Új privát üzeneted érkezett!

Zoé hercegnő Kép :lol:

Suska nagyon magas 17 :cry: a fiának meg 9 :cry:
Vendég

Boni,
nagyon édes Zoé baba.
Ez a cukorérték éhgyomri??? A nagypapámnak anno pont ennyi volt, mikor kiderült, és csak diétával (amit kb. 90%-ban tartott is) 10 éveken át tartotta, csak valami 16-18 év után kapott gyógyszert.
Ha kell, nekem is vannak táblázataim.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lefényképeztem végre a legutóbbi uh-mat. Itt már 8mm-es a babó. Remélem kedden hozhatom a frisset. Tegnap meg volt életem első terhes hányása. Alig értem be a mamut wc-jébe. De utána már nem volt semmi bajom. Megnéztük a Jégkorszak 3-mat és utána megvettem életem első kismamás cuccát. Bementünk bandázst nézni a bababltba, de az valahogy nem volt az igazi, de vettem magamnak egy olyan fürdőruhát, amilyet szerettem volna. Tankinis fekete és van rajta hímzés. Tegnap megpróbáltam ezt is lefotózni, de nagyon sötét volt már. Ez volt az utolsó darab belőle. Párom szerint nagyon jól áll (na ja, kivan belőle a fél csöcsöm :) ). Szóval ezek voltak tegnap.

Szóval a babó:

Kép

Majd jövök visszaolvasni, csak most megyek főzni.
vicky79
Budapest III. kerület

szasztok!

VICKY
Édi a kis picuri! :)
Majd kérünk divatbemutatót ha lesz gép! :)

BONI
Tündéri a kis hercegnő! :)
Mikor mentek látogatni?

dita75

dita: Majd lefényképeztetem magam benne apával.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky

OK :!: 8)

Monic

????????????????
remélem nem vitt el az árvíz??????????? :roll:
Mondták a híradóban hogy nálatok esett a legtöbb csapadék!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2009.07.05 12:13-kor.

dita75

NEm is mondom tegnap este 11 körül nézem a filmet, apa már aludt és aprókat de rugdalózott Bogyó. Most még a kezemmel is éreztem, nem csak úgy bentről. Ma reggel is célba vette a köldököm környékét.
Nagyon kis lightosan csinálja de azért lehet érezni. :lol:

dita75

Sziasztok,

Dita,

minket nem vitt el az árvíz, de a netünket igen :cry: :cry: Az eső nagyon durva volt, az őton annyi víz állt, hogy nem látszott sem az út sem az árok. Danikával mentem haza a fodrásztól, ha nem terepjáróval mentünk volna biztos beázott volna a motor.
Már bejelentettük a hibát de a jó ég tudja, hogy miorra javítják meg.
Most anyukáméknál vagyok, ezért egy pillanatra fellógtam a netre.
Ha a héten megtudod Bogyó nemét írsz egy sms-t nekem?

Boni mami,

gratulálok a kis Zoéhoz :lol: Jobbulást Zsiginek!

Denika,

nagyon szép Niki, a mei tai is csodás. Biztos imádni fogjátok, mi is nagyon szeretjük bár ebben a nagy melegben nem használjuk.

Viki mami, Linácska,

köszi a cumi tippeket.

És ma egy csodás dolog történt velünk, Danikának alul kibújt 2 első foga! Hihetetlen, hoyg egyszerre kettő is és nem is okozott semi panaszt azon kívül, hogy állandóan az öklét rágcsálta.
Olyan szép kis fehérek! :lol: :lol: :lol:

Nem tudom mikor leszek legközelebb, mindenkinek puszi!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Jó reggelt!

Dita,
Gratulálok a mocorgáshoz! Nekem úgy hiányoztak az igazi nagy mocorgásai Rékának, mert ugye ő nem volt nagyon aktív.
A dokikról nekem is az a véleményem, hogy örüljön, ha kap pénzt és ne mondja meg, hogy mennyi a tarifa. Én kevesebbet adtam a végén a dokinak, mint amit gondoltam, mert haragudtam rá, hogy nem vette észre hamarabb, hogy valami nem stimmel odabent, aztán meg ráadásul jött a fertőzés is... Amúgy rendes doki volt, de ha lesz Rékának tesója nem őt fogom választani.
Szerintem mindenképpen legyen bent veled valaki a szülésnél, nekem nagyon sokat számított, hogy ott volt a férjem!

Denika,
Nagyon édi Niki-baba! Szép a mei-tai, remélem szeretni fogja Niki. Mostanában mi sem nagyon használjuk, mert nagyon meleg van, és csak összeizzadunk.
Sajnálom, hogy nem használt a gyógyszer, és még mindig sokat bukik bébike, de remélem hamar kinövi!

Vicky,
Sajnálom az első vérvétel körüli kálváriádat! :x
Nagyon édes a babó első képe!

Boni,
Gratulálok Zoéhoz! :D
Örülök, hogy Zsigi nem bárányhimlős! Ti beadatjátok majd az oltást ellene?
Ha kell még, akkor két táblázatot át tudok küldeni neked.

Zsuzska,
Örülök, hogy jó lett a cukrod! Jó redőnyözést!

