Sziasztok!
Köszönöm
nyulasz a tanácsokat. Tegnap a párom rákérdezett, miért olvasok lombikos dolgokról? ....... huhh! Próbáltam könnyedén és pozitiv hozzáálással ( a tegnapi hangulatomban..) röviden megmagyarázni a helyzetet, hogy persze nincs a spontán elveszve és van remény, de biztos ami biztos alapon érdeklödöm az ügyben, ha nem változna az eredmény akkor bizony lehet hogy lesz a legjobb megoldás és a leghatásosabb amit aztán idöben el kell kezdeni. De mivel eddig keveset beszéltünk róla és föleg mikor megtudta a forróvizes fürdö és a stressz negativ hatását, meg hogy tulajdonképpen 7 nap önmegtartóztatás után ment vizsgára ami kicsit sok, - a rossz eredményt teljesen ennek tudta be és nagyon reménykedik hogy a következö már tökéletes lehet ha felkészül rá. Mondtam neki hogy bizony minden megtörténhet, de nem tudhatjuk elöre...
Megmutattam neki egy cikket, ahol a hozzánk legközelebbi meddöségi intézményben több mint 3000 várnak az idei évre és csak havi 25-30 beültetést tudnak vállalni. ( Ez aztán engem is lesújtott
) De x idöszakban elvégzett 62 beültetésböl 29-en várandósak. kb.39%-os sikerrel dolgoznak. Az országban ez az egyik legsikeresebb klinika.....csak mint ahogy mondtátok is, idöben.... Úgy is lesz. Párom megigérte hogy a héten bacivizsga és urológus. Majd ha a második eredmény sem lesz jobb és nem találnak fertözést/gyulladást sem, azonnal jelentkezünk a meddöségiben.
Azt mondta, hogy itt nincs szégyen. Amit meg kell csinálni, megcsinálunk. Ez van. - Nagyon jól esett.
Bocsi hogy hosszú lettem. Ma már egy kicsit jobban vagyok, de annyira feszült és nincs kedvem semmihez...., hogy nem ismerek magamra. A sors a végsökig rója ránk a megpróbáltatásokat. A teher alá pedig váll is kell....
Grönland - Engem is érdekel hogy ti szedtetek-e vmit....