Új privát üzeneted érkezett!

szezso: nagyon jó hír, akkor ne hagyd este meccset nézni apát (már ha egyáltalán szereti)
:lol:
snufi: sajnos az elmúlt 3-4 hónapban szokott előtte kb. 2 napig, pedig a fogamzásgátlót is már nagyon régen (kb. 2 éve) abba hagytam, félek, hogy valami hormon miatt van :cry:

szirom: egy snassz, egyszerű felső (egy kis csipke berakással a dekoltázs felett) van rajtam a képen
szilvaqueen

Szilva! Hasonló volt a menyasszonyi ruhám, már amennyit ezen a kicsi képen ki lehet venni :wink: De azért nagyobb volt a dekoltázs.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, én is a Gravidára és társaira gyanakszom (E vitamin, méhpempő) !!!!!!!!! De hagyjam abba? Inkább diétázom mellette.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szirom, igen mindegyiket tudom, csak idő kéne elmenni, ami meg szabi nélkül nincs! :cry:

Hű, Snufi megnézném én, de én mindenkit visszajelöltem de fogalmam nincs, hogy ki-ki! Coca, Ancsa, Lizi, és Bettikéről tudom, hogy kik! :oops:

Szirom én is 170 cm vagyok és nálam nem hiszem hogy több vagy! :lol:

Kép
kata05

Kata, nekünk is volt templomi, tavaly előtt! :)

Kép
elizabeth25

Én a Gravidában most tartok egy hónap szünetet szerintem. E-vitamin marad és a teák.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szia Lizi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snufi, az E vitamin szinten tart! Ehetsz és nem hízol! De csak ha azt szeded és semmi mást!

Kép
kata05

Kata! De több vagyok :oops: :wink:

Mi váltottunk jelölést az iwiwen? Nem tudom ám én se :wink:

És nekem az a bajom, hogy valamiért nem ugraszt ki új ablakot az iwiw, ezért nem tudok megnézni senkit se normálisan :oops: Más oldalakon meg működik a felugró ablak. Titeket is csak piciben láttalak, és van olyan osztálytársam, akit 20 éve nem láttam, és nem is láthatom így. Tiszta méreg :evil:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom nem tudom! De szerintem nem!

Snufit most jelöltem be! Ezért nem emlékeztem Rád!! :lol: :lol: :lol:

Kép
kata05

Snufi, te miből szeretnél fogyni???? :evil: :evil:

Kép
kata05

Hozzámképest csont és bőr vagy!!!

Kép
kata05

No, lányok, felébredt a főnököm, mennem kell :wink:

Kata! Iwiw: A-betűs vagyok, a képen Miksával látszom. Több lánnyal is váltottunk innen jelölést, szerintem megtalálsz :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kata, Szirom
én is 170 magas vagyok :) és 70 kg :( 60-ra kéne lemenni, és régebben még a 60-at is sokaltam :lol:

Kata
tortát én fénykép alapján csináltattam itt csepelen, gyönyörű volt és finom :D Sok helyen édes vajkrémeset csinálnak, pfúúj
Kép

Kép
gaby25

Szirom: megvagy! :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

A 90 napos tényleg nagyon jó lehet, (pláne ha 26 kilót lehet vele fogyni! :shock: ) de én nem bírnám ki :oops: Amúgy nincs értelme vitatkozni lányok hogy ki a nehezebb mert a topik háj-díjját úgyis én nyerném meg! :oops:
Nekünk is volt templomi, meseszép vegyes-egyházi szertartás mert férjem katolikus én pedig református vagyok, így volt pap is meg lelkész is, nagyon szép volt! :)
Ma vittem a lányom először oviba! Én sírtam, ő nem. Másfél órát voltunk, én is végig ott voltam, holnap már nem leszek ott de még mindig csak másfél órát marad, jövő hétre beszokik teljesen, imádja a gyerekeket.
Vendég

Szirom! Nem jelöltél be engem sem. Eliza, Robcsi, Gaby, Kata, Ceniko, Szezso, Coca és Sonja az ismerőseim már!!!!

snufi

Lányok, visszajelöltelek benneteket! Kár, hogy csak miniatűrben látszotok :wink:

Torta, ha már itt tartunk: Bökényföldi út, Szamóca cukrászda. Ez se vajas volt, és nagyon szép. Ki is szállították ingyen.

No, tényleg megyek, mert itt ül az ölemben a kisfickó.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Áfi, beszokik, ha nem kapja el az ügyeletes vírust! :oops: Sajna tapasztalatból írom. Mire beszokik addigra beteg! És amelyik nehezen válik el anyucitól annál az egész kezdődik előlről! :cry:

Kép
kata05

Jó, Snufi, de hogy talállak meg?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Megvagy Szirmi! :lol:

snufi

Kata ! Esküvő óta 6 kg-ot szedtem fel!!! :cry: Azt szeretném leadni.