Monic,
Gratulálok Danika első fogacskáihoz! Mázlista vagy, hogy ilyen észrevétlenül jöttek ki! Szegény Tesóm a kisebbik fiával nagyon szenved még most is amikor jönnek a fogai, pedig már 1,5 éves múlt a fiúcska. Amúgy én is pont tegnap néztem bele Réka szájába, mert nagyon nyálzik, és folyamatosan rágja a kezét, vagy valamit tuszkol be a szájába.

Képzeljétek Réka szombaton hasra fordult! Mentem be, hogy ébresszem, és hason volt pedig én a hátára raktam le. :roll: :lol: Olyan jó lenne, ha ilyen frontmentes idők lennének továbbra is, mert ezen a héten nagyon szépen evett Réka! Sőt, tegnap kifejezetten sokat is!
Ma megyünk csípő UH-ra, holnap pedig oltásra. Lányok a gyerkőcök a Prevenárt hogy viselik? Most kapjuk meg az elsőt. Készüljek valamivel?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Halihó!

Moncsi!

Gratula a fogacskákhoz! A többi 18 is így bújjn ki!

Amúgy beszarás, Laló mindjárt 1 éves, de még csak 4foga van :lol:

Zoé hercegnő nagyon cuki!

Némóci!
Gratula a pocakra forduláshoz! Lakónál semmi nem volt prevenár után.

Ditus!
Éljen a Bogyi aerobik!

Hétvégén vendégeink voltak, ezért ne jöttem. Teszek fel pár képet.

Kép Egy fórumos társam kislányával Kép Adéllal 2. Kép Vadasparkban
Kép keksz majszolás közben
20150601134430

Sziasztok

Lina sajnálom a talit :cry:

táblázatokat elfogadom lányok

Zsigmond tegnapelőtt megtette első önálló lépéseit! követi Lackót :lol:

Vicky gyönyörű a babád

Viki nagyon jól nézel ki Bubu meg továbbra ois dönörűűű!

Szerdánvalószinű leutazunk vidékre júl 27én jövünk haza

pusssz
Vendég

sziasztok!

MONIC
Gratulálok a két kis szuper fogacskához!
Nagyon kedves Danikától hogy nem volt emiatt nyügi!
Írtó ügyes kis pasi! :)

Örülök hogy csak a netet vitte el az árvíz. Itt nem volt olyan nagy víz, de láttam a híradóban hogy nálatok és pesten is durva állapotok uralkodtak.

Nem fog kiderülni a héten hogy mi van Bogyó lábikója között, mert nem megyek uhura. Mivel szombat óta megint érzem őt így már felesleges. Fel akartam menni 4Dre pestre de persze egész héten itt a párom fia, így ez is ugrott! :twisted:

Ma nagyon ideges voltam emiatt, mert későn kel fel és még úgy is majdnem fél 10 volt mire felkelt hogy nagy zajokat csaptam a lakásban. Persze éjfélkor még javában számítógépezik. Aztán mire megreggelizett meg összepakolta a fél szobáját eltelt még egy csomó idő így a legnagyobb melegben tudtam menni csak a boltba, és kétszer is rosszul lettem. Először a bababoltban, még jó hogy volt szék és le tudtam ülni, meg volt nálam víz is.
Aztán a DM-ben, ahol szintén gyorsan alám toltak egy széket és a légkondi alatt ücsörögtem. Tök rendi volt az üzletvezető -akit egyébként ismerek - mert hozott nekem még kólát is.

Gyorsan elintéztem a dolgomat aztán apa hazahozott a városból, mert mondtam neki hogy mizu, és ez már nem emberi hogy végig ájuldozom a fél várost.

NEMONE
Gratula a hasraforduláshoz, és drukk a szurihoz! +++++
Akkor még nincs fogacska???

Ma beszéltem anyával telefonon és mondta hogy én sem voltam valami aktív baba, tesóm majd kiszaladt a pocakból és annyit rugdalta anyát hogy aludni sem tudott, meg egyszer teljesen oldalra vándorolt, totál ki is rajzolódott a gyerek, anya alig bírta visszaterelni, pláne hogy halálra volt rémülve, azt sem tudta mi a fenét csináljon. Ennek örülök, hogy rám hasonlít Bogyó. Remélem más téren is így lesz. A Ricsi ilyenkor már ugrándozott. A párom elmondása szerint hullámzott az exének a hasa.

VIKI
Ittenkém de szép vékony vagy! :shock: :shock: :shock:
Majd jönnek azok a fogacskák! :)

Írtó édes a két kis lurkó együtt. Laló nagy csajozós lesz, folyton nőcik veszik körül! :)

BONI
Jó utat, gondolom Zoét mész dögönyözni, kicsit kiélheted a kislánymizériádat! :wink: :lol: Aztán nemsokára talán majd nektek is lesz fodros szoknya! :)

dita75

Boni,
semmi gond. Közben tegnap Lilivel is az ügyeleten kötöttünk ki, bár nem beteg, de fürödtek apával a Kőrösben, és egyszer csak a partról látom, hogy a bal fülében nincs füldugó. Elveszett félúton, meg sem lett, és persze telement a tubusos füle vízzel, úgyhogy sos antibiotikum. Ma anyu elvitte fülészetre, és már volt is egy kis váladék benne :cry:

Képzeljétek, ma ugye Pesten vagyok, utaztam egy csomót BKV-val, és mindig átadták a helyet, aztán egy anyuka nem akarta engedni leülni mellém a 3,5 éves kisfiát, mert hogy izgága, és nehogy megüssön, de mondtam, hogy a testvére is pont ennyi idős Pöttynek, úgyhogy nem lesz gond. A Westendben meg bementem egy kifliért a boltba, és a pénztárosnő közölte (miután egy nő elém tolta a tömött bevásárlókocsiját), hogy akkor én legyek szíves a pénztár másik oldalán előre jönni.

