Sziasztok, jövök,jövök már.
Most voltam egy kis esti úszáson, a szörnyülködéseket és lecseszéseket kéretik mellőzni
Csak nagyon öregasszonyosan próbálkozom vele újból, semmi komoly, viszont kell, mert szétülöm a seggem így egész nap a tanulásban. Ja, és így az anyagcserém is totál nulla. Azt mondja a "Barátnőim a terhességről" szerzője, hogy ne is próbálkozzanak a székrekis kismamik, úgyse hat semmi, maximum egy TNT seggbe.
Hát, majdnem igaz.
Rejóka, nagyon tünemény a babóca a kis ujjacskáival. És látod, megvan az ok is. Tényleg szépen fel fog húzódni a lepény, viszont továbbra is vigyázni kell, remélem gyorsan szervezed megfelé a helyettesítésedet év végéig!!
Kavicska, te szerintem egyszerűen fáradt vagy... egyébként még 5.naptól is szedhető a Closty... de nem mondom többet, te tudod, érzed.
Nóra druszám! Felejtsd el légyszi Elek elméletét, és hallgass a dokidra!
Ez a metformin dolog nagyon jó, ezek szerint teljes meggyőződésed ellenére "sikerült megkapnod". Pedig hidd el, ez a siker útja. Ja és még egy tanács: tényleg ne mondd az endokrinológusnak ezt a túlélő tüszőt, mert úgy fog nézni rád, mint a borjú az új kapura... ugyanis ilyen tényleg nincs. dr. Elek agyszüleménye.
Lányok! Tudjátok mit tapasztalok mostanában?
1. Elek Csaba cisztás cikke a Házipatikán (PCO vs. túlélő tüsző szindróma) károsabb, mint hittem. Nagyon sok lányt megtévesztett már ezzel. Aki nem emlékszik rá, most olvassa el újból... hogyan definiálja a PCOSt. Egyszerűen hátborzongató. Na már most, a lányok, akik ezt elolvassák, azt mondják maguknak, neeee már, én nem vagyok se tehén, nincs az LH szintem 30, évente nem 1-szer mensizek hanem 5-ször, akkor én nem is vagyok PCO-s, meg pfuj, az milyen ocsmány dolog... de túlélő tüszőm, az van nekem!! Mert az olyan light dolog! És mennek is Mek Elekhez, akinek a kezelési sémája: Closty, esetleg még egyéb hormon, progi dögivel, Bromo!! Mindezt úgy, hogy nem kér laboreredményt és UH-ja sincs!! Hanem mit kér: HÕMÉRÕS GÖRBÉT!!!!! Na ehhez mit szóltok. Hát komolyan mondom, ilyen nincs. Egyszerűen a fejemet verem a falba!
2. Olyanok is bedőlnek a túlélő tüszőnek, akiknél elvárható lenne, hogy utánanézzenek a doki szakmai reputációjának. Tegnap az történt, hogy egy leányzó, akit sikeresen eltérítettem már Elektől (ugyanezt csinálta vele is, eredmény nulla....), sőt, az IR tesztje persze pozitív, 3.napi laborja PCO-t alátámasztja, sőt pajzsmirigye se jó, ír nekem egy e-mailt, hogy megint elbizonytalanodott... hogy őneki mégis túlélő micsodája van és nem PCO-s. Mielőtt kitéptem volna az összes szál hajamat, kiderült, egy szemész (!!!) lány győzte őt meg erről, utólag is, megintcsak Elekre hivatkozva. Értitek? Egy ORVOS. Aki elvileg rezidens volt, szakdolgozatokat írt, ismeri a Medline-t, tudja, mik az orvosi szakmai publikáció követelményei stb. stb.
Na most kérdezem én: ha egy orvos is simán beszopja ezeket a baromságokat, akkor mit várunk egy szegény PCO-s halandótól???
A cikk Google-ban való keresettsége nagy. Én nagyon gondolkozom rajta, hogy meg kellene keresni a Házipatika oldalt, hogy vegyék le ezt a baromságot, mert nagyon sok kárt okoz. De hogyan? Én, mint aki nem is vagyok doki? Kit kéne ráuszítani erre az ügyre? Ötlet??? Ez így nem mehet tovább.
pusz Norka (29+4)