Új privát üzeneted érkezett!

Aranykavics!
Hmmmm...lecsó, nyami!!

Köszi! Anyókának már meghozta a postás a csomagot!
lona1

Hát kéremszépen vissza kell rugdosni azt a hólyagot, ha egyszer nyomja a fülét az ember gyerekének! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok Lányok! Aug 27 re kaptam időpontot egy endokrinológushoz, sztk. Sajna a Mensmentises akármilyen jó most nem fér bele anyagilag. Szóval minden eredményem középérték, FSH lh arány 1-1 Cukorterhelés: 1 órás, 8,8, 1,5 órás 7,6 két órás: 5,2 éhgyomri:4,6. az inzulin 10, 68 és a szabad tesztoszezteron 11,62közelít a felső határhoz. Szóval önhatalmúlag elkezdtem szedni a metet a 850-es merckformint egyelőre szoktatós napi egy bogyóval. Le cseszhettek nyugodtan, hogy felelőtlen vagyok, de nem tudok várni még egy hónapot.
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szép reggelt kívánok!És persze szuper hétvégét!!!

Kép

Kép

Kép
lecso

baboca, csak lassan emeld az adagot.....mindenki türelmetlne, tudom. de azért vigyázzál! menj el teljes vérképre is,hogy nézzenek máj és vesefunkciót is, és érdemes majd megismételni pár hónap metformin szedés után. a napi egy bogyót meg kétfelé oszd. egyet ebéd után, egyet vacsi után.

iszonyat rosszul aludtam. legalább négyféle hülyeséget álmodtam. egyszer krokodilok közé estem a vízbe. jaj, rossz volt. meg mindegyik álmomban vizes közegben voltam. furi. sehogy sem volt kényelmes az ágy sem, vagy nyomott, vagy a fülem zsibbadt el, vagy a kezem.......

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok!

Dimet!

Ez is jel, nem?! :D
Beszéljük beléd közösen hogy a hétvégén meglesz a baba?! :lol: :lol:
Lehet hogy már kérdezte valaki, megírod nekünk ha a bébi elindul hozzátok? Tök izgi lenne! :D

Hááááát lehet hogy nekem meg PÉm volt tegnap. Ma megint magas hővel ébredtem. Beírtam holnapra és azutánra is a magasat és rajzolt piros keresztet. Majd holnap kiderül. :D

Tök kóma vagyok, nincs kedvem csinálni semmit.
Lehet hogy ma nem is csinálok. :wink:

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

sziasztok lányok,

köszi a hiányolást, most kisebb fordulóponthoz érkeztem az életemmel kapcsolatban, és úgy döntöttem, hogy lazítok a dolgokon, leállítom az egész baba ügyet, mert már kezdtem megint idegösszeroppanni. Ezt így nem lehet csinálni. Leálltunk a hőméréssel, a programozott szexxel, mindennel. Most edzek állandóan, elkezdtem fogyni, követem Zentai Andi diétáját (nagyon jó,egészen másképp érzem magam !!) és próbálok laza lenni. Annyira kiborultam már a sikertelenségtől, hogy állandósultak a sírásaim, már nem foglalkoztam semmi mással...

Nagyon hiányoztok mindannyian, leginkább csakis ezért nézek fel a topicba, soha nem gondoltam volna, hogy az internet által életre (remélem !) szóló barátságokat kaphatok az élettől...

Szóval most nem elköszönök, csak kicsit átkapcsolok szemlélődő üzemmódba, aztán lehet,hogy két hét nyaralás után ismét belevetem magam a fórum életébe, mert nem bírom ki, hogy ne,de most el kell tűnjek, muszáj.

Azért többekkel telefonon tartom a kapcsolatot, és már nagyon várom,hogy Dimet Zsizsija kibújjon, mert akkor végre mehetek dédelgetni....!!!!

Mindenki vigyázzon magára, és pocakosodjatok !!

Lona, küldtem privit és várom a választ!!
zsizsik

Sziasztok!