Ja, és nagyon úgy néz ki, hogy az élet nem akarja, hogy betartsam a cukordiétát... hát nem észrevettem, hogy újra gyártják gyerekkorom kedvenc csokiját!!! A Szerencsi váras csokikat.

Dita,
mikor mész vérvételre? Ez szerintem annyira nem normális, hogy ennyire rosszul leszel. Nem vagy nagyon vérszegény?

Monic,
gratula a fogacskákhoz,

Némóka,
Rékának meg a hasraforduláshoz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINACSKA
A védőnő legutóbb azt mondta hogy a 24. héten lesz vv. Ma vok félidős, akkor az még egy hónap!
Kérjek egy vv-t előbbre szted??? :roll:

Sajnálom hogy megint antibiotikumot kell kapjon Lili!

Tök jó hogy a nagyfaluban + élményekkel gazdagodtál.
Jövő héten én is megyek fel kivi leszek hogy velem hogy viselkednek majd!

dita75

Dita
A férjemhez idefele a 4-6 villamoson megint olyan jó volt. Várt a megállóban egy vénasszony (ahogy a helyre akart startolni, gondoltam az, de volt max. 60 éves), a lányával. Már a megállóban helyezkedtek, hogy hova is kellene állni..., méregettek, hogy talán nem jó velem egy ajtóhoz..., aztán jött a villamos, egy hely volt rajta, a szemközti ajtó mellett. A nő lánya rástartot a helyre, meg egy középkorú férfi is, símán kiszorította a nőt, majd kedvesen szólt, hogy akkor üljek le. Olyan jót nevettem magamban. Komolyan, 60 évesen még 5 évig dolgozni kellene újabban, nem???
A vérvételt nem tudom, csak fura, hogy ennyit rosszul vagy. Nekem olyan, hogy vagy a vérnyomásod esik le, vagy a cukrod, vagy a vérszegénység, de azért ez nem normális még kismamaként sem. Komolyan, nekem így a 36. hét elején, dög melegben sincs semmi bajom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

Nemone,

nagyon örülök a fogaknak, megnéztem a száját és úgy látom, hogy a két fog után van egy szünet és utána jön a harmadik. Ha Réka eszi az öklét akkor tuti a foga jön, Danika is azt csinálta. Most, hogy elöl kijöttek a fogai egy ujjal nyúl a szájába és azt a helyet piszkálgatja ahol láttam dagadni az ínyét.
A prevenárból még mi is csak egyet kaptunk, együtt a 3. havi kötelezővel. A szuri után egész délután aludt Danika, viszont estére lázas lett. Aztán 2 napig még hőemelkedése volt, de amúgy ugyanúgy viselkedett mint a szuri előtt, nem volt egyáétalán nyűgi.
Gratulálok Réka fordulásához! Én is nagyon várom már a pillanatot, de Danikának egyenlőre eszébe sem jut ilyesmi.

Dita,

sajnálom, hogy nem mész 4D-re, a párod fiát meg még jobban. Mi a héten hármasban vagyunk csak mert a párom lnya ma utazott táborba. De utána a jó ég tudja meddig marad :roll:
Ha lesz net írok neked privit, sajnos most is anyuéktól írok :cry: Volt ma a szerelő, mondtam neki, hogy a hiba nem nálunk van hanem egy csomópontnál de nem hitte el nekem, aztán egész délután szerelgette a netet és kijelentette, hogy a hiba nem nálunk van hanem egy csomópontnál :shock: :? Reggel jön egy másik szerelő és állítólag megcsinálja. Ettől függetlenül holnap szolgáltatót váltunk mert ugyanazt a netet amiért mi havi 18 ezret fizetünk mostmár lehet másik szolgáltatónál 3500-ért kapni. Eddig nálunk a város szélén nem volt ez az olcsó faja, de mostmár van szerencsére.

Linácska,

sajnálom Lili fülét :cry:
Nekem is nagyon jól esett anno, hogy megkülönböztetett figyelemben volt részem.
Atya ég, te nemsokára szülni fogsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Szülős táska be van már pakolva?

Viki mami,

nagyon szépek vagytok a képeken, Lackó fickó maga a megtestesül szőke herceg csak nem fehér lovon hanem narancssárga kocsin :lol: :lol:
Nincs két egyforma gyerek, Danika úgy néz ki a fogainál fejlődik jobban. Biztos a sok kálciumban gazdag Nesquik kakaó amit iszok reggelente átmegy az anyatejbe :lol: :lol: :lol:

Vicky,

nagyon aranyos a kisbabád!
Vérvételt sajnálom, legközelebb remélem egyszerűbben megy majd.

