónapban 2 cm,aztán szeva...festeni sose volt,gyerekkoromban fekete volt,most sajna inkább sötétbarna,férjem úgy mondja,hogy halvány-fekete...nem is festetem be,csak ha majd őszülök....viszont nekem nagyon tetszik a vörös,anyunak is meg sósornőmnek is vörösre festett és sztem nagyon szép...Meli

Kép Kép
meli1118

Gondolom, csak kötözködött. Õ is levágatta, pedig már olyan szép hosszú volt neki, és nekem is jobban tetszett a régi haja, de mégsem mondtam meg.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Plútó: biztosan szép lettél, Apa megszokja úg is, ő legalább észrevette. A férfiak még ezt sem nagyon szoktákKép Éna múltkoriban melírt kértem , vörös csíkokra gondoltam, de a fodrász félreértette és mire felocsudtam szőkével kezdte el. Gondoltam maradjon, de azért legyen vörös is benne. Sikerült szép rózsaszínű csíkokat varázsolni nekem. Én Párom csak azt mondta finoman, hogy nagyon modernKép
Most nem győzőm lenöveszteni!
Meli: nekem is töke mindegy, csak már legyenKép Nálunk a nővérem is ikernek készült / 18 évesen egy tályog formájában derült ki, hogy volt egy tesója /, én is annak indultam, és volt két bátyám, ők sajnos 1 naposan meghaltak.Kép

Andi
candi

Candi,sajnálom,ami a családodban történt..édesanyádnak nem semmi lehetett...egyébként az én családomban a papám testvérének születtek ikerlányai és ők is meghaltak egy-két hetesen...én mi tavaly tudtuk meg,még anyu sem tudta,hogy lett volna még két unokatesója...azt mondták,olyan nagy volt a fájdalom,hogy nem beszélt róla a család évekig
...na,ne szomorkodjunk!!Meli

Kép Kép
meli1118

Ne bizonyKép
Nektek szívből kívánok ikreket, de én már inkább lemondok erről a szép dologról.
Nálunk nincs sehol iker, ugyhogy nem sok esélye van, de véletlenek, meg ugye vannak:o

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

A hugomat két éve műtötték.Állandóan fájt a háta.Kiderült,hogy ciszta van a gerincén.
Sikerült a műtét de amit utánna láttunk az elég megdöbbentő volt.A cisztát amikor kivették elküldték szövettanra hogy nem-e valamilyen rosszindulatu akármi.Teljesen megvolt már keményedve és az nyomta a gerincét.Képzeljétek el felvágták, haj és körömdarabokat találtak benne.Azt mondta az orvos,hogy valószínüleg a tesóm ikertestvére...

málna2162

Sziasztok lányok!

Már rég voltam, alig voltam itthon ugyanis vezetni járok, már megyek majd forgalomból vizsgázni. Szombaton meg olyan szép idő volt, hogy kimentünk a telekre grillezni, olyan jól sikerült. Remélem azért még nem felejtettetek elKép. Na de a lényeg amit írni szeretnék: képzeljétek el ma mikor jöttem haza a munkából vettem két tesztet, mondom lesz ami lesz megcsinálom, mert már késett két napot és szúrkált is a hasa pár nappal ezelött. Hát lám csodát: POZITÍV erősen!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép. Ahogy rácsöpögtettem a pisit már rögtön jött is elő. Annyira boldog vagyok, mindenkinek SZÍVBÕL KÍVÁNOM, hogy mihamarabb ilyen örömben legyen része!!!KépKépKép

Nst
vikike_

Vikike
GRATULÁLOK!!
Kép

Nika
Megvan a párod!

Mondtam én hogy lassan de biztosan átköltözünk a rózsaszínbe!!
Igazi lányok vagyunk ,pisilni is mindig párban járunk!!Kép

málna2162

Kép

málna2162

Málna!
Köszi a gratulációtKép, meg látom a táblázatban is átkerültemKép. Még azért izgulok ám a 12.hétig, rem. minden rendben lesz. Dokihoz mikor menjek, szerinted már kimutatja az ultrahang?

Nst
vikike_

Vikike gratulálok!!!KépKép
Sok sikert a vezetéshez.

Muszkuru, látod már hárman lehettek?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X