Új privát üzeneted érkezett!

Ditám!
Te csak dinnyén élsz? V. gyüminapot tartasz? Ügyi vagy a kilókkal! Örülök, h minden oké volt a szívuhun. Bogyi lesésre mikor mész megint?

Szupi verdát néztél ki! Könnyű is?

Mi is dinnyét faltunk tegnap este, volt is bérletem a wc-re :lol:

Moncsi!

Danika egyre pasisabb! Mondjuk a pucér popós képe mindent vitt az eddigiek közül!

Én tudok neked küldeni Norbis kódokat és receptgyűjteményt.

Boni!
Tesód kicsit Kép
Nem értem, h Zsigi miért zavarná őket a sírásával. Nem hiszem, h Zsigó sírós. Inkább a kisbaba sírása zavarná Zsigit, nem?
Én minden segítséget elfogadtam. Sőt! Egy nemrég szült ember sokkal gyakorlatibb tanácsokat tu adni, mint egy szülő.

Tesódék miért költöztek anyudékhoz? Nem lett volna nekik könnyebb, ha otthon vannak, és csak kaját visznek neki, ,max. kitakarítanak?
Én örültem, h otthon vagyok, a szülők feltűntek, de mentek is haza, nem volt lábatlankodás folyamatosan.
20150601134430

Viki mami,

köszönettel elfogadom a kódokat és a receptgyűjteményt. :lol:
Lackó hogy van? Folyik még az orra? Remélem nem lesz komolyabb betegsége.

Boni mami,

Zsigivel mi újság? A vizelet vizsgálat mit mutatott ki?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Moncsi!
dobj egy emil címet.

Orra folyik még, szívjuk rendszeresen. Köhögése javult, már nem száraz, hanem hurutos.
20150601134430

BONIKÁM
Én mást nem tudok írni, mert MONIC - ahogy mindig is - pont ugyanazokkal a szavakkal elmondta a véleményemet az esetről.
Sajnálom a szitut és buksi-simi neked, ne sírj emiatt. Mi is összekapunk mindig valami miatt tesómmal de aztán szent a béke!

VIKIMAMI
Inkább gyümi hónapokat! :)
Még a lecsó az amire nem mondok nemet, de minden más kajától már herótom van, gyümik jöhetnek bármennyi és bármilyen, KIVÉVE A MANGÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem igazán emelgettem, de nem is kell majd sztem.
Se buszra se lépcsőre sehová nem kell majd emelgetnem.

Én se költöznék el itthonról. Anya jön hozzánk, meg anyós.
Egyikőjükhöz sem mennék egy percre sem, Bogyót itt várja a kis szobácskája, ha valaki segíteni akar jöhet, aki nem maradjon otthon.

MONIC
Nekem megvan az összes Norbis könyv amit eddig kiadtak, még a nagy receptkönyv is, de amúgy minden könyv hátulján rengeteg recept van.
Van olyan füzetem is amivel egy hónap alatt lehet 10 kilót fogyni és le van írva hogy egy nap mit ehetsz. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsi és vacsi. Szívesen odaadom, de ha nem bánod csak kölcsön.
Mostanában nem lesz rá szükségem de a szopi után majd igen, viszont addig még remélem eltelik legalább egy év úgyhogy addig nálad maradhat. Ha így megfelel összekészítem és vagy lesz fórumos tali vagy eljöttök hozzánk látogatóba ahogy azt terveztétek és odaadom. Balaton ügyben még mindig nincs semmi konkrét? Nagyon szeretnélek már látni benneteket!
Most nem tudtok jönni amíg a férjed lánya táborban van?

dita75

Oké, h nem fogsz buszozni, de egy alapsúlya van + a gyerek + a pakolnivaló.

Ahogy nő a gyerek, annyival több pakolnivalóval jár. Én ezzel intézem a bevásárlást (nagy csomag pelus, popsitőrlők, babakaja). Néha laig tudok hazamenni :lol:
20150601134430

Ja hogy te a tolás szempontjából kérdezed hogy úgy ne legyen nehéz??? Asszem 12-13 kiló de nem akarok hülyeséget mondani.

dita75

A HÚGOMÉK EDDIG IS OTT LAKTAK ÖNHATALMÚLAG BEKÖLTÖZTEK AMIKOR Győrből HAZAMENTEK MERT OTT SE ÉREZTÉK MAGUKAT JÓL-ÁLLÍTÓLAG ÉPÍTKEZNEK MAJD..DE SZERINTEM SOSE MENNEK EL ANYUÉKTÓL..