Sajna most nincs időm visszaolvasni... viszont:

AZ LH TESZTEKKEL KAPCSOLATBAN LÉGYSZI ADJATOK VALAMI INFÓT... (PRIVIBEN LÉCCCCIIIII mert itt nem tudom követni a dolgokat)

Most akkor ki vette meg őket, lesz/volt-e minitali stb. Ha már volt akkor hol juthatnék hozzá a tesztekhez, hová utaljam a pénzt stb. stb.

Sajna mostanában megint olyan érzésem van mintha hólyaghurutom lenne, de szerintem ez egy közelgő PÉ hírnöke (szeretném azt hinni)... Szóval jó lenne tudni, hogy hólyaghurut vagy egy közelgő PÉ (és akkor pechem van, hogy ilyen fájdalmas).. (na nem mintha kihasználnám ha PÉ lenne viszont iszonyú jót tenne a lelkemnek :) )
Vendég

Sziasztok!

Kellemes szombati lazítós napot!
Backa Zsizsik sziasztok!! :P :P

Zsizsik értjük amit írsz, jó kikapcsolódást és nagyon várjuk a visszatérésed vagy bekukkantásod!
A fogyásodhoz nagy nagy gratula!!!! Jó hogy jól érzed magad a bőrödben! Pusssz!

Backa ha már van időd úúúgye sokszor benézel?
Menopur a szuri.

Szia Csakegy!!! Pé? hmmm!

Kavics az én vérnyomim is alacsonyka kb.:80/56
Jót aludtál?

Okr-nek írtam sms-t azt írta ha tud jön.
Szyszq-t szoktam látni, tud vki vmit,hogy mi van vele?? Ha olvasol írj!

Hűsölős pihizős vidám hétvégét!
Vendég

Sziasztok!

Most azon szorongok, hogy nem akar megjönni. Csütörtökön voltam a 28. napon és semmi olyan tiszta vagyok, hogy csak na! A múlt hónapban pontosan megjött. Ez azt jelentheti, hogy az egyik petefészkem nem jól üzemel????
(Különben: jún. 11-től szedek metet.)

KépKép
charlott

Ma teszteltem egy negatívat, bár feljebb ment 36,2-re. Most nem igazán tudom, hogy mi van. Mindenesetre úgy néz ki volt pé-m. Viszont ha nem vagyok terhes, akkor miért vagyok állandóan sz.rul? Folyamatosan hányingerem van és megy a hasam. Lehet hogy sok a 3*850 met? Most akkor használ, de nem érzem magam jól tőle? Nem tudom, hogy mit csináljak. Álljak vissza 2*850-re, vagy még várjak? Júl. 1-óta szedem az emeltet.

Bár van egy jó hatása is...nincs kedvem enni. Köv. képpen fogyok. :D (bár nem tudom mennyit)

zsizsik: sajnálom, de kezdem érezni, hogy mire gondolsz. Igaz, mi még csak 1 éve próbálkozunk. Néha nekem is elég rossz kedvem van.

dimet: drukkok mennek.
vicky79
Budapest III. kerület

Charlott Vicky nincs görbétek??? A pé napját kellene tudni és akkor könnyeb kiszámolni a mensit.
Az lehetséges hogy egyik petefészek nem túl aktív..nekem szinte csak a balban van tüszőm!! De minden hónapban!! nem feltétlen egyszer egyik másszor másik működik,átveheti az egyik a másik feladatát!

Vicky ha ez a 12dpo jó akkor még korai a teszt!!! 36.2?? alaphőd mennyi? Iszol eleget a met mellett? Ha nagyon nem birod a 3*850-et akkor ha tudod felezheted a déli bogyót és annyit hátha jól tűr a szervezeted, vagy ha működsz 2 szemmel is maradhatsz annál az adagnál is.
ez az én szerény véleményem az okos csajok majd megmondják a tutit :wink:
Vendég

Kincs: szia, én régen görbéztem, de azinkább hasonlított egy EKG-s felmérésre, mint egy pé-re. Ezért abbahagytam. De akkor met mellett is lehet havi csúszás, ezek szerint?!

