Új privát üzeneted érkezett!

Cosmo: biztosan kell az 5 kezelés, lehet, hogy 3 is hatni fog, még nem tudhatod nem?Kép Biztos jobb végigcsinálni, mert ki tudja he az első bébi után rögtön jön a második, akor végleg elmarad a szörtelenítés nem? Vagy nem így terveztétekKép Tényleg fáj, erre én sem gondoltam, de te most nem is napozhatsz?
Én is imádok tollasozni, bár soha versenyeztem, nálunk a gyerekek most tették hétvégén tönkre az ütőket, mondjuk nem voltak minőségiek, csak nekik vettem, hogy legyen mivel játszani, de nagyon ügyesek voltakKép
Sulit nyitni, ez biztosan sok szülőnek tetszene,nagyon jó mozgás és szórakozás ez a gyerekeknekKép
Muszkuru: szerintem most már inkább várd ki a hCG tesztelést, hétvége már mindjárt itt lesz!Kép

Andi
candi

Candi: Hát ez az, lehet, hogy nem kell 5 kezelés, mert fehér a bőröm és sötét a szőröm és az én típusomnak elvileg lehetséges, hogy kevesebb kell. Ha ha 3. után úgy látjuk, hogy már csak kevés van, akkor a 4. kezelésbe belevágunk és akkor szeptemberben indulna a babázás.
Ami egy icipicit talán még jó is lenne, mert félek nagy melegben terhes lenni. Bea27 is milyen rosszul lett a buszon, pedig még nincs is igazán meleg, mi lesz ha majd 30-35 fok között lesz tartósan a hőmérséklet? Kép

Napozni nem szabad, de ez engem nem érint, mert sose napozok, mert nem bírom a napot. (barnítókrémet használok)

Muszkuru: Szerintem is hCG tesztet csináld majd meg. A Gabriel nevű teszt a beágyazódás után 3 nappal már kimutatja a terhességet. (a Czeizel azt mondta kb. 5 nap a beágyazódás)

Lehet, hogy csak én vagyok ilyen, de én már a lehető leghamarabb tudni akarom majd, hogy terhes vagyok-e. Mivel 13. napon van a peteérésem, így már a ciklus 23. napjától minden reggel fogok csinálni terhességi tesztet, hogy mielőbb tudjam, már jóval azalőtt, hogy meg kelljen jönni, hogy tudjam és úgy vigyázzak magamra. (pl. ne álljak le friss terhesen 2 órát tollasozni)

Persze, lehet, hogy csak a 40. napon mutatja ki a terhességemet, és feleslegesen pocsékoltam el egy csomó tesztet előtte, de ennyi belefér.
Vendég

Cosmo, az én szőreim még a gondolattól is felállnak, ha arra gondolok, hogy milyen érzékeny is egyes helyeken a szőrtelenítés.Kép. Mondjuk az nagyon jó lenne, ha nem lenne vele több gond...
Viszont azt a fájdalmat amit muszály nagyon jól tűröm, mint szüléskor is, na de ami nem muszály annál nyafka vagyokKép
Én biztos a babócát választanámKép, de ez a ti döntésetekKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nem Gabrielt vettem, mert azt nem kaptam, Cupido-t is kerestem, de az is elfogyott, ahol kérdeztem.
Szerintem ezek a tesztek az olyan türelmetleneknek vannak, mint mi, Cosmo Kép

25-ös volt a legkisebb, se 10-est, se 20-as nem találtam Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Plutó: Én se szeretem a fájdalmat, és nem is nagyon bírom de inkább kibírom párszor a siker érdekében. Nagyon utálom a szőrtelenítést, minden 3. napomon elvesz 1 órát. Megéri a kis fájdalmat, hogy le legyen vele a gondom egy életre.

Végülis nem kell választani a szőrtelenítés és a baba között Kép, mert meglesz, mind a kettő csak az egyik előbb a másik később.

Úgy gondolom, hogy ha úgy döntünk, hogy várunk a babával még 1-2 hónapot, hogy végig tudjam csinálni a kezelést, akkor sincs olyan nagy tragédia, akkor max. 2 hónappal később lesz baba.

