Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi Athiz, kicsit nehéz napjaim vannak mostanában....biztos én is ingerlékenyebb vagyok! :cry:

Kép
elizabeth25

Hahó Csajszik!

Gaby, szép görbe!! :D

Purc, gratu! :lol:

Pandácska, :cry: !

Szilcsi, drukk a holnapi teszthez!!!!!! Szeretnénk, ha Te lennél az első babás közülönk 2007-ben, ok?

Eliza, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Enyém görbusz:

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi, azt én is nagyon szeretném! :lol:
Basszus, most voltam kint negyedjére ma pipilni. :roll:
Szilva, szép görbe, csak az a fránya pecsételés ne lenne! :? Megvárod a 15. dpo-t a teszttel (ha addig nem jön meg)?

Kép
szilcsi

Köszi lányok és eszembe se jutott hogy feladjam!

Szilcsi,
15 napja volt az inszem
Vendég

pandácska: és mi van ha később mutatja ki a teszt? Vagy már most 100%-os biztosan ki kellett volna mutatnia?

szilcsi: nem tudom, hogy ki birom-e várni a 15. DPO napot, de hát végül is mindegy, ha megakar jönni akkor az úgy is megjön.
szilvaqueen

Szilvaqueen,
A doki azt mondta hogy ma csináljak tesztet és ha negatív akkor már ne szedjem a progi potlót igy szerintem 100% az eredmény. Meg nincs is semmi tünetem és már 3 napja érzem hogy megakar jönni. Majd legközelebb talán több szerencsém lesz...
Vendég

Babaimádó, velünk megoszthatod bánatod!!!!!!

snufi

Köszi Snufi , aranyos vagy! :)

Kép
elizabeth25

Snufi!

Köszi
Az orvosom vizsgálatok nélk. adta a gyógyszereket és nem ellenőrizte UH-gal.Túlstimulált. Tele vagyok cisztákkal.
Majd megőrülök kb.1 hete a fájdalomtól. Ti még mondtátok is, h. biztos peteérés..de sajnos a tüszőrep.elmaradt és lettek ciszták helyette. A dokim írt újabb gyógyszereket és azt mondta szedejem, vagy műtét..És persze elkérték a rendelési díjat...De a leleteket nem kaptam meg, csak szóban..
Ma elmentem egy másik orvoshoz (jelzem egy fillért nem fogadott el) csinált UH és kiderült nagyobbak, mint amásik mondta...Ő nagyon rendes volt. Mondta, hogy egyáltalán ne szedjek semmit, hétfőn menjek vérvételre és a párom is menjemn el orvoshoz és az eredményekkel jelentkezzem nála vérzés után. Jelzem a másik doki sokéves papírokkal kezelt, semmit nem végzett el, csak egy spermavizsgálatot, mikroszkóppal, 2 perc, papír semmi....
Tegnap este óta sírok....
Pedig nagy tudású orvos és ez a szakterülete...
Mit szóltok?

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó
hát felháborító, de már ideje volt a váltásnak, nem is értem miért nem hagytad ott ezt a dokit :shock: akkor most már jó kezekben leszl, és hamarosan jöhet a baba :)

Kép
gaby25

jelentem én most egy ideje már nem görcsölök, lehet kicsit később megint fogok :roll:

Kép
gaby25

Sziasztok,

Köszönöm a gratukat :D

Szilcsi, holnapra mennek a drukk hegyek++++++++++++++++++++. És igen elmúlt hála Istennek! Köszi

Pandácska, nagyon sajnálom :cry:

Gaby, szilvaqueen, akár baba is lehet a dologban, mennek a
drukkok oda is ezerrel, nemsokára teszt :wink:

Coca, hiányoltalak, csak magamban :) !

Áfi, tök igazad van. Monjduk az indexen marhára ködös volt a cikk. Én ott olvastam, és tök nem volt tiszta, hogy akkor mi is történt. Mindenki magából indul ki, én pl egyből sebességbe teszem a kocsit alapból, ha megállok, a kézifék mellett, mert abban nagyon nem bízok egyedül, és ha lejtőn vagyok meg pláne. Persze az is lehet, hogy sebességbe teték ők is, és így is elindult, ki tudja... Sajnos már nem változtat semmit a dolgon, ki mit tenne, nagyon sajnálom azokat a gyerkőcöket. Isten áldja őket, és a szülőket is!