Zsuzska,

redőny elkészült? Olcsit is vittétek a Balatonra?
A július végét most a testvéremékkel beszéltük, hogy együtt kellene mennünk a Balatonra ha a cég is engedi, de még mindig bajos mert danika júli 29-re van előjegyezve a második prevenár és rota koktélra... Megpróbálom átrakatni, csak az a baj, hogy a doki már elment szabira és csak hó végén lesz megint. :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

A lényeg lemaradt:

Drága Dita,

nagyon-nagyon boldog félidőt kívánok neked és Titokzatos Bogyó babának!!!!!!!!!!!

Kép}
monic80

Monic,
hát igen, ha mondjuk követem a példádat, akkor 12 nap múlva szülök :lol: Kórházas táska nincs még összekészítve, nem is lesz a 37. hétig. Betöltöm a 37. hetet és összepakolom. :lol: A pelenkázóra azért kezdem kipakolni a cuccokat, mondtam apának, ha bármi van, a pelenkázó tartalmát dobja be egy táskába. De még a táskát is ki akarom mosni. Vennem kell még homeobogyót, azt hiszem más nem hiányzik, bár Lilinél sem használtam végül, mentek magától a dolgok.
Pötty ruháinak a fele van még kimosva, fogalmam sincs mibe hozom haza a kórházból, még gondolkodom, melyik is legyen az ő ágyneműje..., szóval sehogy nem állok. Kiskád még a padláson...
Ja, és a baba sincs meg, amit Lili kért Levitől.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dita,
Boldog félidőt! :D :D :D
Sajnálom, hogy ma rosszul voltál! :( A "fiacskádat" is! :x
Nem, fogunk még nincs, de akkor ezek szerint készülődik.

Viki,
Nagyon csinik vagytok! :D

Linácska,
Sajnálom Lili fülét!

Monic,
Már jön is a 3. foga? :shock: Aztaaa jól belehúzott Danika! :wink:
Ilyen nagy különbség van nálatok két szolgáltató között?

Boni,
Jó utat! Holnap reggel elküldöm Neked azt a két táblicskut, ami nekem van.

Voltunk ma csípő UH-n, és szerencsére minden rendben! Viszont hazafelé már nagyon nyügi volt a kiscsaj, és 6-kor sem evett túl sokat, bezzeg a 1/2 9-kor csak úgy habzsolt! Amúgy ma is megfordult a kis Drága! Kár hogy nem látom, hogy csinálja...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Na most sikeresen megjöttem a városból.
Igaz egyszer le kellett ülnöm az otp-be meg egyszer a fagyizóba így sikerült megúszni a rosszullétet.
Meg anyósomék felvittek a postára, de hazafelé már egyedül jöttem.
Szerencsére megszabadítottak a párom fiától holnap már úgyis megy haza mert csüt-ön hajókirándulásra vagy mire megy.
Bakker reggel ki kellett mennem a boltba kifliért mert tegnap este a fiatalúr megevett fél kiló kenyeret fél liter kakaóval és 20 deka felvágottal. Ráadásul téliszalámit amiből nekem 5 deka is sok lenne mert laktató. Mondom veszek 10 kiflit és a maradékot felviszem apának reggelire az építkezésre, erre alig maradt pedig én csak 1-et ettem. :shock: :shock: :shock:
Én nem is tudom hogy ebben a nagy melegben hogy lehet ennyit zabálni, nekem volt olyan napom a múlt héten amikor csak görögdinnyét tudtam enni jó hidegen semmi mást nem kívántam.
Amúgy lement 2 kiló a terhesség alatt, kiváncsi vagyok a védőnő mit fog szólni.

Köszi mindenkinek a félidő gratulációkat, idáig is eljutottam végre!
Most már lassan csak megmutizza a kis titokzatoska hogy mi van a virgácsok között! :)
Remélem enyhül az idő mert ha ilyen hőség lesz nem megyek uhu-ra.

Tesóm is kórházban van. Miomát meg cisztát találtak nála.
Egy hete volt a műtétje és vasárnap bevitték a kórházba mert magas láza van és állítólag a sebész is kitapintott valamit nála de nem mondták hogy mi az! Annyira frankók ezek az orvosok.
Sokszor én is a zárójelentésekből tudtam meg hogy mizu és úgy hogy utána néztem a neten.

LINACSKA
Ez is jó kis történet. Azt hittem a pasi magának akarta a helyet, de rendi volt hogy neked vadászta le! :)
Irigy-mirigy vagyok hogy te ilyen jól viseled a meleget és nincs semmi bajod. Ezzel a vérvétellel beleültetted a fülembe a bogarat, úgyhgoy utána fogok járni, mert ez nem mehet így tovább. Sajnos most a védőnő szabin van, de ahogy megjön megyek is hozzá és kérek tőle laboros beutalót.