Ami késik nem múlik... (csak késik) Kép
Vendég

Muszkuru: Hol akartad venni? Gyógyszertárban?

Plutó: Még egy gondolat: Ki tudja, lehet, hogy abbahagyom a kezelést és nekivágunk a babának és csak októberben leszek terhes. A kezelést meg emiatt félbeszakítottam "hiába". Sose lehet tudni Kép

De még korai erről beszélni, bízom abban, hogy 3 kezelés is elég eredményes lesz és akkor tudjuk tartani a tervünket! Kép

Te milyen labdát használsz?
Mi meccsnél igazi toll tollaslabdát, bemelegítésnél és "csak ütögetésnél" pedig parafa végűt piros csíkosat. (a gumi nekünk nem jött be, és a kék és a zöld csíkos kicsit lassú nekünk)
Vendég

A parafa fejű, de műanyagos szoknyáju labdák a jók. Mi sokáig Yonex labdát használtunk.
Még lánykoromban tollasoztam intenzíven, akkor Gyöngyösorosziban laktam és ott. Most már csak hobbiszinten az udvaron ill. az uton játszunk a párommal.
A két gyerek között elindultam egy megyei versenyen, de 1 hétig alig tudtam mozogni.Kép
A toll labda jó, csak nagyon gyors. Szabadtéren talán nem annyira előnyös.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ne is mondd, jó kis izomláza lesz tőle az embernek, főleg ha jó prögős a meccs. Kép 10 perc után, már izzadok.
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, h csak ugy belekotyogok a beszélgetésetekbe, de hugim (Plutó) hozzászólását egésziteném ki egy kicsit a tollaslabdával kapcsolatban. Toll labdával lehet igazán jól játszani és ha jó a minősége akkor a gyorsasággal sem lesz gond. Esetleg a tollak hegyét kifelé meg kell törni és szupi lesz.
Sikeres próbálkozást mindenkinek!Kép

Ildi

Kép
Kép
mókuska

Helló tesó, köszi a kiegészitéstKépKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ugye nincs harag? Jó olvasgatni titeket!Kép

Ildi

Kép
Kép
mókuska

Családi fórum? Tök jóóóKép
Muszkuru: én az Auchanban vettem egy 10.-es tesztet Pregimax a neve. Nálam is már 3 van itthon, mert nem tudom megállni és mindig beújítok egyet, csak nincs lehetőségem megcsinálniKép

Andi
candi

Sziasztok Lanyok!

Itt aztan van elet!
Alig birom kovetni a sok hozzaszolast.......Kép

Most gyorsan elmegyek ebedelni a parommal, akivel egy helyen dolgozunk (es epp bekopogott az ajtomon hogy megy kezet mosni)
Kis pluto, a parom is magyar es lassan 2,5 eve elunk Londonban Kép

Rohanok vissza....

Kép
icus

Mi az, hogy 10-es teszt?
Vendég

Icus: Van iwiw-ed?
Vendég

Cosmo, ez a teszt érzékenységét jelöli, azaz milyen HCG koncentrációnál tudja kimutatni a terhességet. A Cupido elég érzékeny, az már 10 u/ml esetén is müködik. Amit én vettem, az csak 25-nél

Andi, köszi, megnézem a Pregimaxot. Ez teszcsík, vagy olyan spatulás-rápisilös? (Én az utóbbit jobban szeretem, lehet, hogy ezért nem vettem észre)

Musz

KépKép
muszkuru

ahha, azt eddig nem is néztem.

A Gabriel milyen?
Vendég

Muszkuru: sajna ez tesztcsík, pedig én is jobban szeretem a kazettásat. Viszont nagyon olcsó 600 valamennyi és az ilyen mániákusoknak az sem mindegy Kép
Icus: mivel foglalkozotk odakint?Kép
Esztek egy ilyet velem?

Andi
candi

Meg is jottem az ebedbol Kép
Curry-s birka volt rizzsel meg sok salataval.