TEHÁT SOSE MEHETEK MAJD HAZA.. :lol: TEHETNEK EGY SZÍVESSÉGET MINDANNYIAN! MERT ÉN VAGYOK A ROSSZ, HOGY MINDEZT A SZIVEMRE VETTEM! :twisted:

MONCSI JÓL VAN, TELJESEN TISZTA VOLT PISI!
DANI GYÖNYÖRŰ

DTA JÓ A BABAKOCSI..MOST MÁR KIVÁNCSIAN VÁROM A VÉGEREDMÉNYT!
:wink:
Vendég

Boni
De most figyi má szüleidnek mi a baja konkrétan, mert hogy a tesód szüléstől kicsit meghülyült még lehet hogy azt mondom oké, de akkor ez ragadós vagy most mi van?
A szüleid most mit vágtak a fejedhez, mert ez nem derül még ki!
Én amikor összevesztem a családdal mindig hagytam őket békén, eddig mindig ők kerestek meg engem még akkor is ha netán nekik volt igazuk. Remélem hamar helyreáll a családi béke!

dita75

Az itteni üzenet egy másik fórumba való. Köszi Dita!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.07.09 18:16-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Bonikám!

Kép
Ne vedd a szívedre, tesód is belátja majd, hogy ökör volt :evil:

Monic!

Szívdöglesztő Danika :) Jó kis karosszériája van :) Gratula a fogacskákhoz!

Ditus!

Lemaradtam a félidődről, pedig de szerettem volna gratulálni hozzá! De utólag megtszem, szóval millió gratula, már kevesebb van hátra, mint amennyi eltelt! :)

Viki!

Lackókának gyógysimi :) Eszméletlenül huncut a pasi :wink: Lennék csak 30 évvel fiatalabb...

Rólunk: Kicsit kínlódok a kölkecekkel mostanság, mert nem nagyon akarnak egyszerre aludni. Egyik délig szunyál, a másik már 7-kor kukorékol, nem lesz ez így jó, mert így persze az egész nap csúszik. Na majd kemény leszek, mint a Tarzan sarka, és megreformálom a bandát :twisted:
Közben Ádám egyfogú lett, szoktuk is cukkolni, hogy még mindig több füle van, mint foga :twisted: :twisted: Eszti is megtanult hasra fordulni, és szerintem neki is nő a fogacskája, mert extra sokat nyűgizik, ami tőle elég szokatlan. Neki is van olyan tudománykája, amihez csak ő ért, a bátyja nem, mégpedig az, hogy őrült tempóban tudja saját magát ringtani a hordozóban.

Na legyetek jók :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Viki!

Neked akartam még írni, hogy Te is nagyon csini vagy ám a képeken, irigykedek rendesen!

Vicky!

Babóka csoda formás :) Pocaksimit küldök neki :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

ÉVI
De jó hogy jöttél. Sajátos szövegeden megint jókat rötyögök itt csendes magányomban! :)

Én befizetnék arra a pihenőszékes mutatványra. :lol:
Elképzeltem lelki szemeim előtt és baromi édes lehet! :)

VICKY
Kicsit eltévedtél megint! :wink: :lol:

dita75

Sziasztok Csajok!

Írtam a másik topicba, meg tettem fel képeket is! Ide most külön nem írok, mert már nyöszörög a Zsombi, de legközelebb ti jöttök! :) :wink:

Puszi minden babának és mamának! :) Nellike
nellike

Viki jobbulást Lackónak!

Dita hát hogy mé telefonálgatunk a nővéremmel kikészítjük őket mé nem lehetnek egy hétig az unokájukkal? mint ahogy a mi gyerekünkkel.
akkorát röhögtem . ez már sok volt. a nővéremék 100 mi 220kmre lakunk..persze hogy ott aludtak és egy hétig csak unokáztak..három havonta látják talán őket 2 napra. de most zavarta volna őket.úgy látszik nem tudják megosztani a figyelmet. tudják,hogy sógorom most repült haza külföldről, hónapok óta készültünk erre a pihenésre. senki nem mondta hogy nem mehetünk. így most sógi otthon, mi itt. a kisasszony az a cukipofa meg NÁLUK LAKIK!!!!van illetve lesz elég idejük, nekem a ZSigivel nem sok lehetőségem van 3 hétre hazamenni.. de ők nem kérnek belőle...