Lassan azért most már kezdj el készülődni, inkább előbb mint később. Végül is minden megvan csak férjednek is kicsit meg kéne mozdulni, remélem nem te akarsz a padlásra felmászni!
Én most még simán felmászok, fel is kell majd mert a tesómtól ha elhozzuk a játékokat a zömét oda kell hogy tegyem.
De 35 hetesen már biztos 6 lóval nem fognak oda felhúzni! :)

Te a gátadat nem kenegeted olajjal? Anyám már most el akarja kezdetni velem.

Szerintetek mikor érdemes és milyen termékkel?
Milyen homeos bogyót veszel?

MONIC
Miért is kell sajnálni a gyereket? Most elvesztettem a fonalat!
Vivien is most ment táborba. Pont jól időzítettek hgoy a tesóm meg kórházban van. 10 napig lesz Zánkán.

Várom a privit. 18ezer az nagyon sok. Én majdnem a harmadát fizetem tévével együtt.

NEMO
Tegnap láttam a DM-ben Némós gyerektusfürfőt, és egyből te jutottál eszembe meg Réka! :)

Örülök, hogy minden rendben volt a csípőuhun!

ZSUZSKA
Remélem minden ok a balcsin! Integettem is hétvégén, remélem láttad! :)

HA visszajössz és lesz érkezésed lenne egy kérdésem. Még a lombik előtt elküldtek szívultrahangra mert valamit hallott a dokim igaz egyik ekg sem mutatott ki semmit, de én is szoktam érezni mintha kettőt dobbanna néha a szívem, és a pulzusom is nagyon magas szokott lenni. Szerinted menjek el szívultrahangra?
Azt babásan is lehet ugye, elvégre nem olyan mint a röntgen!
A te ketyegőddel azóta minden oké???

dita75

Dita,
én nem kenegetem magam semmivel, se a hasam, se semmit. Szerintem vannak praktikák, de jó része úgyis genetika. Hogy csíkosodsz-e, vagy tágulsz-e rendesen. Nekem a kozmetikus mondta anno, hogy nehogy kenegessem magam valamivel, mert felpuhítja a bőrt, és az tud repedni. Hogy azért-e vagy sem, de tényleg nincs egy csíkom sem.
A gát meg olyan dolog, hogy a legtöbb helyen alapból végzik a gátmetszést, mert nem akarnak kockáztatni, és később végbelet reparálni. Inkább egy kis 2-3 centis vágás jó irányba, minthogy repedjen. Nekem Lili a feje mellett a kezét is hozta, szóval gátvédelem szóba sem jöhetett. Levi is nagy, tuti most is vágni fognak.
Homeobogyót pont ma vettem. Caulophyllumot, meg Urtica Urens-t. Tágulásra, meg szoptatásra. Bár a Caulo nálam volt Lilivel is, de nem vettem be, tágultam én anélkül is rendesen. Az urticát szerintem rögtön szülés másnapján beveszem, hagy csinálja csak a tejcsit. Van az augusztusi babás topicon, aki már 36-37. héttől használ málnalevélteát, szedi a a caulo-t, de én nem merem. Nincs a dokim 37-38. héten, nem akarom, hogy bekavarjanak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINACSKA
Értem! A pocakod tényleg szép feszes és csíkmentes.
Én szoktam kenni mert ha nem kenem folyton viszket.
Bizony azt olvastam főleg az elsőnél elkerülhetetlen a vágás, én nem is bánom, más is kibírta én is ki fogom.
Ezek szerint van aki már a finishben elkezdi szedni?
Azt hiszem én is elkezdem majd időben mert szeretnék megfelelően tágulni, és ha rá lehet segíteni akkor az csak jó lehet! :)
Köszi a tanácsot! :)

dita75

SZiasztok,

hát végre van net :lol:

Linácska,

hát igen, ha engem követnél nemsokára szülnél... Még szerencse, hogy én nem is számítottam rá, hogy hamarabb szülök, mert így nem volt időm gondolkodni és parázni rajta, sodortak az események.

Dita,

nem a gyereket sajnálom hanem azt, hogy ott van. :lol:
Ha így folytatja kieszik titeket a vagyonotokból :shock:
Én gátat nem kentem, mivel nálunk nem lehet gátvédelemmel szülni, és teljes mértékben osztom Linácska véleményét, inkább vágjanak mint repedjen.
Főképp, hogy te is nagy baba voltál, lehet, hogy Bogyó is nagy lesz.
A vágás egyáltalán nem fáj, a helye egy picit kellemetlen pár hétig, de bétornak kell lenni és első nap rendesen leülni vele mert ha feszeng az ember csak árt magának mert még jobban húzódik.
Most meg már azt sem tudnám megmondani hol a vágás, tényleg nem nagy és egyáltalán nem látszik a helye sem.

Nemone,

Réka baba nagyon ügyes a forgolódással. Danika egyenlőre a kiságyban csak átrendezi a párnáját és a takarót, ennél nagyobb mutatványt nem csinál még.
Örülök, hogy minden rendben volt a csípő uh-n.
Néha Danikának sincs étvágya, megrekedtünk 8 kg-nál, nem hízik tovább egyenlőre. A nagy meleg miatt alig evett.
Viszont ma kellemesen hűvös van (még...), és 10 órakor gondoltam megkóstoltatom vele az Univeres paradicsomos burgonya bébiételt. Mindenképpen csak kóstoltatni akartam, de annyira ízlett neki, hogy végül megevett fél üveggel :shock: :shock: :shock: Utána még szopizott és a tápszer kimaradt. Most meg azon izgulok, hogy nehogy allergiás legyen a paradicsomra, a férjem lánya kiskorában az volt.

