Sziasztok
sokat sejtet a topik címe
nem bírtam megállni, hogy be ne nézzek:lol:
Egy kérdésem volna: meddig életképesek a hímivarsejtek? Mert mintha azt hallottam volna, hogy az y-osok csak kb 2 napig, az X-esek pedig kb 4 napig?
Ti hogyan tudjátok?
Mert ha ez igaz, akkor hogyan lehetséges a fogantatás a menstruáció utáni első pár napban?? Vagyis a peteérés előtt kb 2 héttel??
Nekünk az első baba a menstruáció utáni első nap fogant, így időzítettük és lány is lett. A másodikat is annak szeretnénk (apa azt mondta, neki mindegy, így önzőztem kicsit
) ezért megint ugyanakkor voltunk együtt védekezés nélkül, persze nem tudom, pontosan melyik nap jött össze, de minden vizsgálat szerint kb 2 héttel a ciklus közepe előtt, tehát akkortájt, az biztos.
Egész más ez a terhesség, és MINDIG fiús álmaim vannak, így gyanakszom, ezért kitaláltam, hogy nem kérdezzük meg uh-n, legyen meglepi. Így felkészülök mindkettőre és - remélem - egy kicsi csalódottság sem lesz bennem, bárhogy lesz. (mert ahogy magamat ismerem, ha azt mondanák az uh-n, hogy fiú, arra készülnék rá és a végén még csalódott lennék, ha mégis lány születik!!
Olyan flúgosak tudunk lenni mi kismamák
Bárcsak tutira egészséges lenne!)
Szerintem nem baj, ha mindhárom egyforma nemű, akár fiú, akár lány, remélem, hogy igazi jó barátok/barátnők lesznek. Én is csak azért akarom így, mert kicsi lesz a korkülönbség. (és van egy barátnőm, akinek 3 csaja van és eszméletlenek
de lehet, hogy az már az én erőmet meghaladná
)
3 kis zsivány fickó sem lehet semmi!!
Pocakosoknak és próbálkozóknak kitartást,
elveszített babákhoz pedig együttérzésem, iszonyú lehet
(nem akartam hozzászólni, mert látom, ti itt egy összeszokott kis társaság vagytok, de nem akartam csak így, egy ilyen jókedvű levelet sem itt hagyni, mintha érzéketlen lennék, mert visszaolvastam, hogy mik történtek..)
Sziasztok!
Szakiktól várom a választ!