Vicky: én is rosszul vagyok a mettől, hányinger, szédülés stb. , de evéssel helyre tudom állítani az állapotot. Vagy a bogyó adagból vegyél vissza.

KépKép
charlott

Sziasztok,

Kicsit lehűlt a levegő, fújdogál a szél, olyan jó! Pihizzetek!

Zsizsik, értem mit mondasz. Én is 1 hete elraktam a hőmérőt, besokaltam. Most a menzim sem jött meg. Jövő héten megyek Tűű dokihoz, kérek norcolutot. Biztos jót tesz a pihi. Lényeg, h fogysz és jobban érzed magad! Várunk vissza! Kellemes nyaralást!

Kép
apple

Charlott, Viki!

Kitartás, el fog múlni majd a rosszullét!
Megszokja a szervezetetek a gyógyit és minden oké lesz.

Enni én sem tudok, pedig "már" több mint 3 hónapja szedem. Nem is baj, én is fogyok szépen lassan. :wink:

Charlott!

Talán azért érdemes lenne megpróbálni a hőmérést megint, hogy tudd követni hogy van-e javulás az állapotodban. Én azóta mérek mióta szedem a metet és látom hogy van javulás. Az első két hóban nem volt pé, a harmadikban lehet hogy volt, most meg várom hogy mi legyen, eddig jók nagyon a hő értékeim. Szóval a másért nem, ezért jó szerintem a méregetés.

Zsizsik!

Tiszta sok amit írsz, megértem, megértjük. Azért jó lenne ha jönnél majd megint, az okos tanácsok elkelnek az olyan kis kezdőknek mint én. :wink:
Lazítsatok, pihenjetek, élvezzétek a nyaralást és egymást! :D Kérünk képeket!

Többiek?

Monee

Monee

monee85

7kincs: Rakok fel mai görbét. Csak azért csináltam meg a tesztet, mert megint elindult felfelé a hőm. Nem bízom a terhességben, ezért kezdtem el szedni az aflamint a lábamra (a háziorvos írta fel, mert megterheltem és fájt). Szerintem nincs, aminek ártson. :(

Kép

charlott, monee85:nekem eddig egy adaggal sem volt gondom, viszont nem is hatott a ciklusomra nagyon (160 cn-es után most volt egy 60 cn-es). Most érzem először, hogy valami változna. (szurkálás, tojásfehérje, hő-ez lehet, hogy a melegtől). Ezért nem akarom csökkenteni, viszont ehhez nem nagyon akar a szervezetem hozzászokni. Mennyi idő kéne még neki? Amúgy én nagyevő vagyok, de most nem kívánok semmit. MÉG AZ ÉDESSÉGET SEM!! Hátha alakul valami. A következő ciklusban kezdem a clostyt, hátha az segít.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Vicky!

Szerintem még ne add fel!Nem mindig mutatja ki a teszt még ilyen korán!Hátha!De nem akarom a bogarat a füledbe ültetni!!!!!!

Megy a drukkkkk!

Kép

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Valaki írta a múltkor egy csajszinak,hogy a megmaradt gyógyszerek topikjában keressen valamilyen fogigátlót!
Hol találom ezt a fórumot?A babaneten?Milyen címmel?
Köszi a segítséget!

Kép

Kép
lecso

Szia!

Dimet írtam pü-t!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok! Köszi Dimet a segítséget. A sotén nem csaináltak terheléses inzulint csak az eéhgyomrit tudom, de valahogy úgy gondoltam, hogy a 10 fölötti +az uh kép+mensi kevesebb, mint 9 teljesen megfelel a pcos nak. Szóval lassan fogom emelni, a gyogyi eltörésétől viszont félek, mert valahol azt olvastam hogy ennél ezt nem szabad. Sztem a 82 kg súlyomhoz nem olyan gáz.az egyszeri 850mg os adag, vagy igen?
Monácska! Csak sejtem az írásokból, hogy nagyon ki vagy borulva! Együttérzek Veled! Sok erőt és kiratrást hogy túljuss a nehezén! Gondolni fogok Rád! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek további jó hétvégét!
Vendég

