Kavicska: hihi
) Na mit mondtam tegnap
Nálam se híre se hamva a dolognak... viszont marha jó volt a napom
Elmentem a cukiba, vettem egy hatalmas capuccinot (még tejszínhabot is kértem a tejhabra... csak, hogy dőzsöljünk...
A buszmegállóban meg észrevettem egy plakáton, hogy a velünk szemben lévő koleszban valami természetgyógyászati kiállítás lesz ingyé belépővel, kóstolókkal stb.
Hát el is mentem és elseggeltem 6000 pínzt
viszont vettem egy kősólámpa-mécsestartót, egy tönkölypelyva szemmaszkot (fejfájásra állítólag jó
) vettem valami 44 gyógynövényes női cseppeket, immunrendszererősítő cseppeket, a férjem epekövére feketeretek cseppeket, valami bazierős almakoncentrátumot (olyan, mint a méz... egyszerűen zseniális az íze... napi 1-3 kiskanálnyi kell belőle)..
Ja... megbioptronlámpáztattam a ragyáimat, megmaszíroztattam a hátam, energiát kértem a torokfájásomra (jelentem, már jobb
) és anyukámat leültettem a kineziológius elé... (izé... a cukibol visszafelé felhívtam, hogy nincs-e kedve eljönni velem oda és volt... épp bevásárlásból hazafelé voltak, úgyhogy apukám kipakolta és utána együtt kolbászoltunk tovább...)
Ami viszont izgi volt, hogy a pránanadis hapi (aki energiát adott a torok és a szívcsakrámra) is azt mondta, hogy sok a ki nem mondott dolog, amiatt fáj a torkom és ő a szívcsakrámon azt láttja, hogy túl nagy súly nehezedik rá... most komolyan... ennyire nyilvánvaló? Õ a 3. ember aki első blikkre ezt mondja (incl. Béky a természetgyógyász és egy kinez)a ragyáim láttán viszont mindenki a petefészkemet szokta gyenge pontnak mondani... ő meg kapásból a szívcsakrát... (és gáz, de neki van igaza...)
Ja... viszont beleszerettem a Bioptron lámpába... akcijósan 250e. Ft (10 havi kamatmentesre)... iszonyú sok de nekem KELL... asszem sokkot kap a férjem ha ezt felvezetem... de tudom, hogy nagyon jót tenne... (na jó... azért a neten is körülnézek, hátha találok jó állapotban lévő használtat olcsóbban...)