:roll:

Dita jómegtermett járgány.,. otthon midenki olyannal futkos.az a megszokott..

bár most már látok keskenyebb, könnyebb babakocsit is... mert ugye autóba is be kell férjen....
Vendég

Sziasztok! Tudom,hogy uncsi vagyok már ezzel,de mindent tudok Rólatok,olvaslak Titeket,csak eddig nem volt semmi különös.
Hát,most van :evil: :evil: :evil:
Múlt héten voltunk kardiológián Lócival,minden oké,de van egy olyan valami, aminek a születés után záródnia kell kb. a 4.hétig. Na,ez egyenlőre nekünk még nem teljesen záródott,pedig már 6hetesek vagyunk. Beszéltünk egy jó pár dokival,mindenki azt mondta,hogy nem lesz baj,ez nem tud rosszat csinálni,de azért fél év múlva lesz kontroll. Állítólag sok gyereknek lehet,csak nem nézik általában a gyerekeket szívultrahanggal,a gyerekorvosunkat bántja is,hogy miért nem később küldött el,akkor már valószínű nem látták volna,én meg nem idegesítettem volna fel magam. Egyébként a kéküléshez ennek semmi köze,ott vékonyabb a bőr és erezettebb lehet a száj környéke. Ezért mentünk,tessék találtak vmi mást :evil:
Én eddig szuperül gyógyultam,4.hét végére totál megszűnt a vérzés,de egy hete elkezdtem vérezgetni. A dokim mondta telefonba,hogy ez menzesz lehet,de nem múlt,sőt egyre erősödött. Ma voltam bent,fogalma sincs,hogy honnan jöhet,de lát egy miómát is...Holnap mennem kell újra,mert megmutat a Profnak,lövése nincs,hogy lehetne elmulasztani. Most már elég intenzív a vérzés és nagyon élénk piros.Hát,ezért nem akartam nagyon jönni,nem akarom a csupa jó híreket nálatok beárnyékolni. Féltem a tejemet,mert ügyin szopizunk,remélem a műtétet megúszom,gyógyszerrel is tudnak valahogy segíteni.
Hát,ennyi...... Egyébként jól vagyunk és mindenkit puszilok,csak most kicsit paraidőszak van újra. Pedig nem hiányzott.
Viki,én is megkaphatnám a recepteket,mert én nem büszkélkedhetem,hogy csini mami vagyok :oops:
Emil címet küldöm priviben.

Kép
f.ancsi

ANCSI
Sajnálom hogy megint jönnek a gondok és pláne hogy csőstül.
Drukkolok hogy minden rendben legyen és megoldódjanak hamar!
Sztem túlzol hogy nem vagy csini mami, de azért még ne fogyózz, max. éljél egészségesebben ahogy Monic is. Van tejecske? Lóci szopizik szépen? Milyen az avent mellszívó? Te is elégedett vagy vele?

Csajok!
Én elég micimaci őrült vagyok már sokmindent vettem Bogyónak ami micimacis. Néztem egy pihiszéket tök egyedi, rezdős, forognak meg zenélnek rajta a játékok, de valahogy a lábai miatt meg az hogy nem állítható a dőlése kétségeim támadtak. Nektek mi a véleményetek róla? Teszek képet:

Kép

dita75

F.ancsi szegénykém! remélem a prof talál megoldást!

Lócidat meg puszilom,, biztosan nincs semmi baja... a sok fránya idegeskedés pedig monnyon le,hogy a tejcid megmaradjon! puszi
Vendég

Sziasztok!

Dita,
Sajnálom, hogy megint rosszl lettél! :(
Tesódat is sajnálom, remélem jobban van már, és hamar meggyógyul!
Szuper, hogy nem híztál eddig semmit! Nagyon szép a babakocsi, ha nem kellene emelgetnem itt a városban, akkor én is valami hasonlót vettem volna.

Linácska,
Gratula a jó cukorhoz!

Monic,
Nagyon csini Danika! És milyen békésen aludt puciban! :D

Vicky,
Nagyon édi a babóka!

Viki,
Sajnálom, hogy a csini Lackó megint beteg!

Zsuzska,
Örülök, hogy jó volt balatonon!

Boni,
Sajnálom ezt a Tesó dolgot! :( Remélem, lenyugszik, és bocsánatot kér tőled! Ezt nem érdemelted, hiszen Te csak segíteni szerettél volna.

Évi,
Gratula Ádám fogacskájához, és Eszti hasra fordulásához!

Ancsi,
Remélem, ma megtalálják a megoldást, és műtét nélkül segítenek is!