Kép

snufi

Snufi! Visszajelöltelek!

Kata! Priviben küldtem neked tortaképet!

Tényleg húzok :roll: :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, köszi!

Megyek haza, otthonról jelentkezem!

Kép
kata05

Szezso, ezek nagyon jó hírek, akkor a drukkok megtaláltak :wink:

Kata, nekünk is volt templomi esküvőnk, katolikus. Miattam kellett, mert én hívő vagyok, az Uram nem az, de ő is nagyon élvezte. Sok jó dolgot lehet megtudni. Mondjuk jó pap is kell hozzá, az igaz. Nekünk külön volt kettőnknek, mert nem értünk rá, amikor a többi párral volt. Ha kérdésed van majd szólj :wink:

Szirom, Snufi, sok sikert a fogyókúrához. Tök jó, hogy belefogtatok.

Gaby, szép volt a torta nagyon. Nekünk egyszerű oroszkrém tortánk volt, fini is volt, és szép is volt. Mondjuk eleve nem akartuik túlbonyolítani a dolgot :lol:

Áfi, akkor ezek szerint neked jobban fájt a dolog :lol:

KÉpzeljétek el azt mondta az Uram egyik munkatársa, hogy azért vagyok rosszul, mert vékony vagyok, hozzáteszem nem is vagyok az... De jól esett :lol:

Kismamák, valakinek így a 8 hét közeledtével volt kis vér a hüvelyváladékában? nem piros, és nem barnás, hanem valahogy a kettő között, bocs a részletezésért. Erre ébredtem reggel, jól meg is ijedtem, még jó, hogy ma megyünk dokihoz. Mert ok, hogy beágyazódáskor, meg első mensi időpontjába, na de most már nem szabadna szerintem. Úgyhogy ez a pár óra, a dokiig egy örökkévalóségnak tűnik!

Pusszi

Purc

Kép

Kép
purc

Snufi! Jelöltelek! :lol:
Szirom! Téged is! :lol:

Kép
bettike
Eger

Halihó!

Engem is tessék jelölni!!!! :lol: :lol: :lol: Én vagyok az, aki Enikőnek küldte a meghívót. :D

Gaby-t és Cocát már megtaláltam, de a többiekről lövésem sincs.

Purc, mennek a drukkok, nem lesz semmi baj!!! Majd írj, hogy mit mondott a doki! ++++++++++++

Én soha nem tudnám magam rávenni a fogyókúrára, ahhot túl lusta vagyok, és túl édesszájú. Ha nem kapok csokit-sütit, hisztis leszek. :lol:

Az esküvő óta én 5 kilót szedtem fel, a zöme most karácsony körül jött fel.

Csajok, ma volt jógám és annyira fájnak a cickóim, hogy nem tudtam megcsinálni a hasonfekvős gyakorlatokat. :shock:
És óránként járok pisilni, ma már vagy 15-ször voltam. :? Elég gáz.
Vagy felfáztam, vagy... :wink:

Nekünk sem volt templomi.

Kép
szilcsi

Kép

Kép
bettike
Eger

Szilcsi én a vagy... ra szavazok :))

de jó, van újra tábla.
bettike javítanál nekem? cn 26, 9 dpo. megjegyzéshes folsav.

jó pár napja nem voltam, most visszaolvastam mindent. ma még férj szabin, holnaptól leszek teljesen aktív újra.

bocs hogy nem írok már megint mindenkinek, de képtelenség egy hetet lereagálni :)

nekem ferti át tette a pét 14 ről 17-re. nem vagyok biztos benne hogy elkaptuk :( utána nap reggel remélem még ér.

Kép

judis

Szilcsi! Jelöltelek! :wink:

Kép
bettike
Eger

Bettike, köszi! Nagyon szép pár vagytok! :D Sátras lagzi volt?

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Szerintem meg en vagyok a leg'gombolyubb"! :D :oops:

Nagyon szepek a tortak! :D
A mienk tojaskremes volt! :( Apa belefejelt,nekem meg lekellett volna 'tisztogatnom" rola!Hat ez nem jott ossze! :lol:

Szirom!
Nem ertem hogy miert nem tudod megnyitni a kepeket! :shock:

Afi!
Kitartas az ovihoz! :( Nekem is nagyon szär volt!Viszont ennek orulj inkabb!!!!Mi mar ket hisztin vagyunk tul!Soha tobbet nem akarom atelni hogy az ovono oleben uvolt a gyerekem hogy anyu,anyu es nem engedi el a kezem,ugy szakitottak szet minket!Zokogva jottem ki az ovibol!Kint az utcan is hallottam hogy sir!Meg most is konnybe labad a szemem! :cry:Ettol felek most is hogy hetfon hogy fogunk elvalni! :cry:

Purc!
Nagyon szoritok hogy minden rendben legyen!A barnazas attol is lehet hogy helyezkedik a baboca odabent!Azert pihenj sokat!