lecso: köszi, majd meglátjuk. Remélem, ha mégis van abbó, akkor nem lesz baja a gyulladáscsökkentőtől. Egyébként egy pár topickal feljebb van a "megmaradt gyógyszerek" fórum. Kérdezd az ottaniakat.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Vicky!
Izgalmas a görbéd. :wink: Három nap múlva ismételd meg a tesztet. Szerintem egy picit korai volt.
Lehet, hogy nem lesz baba. De ha nem jön meg, akkor három nap múlva ismételd meg a tesztet.
Azzal az aflaminnal várhattál volna még három napot. Bár elhiszem, hogy fáj a lábikód. :(
Vendég

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindnkinek!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Jó reggelt!
Alig látok ki a fejemből. :lol:

Na megyek a padlásra kesztyűt kutatni, nincs meg a Párom tűzálló kesztyűje. :shock: :lol:

Monee

Monee

monee85

Sziasztok csajok!

Üdv az újaknak, elég sokról nem tudok semmit, de nem tudom mikor fogom tudni visszaolvasni az elmúlt hetek termését.Lehet, hogy soha? :)

Gondoltam, míg Gergi alszik, leírom Nektek a szüléstörimet.
Az a nap július 18-án hajnalban jött el.Kimentem a Wc-re,és a hasamban érzett tompa pukkanás után két hatalmas vízsugár távozott belőlem.Hirtelen elgondolkoztam, ennyit tudok pisilni?? :)
Fájásaim nem voltak, de azért riasztottam a férjecském, hogy menjünk be, nézessük meg mi van.Hajnali fél 2-re értünk be, persze akkor már biztos voltam , hogy ez magzatvíz, mert egyfolytában szivárgott.Bent megvizsgáltak, 2 ujjnyira voltam kitágulva, de fájások sehol, csak ömlött a magzatvíz.
Előkészítettek, majd oxitocint kaptam.Na, hamarosan megtudtam ,mik azok a fájások.Először a szülőágyon vajúdtam, megkérdeztem, hogy nem lehet innen felállni, mivel tudtam, hogy függőleges helyzetben talán gyorsabban boldogulnék.
Felajánlották, hogy van labdájuk, így ezen folytattam, és így szerintem könnyebb volt, és gyorsabb is.Bár a fájások a végén már kissé elviselhetetlenek voltak, főleg mikor párom két percenként megkérdezte, hogy "Fáj? Mennyire Fáj? Jobban Fáj?"
Hát el tudjátok, képzelni, hova zavartam volna abban a pillanatban :)

Aztán kitágultam négy ujjnyira, és megkezdődött a szülés, én az utolsó percben megkérdeztem a dokitól, nem lehetne császár, mert már annyira fájt.Persze ezen csak nevetek utólag, hiszen így könnyebben rendbejöttem, mintha császár lett volna.Kb. 4 óra alatt lett meg Gergi.

De ami ez után jött.Nekem az egész szülésben az utána lévő 5 nap kórház volt a legrosszabb.Nagyon kevés volt a tejem, a baba állandóan sírt az éhségtől,ráadásul lapos a mellbimbóm, amit be se tudott kapni, a csecsemősnővérek segítettek, hogy erőszakkal a szájába tuszkolták, ő meg elkata, ahol sikerült, így két nap múlva már sebes volt a mellem, a bimbóvédőt is próbáltam,de már csak vért szívott szerencsétlen kisfiam.Mire ki kellett vágnunk a dilit, hogy adjanak már neki enni, mert nincs elég tejem.Aztán nagy nehezen kapott enni, most is tápit kap, tejem már nincs úgy néz ki.

Szóval örülök, hogy hazakerültem a kórházból, de ez miatt a szoptassunk mindenáron, még akko is, ha nincs tej hozzáállás miatt mondtam a férjemnek, hogy most elvették a kedvem egy második gyerektől, mert ezt az 5 napot nem szeretném még egyszer végigélni.

