Sziasztok!
Bocsánat, hogy ilyen ritkán.
Henne, szép pocak! A hízás meg majd elindul.
Az Afp-re meg nem kell adni, már minden orvos szerint tök elavult, csak arra van, hogy ijesztgesse az esetleges rossz eredmény a kismamákat.
Krisz, Te szegény jól megszenvedtél a fogaddal! De egy hős vagy, hogy a baba érdekében nem vettél be semmit. Nem lehetett könnyű.
A hülye kolléganőd meg pukkadjon meg! Tuti csak amiatt szívózik, hogy elúszott egy napja a hétvégéből 1 napja.
Csip, látom Te sem úsztad meg fájdalom nélkül a fogászatot!
Nekem most kéne visszamennem a 1/2 éves kontrollra - novemberben csinálták meg 7 fogamat - de csak húzom a dolgot.
Csicsy, Tesódnak mennek a Giga drukkok!
A pé fájdalmat sajnálom, nekem volt, hogy alig tudtam leülni annyira fájt a méhszájam.
A dokid nagyon alapos, jó sok mindenre elküldött. De ez így helyes.
Barátnőm anyukája 3 hónapig járt le a körzetihez, hogy fáj a hasa, alig bír enni. Elküldték a nőgyógyászatra, ahol közölték hogy gyulladás, kapott antibiot. Na, attól még rosszabbul lett. 2,5 havi könyörgés kellett a háziorvosnak, hogy elküldje gyomortükrözésre. Diagnózis: áttétes gyomorrák.
Megpróbálták megműteni, de nem sokat tudtak tenni. 56 éves, lányok. 2 unokája van, a kisebbik most lesz 1 éves.
Jó a magyar egészségügy ,mi?
Mi jól vagyunk, hétfőtől teljes gőzzel dolgozom, (akkora kéne nem megjönnie). Jó kis kezdet lesz a munkához.
Kis fiam most már egész napos a bölcsiben, tök jól érzi magát, csak épp az alvással vannak gondok. Konkrétan nem alszik
vagy csak 1/2 órát.
De cserébe este itthon már 8-kor alvás van, s reggel 1/2 8-ig durmol.
Na megyek, kihasználom hogy alszik, lecserélem a terítőt az ebédlőasztalon. Meg összesöprök, felmosok.
További szép hétvégét!