Új privát üzeneted érkezett!

Sziszkó!
Nagyon jó ez az uh kép. Szépen fejlődik :D

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziszkó: tényleg jó babócáról a kép :D az a két folt a lába? :roll:
surmi
kockasfulunyul

Sziszkó! Szép Manócskát cipelsz a pocakban! :-) Surmi! Én nem látom a lába közét...

Ti néztétek már a kínai naptár szerint milyen nemű gyermeketek fog születni? Akinek már van? Eddig akitől kérdeztem, annak bejött :shock:

http://www.hotdog.hu/magazin/magazin_ar ... _id=351847
almi

ALMI: nem a lábaközére gondoltam, csak a lábakra a kép baloldalo részén. De mindegy akkor is ÉDIBABA :D
surmi
kockasfulunyul

SURMI: Ne hari! Igazad van! Még nagyon reggel volt. Elnézést, hiszen most olvasom, tényleg a lábit írtad :-) Hogy is lehetne még látni :oops: :oops:
almi

Most visszakukkantottam. Én azt hittem a koponyácskát látom, de lehet lábtyű. :?: Az ember mindig tanul. Sosem fogok kiigazodni ezeken a csodaképeken. Nálunk mindig a férjem tudta, hogy mit kell nézzek :shock:
Sziszkó! Szólj hozzá! Elemezz! :) :D
almi

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Csajszik!

Almi,Surmi!
Szóval!Tényleg nehéz kiigazodni a picin! :oops: :wink: :lol:
Már egy laikusnak nem,de én is kérdezgettem a szonográfus csajszit,hogy milye hol van.Szóval a bal oldalon van a feje és abban a két agyféltekéje is látszik.Akkor a két szeme,a két kezecskéje a hasa mellett és végül a nagy kerek hasa! :lol: Lába is volt a drágámnak,de egy az egyben nem tudta a csajszi elkapni a képet így a lábacskái maradtak le róla.De azok is megvannak! :lol: Sőt,keresztbe is voltak rakva!Nem kérdeztem rá a nemére,de így felesleges is lett volna,hisz szégyenlős volt a drágám! :oops: :wink: :lol: :lol:

Amúgy köszi lányok a dícséreteket a babó nevében is!Majd ha nagy lesz,elmondom neki,hogy mennyi aranyos néni megdícsérte! :oops: :oops: :wink: :lol: :lol:

Nita!
Ari pocid van,de ahhoz képest,hogy a 16.-ik hétben vagy,nem olyan nagy!Bár szerintem ez alkatfüggő,hogy kinek hogy kerekedik a pocija! :lol: Amúgy meg Te vékony is voltál! :lol: :D

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Nita,
szép poci :wink:

Szisz,
neveken gondolkoztatok már?
Vendég

sziszkó még hogy én vékony?????????????????????????????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kitty!
Igen!Ha kislány:Fanni,ha kisfiú: Martin. Ezek már 99 % hogy maradnak!Fiúnévben nekem méh nagyon tetszik a Noel,de páromnak nem! :cry: :?

Nita!
Akkor meg pláne!Biztos nem sokat híztál még!Mennyit is? :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz,
szép nevek :wink:
Vendég

szisz eddig 1,5 kilót híztam..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Surmi, az nem egyszerű. Lenyomtam környezetmérnökin két félévet, de aztán nem fejeztem be.

Ronci, mindig boldog vagyok, amikor fázós lábúakat találok, mert én is az vagyok, nagyon. :lol: Most is extra vastag zokniban vagyok.
Tulképpen a Bendi mögött látszik egy fa színű rész, na az az új télikert és oda szépen átköltözik a virágok egy része. Már nagyon nem lehetett tőlük közlekedni, mert nagyon szeretnek itt élni, és hatalmasak. Mi most festetjük át a hálószobán kívüli területeket, de én pont nagyon erős színekben gondolkodom (a fürdő+háló+Bendi szoba már tuningolt). Hát, őszintén szólva én nem is tudom, mit tud a gépünk. Nekünk csak egy van, idén akartam venni külön, de annyi kiadásom van, hogy meggondoltam magam. Kb ugyanarra használom, mint te, arra jó, de hogy tudna-e többet, nem tudom. Párom még kevesebbet használja. Én ma csak tejbegrízt csináltam, tegnap meg grilleztünk.
Iszonyúan fáj a gyomrom mostanában, hiába szedem a gyógyszereket. Kaptam új gyógyszert is. Viszont terhesen egyik sem szedhető, éppen ma mondtam a dokimnak, hogy én ezt a fájdalmat nem bírom ki 9 hónapig. Amikor elfelejtek egy szemet, akkor sírhatnékom van. Egyre rosszabb. :cry:

Sziszkó, köszi. :oops: Annyira jó nézegetni a fotódat. Olyan aranyos kis gumimacik ebben a korban. Integetett, vagy aludt? Fanni a kisfiam szejelme is. Nagyon szép név. Van egy olyanom, hogy kislány lesz, de ne hallgass rám, én a Bendire is azt hittem, vettem is neki virágos szoknyát, bugyikát és kalapot...Még megvan, hordás nélkül persze. :?