Hát, kedden mégsem kaptuk meg az első prevenárt, mert a dokinéni közölte, hogy ő ezt nem szokta egyszerre beadni... Mondtam neki, hogy de a papírra nekem azt írta, hogy egybe kapja a 3. Infanrix-el. Erre mondta, hogy az nem lehet mutassam meg a papírt, de persze egy papírfecni nem vittem magammal amire felírta. Megnéztem itthon, és tényleg egybe írta. Mindegy augusztusban majd megkapja azt is. Amúgy jól viselte Réka az oltást, másnap délután aludt is 2,5 órát (az előzőeknél is ez volt) a fél óra helyett.
Viszont 2. éjszaka csinálja a kisasszony azt, hogy felkel, és addig nem hagyja abban a nyügit, amíg nem kap egy kis kajcsit. Tegnap éjszaka éjfélkor, és 5-kor is evett, ma éjszaka 1/2 1-kor visszafodítottam (fejjel lefelé volt), és aludt tovább, de 1/2 3-kor megint ugrasztott, és hiába csináltam bármit nem nyugodott meg. Adtam neki kajcsit, és aludt utána, mint a bunda. Nem értem miért csinálja ezt, hiszen este eszik rendesen, sőt a nagy része pép, ami jobban eltelíti. Már több, mint 1,5 hónapja átaludta az éjszakákat, most megint visszatérünk a 6x-i etetéshez? :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Tegnap éjszaka beszéltem egy dokival,nagyon megijesztett. Ha nem múlik el a miómás vérzés,még a legrosszabb is lehet.....azóta bőgök és most már tényleg elegem van.nagyon félek,kérlek szorítsatok,hogy mit mond a Professzor a klinikán.

Kép
f.ancsi

Sziasztok!

ANCSI
Jajj ne ijesztegess!
Amúgy nővéremnek is pont ez a baja. Több hétig vérzett és nála is mioma és cysta van. A vérzés végre elállt de a műtét utáni 4. napon belázasodott és bent tartották a kórházban. Nem igazán tudom hogy mi a konkrét baja, mert még várják a szövettanit, meg tudod milyenek a dokik: szaknyelven egymás között dumálgatnak, nővéremnek szinte semmit nem mondtak hogy mi a szent szar baja van. Most két hétig ő is tiszta para míg megjön a szövettani.
Remélem nem lesz se neked se neki semmi baja. Drukkolok!!!!!
Kiváncsi vagyok hogy mit mond a dokkered.

NEMO
Most hogy már hűvös az idő nem lettem rosszul, úgy látszik mégis a nagy meleg a tettes. A szívuhun nem látott a doki semmit de mégis ma is többször úgy éreztem, hogy a torkomban dobog a szívem és egy helyett kettőt üt időközönként.
Tiszta rokkant lesz itt lassan mindenki. Remélem a te gyomrod azóta jól szuperál! :?

Kis haspók! :) Örülök hogy a szurit viszont jól viselte! :)

dita75

A kurva életbe szerdán ment haza a gyerek és megint mindjárt itt lesz. Én megőrülök! :twisted:

dita75

dita: Már akartam nked mondani, hogy ezek az extra ütések nekem is voltak. Akkoriban nagyon ideges időszakom volt. Szerintem a párod fia okozza. Miért nem beszélsz már a pároddal, hogy ne jöjjön egy ideig? Ne bírna ki csak 1 hetet otthon? Nem lenne jó, ha a sziveddel lenne valami, mert az szüléskor erősödhet.
vicky79
Budapest III. kerület

VICKY
Hát én már nem tudom mi okozza de akkor is érzem ha nincs itt, és nyugodt vagyok. Ez is olyan mint az ájulás hogy azt is fogtam már melegre meg éhségre vagy amire csak tudtam, de a légkondis helységben is rosszul lettem. Anya azt mondta hogy inkább azt figyeljem meg hogy ha sokat állok akkor jön-e rám, mert nála így volt.
Lehet hogy igaza van, mert ma is itt álltam a mosogatógép szerelő mellett vagy fél órát, és már kezdtem érezni hogy le kéne ülnöm. Hideg van, előtte ettem úgyhogy tényleg lehet hogy nem kéne sokat ácsingóznom. A szívemre is biztos meglesz a megoldás majd jobban odafigyelek rá!

Most mi a szent szart csináljak velük ha egyszer egymásba vannak buzulva??? :roll:

dita75

Ancsi,

nagyon sajnálom, hogy ennyi nehézséggel kell szembe néznetek :cry:
Biztos minden rendben lesz Lócival, lehet, hogy tényleg később kellett volna megcsinálni a szívultrahangot.
Danikának még semmi ilyesmit nem csináltak. Szerinted kellene?

Remélem, hogy a vérzésedet nem a mióma okozza. Sajnálom, hogy terhesség előtt is ezzel kellett bajlódnod és most utána is.

Hát a súlyommal nekem is nagy gondjaim vannak, lassan annyi leszek mint amikor szültem :shock: Ma reggel már az a térdnadrág sem jött rám amit eddig gond nélkül tudtam hordani... :cry:

Boni mami,

szerintem várd most meg, hogy ők keressenek téged. Nem értem a szüleidet sem, ahogy megismertelek téged össze tehetnék a kezüket, hogy ennyire segítőkész, jószívű, talpraesett lányuk van.