Na, most lépek, mert felébredt a picúr, ha ráérek megpróbálok visszaolvasni,remélem sikerül.
ezoterike

aranykavics: köszönöm a biztatást, de ma csak 36-ot mértem megint és a ferty el is vette a pé-t. :( Pedig már annyira bíztam benne. A párom azt mondja, hogy a gyógyszer bekavarhat, mert lázcsillapító hatása is van. Hát nem tudom, de úgy vágytam már erre a pé-re, mint egy falat kenyérre. Egyébként elég hamar használt a bogyó, mert már nem féj a lábam.

ezoterike: Sajnálom, hogy ilyen rosszul indultak a dolgok, de most, hogy már otthon vagytok, minden rendben lesz. Szerintem bízz az anyai ösztöneidben továbbra is. Jó egészséget mindkettőtöknek és a bimbóidnak meg jobbulást. :)

lecso, monee85: nektek is jó reggelt. Én is alig látok ki a fejemből, úgyhogy ki is mozdulunk egy kicsit. Megsétáltatom a lábaimat. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ezoterike!
Gratulálok a kisfiadhoz! Ahhoz képest "könnyű" szülésed volt. :?
Én szerintem az én párom is hasonlókat fog kérdezni. :shock: Nincs garancia, hogynem fogok szitkozódni. :?
Szoptatós tanácsokat az előtted járok biztosan fognak tudni adni.
Vagyis remélem.. :wink:

Vicky!
Szerintem pedig volt PÉd. Nagyon elkülönül a két fázis egymástól.
A ferty néha hülyéskedik. Vagy nem is oda teszi be, ahol valóban volt a PÉ. :?
Még két nap és kiderül. Mert ha volt PÉd akkor vagy menszi lesz, vagy pozitiv teszt. Nincs harmadik lehetőség. :lol:

Kellemes vasárnapot mindenkinek!

Jók legyetek.

UI.: nemsokára megyünk szabira Kép

Kavics
(7+0)
Vendég

Vicky,Kavicska!

Köszi, hát itthon már sokkal nyugodtabb a baba.
Persze, hiszen itt nem éhezik, mint a kórházban.
De azt hiszem szoptatós tanácsokra már nem lesz szükségem, mert már nincs tejcsi.

Vicky!
Azért én drukkolok Neked egy pé-hez,az bármikor jöhet, lehet, hogy még ezután, mindenesetre, ha most alasony a hőd, ilyenkor is jó próbálkozni.
ezoterike

ezoterike: Hatalmas gratula! :)

Kavicska: ha nem akarod, hogy életed párja hülyeségeket kérdezzen szülés közben akkor járjatok el együtt valami jobb előkészítőre (nem a kórházira)... mi jógára jártunk (szüléselőkészítős) így a férjem tök jól tudta mikor mi a dolga :) (csak egyszer akartam kitekerni a nyakát de akkor ő direkt provokált úgyhogy az nem ér :) )

Mindenkinek szurkolok a PÉ-hez :)))))))
Vendég

lecso, írtam privit.

ezo, nagy-nagy gratula mégegyszer!!!! azért kérdezgesd meg a helyi szoptatási tanácsadót, vagy ilyesmit. hátha. lényeg,hogy jól érezzétek magatokat.

folyamatosan a vérnyomásomon agyalok. szeritnme egyre magasabb. emiatt :? nem akarom,hogy megindítsa a szülést a doki. nem. nem. nem........... :? :roll:

Kép

dimet

Sziasztok!

Dimet írtam pü-t!
Köszike mégegyszer a választ!!!!

Kép

Kép
lecso

Köszi a drukkokat, bár szerintem még spontán az életben nem jött meg 60 nap alatt, csak amikor a fogigátlót szedtem. Reménykedem vagy ebben, vagy abban. A hányingerem ma sem sokkal jobb és étvágyam sincs emiatt. Majd meglátjuk.