Cosmo, van iwiw-em Kép keress ram, gobl-nel hianyzik a : az o betu tejerol. Nincs ekezet a gepemen Kép

Olyan jo hallani hogy milyen kellemesen telt a hetvege egyeseknek.....pezsgozgetes a kertben Kép.....felujitas a telken Kép
Szupi programok!

Cosmo, mindenkepp ird meg legyszi hogy mik a fejlemenyek a szortelenitessel.
Viszeres labakat is lehet szorteleniteni?

Picit dolgozok....aztan majd jovok ujra Kép

Kép
icus

Sziasztok!
Eltűntem egy kis időre Tihanyban.
Nem bírtam ki szombaton reggel csináltam egy tesztet s pozitív. Még nem hiszem le.
Hozzáteszem, hogy szúrkál alul a hőm 36,9. S nincs semmi de folyás se.
Szóval a hétvégém nagyon jól telt. A főiskolás társaimmal voltunk nagyon sokat beszélgettünk voltunk hajózni füreden hála istennek ott nem esett. Gyönyörű hely Tihany.

Most még holnap szabin leszek. Ha nem jön meg jövö hét csütörtökig várok aztán arra gondoltam, hogy bejelenkezek nődokihoz jún1-re.

A múlt hónapban mi csak 4 alkalommal voltunk együtt. 17, 20, 24, 27 én.

Most boldog is vagyok s félek is,hogy elhiggyem. majd június 1-én ha doki is rábólint. Ilyenkor lassan megy az idő.

Bocsi, hogy senkinek se írtam. Nem volt még időm végiolvasni titeket majd este.

Kép
nika04

Candi: én ennék Veled, csak sok benne a kcal! Kép

Icus: Mindjárt bejelöllek. Látod, azt nem tudom, hogy viszeres lábat lehet-e, de majd megkérdezem Neked.

Nika: GRATULÁLOK! De jó!!! Kép Kép Kép Kérdezhetek valamit? Hogyhogy csak 4x voltatok együtt 1 hónap alatt?
Vendég

Cosmo!
A párom nem volt itthon s ezért voltunk együtt csak 4x.

ICU jó,hogy köztünk vagy!

Kép
nika04

Nika Kép Kép Kép!

Andi, én 799-ért vettem kazettásat most utoljára a DM-ben. A csík 699-ért volt, úgy gondoltam 100 Ft-ot megér a kényelmem Kép
Ennek zöld a doboza, és egy mosolygó fejecske van rajta, de a nevét meg sem néztem... csak az árát... jellemzö Kép

Cosmo, a Gabrielt nem ismerem, szerintem ez is 10-20 között lehet

Icus, én is csinálok EOHS-t a cégnél Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Nika: és ezt csak ilyen halkan jelented be? Nagyon örülök és nagy gratula! Mesélj hogy vagy, párod hogy fogadta? És miért írod, hogy ha nem jön meg, miért jönne?!Kép Csinálsz még tesztet?KépEzt neked küldöm!
Minden hónapunk ilyen sikeres legyen itt és akkor lassan, de biztosan mindenki bebabásodikKép
Megettem egyedül a fagyikat én nem számolom a kcal.-kat. Majd nyáron búslakodhatok a tengerparton, hogy mekkora a kufferemKép

Andi
candi

Candi: hova utaztok és mikor? Kép
Vendég

Icus: én is bejelöltelek a wiwen nem baj?
Cosmo: még nem biztos, hogy megyünk, de ha igen Bulgáriába és augusztusban. Majd egy hónap múlva kiderül el tudunk e szabadulniKép.
Hoppá: merre vagy?

Andi
candi

Andi, mi is Bulgáriába készülünk idén Kép
Régen mindig ott nyaraltunk a szüleimmel, és mindig nagyon jól éreztük magunkat.
Kiválasztottad már, melyik részre mentek?
Utazási irodával vagy egyéni szervezésben? Busszal, autóval vagy repülövel?
Mi anno a Naposparton, Aranyhomokon és Burgasz környékén jártunk.
Még nem tudom, idén mikor és hova megyünk, csak az ország biztos.