Purc

Kép

Kép
purc

Babaimádó,
Sajnálom :( Nekem két dokim is volt aki vizsgálatok nélkül adott hormont elöször cisztám lett, szerencsére lelöködött mensinél de iszonyatos fájdalmaim voltak. A másiknál meg annyi tüszöm lett hogy a doki mosolyogva közölte hogy még egy szuri és szétrobban a petefészkem. 2 nap mulva elkezdtem vérezni pedig csak a 19. napnál tartottam. Amugy te sima nödokihoz jársz vagy meddöségibe?
Vendég

Babaimádó, nagyon sajnálom. De arra gondolj, hogy most sínen vagytok, és jó kezekben. Drukkolok, hogy minden rendbe jöjjön!

Purc

Kép

Kép
purc

az egyetlen normális megoldás az lett volna, ha apa marad a seggén a vezetőülésen és az anya szépen elmegy jegyet venni. :twisted:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Babaimádó: ez egyszerűen a pofátlanság, nemtörődömség, orvosi-emberi gerinctelenség...stbstb netovábbja. Az összes papírt elkérném a helyedben és azonnal lecserélném erre a normálisra az orvost! És egy aprócska feljelentést azért megérne az egész, nemtom hol, talán az intézmény betegjogi képviselőjénél..... :shock: :evil: Elképesztő mit meg nem engednek maguknak :shock: :cry: :cry: :cry: :evil: Nagyon drukkolok, hogy mind testileg mind lelkileg hamar rendbegyere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++

Szilcsi: ++++++++++++++++++

És mindenkinek +++++++++++++++++++++++++++++++

Mi jól vagyunk, ma voltam a kiskönyvért, pedig még nem akartam menni, de a körzetihez el kell mennem holnap receptért (szabin van a dokim) és a kiskönyv nélkül nem írhat ki gyógyszert a terhestanácsadóban rendelő doki. Szal előbbrehoztuk a kiskönyvírást, de megvan és az a lényeg, holnap megyek is a recipéért!

Beiratkoztam suliba, májusig tart ECDL tanfolyam, egyelőre csak Start-ot csinálom meg (4 modul) , az belefér szülésig, a teljes (4+3 azaz összesen 7 modul) az agusztus végéig tartana, az nekem már nem jó! A 3.baba után munkába kell állnom, ahhoz kérni fogják, a legtöbb irodai munkához kérik az ECDL-t és legalább 1 nyelvizsgát, úgyhogy majd ha meglesz a baba, akkor nyelvizsgára fogok készülni!
Meg jó egy kicsit emberek közé menni, nem ülök folyton itthon. A csajok délelőtt ovi/bölcsi, én meg tudok tanulni!!!

Amúgy baba jól van, nem panaszkodok :)

Mindenkinek, puszka, képtelenség visszaolvasni........... :lol: :oops:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Vagyok, csak olvasó üzemmódban! :lol:

Kép
kata05

Babaimádó, osztom a többiek véleményét! Ez olyannyira felháborító, hogy én is - mint Ceniko - elgondolkodnék azon, hogy feljelentsem! De új év, új doki! (nálam is!) Ő majd rendbetesz (vizsgálatokkal és vérvétellel) és jöhet a Babó!!! Mi Veled vagyunk és szorítunk!!!!!! :wink:

snufi

Lizi, Boldog Szülinapot!!!! Holnap én ünneplek! :lol:

Kép
kata05

Kata, akkor előre is boldog-boldog.... :)
Hányadik is lesz? :)

Kép
elizabeth25

Azt hiszem a 25. :lol:

Kép
kata05

Sziasztok!

Ideérek én is végre. Délelőtt is olvastam, csak írni nem tudtam már.

Eliza! Boldog szülinapot!

Zöldi! Én hiányoltam, hogy írj, főleg, hogy este láttalak is itt :wink:
Komp: háát, nálunk sincs padka, követ se hord magánál az ember, egyszerűen állnak a lejtőn az autók. Figyelniük kellett volna jobban, tény. De senki sem érdemel ekkora büntetést azért, hogy nem húzta be rendesen a kéziféket :cry:

Gabi! Tényleg szép a görbéd!

Szilcsi! Neked is mennek a drukkok!

Pandi! Irtóra sajnálom :cry:

Veramami! Azt mondom, amit a többiek!

Judis! Ebből még akármi is lehet!

Szilva! A tiéd is szép ám! De a pecsételésnek tényleg jó lenne utána járni!

