Sziasztok!
Druszám!
Köszi a gratulációt, kedves vagy! A Varga Tamás az orvosom a Megyeiben. Ha megfeszülök, se tudok nála szülni, mert augusztusban szabin lesz, amikorra én ki vagyok írva. És ezért meg mégsem szeretnék idő előtt szülni
Így marad a szülésznő. A vezető szülésznő ha jól tudom valamilyen Mariann, ugye? Nála fog szülni kismama barátnőm, és ő ajánlotta is. Egyenlőre a dokimat kérdeztem, hogy kit ajánlana, most nem mondott senkit, de a következő terhesgondozáskor visszatérünk a kérdésre.
Szép a kislányod, ti jól vagytok?
Nicol
Én is a 16. napot mondanám ugyanazért, amiért Babus. És nem lehet késő a 17. nap reggele, tessék reménykedni
Babus
Hát nem irigyellek az újabb hányások miatt. Mit is lehet mondani, próbálkoztál ismét az esti figyelemeltereléssel? Hátha most is segít. Amúgy időjárás is megzavarhatja, nem (mármint a hiszti miatt)? Olyan bolondos megint.
Kristófod túl brutális edzés lenne nekem így mindjárt kezdőként
, arról nem beszélve, hogy ha apukájával nincs el, szerinted nálunk mit művelne
? Én meg még annyira sem tudnám kezelni, mint te. Azért ezt a cicinrúgást, brutalitást valahogy szankcionálni kellene, nem? Már mint nem vagyok ennek a híve, de fájdalmat okoz neked, pedig hozzád ragaszkodik jelenleg a legjobban. Nem tudom mit lehetne tenni, szerintem is pszichés a hányás, hisz ilyen nincs, hogy egy gyerek napközben kijelenti, hogy este hányni fog.
Timika
Valahogy abszolút nincs bennem aggodalom, hogy kivel, kinél fogok szülni. Törpike így is, úgy is ki fog bújni, amikor ő akar
A brendon kupont köszi, de már túl vagyunk rajta. Mindjárt mesélek is
Inkább azt írd le nekem légyszi, hogy a Medela pohár milyen? Esetleg nem tudnád nekem lefotózni? Milyen funkciói vannak, mennyire könnyű inni belőle a babának, stb., szóval mindent, amit fontosnak tartasz, mert nagyon tetszik az ötlet, hogy cumisüveggel ne zavarjam meg a szopizást. Néztem már ilyen poharakat, illetve gondolom, hogy ilyen, de Aventet láttam meg még valami mást, annak nem emlékszem a nevére. Előre is köszi!
Na mesélek picit. Képzeljétek, tegnap elindult nálunk a bevásárlás
Nagyon boldog vagyok, annyira szuper dolog ez, hogy nem is tudom szavakba foglalni. Végre szárnyalhat a képzeletem, mit hogyan, miből mekkora, és egy csomó ilyesmi.
Szóval tegnap megvettük a kiságyat (sima natur rácsos 60x120-as), hozzá a kókuszmatracot, baldachintartót, paplan+kispárna szettet (tudom, hogy a kispárna még nem kell, és nyáron a paplan sem feltétlen, de lehet, hamar beáll az ősz), a kiskádat állvánnyal, 20 db textilpelenkát, egy kapucnis fürdőlepedőt (később veszek majd még egyet), és egy 3 db-os rövid újjú body szettet sárgában (50/56-os méretben, ebből is fogok még venni). A babakocsit is megvettük volna, tetszett a férjemnek is amit legutóbb kinéztem (ez nem a Pierre C.), de sajnos egy bizonyos akció miatt most nem hozhattuk el, majd 2 hét múlva, ha lejár az akció, addig meg elrakták nekem a csajok. Ma pedig vettem 5 db kisméretű, szögletes fonott kosárkát, amihez csinál a férjem vázat, és lesz belőle egy kis komód szerű tartó az ágy mellé.
Kérdeznék tőletek ismét, egyrészt pelenkákkal kapcsolatban. A textilpelenkákat hogy kell kimosni elsőre? 90 fokon? Vagy elég a 60? És a babaruhákat? 30-40 fok elég, igaz? Úgy tudom, célszerű a felnőttek ruháitól külön mosni a babáét, milyen mosószerrel? Próbálkozott már valaki a KID jelzésű mosóporokkal? Eldobható pelenkákról azt hallottam, hogy a DM-es és a Rossmanos nagyon jók, de milyen szempontokat kell nézni amikor ezeket veszem meg? Mi a fontos a pelenkákban?
Bébiruhákról: nem tudom eldönteni, hogy a 3 db 50-56-os body mellé milyet vegyek még? Ugyanekkora rövidújjút vagy hosszú újjút, vagy már nagyobb méretű hosszú újjút? És mikortól kell lábas rugi a babának?
Húúú ez a babakelengye tiszta útvesztő a számomra...
, de jó hogy vagytok ti is tudtok segíteni, köszönöm szépen!
Puszi