Almi, nekem a kínai nem jött be. :?

Nita, cuki a pocid. Azért már látszik eléggé. :)

Puszka,
K.

Kép

Kép
kinga82

KInga!!!
Én nem akarok erős színeket, mert erőteljesek lesznek a kiegészítőknek a színei :-))
Mi a baja a pocakodnak??? Próbáltál már probiotikumos kapszulát szedniÍ? Vagy lugosító zöld "trutyit" inni?? volt egy idő mikor nekem is fájt, de a zöld trutyi/ mondjuk a green mix 9/ megszüntette, na meg ez amúgy is jó egészséges, most meg ha valami nehéz kaját eszek/mondjuk szalonnasütés, ami keresztfiam kedvence/ akkor bekapok egy probiotikum bogyót és rendesen tudok aludni, és semmi bajom. Mert amúgy tutti kis rémálmamim vannak ha tele rakom nehéz kajával a pocim, meg nem is viseli túl jól. Kérdezd meg a dkid mit szól hozzá..mármint ha ilyen típusú a dolog. De egyébként a legtöbb poci bajra van gyógynövény, amit szedhetsz pocakos időben is... Azért írom, mert próbálok minél kevesebb gyógyszert enni és minél több vitamint meg miegymást megelőzésképpen.
Múltkor stroke örületem volt, hogy mi lesz ha stroke-om lesz.. aztán megnéztem, hogy szinte alig van rizikófaktorom és hogy mindent szedek amit a megelőzéshez írnak: mega C vitamint, B vitamiokat Q10 koenzymet... még jó hogy a párommal is meg tudom ezeket etetni! :-)) Mert érdemes szerintem.
Nita! Szép a pocid! És szerintem nem túl apró!!! :lol:
Szisz! Nagyon cuki a pocaklakód,,bár ha nem írod le, nem biztos, hogy ki igazodok rajta! :oops: De így... cuki!!! :D
ronci

köszi csajok a poci dicséretet!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
remélem nektek is hamarosan ilyen lesz..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
1,5 kg?Az tök jó! :lol: :lol: :lol: Van valami kaja amit nagyon kívánsz?Képzeld én a tejbegrízt!Az elmúlt 10 évben nem ettem annyit,mint amióta babát várok! :lol: :D :D

Kinga!
Köszi,ari vagy! :lol: Aludt a kis drágám! :D
Még vásárolgatni nem akarunk.Már csak babonából nem.De amíg nem tudjuk meg a nemét,addig biztos nem. :roll:

Almi!
A Kinai naptár szerint nekem kislány,kell hogy legyen! :lol:
Majd meglátjuk,hogy bejön e! :wink: :D

Ronci!
Neked is köszi a dícséretet! :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok csajok!

Nita!
Őrületesen csinos kismama lehetsz! A pocid annyira formás, a másfél kiló meg tök jó!!!!!!

Sziszkó!
Jó neveket találtatok!

Kima
Kép
Kép
kima75

szisz a krumplis tésztára voltam nagyon rákattanva de most már elég.....amit viszont minden nap tudnék enni az a fini husileves amit mamám főz!!!!!!!!!!! :shock: :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Én épp ma csináltam krumplistésztát! :oops: :wink: :lol: :lol:

Többiek,hol vagytok??????

Sziszkó

Kép
sziszkó29

sziszkó mondhatod a címet ahova mennem kel..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Csinik a pocik! :lol:

Én anno a 20. hétig 1 grammot sem híztam. Már félidős voltam, amikor még mindig a sima nadrágjaimat hordtam. Mondjuk Én valóban nem vagyok vékonynak nevezhető :roll: Az Én hasam kb. a 35. héten volt akkora, mint most a Nita pocakja :lol:

Barátnőmnek meg már a 8. héttől nőtt látványosan a pocakja.