Szilcsi!
:wink: :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa81 2012.05.14 12:00-kor.

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok. Én mióta a férjemmel megismerkedtem 15 kilót híztam :(
48 kiló voltam amikor összejöttünk és most 63 vagyok, de holnaptól megint fogyizok. ( 54-el jöttem ki a korházból szülés után)

Egyébként én jól bírom a fogyizást de csak ha van pénzem sok sok salit venni, akkor azt nasizok és nem édességeket.

Terhesség alatt pl. 1 kilót híztam vagyis 4-et a 24.hétig, aztán 3-at fogytam a szülésig és akkor még leadtam 10-et szüléssel, de azóta már egy csomót felszedtem.

Mivel nem ehettem semmi édességet, és szénhidrátot is 140 grammot/nap ezért fogytam, de ezt be is pótoltam utána :) :(

Nagyon szép torták :)
mindjárt én is nézek, ( de lehet hogy nem lesz ...)

Szilcsi drukkolok a teszthez,

Szezso, este akciózzatok :) :)
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Szirom, küldtem emailt!

Judis alakul a görbéd!

Hű Csikken te is jó sovány vagy!!

Kép
kata05

En 56kg-ot hiztam azota... :oops: :oops:

Kép
Kép
ancsa81

Már sajna nem :(

Itt egy esküvőis kép:

Kép

KépKép
Kép
csikken

Meg még egy kép:

Kép

Ancsa, én rájöttem ám, hogy azért van ez mert nagyon boldog vagyok. amikor volt egy olyan pasim aki mellett egy tömény kaki volt az életem nem hogy híztam, de még a sima vizet is kihánytam... Szóval az élet szép, mi meg kerekedünk ;)

KépKép
Kép
csikken

Szilcsi! Nem! Az nálunk a főtér és éppen nagy banzáj volt esküvőnk napján, a főtéren van a hivatal és oda megyünk éppen a képen!

Kép
bettike
Eger

Hat igen!Ez igaz! :D

Lattatok a hiradoban azt a felfoghatatlan tragediat! :cry: Istenem,miert kell hogy ilyen megtortenjen??
Nagyon megsirattam oket! :cry:

Kép
Kép
ancsa81

Én is nagyon szomorú lettem, és próbálom is kiverni a fejemből.
Nem szeretek ezen agyalni.... :( :(
Engem is jelölhet aki akar iwiwen. ( email: varga.krisztina@freemail.hu)

KépKép
Kép
csikken

Hahó!

Ancsa, Csikken és Szilcsi: jelöltelek Titeket!!!

Cicukával mi lehet???

Én is láttam a tv-ben a tragédiát, szörnyű!!! :cry:

snufi

Hahó!

Hát igen, a kompnál észnél kell lenni nagyon :cry: Mi is komppal járunk nap mint nap, és baromira kell vigyázni. Én direkt nem néztem híradót, mert a hír hallatán is összeszorult a gyomrom, szörnyű lehet. Nem tudom, hogyan lehet egy ilyet túlélni a szülők helyében...
Ami a kompot illeti, én nagyon a végére nem szeretek állni, meg az első sorba. Az első sorba főleg azért nem, mert ott szűkebb az egész, és olyan közel vannak a kocsik egymáshoz, hogy ha valami gáz van, akkor az ablakon kell kimenni, nem lehet kinyitni az ajtót. Néha még a tükröt is be kell hajtani.

Ancsa! Hormonok a ludasak, ugye? Nem szállsz be hozzánk?

Áfi! Gratula a beszoktatáshoz! Ügyes a kiscsajod, neked meg nyugi, jó? :wink: Ismerem az érzést, nem volt rég. Én is viszem ám magammal a telefont a lakás minden pontjába, hátha hívnak az oviból, hogy nagyon sír vagy hasonló :oops: :wink:

Kata! Köszi a képet, aranyos vagy! És nem nézel ki annyi kilónak, hogy vigasztaljalak egy kicsit :wink:

Csikken! Jelöltelek, remélem, te vagy az :wink:

Purc! Szorítok és majd gyere mesélni!

