Új privát üzeneted érkezett!

Szezso! Az jó! A mai UH eldönt mindent! De jó neked, mert te ma megbizonyosodsz! Mikorra mész? Te írtad, hogy nálatok 12-13 között van csak UH? Vagy már rosszul emlékszem?

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Először is mindenkinek boldog új évet kívánok!
Már nagyon régóta olvaslak benneteket, de írni még most írok.
Mi március óta próbálkozunk a baba összehozásával, de eddig sajna sikertelenül. :cry:
5 hónapja hőmérőzök, 4 ciklust a fertilityn vezetek. Hát mit ne mondjak, nagyon rosszak a görbéim. Volt 2 hónapom, amikor a fertility szerint nem volt p.é-m. Viszont a jelenlegi elég szépen alakul. A ciklus elején nem mértem, mert akkor már nagyon el voltam keseredve, hogy már megint megjött. De utána el kezdtem alkalmazni a Billings módszert és mellette újra mértem a hőmet, hátha így még tutibb lesz a dolog :lol:
Még mindig fent van a hőm, és remélem, hogy ott is marad :?

Kép
szilvaqueen

Nem sikerült csatolni. :cry: Tud valaki segíteni?
szilvaqueen

Szilva! jpg formátumú kell, hogy legyen!

Kép
bettike
Eger

bettike hogy te milyen ugyi vagyol :lol: ha kerenek munkast teged valsztanalak :lol:

szezso nagyon drukolok a mai uh hoz :lol:

szirom,nem vagy oreg,ugyan mar :lol:a mi elveink szerint olyat tettunk amit soha soha nem gondoltam volna. :oops:

szilva udv a csapatban.mielobbi babasodast:)

Kép
monyoka

Bettike: délre megyek! igen, déltől 1-ig van a "meddőségi" UH...

Monyoka: köszi a drukkot!

Szilva: ahogy Bettike írja, jpg-ben mentsd el, majd kicsinyítsd le (pl. paintben), aztán itt melléklet feltöltése...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! Most hülyeséget kérdezek, de miért is mész a meddőségi UH-ra? :oops:

Köszi a munkabírásomat dícsérő szavakat! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike: a peteérést nézik meg, mert most ez következik a meddőségi kezelésemben :lol: lehet rosszul fogalmaztam, szóval azok mehetnek 12-13 óra között, akiknek peteérést, tüszőket, tüszőrepedést kell nézni...3 ciklusban a terminált együttlét c. fejezet következik nálunk, ami azt jelenti, hogy megnézik a tüszőimet, adnak tüszőrepesztőt, így órára pontosan ki lehet számolni, hogy mikor kell együttlenni...Mondjuk nem hiszem, hogy 16 hónap alatt egyszer sem találtuk volna el a pé-t. Majd meglátjuk.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kép
szilvaqueen

Győzelem :lol:
szilvaqueen

Szilva! Egy kicsit kár, hogy az eleje a ciklusnak hiányzik, de ez így most szerintem tökéletes görbe! :wink:
Bár nem tudom, hogy a kekszeléssel nem-e maradtatok e pont le? De végül is a katonák kitarthattak addig, vagy ha hamarabb volt pé-d, akkor meg méginkább, mert a szaggatott vonal miatt nem biztos, hogy akkor volt pé-d, de ami látszik az az, hogy biztos, hogy volt! Azt nem tudom, hogy milyen hosszú szokott lenni a ciklusod de úgy vasárnap körül tesztelhetsz is, ha nem jön meg!
SZERINTEM!

Kép
bettike
Eger

Nem tudom, hogy a p.é-t jól mutatja-e a görbe, mert a Billings módszer szerint 12-13. nap körül volt peteérésem. Szerintem az is bekavarhat, hogy az elején nem volt adatom.

szezso: nagyon drukkolok neked, egyébként lehet, hogy már írtad valahol, voltál már valamilyen vizsgálaton (hormon, vér, stb.)?
szilvaqueen

sziasztok
még mindig görcsölök ám rendesen, viszont nem jött még meg :? reggel 36,9 volt a hőm.