Viki mami,

képzeld el, hogy a citromosra nem jött meg az e-mail. Múltkor is gond volt vele. Megtennéd, hogy átküldöd a t-online-ra is?

Dita,

ne is mond, már nekem is görcsben van a gyomrom pedig még csak péntek van...
Írok privit.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

MONIC
Én is írtam csak győzd olvasni! :roll: :?

dita75

Sziasztok csajok,

Némóka, hatszor étkeztek?? Mi képzeld már majdnem egy hónapja négyszer eszünk Olcsával. 4x220-260 között, attól függ mennyire éhes. Ma mértem, 9150 gramm. Hála Istennek most már nem hizott annyit, de igy is hatalmas.

Moncsi, Olcsa olyan fura pofákat vág, sztem jön a foga, majd meglátjuk a hétvégét, megyünk megint a Balcsira egy napra.

Boni, sajnál olvasni ezeket a dolgokat, basszuskulcsos. :twisted:

Kép
pgsuska

Moncsi, basszuskulcs, hallottam hogy mi volt a kiskunhalasi kórházban, hogy egy újszülött hasában ott volt a doki által vizsgálat izzó. Aztán szegény gyermeket megakarták műteni, hogy kivegyék az izzót, de Hála a jóságos jó Istennek de addigra már kakilta, basszus ez a Kiskunhalas hasonló szintet nyom mint Tatabánya??? Jézusom, tőlük Isten óvjon.

Kép
pgsuska

Zsuzska,

hát igen... én itt lakom.... de ez van...

Kép}
monic80

Zsuzska,

elolvastam a cikket, és ott írják, hogy az anya veszélyeztetett terhes volt (etnikum amúgy), de nem volt hajlandó befeküdni a kórházba. Aztán otthon rosszul lett, és amikor bekerült akkor már nem csak az ő, de a baba életét is meg kellett menteni. Újraélesztés közben esett bele a nyelőcsövébe az izzódarab, amit azóta már kikakilt.
Elég durva, hogy beleesett, de ebben az esetben a lényeg, hogy megmentették a baba és az édesanyja életét. :roll:

Danika még ötször eszik, de mi már kóstolgatjuk a zöldségpürét és a gyümiket is. Kis adagokban az ízéért adok neki. Szoptatni ugyanannyit szoptatom mint eddig, hanem kevesebb tápszert kap így, hogy eszik mást is. A tejem szerencsére kitartó, vannak napok amikor kevesebb, de aztán visszajön és megnyugodhatok.
Örülök, hogy Olcsi súlygyarapodása lelassult. Nekem fáj a hátam amikor Danikát cipelem valamiért, el tudom képzelni, hogy a tiéd hogy fájhat.

Dita,

annyira jó neked, hogy a szomszédban ott van a kismami akivel beszélgethetsz. Én sajnos a babaúszáson sem tudtam összebarátkozni még senkivel, egyszerűen nem szimpik. Nem tehetek róla. A párom persze egyfolytában csesztet, hogy miért nem beszélgetek velük. Hát ha egyszer nem szipik akkor minek erőltessem?

Nemone,

vettem én is tejpépet kipróbálásra mert Danika mostanában 6-kor felkel enni. Tudom, hogy ez nem tragédia, de már hozzászoktam, hogy este 9-töl reggel 8-9-ig alszik.
Szóval Réka szereti a tejpépet? Üvegből adod neki vagy kanállal?
Réka szerintem azért ébred fel, mert a fejlődésében valami nagy változás fog történni. Lehet, hogy kibújik az a fogacska :wink: :lol:

Kép}
monic80

ciao!!!

MONIC
Költözzetek ide! :lol: :lol: :lol:
Mi is jól megértjük egymást, és szerintem az eddig hallottak alapján a fiúk még nálunk is jobban! :wink: :lol:

SUSKA
Én is néztem tegnap a tévében de azt nem is tudtam hogy abban a kórházban történt. :roll:

Másikba tettem pocakfotót! 8)

dita75

DIta,

csomagolunk és megyünk :lol: :lol:

Kép}
monic80

OK! :lol: :wink:

dita75

Zsuzska,
ezekben az izzólenyelős dolgokban csak az a szép, hogy elkezdik vizsgálni kinek a felelőssége, melyik kórház..., de azt meg sem említik, hogy anyuka kb. az utolsó utáni pillanatban ment kórházba. Nyilatkozott az orvos, és mondta, hogy hát őszintén szólva, ott, abban a helyzetben, mikor klinikai halál állapotában volt a gyerek, nem igazán az izzóra figyeltek. Próbálták a szülőket is nyilatkoztatni, de túl sok értelmes mondatot nem tudtak elmondani. Alig 30 évesek, és 5. gyerek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ancsi gyere majd mi vna!