Musz

KépKép
muszkuru

Nagyon régen én is voltam Bulgáriában, de azt hiszem akkor még 3 éves voltam... Kép
Azóta biztos sokat változott! Szép a tengerpartja!
Vendég

Sziasztok, én csak olvasgattam (a nagy semmit) a hétégén.

Nika! GRATULÁLOK!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Ez csodálatos! Téged is nagyon irigyellek!Mit szólt a párod?

Muszkuru, a hőd a peteérés után felmegy. Fent is marad, amíg meg nem jön. Ha nem jön meg, akkor lehet babóka. De peteérés után mindig fel "kell" mennie.

Sajnos nekem tegnapra megjött rendesen...

Kata

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

HoppáKép. Új hónap új remények!
Muszkuru: az én párom bolgár, tehát haza megyünk Albena környékéreKép Általában kocsival szoktunk menni, de most, hogy mennek a fapadosok is lehet, hogy benevezünk egyreKép
Ti merre akartok menni, egyénileg mentek, vagy Robinsonossal?
Most el kell hagyjalak titeket, reggeljövök, szép estét mindenkinek!
Pusza: Andi

Andi
candi

Sziasztok!
Annyit írtatok,hogy alig győzöm olvasniKép

Nika!
Nagyon-nagyon örülök.Üdv a rózsaszín sávbanKép

Málna!
Örülök,hogy Máténak nincs komolyabb baja.
Jó tanulást,ha egy kis pihit tartasz,nézz majd be!Kép

Meli!
A homeopátiás bogyóknak úgy tudom,hogy nincs mellékhatásukKép

Kis_Plutó!
Mi a barátainknál voltunk Telkin.fesztivál volt,műsorokkal.Van egy 2 éves,és 5 hónapos kislányuk,nagyon örült nekünk,és élvezte a programokat.A fiúk jacuzziztak,sajna nekem ezt most ki kellett hagynom.Jókat ettünk(grilleztünk,pizzáztunk,fagyiztunk)Egyszóval jól teltKép

Anyusziszi!
Akikről fentebb írtam,pont építkezés előtt,alatt jött össze a babájuk.1 évig próbálkoztak,nem sikerült,ekkor eldöntötték,hogy építkeznek,és kapásból összejött.Annyi kellett,hogy ne stresszeljenek rajta.

Candi!
Örülök,hogy jól sikerült a szülinapKép

Cosmo!
Látom,jól telt a hétvége.Ez a szörtelenítés engem is érdekelne.(igaz,most egy ideig várnom kell vele)Leírhatnád majd az árát is.

Muszkuru!
Mivel ilyen magas a hőd ovulációs tesztet szerintem már feleslegesen használnál.Várj egy pár napot,mérd a hőd,aztán hétvége körül csinálhatsz egy tesztet,és akkor remélhetőleg te leszel Nika párja,úgy mint Bea nekem.

Szia Icus!
Üdv.közöttünkKép

Mókuska!
Gyere hozzánk máskor isKép

Hoppá!
Merre vagy?Remélem nem vagy teljesen elkeseredve.Kép

KépKép
takido

Hoppá!
Látom,közben megjöttélKép

KépKép
takido

Nika gratulálokKépKépKép

Mindjárt irok többet, de előbb tesztelem el tudom e most küldeni

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nika, halkan gratulalok, az oriasi gratula Juni 1 utan jon Kép csak babonabol.....