Snufi! Érdekes, de végülis nagyon szépen fölmegy! De hogy az eleje miért ilyen magas? :shock: Én is épp ezen eszelek, mert velem is hasonló van, a 9. dpon-n ma 36,8-at mértem (ma mértem először)

Babaimádó! A fene egye azt a doktort :evil: !

Enikő! Örülök, hogy jól vagytok!

Kata! Akkor neked majd holnap gratulálunk :lol:

Talán végigértem, remélem, nem hagytam ki senkit. Ha mégis, akkor bocsi, nem volt szándékos!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Pandácska
A 2.dokid ezt viccesnek találta????Hát róla is megvan a véleményem...
ÉN olyan dokihoz járok, aki az egyik netes oldalon tanácsokat ad, a szakterülete a meddőség, genetikus is és könyveket ír és előadásokat tart
mit szólsz?

babaimádó
Kép
babaimado

Purc
Most a MÁVban voltam az egyik orvosnál, aki nőgyógyász, nagyon rendes. Őt itt a Fórumon is dícsérik.

babaimádó
Kép
babaimado

Ceniko
Köszi neked is a bíztatást és mindenkinek...rám is fér..
Egy magánrendelőbe jártam, azt sem tudom, melyik kórházhoz tartozik. Papírokat soha nem is adott semmiről...
Egy magánklinika nevét szoktam látni a recepteken.

babaimádó
Kép
babaimado

Szirom, köszi! :)

Kata, akkor te kis fiatalka vagy hozzám képest! :)

Kép
elizabeth25

Snufi
Köszi. Annyira aranyosak vagytok..
Az én fejemben is megfordult a feljelentés gondolata, de az az igazság, hogy szívesen megírnám neki a véleményemet is...de hagyon szerintem az egészet..
Se pénzem, se idegrendszerem nincs erre..
Van egy jó mondás:
Isten nem bottal ver

babaimádó
Kép
babaimado

Hát nem tom Lizi, mert nem tom te mennyi vagy! De nekem még van 10 hónapom teherbe esni! :wink: :wink: Tudod?!

Kép
kata05

Minden szülinaposnak sok boldogságot és mielőbbi gyermekáldást kívánok (ez utóbbit mindenkinek)!

babaimádó
Kép
babaimado

Kata, miért pont 10?

snufi

:lol: Szóval ezentúl hangulatjelentéssel jövök! Ez a jel azt fogja jelenteni nálam! A kedvem jó, poénos a hangulatom! A következő írásom miatt harangoztam be! :lol:

Snufi,mert egyszer Lizi megjegyezte, az én hozzászólásomra, hogy nyugodjak meg( szinte semmi sincs veszve alapon) nekik 15 hónap alatt sikerült! :lol: :lol: Szóval van még időm! :lol:

Kép
kata05

:x -ez meg azt hogy valami nem tetszik és nyugodtan meg lehet sértődni!

:cry: -ez meg azt hogy rossz a hangulatom!

Kép
kata05

Babaimádó,
A lényeg hogy a meddöség legyen a szakterülete és akkor reméljük minden rendben lesz... Nem könnyü jó dokit találni :?
Vendég

Sziasztok, most ugrottam be hozzátok először, mindenkinek drukkolok, sok sikert kívánok az új évre!!
egy kis segítségre lenne szükségem, a hőmérőzést szeretném megpróbálni de nem tudom hogyan kezdjem, mit kell nézni:o( magamról röviden:
3 éve próbálkozunk, endós vagyok volt 3 hónapos kezelésem, most kezdjük a spontán 1 hónapot:)
esetleg táblázatot hol tudok 'gyártani? segítetek?
köszi
kboris
kicsiboris

Kicsiborisz, üdv. közöttünk!!! Táblázatgyártás: www.fertylyfriend.com

Hőmérőzés: reggel, ha lehet mindig ugyanabban az időben szájban vagy (inkább!!!) hüvelyben.

snufi

kicsiboris: privi ment
szilvaqueen

Szirmi: küldtem privit!!! :)

snufi

Pandácska
Nem tudok róla, hogy az lenne a szakterülete. De dícsérik sokan.
Max. az eredményekkel elmegyek meddőségi kp.ba. Zöldike nagyon ajánlja a Kaálit.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lányok!

Nálatok is ilyen irtózatosan tetű a babanet??! Negyed óra volt, mire idejutottam :evil:

Lizi: boldog születésnapot! :lol:

Enikő: jó, hogy benéztél :wink:

Pandácska: sajnálom :( Na, de majd legközelebb!!! :D

Babaimádó: remélem hamar rendbejössz, és nem kerülsz még 1X egy ilyen sarlatán kezébe...