Ma én is melózom, de mindjárt lépek is le, mert csak fél napra jöttem be, holnap vizsga :(

Szezso
neked akkor pont most nézegetik a tüsződet :)

Bettike
akkor ma már nem is kell dolgoznod :)

Kép
gaby25

Gaby! Akkor holnapra ++++++++++++++ és most aztán görbüljön! :twisted:

Amúgy mindig akad valami apró, cseprő ügy!

Kép
bettike
Eger

Szilva, aztaaaaaaa, micsoda magas hő!!! Csak ámulok és bámulok, nekem ha ilyen magas lenne, már haldokolnék a láztól. :shock:
Tényleg, ha 37.2, akkor az már nálam nagy betegséget jelent. :?

Egyébként szép görbe, egy nappal vagy előttem, nekem 12. dpo.
Izgulhatunk együtt! :lol:
Gabyval egyetértek, nem biztos, hogy 2 nappal előtti actionből maradt valami odabent, de nem elképzelhetetlen.
Mi az a Billings módszer??? :?:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Valamivel jobban vagyok, csak még gyenge.
Gyors görbe, aztán megyek vissza a takaró alá.

Kép

Később jövök!

Gaby, ************** mennek a drukkok**************!

Szezso, gondolok Rád! :wink:

Robcsi????????????

Örülök, hogy Enikővel minden ok!

Szilcsi, pénteki teszre mennek a szurkok!!

Szilva, szép görbusz! Írj magadról!!!!! Mi az a Billings-módszer?

Na pussssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Robcsinak a héten szerelik a netet, ezér nincs!

Snufi! Ez most a betegség miatt szerinted ilyen szép, vagy egyébként is ilyen magas szokott lenni?
Jé! És mi elvileg egyszerre tesztelünk! :roll: :lol:

Kép
bettike
Eger

Billings módszer:
http://meh.communio.hu/billings.htm
http://www.napfenyes.hu/eletmod_es_gyogyitas/billings-modszer.html

Ezeket a honlapokat tudom ajánlani, itt részletesen le van írva a módszer. A lényege a hüvelyváladék elemzése. Az állagából lehet tudni, hogy mikor vagy termékeny időszakban, mikor van peteérésed. Ez is egy nagyon jó módszer. A hő mérésével együtt meg még jobb. Használom a pg/53-t, akkor volt páfrányos amikor kellett :lol:
szilvaqueen

Bettike, amúgy is melegvérű vok, hihi. :lol:

Szirmi, mi a mai kaja? Én wokos zöldségeket csináltam rizzsel, egy kis szójaszósszal leöntve. Jó lett!!!!!!!!! HOLNAP??? Proteinnap. Tészta?

snufi

Snufi! Párolt zöldséget ettem, franciasaláta-keveréket. Miksa az oviban kajált, az uram meg nincs itthon. Estére szerintem rizs lesz gombával, kukoricával, párolt zöldséggel, vagy gondolkodom azon, hogy sütök egy kis mustáros-fokhagymás szósszal bekent krumplit is sütőben. Ezt a napot nem szeretem :roll:
Ti este mit esztek?

Holnap szénhidrát, ilyenkor legtöbbször pizzát szoktam enni (hús és sajt nélkül, csak paradicsomszósszal és zöldségekkel), vagy simán kifőzök tésztát és arra teszek paradicsomszószt, esetleg minimális oliván megfutatott zöldségeket. Este süti, csoki, nyami :lol:
Meg még eszembe jutott, hogy a zöldséggel töltött tortellini is mehet!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Halihó!!!

Megkezdödőtt a munka! :cry:

Betegeim sajna betegek, még a nem javulós fázisban, de én dolgozom!! :cry:

Reggel elaludtam, így nem mértem, így nincs még görbém, de szerintem hétvége előtt nem is lesz!

Gaby, nem félsz a görcsök miatt, én már pánikolnék, ha nekem lenne! :oops:

Szia, Szilva, elég okés a görbéd!!!!

Tegnap délután szobabicikliztem 30 percet utánna lenyújtottam, ma is csinálok, ha hazaérek!

Pénteken mennem kell a paphoz az esküvő miatt! :roll: Kíváncsi leszek a páromra! :lol:

Később még jelentkezem!!

Kép
kata05

Szirom, elírtam, holnap szénhidrátnap lesz, valóban. Én szerintem paradicsomos tésztát főzök. Pizzát te gyúrod? Vagy jó a készen vásárolt fagyaztott is?