Azt olvastam, hogy csütörtöktől jön megint a lehűlés :cry:
Most kapott Bogi egy állati dögös cuccot(szoknya+blézer).Holnap gyorsan felvesszük, amíg meleg lesz :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

sajna jön a lehülés de nekem már mindegy mert meg vagyok fázva....hála ennek a hol hideg hol meleg időjárásnak!!! :? :? :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gani
nem fényképezed le Bogit a dögös rucijában? :wink:

az én barinőm össz-vissz 8 kg-t hízott, sose volt kívánós, kórházból +1 kg-van jött haza, most két és fél hónap után olyan mint terhesség előtt :wink: Kivéve a cici méretét, mert az nagyobb :lol:
Vendég

mázlista a barátnőd!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Enni kell, amit az ember megkíván :-) Nekem bejött. Nem szabad a kilókkal foglalkozni, a genetika már úgyis eldöntötte! Én meglepve vettem tudomásul, hogy 22 vel zártam, de nem izgatott, mert minden labor rendben volt. 9 maradt a kórházban, a többi Ati 3 hónapos korára lement (1 kivételével), pedig nem foglalkoztam vele. A lényeg, hogy pocakkal jól kell érezni magunkat :-)

Végül ma jutottunk be a suliba. A rohamozást nehezen viselte Ati Manó, de mindenkinek osztott valami vicces grimaszt :-)
almi

Majdnem elfelejtettem. A GYEDet intéztük, amíg még van :? :evil: Természetesen mindenki kérdezte, hogy a tesó mikorra várható. Na erre mit mondjon az ember..... Kiderül mi változik, mert lehet így vissza kell menni egy évre :cry:
almi

KINGA: én a 6, félévnél tartok, de már az őrület határán. de már nem adhatom fel, túl sokat fektettem bele. bár tandíjjat nem kell fizetnem, azért van rá költségem. és nem csodálom, hogy a mérnökiszakok nem olyan népszerűek, viszont hiány van belőle, így remélem, hogy majd diploma után lesz munka :roll:

Mi most gyors lakásvásárlásba keztünk, le ne maradjunk a kedvezményekről. őszre terveztük ugyan, de hát a kormány a mi házunk táján kezdte a söprést :cry:
surmi
kockasfulunyul

sziasztok........ma nagyon nem jól vagyok .....nagyon fáj a torkom,szó szerint minden nyelés egy kín!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska! :(
Jobbulást! Igyál sok teát!

Surmi! Söprögetés :evil: Sajnos tényleg nagyon gáz, amit most bejelentettek :-( Én remélem, hogy ez nem tart sokáig. Több ismerősöm is halasztja a babaprojektet. Ez nagyon szomorú :evil:
Merre szeretnétek költözni?
almi

Almi: mindenképpen Budapesten belül, a 16-17 . kerületben nézelődök. Mosta válság miatt elég jó áron lehet családiházakat venni, aminek később felmegy az ára. Ezt akkrnám kihasználni, legyen már nekem is valami hasznom a válságból, ne csak a fent ülőknek :wink: a babaprojektet én nem halasztom, mert a korom is sűrget.

De az tény, aki most akar válalni gyereket és számított a szocpolra, annak nagy sz..ás. De azért a válság sem tart örökké,
akik ezt előidézték, nekik sem érdekük , hogy túl húzodjon, mert akkor a saját csapdájukba esnének, és azért erre oda figyelnek.
surmi
kockasfulunyul

almi köszi!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ronci, refluxom van, és egyre rosszabb. Most már a gyomortükrözés jön. Hurrá. Kétféle gyógyszert is szedek, az egyiket reggel, hogy ne alakuljon ki sav, a másikat este, a kialakult ellen. Vagy mi. Nem bírom követni. Meg lefekvés előtt nem eszem 3-4 órával, meg nem eszem fűszerest, grapefruitot (pedig szeretem). A kávéról nem tudok lemondani, napi egy minimum KELL. Zöld trutyit nem ittam, viszont probiotikumot szoktam. Mindent tönkretesz a reflux. Felerősíti az asztmát, tönkrevágja a fogakat, a nyelőcsőt, nem tudsz aludni (illetve, nem pihentetően), fátyolos a hangom tőle. De ha jön a baba, akkor abbahagyok mindent, csak már előre félek a fájdalmaktól.
Nálunk meg a kiegészítők erőtlenek (lásd az ülőgarnitúra zöldjét).

Sziszkó, ráértek még a vásárlással. Én a 2. harmadra időzítem kb, mert utána már fáradékonyabb leszek sztem (mindenben a Bendis terhességből indulok ki), meg én egyszerre szeretek sok mindent megvenni, egy nagy vásárlós nap meg talán sok már a 8. hónapban.