Bettike! Köszi a táblát, abból tudtam meg, hogy hányadik napon vagyok :lol:

Lányok, iszonyú izomlázam van, alig élek... :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hi,

mi volt a híradóban? valaki leírná nekem...

Voltam dokinál, volt Uh :lol: Úgyhogy most örülünk, mint majom a farkának. Mondtam neki a reggeli vérezgetést, igazából nem mondott rá semmit. Azt mondta erős szívverése van :lol: Sportoló lesz a drága. 19 hetes UH lesz a köv sajna, akkor megtudjuk, ha ő is akarja a nemét. Ja most 15 mm.
Vettek vért, HIV teszt, meg valami rendellenességeket néznek, genetikai, stb... Igazából nem tudom pontosan, nem sorolták fel. Szóval most örülünk :lol:

Köszönöm mindekinek a drukkokat :D

Íme a drágám:

Kép

Purc

Kép

Kép
purc

Purc! Óriási gratula nektek! :lol: Formás kistörpe :wink: Nem is olyan kicsi, 15 mm az nem kicsi egyáltalán :wink:
A vérzésed elmúlt, ugye?

A hírt megkerestem neked, itt elolvashatod:
http://index.hu/politika/bulvar/trag070103/

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszi szirom, olyan mint egy babszem, az Uram látja a bordáit, tuti röntgen szeme van. hihi :lol: A hírt olvasom, köszönöm, hogy megkerested nekem .

Purc

Kép

Kép
purc

Hát ilyet, teljesen készen vagyok. Annyira elmentek a szülők, hogy mikor gurult az autó a vízbe, ami gondolom tök lassan történt, nem tudtak utána futni, és kimenteni a gyerekeket? Vagy mikor már a vízben volt, akkor nem tudták volna kimenteni? El sem tudom képzelni, hogyan történhetett meg ez az egész.

Sajnálom a szülőket, de az eljárás teljesen jogos, hát miből áll azt a hülye kéziféket behúzni KÖNYÖRGÖM. Most úgy felhúztam magam!!!!!!! :twisted:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc! Akkor lehet, hogy nem az indexen, hanem valahol máshol olvastam, hogy az apa kiszállt jegyet venni, és helyet akartak cserélni, hogy közben az anya felvigye az autót a kompra. Siettek, mert a többi kocsi már fent állt. A kocsi meg elindult, és szegény szülők rohantak, sőt a vízbe is bementek, őket is menteni kellett. Én el tudom képzelni, hogy nem tehetnek az egészről. Én is húztam már úgy be kéziféket (más helyzetben), hogy elindult a kocsi. És ezek a komplejtők egyébként eléggé meredekek, a víz pedig hirtelen mélyül, mert ez egy kikötő. Borzalmas :cry:

(Nálunk nem kell kiszállni jegyet venni, mert a kompon jön a táskás ember. Nekünk meg különben is bérletünk van.)

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!

Látom, nem is hiányoltatok tegnap. Brühühühühühűűűűűű! :cry:

Megvariáltam egy kicsit a sormintát:
Kép

Jelentem én is beszálltam a "visszafogottabbanzabálók" táborába. Zöldség és gyümölcshegyek, teljesőrléső énsütötte kenyény, szárnyas húsok és konditerem (na nem az erőlködős, hanem a kardiogépek)

Kitartás mindenkinek!!!

Kép
zölddisznó

hát én is hallottam ezt a hírt, borzasztó :cry: lehet nem volt jó a kézifék, nem tudom milyen autó volt. De mondjuk nem kellett volna túlvariálni, anyukának kellett volna kiszállni jegyet venni, ha egyszer az apuka vezet.

hőjelentés
Kép

Coca
de hiányoltunk :wink:

Purc
fantasztikus sztárfotó :D

csikken
nagyon szép menyasszony voltál :D de most is biztos szép vagy :wink:

Kép
gaby25

Jó reggelt Lányok!

Purc: szuper felvétel!!! Helyes kis buborékotok van :lol: Örülök, hogy minden oké!!

Coca, drága, azért nem hiányoltunk, mert már tegnap reggel bejelentetted, hogy nem leszel, este meg barátnőzöl...Fölöslegesen nem sírtunk... :lol: Különben honnan tudtad, hogy a tüszők nem alszanak? A tegnapi UH szerint 24 órán belül voltam tüszőrepi szempontból, és se a hőgörbém, se az LH teszt nem igazolta! :shock:

A görbe (UH alapján tegnapra tettem a pé-t...):
Kép

Eddigi legcsúnyább (brutálabb) görbém, de kit érdekel, ha az UH megmondta a frankót :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nahát, Gaby, amilyen nehezen indult ez a görbe, most egyenesen fantasztikus! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?