Kép}
monic80

Dita,

én is szerettem volna szedni tágítós homeó bogyót de erre már nem volt időm. A szülésznőm tanácsára nekem is később kellett volna kezdeni nehogy hamarabb szüljek amikor nincs itthon a dokim, de az élet mégis úgyhozta, hogy bogyó nélkül is megszültem.

Én a hasamra a Babe haskrémet kentem, az nagyon jó volt. Aztán elfogyott 2 doboz (elég drága) és a férjem rábeszélt, hogy a terhesség végére az olcsóbb Milupa-t vegyük, mert már nem sok volt hátra. Na, a Milupa nem használt semmit és sajnos kirepedt a bőröm :cry: Most szülés után a Vichy haskrémét használom, hogy halványítsa a csíkokat. Nem sok csíkom van, de engem zavar. :cry:

Kép}
monic80

MONIC

HURRÁ, HURRÁ!

Akkor jöhet a privi is! :) Már hiányoztak! :wink:

Köszi neked is a tanácsokat! :)

Azért remélem akkora nem lesz Bogyó mint én! :oops: :roll:

Engem mindenki riogatott hogy nem szabadott volna ekkora súlyfelesleggel nekiindulni a babavállalásnak, mert mekkora leszek majd a végén, igaz sokan csak most kezdenek el hízni a félidő után de remélem hogy én nem fogok abba a csoportba tartozni.
Egyszerűen nincs is étvágyam. Ma azt terveztem hogy főzök kukoricát. Imádom! Amúgy vadas van meg marhahúsleves, de egyedül a levesre tudok ránézni. Bezzeg a fiúk csak úgy habzsolnak. Ja és a csokit még ki is hagytam a felsorolásból.
A párom két táblával is meg tud enni vacsi után, most rácseszett hogy itt a gyerek, mert több mint a felét megette előle! :)

dita75

Megjött a cukoreredményem: 4,23, és 6,1. Ezek szerint mindkétszer pont 0,8-cal mért fölé a mérőm. De legalább már ezt is tudom, hogy nem kell nagyon aggódnom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Két kép Danikáról:
A fogairól sajnos még nem sikerült készíteni, rejtegeti őket a picurka :lol:

a kánikulában egy kicsit heverésztünk:

Kép

mai fotó a bölcsőben (kicsit égnek áll a hajunk még :lol: ):

Kép

Kép}
monic80

MONIC
Az ilyen popós képektől mindig elolvadok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75

Meg jöttem az uh-ról (nekem még a 12. hetire is azt mondta, hogy hüvelyi lesz, ez is az volt). Minden oké, bár az uh-n a babát 9 hetes és 5 naposnak mérte. Ez a mensis időpontomhoz van közelebb, annak ellenére, hogy az inszem napja biztos. Szóval 23 mm a kicsike, jól van, hallhattam a szívhangját és láttam mozogni. Mondja nekem a doki, hogy mozgatja a fejecskéjét. Na ezt nem láttam. Erre úgy elkezdett kapálózni a kezecskéivel meg a lábacskáival, hogy azt már nem lehetett nem észrevenni. Azt mondta a doki, hogy keze-lába megvan és jól mozgatja is őket. A másik petezsákom és a cisztáim már nem olyan nagyok, úgyhogy remélem már nem okoznak gondot. 22-én megyek terheléses cukorra, meg kért az asszisztensnő még egy teljes vv-es rutint. Gondolom azért mert nem ott csináltattam. 28-án meg megyek vissza a dokihoz kontrolra meg 12 hetes uh-ra. Aug. 26-27-re kell majd mennem afp-re. Még jó, hogy 29-én megyünk olaszba. Rakok fel képet és mindjárt visszaolvasok.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
nagyon aranyos bébikéd van. Igen, még a 12. heti Uh az hüvelyi, utána már hasi. Bár nekem a 12. héten is volt hasi, mert pont fejen állt Levi, és úgy nem lehetett megmérni a tarkóredőt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok
még mindenki alszik???

LINA, VICKY
Nekem csak a BMC-ben csináltak 6. hétig hüvelyit, volt szívhang így többet nem kellett mennem. 10. héten jöttem ide a választott dokimhoz és ő hasit csinált mindig, de még fent pesten is hasit csináltak a 12. héten amikor csináltattam a kombi tesztet. :roll:
Úgy néz ki ezt mindenhol máshogy csinálják! :roll:

dita75

Ja és hurrá lehült a levegő!!!!!!!!!!!!!!!!!! (legalábbis itt nálunk igen) 8)

dita75

Moncsi, imádnivaló Danika és mekkora haja van olcsihoz képest. Olcsa tünci volt a Balcsin, apa nyakában sétáltunk persze annak nagyon örült, aztán a vizparton elaludt. Hát a redönnyel hadilábon állok, marha drágán csinálnák meg, még gondolkodunk rajta.Gratula a pici fogakhoz. Olcsa kezében állandóan az ökle de a foga sehol.

