Sziasztok!
Ancsi,
Sajnálom, hogy a professzor sem mondott semmi bíztatót!
Remélem, megoldják műtét nélkül! Nagyon drukkolok!+++++++++++++++++++++++++++
Dita,
Nem jó, hogy a szíved rosszalkodik! Mi okozhatja, ha az UH-on meg minden rendben volt? Pajzsmirigyedet vizsgálták már? Amikor túlműködésem volt, akkor én is rosszul voltam párszor, de ahogy rendezték a hormonjaimat elmúltak ezek a panaszaim.
A héten vigyázz Magadra, mert megint meleg lesz! Átérzem, hogy zavar a horkolás, sajnos én is mindig felébredek amikor a férjem rázendít. Most éjjel végre nem kelt fel Réka, erre a férjem kezdett el horkolni. Kezdek megint hulla lenni...
Ja, a gyomrom azóta jól van, sőt, úgy néz ki, hogy végre elkezdtem fogyni!
Zsuzska,
Ez a 6x-i etetés most csak kivételes, mert 1,5 hónapja már 5x ettünk. A védőnő azt mondta, hogy valószínűleg megnőtt a tápanyag igénye, csak ezzel az a problémám, hogy bármit csinálok napközben nem akar többet enni.
Ti már csak 4x esztek? De jó nektek! Olcsának is mocorog a fogacskája? Itt mindenkinek ilyen hamar bújnak ki a fogai?
Monic,
Úgy néz ki, hogy Réka szereti a pépet. Délelőtt kanállal adom, és általában összekeverem egy ki gyümölccsle, de este üvegből kell adnom, mert akkor már nagyon fáradt, és nem lenne türelme megenni az adagját.
Boni,
Olyan jót nevettem Zsiga csúszdázásán!
Miért alulról akart felmenni?
Viki,
Nagyon ügyi vagy! Ha nem írod, akkor én azt hittem volna, hogy a torta cukiból való! De jó Lacusnak, hogy többször ünnepeltek!
Mi jól vagyunk! Réka nagyon nyugodt lett, már 3. napja végre nincs az esti keserves sírás, amit már hetek óta csinált. Tegnap elmentünk nagyot sétálni, meg vásárolgatni, és hatalmasakat aludt, vagy nézelődött. Nagyon jó kislány volt!
Lányok tudtok valami tanácsot adni? Réka fenekén pár hete kijött két piros folt. A védőnő szerint gomba, és már 3x leecsetelte, de nem akar javulni, elmúlni. Kentem a tanácsára canesten krémmel, de az sem használ. A boraxos gyógyszertári krém sem, és a sudocrem sem. Mit próbáljak ki még?
Pár új kép Rékáról:
Első spenótunk:
Telken:
Apától kaptam ezt a szép rucit: