Tényleg gáz a dottore! A helyi kórház egyébként úgy gáz ahogy van.
Nem is járok ide csak akkor ha nagyon muszály valami, és ezek a balfaszok nem tudják elbénázni, de hogy még egy beutalót sem tud rendesen adni, remélem nem lesz gáz holnap, hogy csütörtöki dátum van rajta!
Pl. legutoljára amikor voltam az kb. olyan 2 hónapja lehetett még a 2-es rendelőben volt a nőgyogyi, most a 16-osban!
Senki nem mondta egy szóval sem, látták, hogy a kettes előtt ülök, de oda nem vakkantottak, hogy nem ott van, mert elköltöztek! Aztán végül egy nő odaszól ( a kedves nővér ) hogy mi a kutyafülét ülök az üres ajtónál már 2 hónapja elköltöztek a folyosó másik végébe. Ja!!!!!!!!!!!!!!! Van aki egy évben csak egyszer megy, de szopja ki a kisujjából, hogy melyik szobához kell sorolnia!!!
Na mindegy!
Még egy nap!!!!
azé úgy evagyok! Halálra nem idegelem magam, mert attól nem fog előbb kiderülni, hogy mizu. Engem igazán nem hiszem, hogy a Linácska féle mnyh. nem leválás fenyegetne, mivel nem volt valami túl vastag, hisz a doki pont ezen aggódott, hogy nem valami jó!
Annyira arik vagytok, hogy igy izgultok!
Nekem vegyes érzelmeim vannak, félek a csalódástól, de hát ha eddig mindig megjött akkor most miért nem? És mi lehetett az az irdatlan görcs a 11. napon!
Állítólag akkortájt fejeződik be a beágyazódás. Ma reggel egy 10 percet ezzel töltöttem a neten kutakodva, hogy hányadik napon van a beágyazódás, mit lehet érezni ilyesmi.
NEMONE
Kivi vagyok mi lesz, én fiúra szavaztam! De ha nálad sem találtam el, akkor végleg befejeztem a boszi praktizálásomat!