Boni, nagyon magas az a cukor eredmény.

Viki, jók nagyon a képek, nagyon szépek vagytok.

Némóka, megkaptuk már mi az összes oltást, már csak egy Megjugate van 17-én de a prevenárnál sem volt semmi. Nekünk soha nem ment fel a lázunk és annyi hogy amikor a prevenárt kapta az picivel jobban csipett mint a többi. Én homeopátiáztam végig. Előző este 1x10 golyó silicea, másnap az oltás után közvetlen Traumel és este pedig 1x10 thuya.

Ditus, nekem komoly szivgondjaim vannak de ez születési rendellenesség. Úgyhogy most azóta olyan amilyen a terhességem előtt. Szar. Visszakéne majd mennem kontrollra. Én is gondoltam rád amikor mentünk. Láttam is hogy integecc a távolban :lol:

Kép
pgsuska

Moncsi akartam irni hogy a szájában van az ökle Olcsinak, sorry csak fél fülem megint Olcsin volt ahogy visitott a játszószönyeg alatt.

Kép
pgsuska

Halihó!
Bocsika, pörgős napokat élünk. Lackó egyre többet lépeget, nagyon élvezi. Sajnos benyelt vmit, mert folyik az orra, sokat porszívózzuk, köhög is, volt kis hőemelkedése.

Moncsi!
Danika nagyon cuki!!!!!!

Ditám!
Gratula a betöltött félidőhöz!

Viki!
Nagyon édes a Bébikéd!

Boni!
Jó utat nektek!

Évi!
Rég voltál! Mizu veletek?

Czinkiék meddig nyaralnak?

Kép így nyomja mostanság Kép Kép hello Csajok!
20150601134430

VIKI
Köszi! Már hiányoltalak! Mondtam magamban eddig tart a vendégek után elpakolni??? :wink: :D

Sajnálom hogy Laló megint betegeskedik kicsit. Jobbulást neki!

Imádnivaló a képeken a kis huncut mosolyával ahogy mindig! :)

SUSKA
szupi hogy Jól érezte magát mindenki!
Olcsa haja is lesz majd hosszú rockeres ahogy titeket ismerlek, csak ki kell várni! :)

MA megyek szívultrahangra! Majd mesélek hogy mi volt.
6-ra kell mennem úgyhogy kajálok (most fogok ebédelni) és megyek is vissza a városba!

Védőnőnél voltam meg elhoztam a kismami csomagomat PINK CUMIVAL. Megkérdezte a csajszi a boltban hogy mi lesz mondtam nem tudom ő pedig megelőlegezte pocakforma és tapasztalat alapján a lányt nekem! Pedig egyszer nem beszéltem a lányimádatomról neki! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A babakocsit is holnap vagy pénteken lefoglalózom, most tudtam meg hogy ilyet is lehet, akár 5-10 ezrével fizetek havonta neki úgy is jó és ha megvan az ára hozhatom haza, addig berakja a sarokba hogy ne bántsák! Én két részletben ki tudom fizetni, úgyhogy augusztusba már hozom is a járgányt! Akkor kaptok képet róla! :)

dita75

Ja a védőnőnél megint kevesebbet mutatott a mérleg mint amennyivel indultam! 8) 8) 8)
Csomó mindent kérdeztem tőle, király lett a vérnyomásom, pipi is rendben van, egész jó napom volt eddig, nem voltam rosszul, Bogyi mocorgott végig. Csak a szívuhu-n is minden oké legyen. :)

dita75

Zsuzska,

Olcsinak is biztos nagy lesz a haja. Danikának sem látszik mindig ekkorának, de a képen pont égnek állt.
Ha az ökle a szájában akkor biztos jön az a fogacska, Danikának is így volt :wink:
Mennyit fogytál eddig? Én továbbra is hízok szép lassan. :cry:
Danika is épp a játszó alatt fekszik és sikítozik :lol:

Dita,

örülök, hogy jü híreket kaptál ma. És bámulatos , hogy eddig nem híztál semmit. A végére biztos lesz egy kis plusz rajtad, de nem hiszem, hogy sok lenne :wink:
Kíváncsi vagyok nagyon a babakocsira!

Viki mami,

Lackó nagyon édes és leleményes! Nem semmi a doboz tetején állós képe :lol:
Jobbulást neki!
Gyakoroljuk a délutáni alvást, egyre jobb benne Danika. Először csak fél órákat aludt, aztán egyet, ma pedig 2,5 órát. Mondjuk ennek az is oka, hogy éjjel hihetetlen meleg volt nálunk emiatt nagyon nyugtalanul aludt. Csak akkor nyugodott meg amikor legyezgettem egy kicsit. Ventillátort nem mertem beállítani hozzá nehogy huzatot kapjon.

