Ahaaaaaaa! Most ertem meg! (csak ki ne menjen kicsiny kapacitasu agyambol
Lenullazodik? Vegulis abban igazuk van a dokiknak a nullazasban, hogy teherbe tudsz esni. Vagyis elvileg nincs szukseg a lombikra. Sajnos en nem tudok rola, hogy terhes lettem volna valaha, bar tobb helyen is olvastam, hogy megeshetett, csak nem vettem eszre. Azzal megnyugtatsz, hogy neked sem volt tunet. Mindig azt hittem, hogy rogton tudni fogom, ha terhes vagyok, de ha igy lenne, maris tudnam, hogy nem vagyok az
Tudsz kovetni?
Ó, light-os programok, meg figyelem-elterelesek voltak korabban. Nem az elsonel, hanem a tobbinel, de latod, nem jott be. Eddig fekudni nem fekudtem, csak az inszem napjan. Most ugy gondoltam, hogy valtoztatok ezen, es tobbet pihenek - hatha az jon be. Van, aki arra eskuszik. A munka mindig jol eltereli a figyelmet, csak haaaaat, stresszel jarhat. Most nagyon fogok stresszelni, mert vegre tanithatok napkozi nelkul, es nehez lesz, mert elsotol egeszen nyolcadikig kell. Ebben az eletkor a nehezseg - minden evfolyamot valamivel meg kell majd fognom. Es sokszor almodok mar vele, pl. elkesek a munkabol, vagy az igazgato nagyon megdicser, mert jol csinalom, vagy keresem az orarendemet
Szoval varom mar a figyelem-elterelest, de kozben izgulok is miatta. Direkt akartam most inszemet, hogy mas doki csinalja, es hogy szabira ev kozben ugysem tudnek eljonni. Majd meglatom mi lesz. Borzasztoan tudok izgulni a baba miatt.