Egyébként szerintem is volt pé-m, mert a méhszájam is olyan furcsa volt és most tojásfehérjés is volt.

dimet: ilyenkor már nem lehet valamilyen teát inni, ami nyugtató hatású? Talán nem kéne elindítani a szülést. Nem vagyok angyon otthon ezekben a témákban (bárcsak már lennék- úgyértem szülés előtt :) )
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Gyors bekukk...

Baboca!
Nekem a Tűű doki kifejezetten mondta, h nyugodtan felezhetem is a gyogyit!

Dimet!
Sztem sem lesz szükség arra a megindításra!!!! :wink: Szóval, nyugi.

babszika

Sziasztok lányok!

Bocsi hogy eltűntem, csakhát hosszúhétvégéztünk a Balcsin péntektől a mai napig, ott ünnepeltük az 1.házassági évfordulónkat ami ma (július 29.) van. Király volt, csak sajna szombaton leégtem és elég ramtyul is voltam, lehet napszúrást kaptam vagy nem tom mi lehetett de rázott a hideg, szédültem és vacsi közben az ájulás határán voltam. Le kellett picit, úgy 1 órát feküdnöm vízszintbe hogy jobban legyek.

Ne hari ha butaságot kérdezek, de még nem vagyok profi néhány dologban! Kiokosítana valaki hogy mi az a hipózás és mikor jön elő?
Meg olvastam valami táblázatról; az micsoda?

Azt vettem észre hogy mióta szedem a meforalt azóta nagyon keveset eszem, nem vagyok éhes, pedig csak csütörtök óta szedem. Lehet ez a gyogyitól?
hajni...
Budaörs

Hajni! Kép

Ejnye, bejnye! :wink:
Nem mondták neked, hogy de 11 és du 4 óra között ne legyél napon???? :wink:
Ez bizony több, mint valószínű, hogy egy jó kis napszúrás volt.

Gratulálok az 1 éves házassági évfordulótokhoz. Kép

A hipózás= (ált.) étkezést követő hypoglicaemizálás.
Az étkezést követően megemelkedik a vércukorszinted, amire a szervezet (főleg inzulin rezisztenciás PCOSoknál) túlzott inzulin termeléssel válaszol. Aminek eredményeként a vércukrod leesik és jön a rosszullét.
Remegés, izzadás, stb. ilyenkor egy szelet csokika sokat segít. :wink:
Éhgyomorral is előfordulhat, reggel felkelést követően, vagy a metformin bevételét követően. Bár mindig azt mondják, hogy a metformin nem hípoglicaemizál, mert nem inzulinotrop gyógyszer (nem a hasnyálmirigy béta inzulinelválasztó sejtjeire hat, hanem a elsősorban a bélben már gátolja a cukor felszívódását, stb.), mégis többeknél előfordul, itt a topikban is, hogy hypoznak. Ezért kell mindig rendszeres étkezni.

A táblicsku. Az egy szigorúan titkos táblázat, Lafead készíti. Az van benne, aki szeretne. Meg kell adni a nick nevet, valódi nevet, telefonszámot, elérhetőséget.
Ha be szeretnél kerülni írj Lafeadnak (Lafi) privit, ahova írd meg a fennti adatokat és bekerülsz. Aztán mindenkinek körbeküldi a frissített adatbázist. :)

cuppp
Vendég

[quote="hajni..."]
írta:
hajni...Azt vettem észre hogy mióta szedem a meforalt azóta nagyon keveset eszem, nem vagyok éhes, pedig csak csütörtök óta szedem. Lehet ez a gyogyitól?

Ez is természetes velejárója a metforminnak.
Sajnos egy idő után elmúlik. Kép
Vendég

Hello bellóóó lányok!