Iwiw-et bentrol nem tudok nezni, le van tiltva Kép azon csodalkozom hogy ez a topik bejon Kép ez az egyetlen szorakozasom a munkahelyem Kép

Muszkuru, lattam az eskuvoi fotodat, nagyon szep par vagytok Kép
Majd en is megkerem a zuramat hogy segitsen felrakni ide kepet Kép
Minek a roviditese az EOHS? a vege gondolom health & safety, de az eleje......environmental officer? Bocsi, de nem erteni Kép

Candi, Fincsi volt a fagyi? Kép
A kilok ram is ragadnak. Szedek babasodo vitaminokat, Pregnacare-t.
Gondolom ugyanazok az anyagok vannak benne mint az Elevit-be vagy a Materna-ba es azt vettem eszre hogy mellekhataskent jonnek a kilok Kép
Tini korom ota 55 kg korul ingadozott a sulyom, es amiota ezt a bogyot szedem mar 62 is voltam!!!
Most lement 60-ra, de ennel lejebb mar nem hiszem hogy fog menni......pedig ugyananyit eszek es ugyanugy nem mozgok Kép

Meg soha nem voltam Bulgariaba.....biztos nagyon szep hely lehet Kép
A lenyeg hogy susson a nap es ne legyen hideg a viz Kép
Mi lehet hogy Spanyolba megyunk iden, de meg nem biztos (azert csak remenykedem Kép )

Kép
icus

Mindenkitol koszi a barati fogadtatast Kép
Nagyon aranyosak vagytok Kép

Kép
icus

Az előbb írtam egy csomót, és minden elszálltKép

Takidó, sikerült kipihenned magad? Szóltál már munkahelyen, hogy babód lesz?KépTe megnézted már azt a weboldalt amit tegnap ajánlottam? Tessék megnézni, hidd el megériKép

Hoppá, sajnálomKép. Akkor most tuti, hogy orvos?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Most rohannnom kell meetingre Kép

Majd este otthonrol belepek

Kép
icus

Takido, az árakat itt meg tudod nézni:

http://www.delusive.hu/?p=prices
Vendég

Icus, próbáld meg csak két naponta szedni a vitaminokat.
Igen jól meghozzák az ember étvágyátKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Igen-igen, nagyon szeretnék Nika párja lenni Kép Kép Kép
Ha meg nem jön össze, úgyis megyünk Hoppával a dokihoz...

Icus, nálunk environmental occupational health safety a rendes neve, ez ugyanaz lehet Kép
Én is bejelöltelek az iwiw-en Kép

Andi, mi az a robinsonos? Régen anyuékkal utazási irodán keresztül, kocsival mentünk, még nem néztem utána, mik a lehetőségek. Tudom magamról, hogy szállodát szeretnék, félpanzióval, mert naaagyon lusta vagyok Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Szóval ki kell bírom a hétvégéig Kép
Az még 4 reggel, amikor nem érdemes tesztelni.
Nem a türelmemröl vagyok híres...

Musz

KépKép
muszkuru

Cosmo!
KösziKép

Kis_Plutó!
Mindjárt megnézem.Tegnap későn értünk haza,és hát hogy is mondjam az alvás igényem megnött egy kissé.Szombaton a kocsiban olyan hányingerem lett,ezért mikor visszaértünk ledöltem egy kicsit(kb.17 óra lehetett)és 21.kor keltem fel.utána vacsiztam,majd kb 22.30-tól folytattam a szunyókálást egészen reggelig.
Ha lefeküdnék most is tuti elaludnék.Nem érzem tulzottan kipihentnek magamKép
A munkahelyemen még mindig csak 3-an tudják,még gyűjtöm a bátorságot,hogy a főnökömnek elmondjam.Meg még mindig nem tudni,hogy mi lesz(marad-e a 3 csoport)+azt olvastam,hogy a 12.hét után nem rúghatnak ki,vagy onnatól,hogy megvan a kiskönyv?ezt nem tudom pontosan,de holnap megyek unokatesómhoz(védőnénimhez)és megkérdezemKép

KépKép
takido

Hát itt mindenki párossával szeretne kismami lenni?KépKép

Meli akkor remélem meggyógyultál, és ti is beadtok apait-anyait. Akkor már mi is ketten lehetünkKép, én meg jövő ilyenkor meg így fogok kinézni?KépMár alig várom.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kis_Plutó!
Ez tényleg nagyon jó,köszönömKép
Ez a kép szupiKép

KépKép
takido

Tudja valaki, hogy mi van akkor ha valakinek a munkaszerződésében 30 napos felmondási határidő van?