Anita, csini lehet Bogi csajos cucca. Fotó?

Surmi, ne is mondd. A bankokban iszony roham van a támogatások miatt, és azért jók, mert nagyjából senki nem jogosult rá. Valami mindig nem klappol. Iszony nehéz átverni egy állami támogatást. Ja, és a szuperbruttósítás. Meg az a sok munkanélküli és várható munkanélküli.

Nitácska, sok tea, pihi, borogatás. Vigyázz magadra!

Na, megyek, csinálom a „penótot”.

K.

Kép

Kép
kinga82

kinga a kis keresztlánykámnak is refluxa van.... :( már annyit szenvedett szegény pedig még csak most lesz 5 hónapos.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska jobbulást!

Nekem a pénteki prolactin 600körüli lett, 2 hete meg 140volt...persze nem szedtem azóta a felet, csak negyedet, de ilyen rossz még sosem volt magától sem:(
Ugyhogy ismét fél...és hozzá a mellékhatások.
Futóversenyen 47perc lett a 6.5km.
Május 17.én ismét, csak az 3man megyünk, és 3*7km lesz, félmaraton válto.

Motorom ugy tűnik a héten elkel.:(
Lakásfelujitás is megkezdődik 1-2 héten belül.
Vendég

[quote="surmi"]H írta:surmiát én csak gyanakszom pco-ra, de még egy doki sem mondta, hogy lenne. Bár a legutobbi laparon voltak ciszták a petefészken, több kissebb. de nem tulajdonitottak neki jelentőséget, még annyira sem, hogy beírják a zárójelentésbe :roll:

Előkeresem a legutólsó hormon eredményeimet és felteszem. Kiellemeznéd Szilvi? A te apukád orvos úgye, ha jól emlékszem :roll: :?:

Hát, akkor valószinű a PCO.
www.mensmentis.hu

Én mindenkinek ezt ajánlom, nagyon sokaknak segitettek, mert másképp gyógyitanak, mint a kórházi, sztk orvosok.
Vendég

[quote="surmi"]K írta:surmiima. onnan, hogy hormonvizsgálatot kikellett könyörögnöm, a lapart is kikellett . Tavaly kétszer volt + tesztem, de rá egy másfél hétre megjött, mire mentem volna dokihoz. Az orvos azt mondta, hogy rosszak voltak biztos a tesztek. Mindig is tapadási gondokkal küszködtem, kaptam anno rá duphastont. Mi van, ha megint , ez a bajom és nem tud megtapadni a baba, vagy besem tud ágyazodni.
Ennek sem néztek utána. Pajzsmirigyre is maszekban nézettem vért ( 5500.- volt) , az eredményt megkaptam, de nincs kiellemezve. Csak tudnám, hogy mire fizetem a tb-t :evil: Hogy 60 napra jönn meg a mensim, válasz dokitól: nem baj , van ilyen, biztos nincs keringésem, meg hasonló hülyeség. A miomámra, közölte, hogy az átlagosnál nagyobb és neheziti a teherbeesést, de probálkozzunk. Másnál néhánycentinél is kezelnek. Na meg a beszólások, minek nekem , még gyerek? Nem mindegy neki, semmi köze hozzá, neki az a dolga, hogy legjobb tudása szerint segítsen :!: Hát, nem :?: Eddig 4 dokinál voltam, ezért is váltottam természetesgyógymódra. És tényleg hatott , amiomára és a mensire is.

Ezen a magán helyen a nődoki komolyan fog venni.
És ad majd duphit, főleg, ha PCO vagy és esetleg még insulin rezisztens, kapsz meforált, és nem fogsz elvetélni.
Más lány is küzd a PCOval és IR és elvetéltek.
Pmirigyet is orvosolnak, és nem 5500ft, 2000körül van.
De ha simán bármely sztk ami hospinvesztes pl maross utca bemész és pénzért kérsz leletet, ott 800ft a pajzsmirigy!!!

Ird meg azért az eredményeid.
Meg hogy kihez jártál akupunkturára???
Vendég

Kinga! Nem is tudom mit mondjak, mert nem ismerem ezt a betegséget. Nagyon sajnállak. Kitartást! Remélem javul a helyzet!

Szilvi! Nekem is van egy ismerősöm, aki nagyon-nagyon szereti a futást. Rendszeresen megy maratonra. Elismerésem a kitartásodért! Lehet nekem sem ártana valami sport, ami segítene kikapcsolni, kitakarítani a hülye gondolatokat a fejemből.
almi

Sziasztok!