Szilcsi: akkor holnap reggel??? Keljél korán, légyszi :lol:

Azt hiszem tegnap bunkó módon nem is köszöntem meg, hogy velem együtt örültetek az UH eredményeimnek! Köszönöm!

Gaby: görcseid??

Snufi: nagyon szép a hőd! Nem akarod manuálisan betenni a pé napját?

Coca: remélem reggel nem értettél félre :wink: persze, hogy hiányoztál, főleg, hogy így elkényeztettél minket a két ünnep között :lol:

Én még mindig pozitív hangulatban, ez min. 1 hétig kitart, akkor szoktak jönni a mensi tünetek :?

Bettike: Te nem voltál ma, vagy mi?? Lehet, én vagyok hülye... :shock:

Kata: szemtelenül fiatal vagy, de egye fene, tegezhetsz :lol:

Mennem kell mosogatni... :cry:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!
Neked is nagyon köszönöm a jókívánságokat!
Olyan elismert szaktekintély..nem hittem volna....
Én naív..
Bíztam benne..
Mindegy...

babaimádó
Kép
babaimado

Nálam is tetű lassú a net..tegnap este meg ide nem is akart beengedni.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó,
Én is a Kaálit ajánlom de azért nyugodtan kutakodj hogy nektek mi felelne meg...
Vendég

Pandácska..köszi. Először ezt rendbetesszük (remélem) és meglátjuk. AZ új orvosnak legalább az első dolga az volt, hogy elküldjön vérvételre és a páromat is urológushoz.
Borzasztó lassú az internet. Leginkább már internyet:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Kép

Kép

A mai napot, annyira, de annyira megszívtam munkailag, ahogy lehet! :evil:

Igyekszem visszaolvasni!

Kép
bettike
Eger

Szia Bettike!

babaimádó
Kép
babaimado

Már tűkön ültök, mi??? he-hhe :lol: Én is!!! Sosem lesz holnap reggel. Próbálom magam készíteni rá, hogy a hőmérő holnap reggel kevesebbet fog mutatni... Ha csak 1-gyel kevesebbet, akkor megcsinálom, ha már kettővel, akkor nem. :cry:
Nagyon izgulok!

Babaimádó, sajnálom a veled történteket, igaza van Enikőnek a perelésben, neked meg abban, hogy az embernek se ideje, se pénze. És sajnos az is igaz, hogy az ilyen nagy nevű szakemberek (???) sosem vesztenek pert, kimossák őket úgyis. :cry: :evil:
Örülj, hogy megszabadultál tőle és próbáld elfelejteni a rossz dolgokat.

Szezso, te hány éves vagy??? Én még Katánál is fiatalabb vagyok... :oops: Akkor most már magázódunk??? :lol:

Én lépek haza, jó éjt mindenkinek, reggel jövök. És igen, korán fogok kelni, egész pontosan hatkor, a melóból rögtön megírom, mi volt. Pá!

:D

Kép
szilcsi

Bettike, legközelebb betennéd a táblába a korhoz, hogy 24? Köszi! :lol:

Kép
szilcsi

Szezso, nem tom hogy kell manuálisan betenni a peteérést. :oops: De kiváncsi vok, hogy ő hova fogja tenni. De szerintem mindenképpen elkaptuk!!! :D

Nekem is irtó lassú a net, a babanet meg pláne!!! :evil:

snufi

Szezso! Köszi, hogy hiányoltál! :wink:

Purc! Gratulálok, biztos nagyon jó lehetett, lehet nézni a kicsit!

Szilcsi! Reggel rohanok, hogy a táblába hova is tegyelek!!!! :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babaimado! Jól sírd ki magad, mert gyorsan helyre jössz, jön a babó és még sírni se lesz időd! :wink: Most már jó kezekben leszel bizti!

Eliza! Kata! Boldog szülinapot utológa és előre, akkot a táblában is javítok jó?

Ceniko! Akkor te sem fogsz unatkozni, nem mintha eddig azt tetted volna, de látom halmozni akarod az élvezeteket! Jó hogy benéztél!

Zöldi! Még mindig suliban?

Kép
bettike
Eger

Snufi! Analysis pont a bal oldali menüsorban, ott legalul klikk a tuning overridre vagy micsodára, és felajánlja, hogy beírhatod a pé-t! Akkor kékkel fogja betenni a vonalat.

Kép
szilcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?