Ditulika: annyira sajnálom én is!! amikor kijöttem a felkészítőről 2 nemfogadott hívásom volt, egy a tied, a másik a páromé. úgy megörültem, amikor láttam a neved, biztos voltam benne, h a jó hírt akarod mondani. téged hívtalak a párom előtt!
kimondhatatlanul, leírhatatlanaul sajnálom!!!
nem tudok semmi vígasztalót mondani, csak annyit, h sírd ki magad, nyalogasd kicsit a sebedet, szeretkessétek meg egymást a pároddal, és rázzd meg magad, és folytassátok!!!! nem szabad feladni!! de fontos, h kissé nyugisabb életet éljetek, leginkább te!!erről már sokat beszéltünk.
nekem a párom mondta mindig, h a baba egy nyugodt és boldog mamát akar magának és legyek az, és akkor jönni fog!! és tényleg akkor jött!!
a párodnak meg adjál egy nagy ölelést, nagyon drága!!!
nagy vígasztaló ölelést neked!!!
Kata: nekem jónak tűnik a szt istván. hallottam már róla jót és rosszat is. de úgy van, ha vkinek van komplikáció, v rossz tapasztalat, szidja, ha nincs, akkor csak jót mond.
Twist: köszi!!
igen készült már 4d-s kép, de a kis mocsok eltakarta az arcocskáját, mind2 kezével. és amikor a doki bögdöste a pocakom, még hátat is fordított!
majd most pénteken, talán látjuk! bár a lényeg, h egészséges, és megvan mindene!
a felkészítő jó volt, televolt az ebédlő, szerintem lehettünk kb 100-an, voltak apukák is elég sokan.
a fájdalomcsillapítás volt a mai téma. nagyon aranyos szülész nőgyógyász csajszi tartotta az előadást, aki szintén pocakos volt. érdekes, hasznos volt, és nagyon lazán adta elő a nőci, volt amikor az egész ebődlő nevetett. utána meg lehetett volna nézni a szülészetet, de nagyon sokan voltak, azt nem vártam meg. majd máskor. jövő szerdán babaápolás lesz a téma.
holnap nem leszek, mert otthon maradok. pénteken megyek nődokihoz, majd akkor du feljövök!!!
jóéjt! és szép napot !