Ditus nem értem a párod miért nem vesz tégedet is figyelembe?

:twisted:

Moncsi nme lehet mindeni szimpi

Suska néztem iwiwen képeket! :lol: cukipof.

Néémó Réka lehet növekedési hullám miatt eszik..nekem Zsiga most hagyta abba hogy akárhányszor felkel cicizzen.. most már elég neki a viz is...

Viki? milyen tortát készítesz Bubunak?

ja és

ZSigacsiga csúszdázik...

http://www.youtube.com/watch?v=bBwcJtRK7cE

és egy vers

Szalai Borbála

Csiga Zsiga

Csiga család kicsiny fia,
a kíváncsi Csiga Zsiga
gondolt egyet nagy merészet:
„Megyek én és széjjelnézek,
ki lakik e bokor alatt,
kié az a fura kalap?!”
El is indult Csiga Zsiga,
lassan ment mint,mint minden csiga.
Míg odaért – azalatt
jókorát nőtt a kalap.

„Az én nevem Gomba Gábor,
gomba vagyok a javából!
Nagyot nőttem reggel óta,
így növünk mi – gomba módra!”
Nézte Zsiga a kalapot,
bánatosan sóhajtozott:
„Hej ha gomba lettem volna,
de nagy lennék már azóta!”
Míg így töpreng - azalatt
nyugovóra tért a nap.

„Hallod-e, te csigagyerek,
itt az este,mi lesz veled?
Éjszakára szállást ki ad?
Meglásd,félni fogsz itt magad!
„Dehogy félek,kedves Gomba!
Bebújok a házikómba!
Nem lehet itt semmi hiba,
azért vagyok Csiga Zsiga!
Mire felkel majd a nap ,
Jól kialszom magamat!” :lol: :lol:
Vendég

Boni mami,

nagyon aranyos Zsigi a csúszdával!
Ez a vers pedig szenzációs!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Gondolom majd náhűny én múlva kívülről szavalja majd a kislegény :wink: :lol:

Kép}
monic80

Sziasztok!

BONI
Nem tudtam megnyitni! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Cuki a versike! :)

MONIC
Küldtem az emiledre valamit majd megnéznéd ha lesz egy kis időd?
Köszi? (még egyedül? vagy már nem?)

Én tegnap éjjel a nappaliban aludtam, mert kettőig bírtam hallgatni hogy a párom bal oldalról a gyerek meg a fejem mögött horkolt.
A párom még csak megértem hogy el volt fáradva de a gyerek mitől? Egész nap netezett meg gépezett! Úgy elaludtam magam a nappaliban hogy az anyóka különbül jár mint én! :roll:

ANCSI
Már nagyon várom hogy mit mondott a prof! Remélem semmi gond és csak az idő hiány miatt nem tudsz irni!

dita75

Sziasztok!
Bocsi, de most kerültem csak elő. Tegnap volt Laló első szüilnapi bulija, jöttek anyuék. Anyósék sajnos nem tudtak jönni, mert berendelték anyóst dolgozni. Ők jövő szombaton köszöntik (akkor meg anyuék nem érnek rá). Így a kis Drágámnak 2 szülinapi buli jut :lol:

Túrótortát csináltattam, nagyon ízlett neki a krém (nem volt túl édes) és a piskóta is.
Kép Kép Kép Kép

Kapott egy tanulókutyát, kismotort, épíőkockát és egy kockásfülő nyuszi plüsst. Ezt úgy mindenkitől + anyuék egy szép kis pénzmagot adtak neki.

Ditám!
Sajnálom a horkoló medvéket! Lessed majd a postánt holnap v. holnapután.

Boni!
Zsiga nagyon édesen csúszdázik!

Ancsi!
Mit mondott a doki? Ne csigázz minket! Lócinak nagy puszi! Képet mikor kapunk róla?
20150601134430

Ditus!
Én lebeszélnélek a pihi székről. Nekem sok babás ismerősömnek volt, és a gyerek annyira hozzászokott, h csak ebben volt hajlandó elaludni. :roll:

Czinkiék mikor érkeznek haza? Már 2 hete oda van, nem?

