Sziasztok!
Megjottunk, vasarnap ota itthon vagyunk es most volt idom is vegre nagyjabol vegigolvasni benneteket!!!
Koszonom a sok gratulaciot es drukkot, nagyon jol esett!
Tul vagyunk a muteten, a masfel napos csuszassal elertuk, hogy mar alig vartam, hogy betoljanak a mutobe es vegre megcsinaljak a mutetet. Nem gondoltam volna, hogy ez lesz belole. Szanalmas volt ez a masfel nap, es nagyon elszomorito, hogy mindent meg lehet csinalni ma az egeszsegugyben es senki nem rugja jol ....-ba ezeket az elkenyeztetett kiskiraly orvosokat, aki eldontheti, hogy nincs kedve atjonnii egy spinalis erzestelenitest beadni, ha nem surgossegi eset vagyok. Napkozben nem volt anesztes, rendben van, de hogy delutan fel 4-tol, ugyeleti idoben, amikor mar nincsenek kiirt mutetek, csak varnak a surgos esetekre, nincs kedve valakinek atjonni egy feloras rutin mutethez, ez tobb, mint felhaborito.
A dokim mar felhivott 2 kulsos anesztest is, penzt ajanlott nekik, de azok is azt mondtak, hogy oket nem erdekli a penz. Ja kerem, akkor hadd ne sajnaljam a mai magyar orvostarsadalmat. Ez az en velemenyem, bocs, ha valakit megbantottam vele...
Egyebkent szerencsere jol vagyunk, vegulis 18-an delutan 16:03-kor szuletett meg Maja. Nagyon edes es nagyon erdekes dolog egy csaszart is megelni egy sima szules utan. Ez olyan csiribi-csiriba volt nekem: nincs meg gyerek, itt a gyerek
Szerencsere nagyon jol eszik, van tejem is rengeteg, sajnos ujra fejnem kell, pedig megfogadtam, hogy most nem fogok, megprobalom tenyleg beallitani ugy a mennyiseget, ahogy a baba kivanja, de nem megy. Annyi tejem van, hogy ha a minimalisat fejem csak le, hogy ne durranjanak szet a melleim, akkor is napi 200ml-t fagyasztok le. Maja pedig 60-80-akat szopik, szerenscere siman megy a dolog, kiveve, hogy jol kisebesedett a mellem es nagyon faj, igy megint bimbovedovel szoptatok, igy valamivel kimeletesebb a dolog.
Nehany napig fel volt borulva Maja ejjele-nappala, de az elmult 2 ejszakank nagyon nyugodtan telt, egyszer ketl csak szopizni es aludt is vissza. Nem tudom, merjek-e bizakodni, remelem az elso 4-5 atorditott ejszaka utan inkabb ezt az iranyt kovetjuk majd.
Hat most ennyi rolunk!
Mi van a kisteso projektesekkel? Edinka nagyon orulok, hogy te is kozejuk tartozol!
Judit,
hogy vagytok? Futyije rendbejott Attinak? Most hatrahuztak neki es ezennel nem is lehet tobb gond vele vagy meg kell csainalni majd neki a korulmetelest vagy mast?
Rank is var meg ez a gond, en is rettegek tole nagyon.
Boldog szulinapot utolag is Vikinek, es lehet, hogy tevedek, de Vivinek nem ma van a szulinapja?
Nekem Avent Isis mellszivom van, kezi es szuéerul funkcional, egyaltalan nem faj a kezem tole.
Legzesfigyelonk is van, Baby Controll cimu, ez is tokeletes darab. Viszont nincs osszehasonlitasi alapom, ugyhogy lehet, hogy nem realis a kep
Babus,
ez a hanyas dolog hihetetlen, hogy psziches is lehet. Azert fura, mert ez neki is nagyon rossz lehet. En mondjuk meg az eletben nem hanytam, de mindenki remtorteneteket mesel a hanyasairol.
Na befejezem, igyekszem kepeket feltenni Majarol, csak nekem ahhoz kell a ferjem
Sziasztok,
Vanda