Sziasztok!
Na most sikeresen megjöttem a városból.
Igaz egyszer le kellett ülnöm az otp-be meg egyszer a fagyizóba így sikerült megúszni a rosszullétet.
Meg anyósomék felvittek a postára, de hazafelé már egyedül jöttem.
Szerencsére megszabadítottak a párom fiától holnap már úgyis megy haza mert csüt-ön hajókirándulásra vagy mire megy.
Bakker reggel ki kellett mennem a boltba kifliért mert tegnap este a fiatalúr megevett fél kiló kenyeret fél liter kakaóval és 20 deka felvágottal. Ráadásul téliszalámit amiből nekem 5 deka is sok lenne mert laktató. Mondom veszek 10 kiflit és a maradékot felviszem apának reggelire az építkezésre, erre alig maradt pedig én csak 1-et ettem.
Én nem is tudom hogy ebben a nagy melegben hogy lehet ennyit zabálni, nekem volt olyan napom a múlt héten amikor csak görögdinnyét tudtam enni jó hidegen semmi mást nem kívántam.
Amúgy lement 2 kiló a terhesség alatt, kiváncsi vagyok a védőnő mit fog szólni.
Köszi mindenkinek a félidő gratulációkat, idáig is eljutottam végre!
Most már lassan csak megmutizza a kis titokzatoska hogy mi van a virgácsok között!
Remélem enyhül az idő mert ha ilyen hőség lesz nem megyek uhu-ra.
Tesóm is kórházban van. Miomát meg cisztát találtak nála.
Egy hete volt a műtétje és vasárnap bevitték a kórházba mert magas láza van és állítólag a sebész is kitapintott valamit nála de nem mondták hogy mi az! Annyira frankók ezek az orvosok.
Sokszor én is a zárójelentésekből tudtam meg hogy mizu és úgy hogy utána néztem a neten.
LINACSKA
Ez is jó kis történet. Azt hittem a pasi magának akarta a helyet, de rendi volt hogy neked vadászta le!
Irigy-mirigy vagyok hogy te ilyen jól viseled a meleget és nincs semmi bajod. Ezzel a vérvétellel beleültetted a fülembe a bogarat, úgyhgoy utána fogok járni, mert ez nem mehet így tovább. Sajnos most a védőnő szabin van, de ahogy megjön megyek is hozzá és kérek tőle laboros beutalót.
Lassan azért most már kezdj el készülődni, inkább előbb mint később. Végül is minden megvan csak férjednek is kicsit meg kéne mozdulni, remélem nem te akarsz a padlásra felmászni!
Én most még simán felmászok, fel is kell majd mert a tesómtól ha elhozzuk a játékokat a zömét oda kell hogy tegyem.
De 35 hetesen már biztos 6 lóval nem fognak oda felhúzni!
Te a gátadat nem kenegeted olajjal? Anyám már most el akarja kezdetni velem.
Szerintetek mikor érdemes és milyen termékkel?
Milyen homeos bogyót veszel?
MONIC
Miért is kell sajnálni a gyereket? Most elvesztettem a fonalat!
Vivien is most ment táborba. Pont jól időzítettek hgoy a tesóm meg kórházban van. 10 napig lesz Zánkán.
Várom a privit. 18ezer az nagyon sok. Én majdnem a harmadát fizetem tévével együtt.
NEMO
Tegnap láttam a DM-ben Némós gyerektusfürfőt, és egyből te jutottál eszembe meg Réka!
Örülök, hogy minden rendben volt a csípőuhun!
ZSUZSKA
Remélem minden ok a balcsin! Integettem is hétvégén, remélem láttad!
HA visszajössz és lesz érkezésed lenne egy kérdésem. Még a lombik előtt elküldtek szívultrahangra mert valamit hallott a dokim igaz egyik ekg sem mutatott ki semmit, de én is szoktam érezni mintha kettőt dobbanna néha a szívem, és a pulzusom is nagyon magas szokott lenni. Szerinted menjek el szívultrahangra?
Azt babásan is lehet ugye, elvégre nem olyan mint a röntgen!
A te ketyegőddel azóta minden oké???