Mi van akkor ha veszélyeszetett terhes leszek valami miatt és azt mondja a dokim, hogy holnaptól nem dolgozhatok?! Akkor is muszáj letölteni a felmondási időt? És ha ez a 30 nap veszélyeztetné a magzatot?
Vendég

Sziasztok!

A párom nagyon örült a hírnek. Meglepődött, mert ugy őneki se mondtam el hogy milyen bolondott csinált belőlem a mostani mensiféle.
Sokat gondolkodtam, hogy elmondjam ne mondjam de nem bírtam magamban tartani. Meg is hatodott egy picit. Mondtam csak lassan, mert ugye doki még nem mondta csak a teszt. Örül nagyon mindig kérdezz nincs-e hányingerem stb. A "mi" picurunkat Csöppnek hívjuk.

Candi!
halkan mondom, mert kicsit félek még mindig nehogy téves riasztás legyen még több, mint két hét a dokiig. Csigán megy nekem az idő.

Bánt a szeretkezés utáni vérzés is. Kis_plutó megnyugtatott egy kicsit, majd ezt is elmondom a dokinak. Kicsit nagyon para vagyok.

Takido!
Milyen folsavat szedsz mi a neve, s egynap mennyit. Köszi azt hiszem neki állok.

Hoppá!
Sajnálom. Neked leesett a hőd mielött megjött?

Muszkuru!
Szorítok egy pozítiv tesztért. Nem akarok egyedül lenni kell egy pár.

Icu!
Megkereslek az iwiwen.

Nyaralás:
Miskolc-Tapolca azt mondják Bulgáriának van a legszebb tengerpartja.

Kép
nika04

Nika!
Hogy számolod?Mire mész dokihoz hány hetes terhes leszel?Tud csinálni hüvelyi ultrahangot?
Amit szedek,csak az van ráírva,hogy folsav (3mg-ot tartalmaz tablettánként)50 db van benne.Bementem a gyógyszertárba és úgy kértem,csak,hogy folsavat szeretnék.(ICN gyártyja,amit vettem)Azt írja,hogy felnőtt adag napi 1-2 tabletta,én most napi 1-et szedek(ha el nem felejtem)mellette szedek még elevitet.Azt tanácsolta a doki,hogy elég 2-3naponta szedni az elevitet.
Remélem tudtam segíteniKép

KépKép
takido

Képzeljétek most jutott eszembe egy édes kis részlet tegnapról:

Mi a párommal sokszor Pocok-nak hívjuk egymást.

Tegnap pedig odajön hozzám a konyhába a párom, átölel és azt mondja: Nagyon szeretném ha már elszaporodnának a kis rágcsálók a lakásban Kép
Vendég

Takido!
Köszi igen sokat segítettél holnap veszek is. én is szedem az elevitet 2-3 naponta.
Mikor hogy már kb. 1,5 hónapja.
mivel szerintem ápr.24 a pontos dátum,Egyébként a többi dátum ápr. 17, 20,27 ezért úgy számoltam,hogy akkor leszek 5.hetes s ők 7 fognak mondani, mert utolsó mensi napja 04.09.
Ilyenkor már készítenek hüvelyi ultrahangot?
olyan hülyének érzem magam.Kép(

Kép
nika04

Amelyik dokinak van hüvelyi uh-ja az az első 12 hétben azzal nézi meg.Az enyémnek a rendelőjébe csak hasi van,ezért engem azzal vizsgál.A hüvelyi azért jobb kezdetben,mert többet,és jobban lát vele.Utána már elég nagy a baba ahhoz,hogy hasival is jól lássaKép
Ne érezd hülyének magad.Amíg az ember nincs benne,nem sokat ért az egészhez.
Ha akkor már 7 hetes leszel,akkor végül is mindegy,hogy melyikkel vizsgál,én is most voltam kb.7 hetes,és már a hasi uh.on is jól látszódott a baba,meg ahogy pulzál a kis szive.Hihetetlen élmény,és látványKép

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?