Moncsi!
Tesódéknál mizu van baba téren?
20150601134430

Viki de jó látom jól sikerült a szülinap!én babonából előre nem ünneplekmert a családbna rossz omen....vagy a vonalzó rossz? mindenesetre ráéreztem mert pont tegnap kérdeztem a tortát! én is túrótortát fogok sütni! és sajnos nálunk nem lesznek nagyszülők szerintem .. meg apa is azon ahétvégén utzaik haza vidékre szállítás miatt :cry: :cry:

a kismotor nálunk is már a szekrény tetején várakozik,anyukáméktól fogja kapni...

tiszta anyukád vagy :lol:
Vendég

VIki nekünk volt pihiszékünk, és Zsiga imádta.. elhintázott benne.. sokáig azt használtam etetéshez is... :lol: de tény, hogy tényleg sokat pihizett benne mert könnyen elringatható volt :lol:
Vendég

Nem, jó a vonalzó, csak a családi logisztika miatt volt most tartva. Apukám nyugdíjas búcsúztató lesz 18án a munkahelyén, ezért akkor nem tudnának jönni, ezért tettük 1 héttel előre. 1 héttel utána pedig mi utazunk el, ezért nem jó. Augusztura meg már nem akartam, így 2szer ünnepeljük. Én nem hiszek a rossz ómenben.

Anyósék is most jöttek volna, csak szegényt berendelték dolgozni. Annyira gáz melójuk van most, h nem tudott nemet mondani.
20150601134430

VIi étem..én se hittem. csak nálunk volt már
omen... :cry: azóta nem ünneplünk előre :lol:
Vendég

Lackó! Isten éltessen 1.szülinapod alkalmából!!!!!! :P :P :P
Viki,köszi a recepteket!
Nagyon jó híreim nincsenek. A tanár úr megnézte és sajnos nagyon rossz helyen,nem műthető helyen van a mióma,mert közel van a méh vérellátásához. Egyenlőre kaptam nagy adag Augmentint (hátha van vmi gyulladás is) és Ergam cseppeket.Ja,meg a vérveszteség miatt vasat is. Ez nem tűnik nekem nagy ötletnek,de a szoptatás miatt meg van kötve a kezük,nincs túl nagy variációs lehetőségük gyógyszeresen.Sokat kell pihennem,emelnem nem szabad,ezért a lányok is elmentek anyukámékhoz,meg jó is,ha nem látják,hogy néha elkeseredek. Így is észrevették,hogy valami nem stimmel. Egyenlőre változás nincs nagyon, arra nem is merek gondolni,hogy mi a végső megoldás. Elvileg a szopi elsorvaszthatná a miómát,de a vérzésnek sürgősen meg kellene szűnnie,amit egyenlőre nem látok. :(
Olyan rossz volt,hogy a prof. rögtön kérdezte,hogy a kicsi hányadik gyerekem. Nyilvánvaló volt,hogy a legrosszabb megoldás is eszébe jutott.
Most el szeretnénk menni az I. Klinikára is,ott a legjobba műszerezettség,de ha van vkinek vmi ötlete,kérlek segítsetek. Homeopata gyogyi,más kezelés,bármi.....csak ne a kés alá fekvés.
Szeretném,ha a tejem is maradna,nem könnyű időszak....

Kép
f.ancsi

VIKI
Oké lesem a Józsi (nénit) :lol: :lol: :lol:

Milyen kis szimpi szüleid vannak. Nálunk is szokott lenni előünneplés, meg utó is! :lol:

Jó sok mindent kapott Lacus! 8) Sokat dolgoztál mostanában. Vendéghegyek egymás után. :? Mozgalmas az életetek!

BONI
Emléxem mutattad a Máriában hogy milyen van Csigusznak.
MEg tettél is fel képet hogy a kollégáidtól azt kapta.
Én mindenképp szeretnék Bogyinak ilyet, mert sajnos valahogy meg kell majd oldani hogy legalább 3 naponta tudjak főzni. Anyukám szívesen főzne ránk, de hát olyan távolból, anyóst meg nem akarom megkérni mert amikor lombik volt akkor is ide akart jönni főzni mikor én csak arra gondoltam hogy 2 adagot toljanak be az ajtón és kész! ÚGy látszik sokat kértem! :roll:
A lényeg az hogy amíg főzőcske de okosan van abban ellehetne Bogyesz! :)

ANCSI
Már nagyon vártam hogy írjál. Sajnos tesómnál is hasonló probléma van, és neki azt mondták hogy az első variációban ne is higgyen hogy minden megoldódik magától, tehát kapni fog hormonkezelést és ha lesz még ilyen vérzés később is akkor ki fogják venni a méhét. De ha annyira gáz lesz a szövettan akkor bizony már rögtön kiveszik neki. Végülis ő már nem akar több gyereket, de azért gondolom ha lehetne választani akkor inkább megtartaná ezt a szervét is. :roll: Te nem írtad le konkrétan de gondolom téged is ezzel ijesztegettek.
Remélem gyógyszerrel rendbe tudnak benneteket hozni hogy elkerülhető legyen a műtét.
Sajnos semmi ötletem nincs, tesómnak is csak drukkolni tudok ahogy neked is! Ne keseredj el mert árt a szopinak, próbáld elterelni a figyelmedet, a dokik biztos találnak valami normális gyógymódot a bajra!

dita75

Dita,neki milyen panasza volt? mióta van meg a miómája?
Jó priviben is,ha nem akarod nyíltan,de nagyon érdekelne....