Baboca gyógyit az elején én is feleztem, nem lesz semmi gond,bár Rambóka írta hogy a töréssel a filmréteg sérül a bogyón és ezért talán a felszívódás változik..(nem tudom pontosan)

Ezoterike gyorsan ment a szülésed gratulálok!! ( egyel fentebbi topikban a lányok minden babás kérdésedre választ adnak)

Azt hiszem kezdem érteni a ciklusban produkált érzéseim és hangulataim.. :lol: :lol:

Hölgyek esetében az ösztrogén alapvetően a petefészek normális működéséért, a menstruációs ciklus irányításáért, a nőiességért, a szépségért és a fiatalságért felel. Az ösztrogén készíti fel a női szervezetet a szerelmi aktusra és a terhességre is. Kicsit nagyobb az igény a párunkkal töltött percekre.. 8)
A progi:
Női nemi hormon, amely a petefészekben termelődik, és feladata, hogy felkészítse a méhet a terhességre. Menstruáció előtt, terhesség alatt az ösztrogénnel ellentétben nő a progeszterontermelődés, ami hatással van az agy hangulatszabályozó központjára, és a két hormon együttesen szélsőséges hangulatváltásokat, túlérzékenységet, depressziós tüneteket idéz elő a menstruációt megelőző időszakban. Progi pótlásnál minden érthető.. :lol:

Kellemes estét és hetet!
Vendég

Sziasztok!

Péntek óta nagymamáztunk, ott nincs net. Visszaolvasni a lányom mellett szinte lehetetlen.

Monee,
köszi, ha küldessz recepteket. dunai pont melinda kukac t-online pont hu. Múltkor, mikor kérdezted, hogy lehet-e 9. napon peteérés, akkor akartam írni, de elfelejtettem, hogy nekem anno 2005-ben az első havi met 21 napos ciklust csinált, akkor elvileg a 7-en kellett lennie valaminek (ha volt) Ja, és többet már nem jött meg, csak úgy 15 hónap múlva :D

Lányok,
szombat reggel végre megjött a műtét után. Pont 6 hétre. Endokrinológushoz hétfő este tudok elmenni, vagyis ha ad is vérvételre beutalót, az max. kedd reggel lehet. 72 órába ugyan belefér, de már 4. ciklusnap. Jó lesz az még, vagy várnom kell egy hónapot szerintetek. Igazán várhatott volna már még egy napot!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Még valami: ha már így mejött, elkezdtem hőmérőzni. 1cn:37:4, második: 37.0 hogy lehet ez ilyen magas?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!

Szerintem jó a 4.cn.
Nekem a doki 3-6.nap közöttre írta a vérvételt!Gondolom pont a hétvége miatt!

A hőd miatt ,majd jönnek az okos lányok!Én nem értek hozzá!

Jó éjt!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Linácska, Hajni!

Holnap megy a diétás cucc! :wink:

Linácska!

Azóta eltelt egy pár nap és változott a hőhelyzet. Ilyenre...

Kép
Ezek szerint nem volt akkor pé, meg azóta sem.
3 ciklus alapján a 15. napon kéne lennie,addig meg még van két nap.
Jahaj, megint magas lesz az alaphőm és nem lesz elég ugrás a pé-hez. :( A fene vigye el! :evil:

Ezo!

Nekem is lapos a cici bimbóm, ezek szerint lehet hogy nehezen fog menni a szopiztatás? :shock:

Holnap hétfő! :(
Kellemes estét!
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!
SEGÍTSETEK LÉGYSZI!

Mi a különbség a Meforal és a Merckformin között?
A barátnőm merckformint kapott, 4 hete szedi és még nem fogyott semmit, viszont nincs is rosszul egyáltalán. Egyébként nem fontos, hogy fogyjon 53 kiló.
A hatóanyag természetesen ugyanaz ezt tudjuk, de miben más mégis? Vagy ugyanaz?

Pusz
Lona
lona1

Hali!

Elolvastam mindent, nem emlékszem semmire! :)

Linácska, 2-5 napon ideális a vérvétel! Szóval a 4. nap belefér!

Dimet, csak nem jött meg a baba a hétvégén? Bááár, még van kb 2 óra a hétvégéből! ;)

Jó éjszakát!

Kép
mamint

Lina a vérvétel 2-4cn jó!
A hő nem mindenkinek esik le a mensi előtt,van akinek mensi közben kúszik vissza az alapra!