Uram ma nem itthon evett, ezért este ugyanezt esszük. Neki újdonság lesz. Nekem meg ízlett.

A gyümölcsnaptól kivagyok már most. Suliban leszek reggeltől estig... :roll: csak gyümölccsel éhen fogok halni!!!!! :?

snufi

Hello Lányok!

Megjöttem! Ez van a leletemen:
9.5 mm vastag endometrium
Mko. ov. neg
Douglasben kevés szabad folyadék

A doki azt mondta, most volt tüszőrepedésem, és kapjam el Apát :wink:

Ha jól tudom ez a méhnyálkahártya vastagság jó, nem???

Igazából nagyon megkönnyebültem, mert most már van róla papírom, hogy van peteérésem és tüszőrepedésem!!! Hurrá!!!

Köszi, hogy gondoltatok rám!!!

Szilva: szuper a görbéd! Szerintem nagyon esélyes! Én már túlvagyok hormonvizsgálaton, Apa apavizsgálaton, én átjárhatóságin...

Puszi, megyek ebédet főzni :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, éljennnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kata05

Snufi! Mindig saját tésztát csinálok. A múltkor vettem boltit, borzasztó gáz volt. Adok receptet, ez nagyon-nagyon tuti, igazi olaszos, nem magyar kenyértésztára emlékeztető. Illetve nem is receptet adok, hanem eszembe jutott ez az oldal (onnan van a recept, és találsz sok másikat is):

http://www.szieby.freeweb.hu/

Direkt a 90 naposra van kitalálva ez a menüsor. A mindmegettén is vannak receptek, de azokkal azért vigyázni kell, mert elég lazán veszik a dolgokat, és tesznek bele egy halom olyat is, ami nem belevaló.

Jól hangzik a mai kajátok, csak az uram nem szereti, ami kínais. Ez pedig kicsit az, ugye?

Gyümölcsnap: banánt egyél, illetve igyál sokat, az veszi el a legjobban az éhséget.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szezso! Most már a nyulak hozzátok képest lassított felvételek legyenek! :wink:
Apát főzdd meg! :lol: :lol:

Kata! Majd azért kérjük a beszámolót, hogy a pap áldást adott-e rátok! :lol: :lol: Azaz mi volt!

Kép
bettike
Eger

Szezso, tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

Bettike, részletes beszámolót kapsz! De gondolom te végig csináltad már?! :wink:

Kép
kata05

Kata! Nekünk templomi nem volt, tehát foggggalmam sincs, hogy ez hogy működik!

Kép
bettike
Eger

Szezso! Szuper!!!! Akkor kapd el apát! :lol:

Szilva! Nekem is tecc a görbéd! hadd kérdezzem meg, milyen ruha van rajtad a képen?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szezso
hurrá, akkor ma mindent bele :wink: :D :oops:

Kata
miért kéne pánikolnom? :shock:

Kép
gaby25

Bettike, akkor bocsi!
Akinek volt templomija az írna egy kicsit, hogy mit kell a papnál csinálni, miért kell majd 3 hónapig járni hozzá?!

Kép
kata05

Ja! Kata én azt azért írtam, hogy tényleg kíváncsi leszek rá, mert nem tudom, hogy hogy van!

Kép
bettike
Eger

Gaby, hát hogy már a 2. napja görcsölsz, vagy neked csak úgy szokott így görcsölni? Mondjuk mindenkinek más a görcs fogalma is, nekem ha görcsöl vmim( csak mensikor szokott)akkor gyógyit kell bevennem.

Kép
kata05

nekem sem volt templomi

Kép
gaby25

Bettike,én meg azt hittem azért írtad, mert mindenhol más az ilyen találka! :lol: :wink: Hű lányok nyakamon az esküvőm és még van egy pár dolgom, amit el kell intéznem!

Kép
kata05

Nekünk se volt templomi :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kata! Csak egy pár? Akkor te már nagyon jól haladhatsz a szervezéssel! Meghívók? Kiküldétek már? Vagy mi van már kész és mi vár még magára?

