Na hát ez így nagyon nem fog menni, hogy én betanítok megint valakit, emiatt nem tudok babanetezni, ti meg összevissza írjátok az oldalt mindenféle témáról... azt sem tudom mivel kezdjem!
SZILVI
Lombiknál pl. direkt legyengítik a szervezetet hogy ne a babával foglalkozzon, tehát nem baj, hogy most beteg lettél, lehet ez lesz a siker kulcsa!
KATA
Fehérváron voltatok ma? Akkor csak egy falu választott el minket!
Igazán benézhettél volna, adtam volna kabátot is!
MONIC, VIKI
Én is megbízom a drágámban, ő még soha egyik nőjét sem csalta meg.
Na ez rám nem volt jellemző!
Tehát nálunk ez fordítva műkszik!
Ja és dundin ismert meg, úgyhogy a kilókkal sem lesz probléma, főleg hogy láttam a kedves volt feleségét, hááááááááááááááát, én egy nádszálka vagyok mellette!
CSIBI
Fincsi kakaóóóóóóó!!! Most megkívántam!
Nekem mindig minden körülmények között van fám!
El sem tudom nélküle képzelni a karácsonyt! Ráadásul a minimum a két méter!
(Elvégre karácsonyi kölök vagyok, vagy mi a szösz!)
TIMEJKA
Ja holnap jön haza a barátunk aki hasonlít a "Mi Marcinkra"
A párom meg is jegyezte, hogy érdekes mindig aznap megyek fodrászhoz, most még kozmetikusnál is voltam, sőt egy rakat göncöt vettem. Ma is megláttam egy tavaszi kabátot meg két pulcsit ami mindenáron az enyém akart lenni.
A gyereknek vettem cuccokat, mert a kedves édesanyja folyton egy szál semmibe küldi és már nincs itt nálunk egyetlen meleg holmija sem, mert egy szál pólóba nem küldhetem haza mikor 10 fok van. Mondtam egyébként a páromnak, hogy holnap nem érek rá, szombaton vásárolni szeretnék Veszprémben a bútorboltban vasárnap meg pihenni egész nap, úgyhogy szóljon az anyjának, hogy most maradjon otthon a gyerek. Persze ellenkezett, én meg kijelentettem hogy akkor elmegyek anyuékhoz Sződligetre és csak vasárnap este jövök haza, már telefonált is!
Ilyenkor amikor rossz idő van bent vannak a lakásba és a hajam égnek áll folyton veszekednek, meg a kupit csinálják, nem hiányzik ez most nekem!