Lona a két gyógyi hatóanyaga ua. csak a vivőanyag más, van aki szervezete egyiket van akinek a másikat viseli el, én meforallal kezdtem( jól felezhető) aztán merckforminra tértem ,nekem egyik sem okozott gondot.

Monee az én alaphőm is 36.6 aztán szépen 37.1-is felkúszik,a metformin rendezkedik majd :wink:
Bár a Lecso görbusza sem a szépségéről híres és mégis babás :!: :) ,van akinek gyönyörű bifázisos a görbéje és nincs baba..
A vége a lényeg,ne izgulj :wink:
Vendég

Lona! Alapvetően a gyártó más, a merck-nek német, a meforalnak olasz. A merck-et előbb kezdték gyártani, így a mellékhatások is gyakrabban fordulnak elő. Egyébként teljesen ugyanaz!
A fogyás meg szerintem nem a gyógyszertől függ. Annyira máshogy reagálunk mindannyian a met-re. Valaki egyből nagyadagokkal kezdi és semmi baja, más meg negyedekkel és még is gyors Wc-futó lesz pár hónapig. Van aki gyorsan gogy tőle, valaki lassabban. Biztos segít majd a barátnődön is. Csak türelem kell!

Egyébként nekem Tűű doki azt mondta, jól reagálok a gyógyszerre, mert nagyon hamar jelentős javulsának indultak a hormonértékeim. Nem tudom, hogy ez összefüggésben van-e azzal, hogy nem is vagyok rosszul a gyógyitól. Viszont szerintem a "külső" tünetek javulása elmarad a hormonok javulásától. Kicsit káosz nekem néha ez a pcos lét! ;)

Kép
mamint

most látom csak a 14. napon vagyok!!! Hmm, és talán...

Kép
mamint

Sziasztok!

Monee!
Ebből még bármi lehet! A tojásfehérje biztató. A hőd is fenntebb ment. Végül is lehet korai PÉ is.
Várjunk még pár napot.
De a párod azért még kétnaponta kapd el! :oops:

Mamint!
Jó, hogy vagy. Ha Tűű doki azt mondja, akkor az úgy is van. :)
Küéső tünetek alatt a bőrödet érted?

Kincsecske!
Mi újság veled? Jól vagy??? Annyit gondolok rád. :oops:

Lafi merre van? Kandika? Rejo? Anyoka?
Elkerülte volna a figyelmem, hogy nyaralnak??? :oops:

Asszem kezdek hülyülni. :roll:
Ma odatettem a vizet levesnek.
Csak éppen nem a láng fölé helyeztem a fazekat. Eltelt kb 10 perc, mire rájöttem. Ellenőriztem, hogy forr e már? :shock: Basszus.

Holnap hétfő... brrr.
kavicsnakannyiranincskedvedolgoznihogyazmárrettenetes

Cupp Mindenkinek
Jó éjt
(7+0)
Vendég

na, még 2 in 1. elmentünk sétálni egy nagyot. jó kis fájásaim voltak. de még rendszertelenek nagyon. ááá, már nem szülünk hétvégén. de egyre erősebbek a fájások. hét elején még csak keményedés volt. mostmár fáj is mellé rendesen!!!!

na, jó éjt.

mingyászülőőőődimet

Kép

dimet

Kincs, Mamint!!
Nagyon köszi a válaszokat!!
Együtt vacsiztunk és a rituális gyógyszerbeszedésnél vettük észre, hogy nem is teljesen ugyanazt szedjük.

Dimet!
Te mostmár tényleg mindjárt szülsz!! :D

Lona
lona1

Sziasztok!

Szép jó reggelt!

Dimet köszi a választ,majd próbálkozo a háziorvosnál!Egyébként itt a front!A frontra potyognak a babák anyukák pocakjából!

Fantasztikus az időjárás!Ma akartunk lemennia a balcsira!Ebből sem lesz semmi!Hűvös,nyálkás idő van!FÚJJJJJJ!

Mindenkinek lehüllős jó napt kívánok!

Puszi

Kép

Kép
lecso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?