Kép
bettike
Eger

A végén még Kata lesz köztünk az első, akinek lesz templomi! :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Kata
nekem is menzesz napján szokott így begörcsölni, hát most valamiért hamarabb :? tegnap vettem be meristint. Görcsölgetni szokott, de nem erősen, hanem enyhén és nem folyamatosan, gyógyszert csak menzikor szoktam bevenni. Azért inkább nem pánikolok, lehet nemsokára megjön, és most hamarabb jelez, fene tudja :roll:

Kép
gaby25

Szirom, hát, valamennyire kínais. Te eszerint az oldal szerint tornázol?

Kata, nálunk is 3 hónapig kellett járni a jegyeskurzusra, 2hetente vasárnap délután 2-2 órákat. 10 pár járt együtt. Az 1. órában a pap beszélt a Bibliáról, az Istenről, a szokásokról, az egyházi esküvő fontosságáról, stb. A 2. órában nekünk mindig jött egy-egy házaspár, akik már x éve házasok, és elmondták a tapasztalataikat, mélypontjaikat, hogy léptek ki belőle, mitől jó egy házasság, stb. Természetesen ezek mind hívő, templomba járó házaspárok voltak. Ezen kívül volt még a végén 1x különóra, valamint egy gyors elmondás, hogy kell bevonulni, ki melyik oldalon álljon, stb. Valamint az esküvő előtt 1 nappal gyónás. Ha van kérdésed, szívesen válaszolok.

snufi

Tényleg Kata, ha kell valami ötlet vagy cím, meg hasonlók az esküvőhöz, szóljál ám! Nem volt olyan rég, és itthonról a netről szerveztem meg nagyrészt :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Snufi! Nem eszerint, én callaneticset csinálok DVD-ről. Illetve tegnap egyszer már csináltam :lol: De ma is fogok, csak ne lenne izomlázam... :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nekem volt templomi (református), de szép is volt :lol: :lol:
szilvaqueen

rosszul fogalmaztam :? nekünk volt! Sajnos most délután elkezdtem barnázgatni, ez nem igazán biztató :( Ugye?
szilvaqueen

Hű Snufi! Én akartam a templomit, páromnak mindegy volt. Kíváncsi leszek milyen lesz! Ti nagyon hívők vagytok? Mi azért annyira nem!

Szirom köszönöm, a segítséget!

Már a meghívók készen vannak, csak ki kell osztani őket.
Még a fényképész van hátra, de már van! És a zenekar, az is van csak beszélni kell vele! El kell mennem ruhát nézni, cipőt venni ( páromnak mindezt), be kell jelentkeznem a fodrászhoz, hogy kitaláljunk vmi hajat ( hátam közepéig ér), a sminkeshez. Meg az esküvői torta, és a mennyasszonyi csokor! Hát nagyjából ennyi!

Kép
kata05

Kata! És ezeket mindet tudod, hogy honnan lesznek?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szilva, még bármi lehet. A szervezet néha így reagál. Még barnázgat, mert még nem felejtette el a mensruációt. De az is lehet, hogy megjön. Szokott barnázni, mielőtt megjön rendesen?

Szirmi, én ma fogom akkor elkezdeni. Te már hányszor csináltad meg azt a 90 napost? Hány cm és kg vagy? És mennyire akarsz lemenni?

snufi

Kata, megmondom öszintén, hogy nem nagyon vagyunk hívők. Templomba nem járunk. Csak a szépsége miatt, meg a nagyszülők miatt szerettük volna, de egyáltalán nem bántuk meg. Nekünk reklámfotós csinálta a képeket, és annyira jók lettek, hogy elmondani nem lehet!! Nézd meg az iwiwen, ha gondolod.

snufi

Snufi! Hááát, én egyszer csináltam fél évig, akkor lement 26 kg (én szoptatáskor baromira sokat híztam). De azóta már jó sok visszajött a leadott kilókból, én most ide ki nem írom, mennyi vagyok :lol: 170 cm egyébként a magasságom, az nem titok :wink: A súlyomat most még a fogyis topikban se mondtam meg :wink: De gyanakszom a Gravidára, amit 2 hónapig szedtem, mert anélkül, hogy karácsonykor zabáltam volna, az elmúlt egy hónapban 5 kiló jött föl :shock: Képen láttál azért, nem gurulok, csak majdnem :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?