Kép}
monic80

mi már a nagy kádban fürdünk mióta járunk a babaúszásra. Danika igazi vízimádó lett.
Kép

a hintaágyas fotó elölnézetből :lol: :

Kép

hason nem szeretek annyira lenni (ezt lehet, hogy egyszer már feltettem):
Kép

Kép}
monic80

A szívuhu sem rontotta el a napomat sőt olyan aranyos volt a bácsi hogy még Bogyókát is megkuksizta, az ő szivecskéje is szépen vert! :)
Minden rendben van velünk. Kérdezte az asszisztens hogy úr vagy kishölgy lakik bent én meg mondtam hogy nem tudom, erre vagy 5 percig szekált a dokit hogy kuksizzuk már meg hogy mi van a lábikója között, de a doki azt mondta hogy nem akarja zavarni. Épp akkor kelt fel és dörzsölgette a szemecskéit! :)

MONIC
Nagyon cépszégesz Dancika!

Valamennyi biztos lesz de a többszörösét le is adom a szüléssel.
Aztán meg majd a többit is remélem idővel. :)

dita75

Dita,

csodás hírek!
Hát ez a doktor bácsi ejnye-bejnye... De igaza van, ha Bogyó akkor kelt fel nem szabad zavarni :lol:

Kép}
monic80

Szerintem egész nap alszik, úgyhogy mindegy hogy mikor nézik!
Este kéne 11 óra körül mert akkor bezzeg bulizik! :twisted: :lol:

Valami ilyesmi a kocsi csak az enyém narancs és bézs kombináció ha jól emlékszem. De a narancs nagyon sok benne. A másik szín épp hogy egy kis dísz benne!

Kép

Kép

Kép

dita75

dita: Ez tök jó ez a kocsi. Az a baj, hogy nálunk nem férne be a liftbe, pedig ezzel én is szemeztem. Sajna amit meg én kinéztem, annak nem lehet autós talpat kapcsolni a hordozójára. Majd még nézelődök.
vicky79
Budapest III. kerület

Dita,

nagyon szép kocsi! Ez Retrus? Ezeket mi is néztük anno.
Átmegyek a receptesbe és nézek néhányat az általad feltett Norbis receptekből.

Kép}
monic80

Fogalmam sincs mi a márkája! :roll:
Nagyon jók a funkciói, mindent egy mozdulattal lehet állítani.
A márka nem is érdekel ezután, mert ahogy mindent kipróbáltam rajta egyből beleszerettem. Nagyon jó a rugózása is.
A mérete nem fontos nekünk mert családi házban lakunk akár még a garázsban is tudom tárolni.

MONIC
Nem vársz még a fogyival amig Danika szopizik ?

dita75

dita: Ilyen, amit te néztél?

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Dita,

nem fogyizni szeretnék hanem egészségesebben étkezni. ELegem van már a hurka kolbászból, ha már főzök akkor valami könnyebb ételre vágyom. A páromnak is elege van a nehéz ételekből. Biztos a meleg miatt van. Főttet muszáj enni a szopi miatt, és ha már főzök akkor kipróbálnám a Norbi-féle recepteket.

Kép}
monic80

nem mentem le...majd összekaparom magam a romjaimból és jövök :roll:

ha valakit érdekel a hőmérősbe leírtam :cry:
Vendég

Sziasztok!

VIKI
Dettó úgy néz ki mint amit én tettem fel csak a leírás alapján annak amit én néztem több a funkciója!
Már alig várom hogy itt álljon nálunk és ne az üzletben, na meg persze benne legyen Bogyó! :)

MONIC
Azt hittem már elkezdesz fogyizni.
Okos gondolat Norbisan főzni, és enni mert ehetsz mindent csak be kell tartani az időkorlátokat. Az meg hogy a párod partner ebben tuti siker, én 20 helyett 40-et is fogytam volna ha páromnak nem mindennap rántotthúst meg pörköltet kellett volna főznöm.

BONI
Várunk! :)

Éjjel olyan rosszul aludtam! Persze megettem egy fél dinnyét megint és legalább 5x voltam kint pisilni! :roll:

dita75

Sziasztok,

Boni mami,

olvatalak a hőmérősben. Nagyon szíven ütött :cry: :cry:
Hallottam, hogy van olyan, hogy valaki bedinkul szülés után de ennyire??????????????????????????????
A húgod azt sem tudja mit beszél. Én mindennél boldogabb lettem volna, ha jönnek hozzánk segíteni (mondjuk jöttek is), mert szülés után bőven van mit kipihennie az embernek.
És azért nem mehettek mert Zsigi bőg????????????????? És az ő gyereke? Nem hiszem el, hogy nem sír. Véleményem szerint épp azért kellene mennetek, hogy a baba megszokja maga körül a zajokat és ebbe Zsigi sírása is beletartozik. Bár nem hiszem, hogy folyton sír ahogy a húgod mondta :twisted:
És ha szül majd másik gyereket?????????? Az elsőt kidobja majd a házból, hogy ne zavarja a picit a sírásával?
Hát ha velem ilyet tett volna a testvérem úgy felpofoztam folna, hogy megpördül a feje a nyakán!!!!!!!!!! Persze te ezt nem tudod megtenni a nagy távolság miatt :?
És nem tilthatja meg, hogy hazamenj a szüleidhez!!!!!!!!!!!!!!! Ha ezt anyukád vagy apukád mondja rendben, de a húgodnak ehhez semmi köze sincs!
Remélem, hogy elgondolkodik majd magán és bocsánatot fog kérni tőletek!

Kép}
monic80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?