Lányok!
Most biztosan nagyon fogtok ezért utálni, mert tudom hogy jó szándékkal szóltok hozzá, de teljesen megértem Ezoterikét. Volt egy mondata, abból kiéreztem, hogy elege van a szopitémából. Nyilván, ha konkrét segítséget akar kérni, akkor majd fog.
Csak azért érzem át a helyzetét, mert 2-3 hétig mi is nagyon szenvedtünk, és boldog-boldogtalan jött a tanácsokkal. Ez engem még jobban idegesített, mert minden jóslat ellenére, a tejem nem lett több. Csak a lelkifurdalásom lett nagyobb.
Ha elapadt a teje, és az ereje is elfogyott, akkor mit tegyen, mégis?
Bettica, a fejés nem ad igazi ingert a mellnek, csak ideig-óráig, de nagyon sokan nem tudnak fejni, mert nem váltja ki ez a cselekvés a tejleadó reflexet. Én se tudtam, csak a horror-fejéssel (ami összesen vagy félóra) max. 60-70 ml-t, ami fél adag kaja. De a mellbimbóm szintén kikészült bele.
Sajnos mivel én is megjártam a szopival (de oroszlánként küzdöttem Bogi 5 hónapos koráig), nagyon érzékenyen érintenek ezek az esetek.
Soha nem múló sebeket szereztem pl. a kedves védőnőnktől, aki Bogi 4 és fél hónapos korában elkezdett kiokítani, hogyan és mit csináljak, hogy legyen még tejem. Pedig magamhoz képest tudom, hogy akkorra már bőven túlteljesítettem.
Ezo! Azt a pár cseppet, ha van még, add oda neki cumiban, ha nincs, akkor próbálj tiszta forrásból szerezni esetleg 1-2 deciket, ha az sincs, akkor is próbálj megnyugodni. A jó anya-gyerek kapcsolat egészen biztos, hogy nem a szopin múlik.
Dimet! Pedig biztosra vettem, hogy a 15 fokos lehűlés beindít! Kamatyolás megvolt már?
Egyébként nem kell siettetni (és megint nem értem a dokit
), ő mondta nekem azt, hogy 38 hetes korra igazán érett csak a gyerek!
Nekem mindjárt itt a mensi... kicsit rövidke a luteális fázisom, 10 dpo még csak ma.
Bogi elindult a hétvégén, de jellemző módon csak a kutyánk fele! Ma volt a harmadik torna, végleg el lettünk bocsátva!