Sziasztok!
Hátha másból nem akkor a tábla alapján látjátok hogy képben vagyok a dolgokkal!
Nika GRATULÁLOK!!!!! Azért ez nem semmi,hogy áprilisban kezdtetek próbálkozni és elsőre sikerült!!
Ma voltunk oltáson.Az én kis hősöm minden szó nélkül tűrte,hogy a lábába is és a karjába is döfjenek.
Holnap már megy bölcsibe.
Valószínüleg csak gyomorrontást kapott,legalábbi a drnéninek is ez volt ma a véleménye.
Tegnap bent voltunk Pesten anyuméknál.Apu nincs jól és nem bírja a kertet rendbe tenni.Elvittem hozzájuk azt a kert építő csapatot akik nálunk dolgozta,hogy tegyék rendbe.Hozattak földet egy 1millió éves rom ifával.Ott tollászkodott majdnem 20 percet a kocsifeljárón mire lebírta borítani a földet.Persze végig járatta a motort.Valószínüleg letüdőztem azt a jó kis kartelgáz szagot és onnatól kezdve egész nap hánytam.Semmi nem maradt meg bennem.Este mindent apa csinált.Szerencsére Máté annyira fáradt volt ,hogy gyorsan elaludt.Én meg beültem egy kád forróvízbe 9 órakor és éjfélkor szálltam ki.De nagyon jól esett ahogy a gyomrom meg mindenem lebegett.Ma sem mondanám ,hgy a
toppon vagyok de már jobb.Csináltam egy tesztet de negatív.Remélem így is marad.Biztos fejbelövöm magam ha most terhes leszek.Bár apa azt mondja ,hogy nem lehetek terhes mert Õ csak bekukkantott
Cosmo
Ha megvan a kiskönyved akkor már nem rughatnak ki.Én ezért tanácsoltam mindenkinek,hogy csak akkor mondja meg a munkahelyén hogy terhes amikor a könyv már a kezében van!
Máré augusztusi,de nekem szerencsém volt mert abban az évben enyhe volt a nyár.Azért szenvedtem néha.Főleg amikor lent voltunk a Tiszánál és apa fürdött én meg csak sóvárogtam a csónakból.
Most jut eszembe:egy héttel a szülés elött még kint voltam apával éjszakai horgászaton...Biztos nem vagyok normális.De olyan jó volt.Csurogtunk lefelé a Tiszán,ciripeltek a tücskök,apa kuttyogatott,telihold volt és vagy 26 fok.
Muszkuru
Rajtad a világ szeme!!
Hoppá
Sajnálom
Nem szívesen teszem de milyen dátumot írjak?
Bea
Már nem tart soká.Általában a 16.hét körül csillapodnak a rosszul létek
Persze van akinek végig megmarad
Anyusziszi
Nem irigyillek már a mi a felújítást illeti.
De lehet hogy tényleg meghozza a gyümölcsét.Valamelyik topikban olvastam hogy a kismami kerítést épített amikor terhes lett.Persze nem a kerítés építéstől
Elötte hónapokig próbálkoztak a legideálisabb körülmények között.
Nincs is romantikusabb annál mint a malteros vödrök között
Hajrá!!