Kép
f.ancsi

ANCSI
Előzmények azok voltak hogy nagyon gyakran jött meg neki, szinte el se múlt és megint. Aztán meg legutóbb hetekig vérzett és most már elment megnézetni hogy mi a franc van. Nagyon vastag volt a méhnyálkahártyája, és elküldték küretre. Itt találtak nála myomát és ciystát is. Levették a szövettanit most hétfőn lesz eredmény és akkor tudjuk meg hogy kettes vagy hármas verzió lesz.
A műtétje kedden volt és szombatra belázasodott így bent tartották a kórházban ezen a héten csüt-ön engedték haza.
Holnap már többet tudok mondani hogy neki mi lesz a sorsa.
Amúgy nem igazán mondtak neki semmit, mert csak úgy bevitték a kórházba a láz miatt ahol több doki is foglalkozott vagy épp nem foglalkozott vele. Az ő dokija most nyaral éppen. Aztán ajánlottam egy dokit neki aki velem is tíz éve egész normális volt, és végül ő mondta el ezeket a verziókat is hogy mire számíthat. Eddig még ezt sem tudta, mert semmit nem mondtak csak orvosi nyelven hablatyoltak egymás között, nővérem meg csak lesett hátha valamit megért belőle... :roll:

Kimásoltam neki amit te írtál, holnap kimásolom neked hogy ő mit írt ezzel kapcsolatban.

dita75

Sziasztok!

Ancsi,
Sajnálom, hogy a professzor sem mondott semmi bíztatót! :( Remélem, megoldják műtét nélkül! Nagyon drukkolok!+++++++++++++++++++++++++++

Dita,
Nem jó, hogy a szíved rosszalkodik! Mi okozhatja, ha az UH-on meg minden rendben volt? Pajzsmirigyedet vizsgálták már? Amikor túlműködésem volt, akkor én is rosszul voltam párszor, de ahogy rendezték a hormonjaimat elmúltak ezek a panaszaim.
A héten vigyázz Magadra, mert megint meleg lesz! Átérzem, hogy zavar a horkolás, sajnos én is mindig felébredek amikor a férjem rázendít. Most éjjel végre nem kelt fel Réka, erre a férjem kezdett el horkolni. Kezdek megint hulla lenni...
Ja, a gyomrom azóta jól van, sőt, úgy néz ki, hogy végre elkezdtem fogyni!

Zsuzska,
Ez a 6x-i etetés most csak kivételes, mert 1,5 hónapja már 5x ettünk. A védőnő azt mondta, hogy valószínűleg megnőtt a tápanyag igénye, csak ezzel az a problémám, hogy bármit csinálok napközben nem akar többet enni.
Ti már csak 4x esztek? De jó nektek! Olcsának is mocorog a fogacskája? Itt mindenkinek ilyen hamar bújnak ki a fogai?

Monic,
Úgy néz ki, hogy Réka szereti a pépet. Délelőtt kanállal adom, és általában összekeverem egy ki gyümölccsle, de este üvegből kell adnom, mert akkor már nagyon fáradt, és nem lenne türelme megenni az adagját.

Boni,
Olyan jót nevettem Zsiga csúszdázásán! :D Miért alulról akart felmenni?

Viki,
Nagyon ügyi vagy! Ha nem írod, akkor én azt hittem volna, hogy a torta cukiból való! De jó Lacusnak, hogy többször ünnepeltek! :D

Mi jól vagyunk! Réka nagyon nyugodt lett, már 3. napja végre nincs az esti keserves sírás, amit már hetek óta csinált. Tegnap elmentünk nagyot sétálni, meg vásárolgatni, és hatalmasakat aludt, vagy nézelődött. Nagyon jó kislány volt!
Lányok tudtok valami tanácsot adni? Réka fenekén pár hete kijött két piros folt. A védőnő szerint gomba, és már 3x leecsetelte, de nem akar javulni, elmúlni. Kentem a tanácsára canesten krémmel, de az sem használ. A boraxos gyógyszertári krém sem, és a sudocrem sem. Mit próbáljak ki még?

Pár új kép Rékáról:

Első spenótunk:
Kép Kép
Telken:
Kép
Apától kaptam ezt a szép rucit:
Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Dita,
Nagyon szép a pocakod! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Némóci!
Rékus Kép

A torta tényleg cukrászdás, azt írtam, h csináltattam.
20150601134430

Sziasztok!

Viki!
nagyon sok boldog szülcsinapot Lackónak!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?