Először is:
MINDENKINEK KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A KÖSZÖNTÉST!! Olyan hihetetlen, hogy már eltelt egy év!
Timi
Gratulálok Anna babához!! Kívánom, hogy a sebed mihamarabb begyógyuljon!! Tudom milyen szar.
Sok-sok tejcsit, sok boldogságot és egészséget !! Azért a szüléstörténetre kíváncsi vagyok!!
Amica
Akkor Ágnes beszerzi máshonnan a szükséges kalóriákat.
Amúgy nem gond, hogy ennyire keveset eszik „rendes” kaját?? Fici már csak lefekvéskor, meg esetleg hajnaltájt szopizik. Nem is tudom, hogy van-e mit, bár lelkesen nyel, úgyhogy gondolom, van némi tejem még. Viszont egyre többször harap. Egyik este nem is tudtam megszoptatni, mert 3 nekifutásból 3szor harapott rá, aztán feladtam. Mondjuk, megvan nélküle is. Viszont most anyára tapadás van ezerrel. Ez normális?!? Egyszerűen állandóan rajtam lógna, ha kimegyek a szobából, bömböl, este nem tudom az ágyába fektetni, mert bömböl. De amint az ágyunkba rakom, elhallgat és el is alszik. Tegnap hagytam sírni, de fél óra múlva már nem bírtam. Nem úgy tűnt, mint aki abba akarná hagyni. Ma nagy nehezen sikerült az ágyába letennem. Viszont annyira kimerítő minden egyes nap, mert szinte mozdulni sem tudok tőle. Gábor szerdán visszamegy Debrecenbe, nem tudom, mi lesz velünk?
Már a pelenkázástól is sír. Szóval, eléggé kész vagyok. Már azon is gondolkoztam, hogy elég nekem egy gyerek. Valami ötlet, jó tanács?!? Ja, meg mellékesen baromi akaratos.
Kismok
Gartula a kis copfoshoz!! Én lánypárti vagyok!
Nagyon édes lehet Juli! Olyan jópofák tudnak lenni. Kár, hogy nem ehettél a vargányából, biztos finom lehetett.
Szupi, hogy a házvétel halad a maga útján, és semmi gond nem adódott. Szocpol-ról tudnál nekem vmi részletesebbet írni?? Már ha van időd! Mi szépeket kézműveskedtek?? Képeket kérek!!
Szilvi
Hú, tökéletes a kissrác!! Nagyon helyes pofija van! Örülök, hogy a hazajövetelnek nincs akadálya. Mi az, amit másképp fogsz csinálni a picivel?? Nagyon érdekelne!! Már persze, ha nem titok!
Tiza
Milyen szép anyatejes kaki!
Jól felhízlaltad Marcit! Megnéztem, és Fici is 2300 gramm körül hízott ennyi idő alatt. Szerintem Apára is hasonlít, főleg az alvós képen. Viszont az orra tuti a tiéd. Bocsi, hogy ma nem jelentkeztem. Ígérem, holnap már tényleg hívlak!!
Veramami
Van ott egy haloványka második csík, de még elég korai volt a teszt. Remélem, pár nap múlva már sokkal erősebbet tesztelsz!! Drukk!!
Tündi
Tök jó vásárolgatni, nem?? Én még most is úgy szeretek Ficinek válogatni. Ma is megcsappant kicsit a pénztárcám.
A képeket várom!! Jó, hogy a cukrod rendeződik, a szívproblémával meg ne paráztasd magad!! Nem lesz gond!!
Vizsgákra egy kalappal!!!
Mona
Jaj, de kis cukorfalat!! Arany bogaram!!
Úgy látom, akkor elég nyugodt baba, ha ennyit elnézelődik csöndben. Irigy-irigy!!
Manda
Hát igen, tényleg hamar eltelt az egy év. Bár sokszor azt hittem, meg sem érem.
Magadról meg nem is írsz?? Hány embriócskát kaptál vissza?? Mikor várható az eredmény?? Hú, ezer-millió drukk!!!!!
Emma
Zalán baba is nagyon helyes kisfickó!! Olyan édes, ahogy szinte elvész az autósülésben!
Britta
Jövő keddre drukk!! Semmi rókakoma??