Rohanunk, mert nyílt nap van ma az oviban és korábban kell mennünk.

Szuperbruttósítás??? Ez alatt mit értessz Kinga?

Szép napot nektek!

Anita
Kép

Kép
gani

Nita jobbulást!
Igyál mézes teát!
Sajnálom a keresztlánykád :( Párom mamájának is volt refluxa :(

Szilvi
miért adod el a motorod, ha sajnálod?
Vendég

Lányok, én is itt, csak nincs erőm írni, hulla fáradt vagyok :cry: mondjuk biztos a koffein megvonás teszi, de erős leszek és nem iszok kávét :wink:

Nita, neked jobbulást kívánok.

Dobok egy képet morci Lilluról :wink:

Kép

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi
de cuki Lillu :D Még így morcosan is :wink:
Vendég

Ildi!
Nagyon aranyos a morci lánykád!

Csajok!
Bele kellene húzni a babaprojectbe! Nem tudom olvastátok-e, hogy az új szabály ( az egy év Gyed) csak a 2010 május 1 után született babákra vonatkozik! Szóval még van 3 hónap, hogy megfoganjon a baba és a régi "rendszerbe" szülessen :D

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!!!

Kima! Akkor nem a január 1től születtekre vonatkozik??? Ez tök jó! Én már szeretném ebben a hónapban elkezdeni a projectet, de lehet jobb lenn jövő hónapban..nem tudom.
Voltam a héten orthopédián, merthogy libatalpam / :lol: / van és fájós hátam van.. Ugyhogy csináltak a gerincemről vagy 4 rtg képet és kaptam fürdő beutalót. Ugyhogy járhatok a szoboszlói strandra masszázsra meg víz alatti tornára, meg medencézésre. De!!! így is 800ft-ot fizetnem kell alkalmanként, mert csak a többit fizeti a TB. Az 16*800ft. De ha egy olyan személy megy ilyen kezelésre aki még életében nem fizetett TB-t/ és most tudjátok kikre gondolok/ akkor nekik rászorultsági alapon simán megtérítik! De még jó hogy most mentem, mert babásan már nem tudtak volna rtg-ezni!
Meg már a lúdtalp betétet sem támogatja a TB ugyhogy 5600ft-ért gyártják most a tappancsomra valót.Na ezt jól elpanaszkodtam.

Kép
Kép
ronci

Beneildi! Cuki Lillu!!!

Kinga! Nekem csak gyomorégéses panaszaim voltak egy időben, de az a zöld trutyi amit ittam, az jól megszüntette! Sokkal kevesebb sav termelődött a pocimban, na meg kevesebb is maradt benne! Szerintem nyugodtan kipróbálhatnád valamelyiket, mert veszíteni nem veszíthetsz, de az egészségednek maximálisan jót tesz a lugosítás! De ha beütöd a google-ba a lugosítást akkor sok mindenről olvashatsz!!!Meg még amit megnézhetnél az a candida.. hogy miket okozhat, az is egy csomó mindenért felelős..

Gani!!!
Ahogy nézem az indep is a "letartóztatott " oldalak közé tartozik.. tudod amiről a TV beszámolt!!! Hát ez van. :D

Most megyek, mert éjszakás vagyok és lassan indulnom kell. Jó még tényleg lassan, de már várom haza a párom/bár még az is 1óra/ de.. :lol: Ahogy meg jön én vagy 20pecre rá indulok. Holnap meg megyei elsősegély versenyre megyek zsürinek. Biztos nagyon fogom élvezni az éjszaka után! :lol: dehát ez van!
Szóval mindenkinek jó éjszakát meg szép napot! Én lehet hogy már csak szombaton jövök, mert holnap mire haza érek szerintem hulla fáradt leszek!
Pussszzziii mindenkinek!
ronci

Sziasztok!

Ronci, megírnád, melyik zöldet ittad? Nagyon sok van :shock: Jó priviben is, ha gondolod. Igaz, megyek gyomortükrözésre is. Candidám nincs, azt nézték. :?

Almi, köszi :) Jobb is, ha nem tudod, de jól esik az együttérzés.

ANita, nem írnám le részletesen. A lényege, hogy a SZJA alapja nem a mostani bruttó bér lenne, hanem az összes "béred", tehát ezen felül az is az adóalapba számítana, amit a bruttód alapján a munkáltatód fizet be ilyen-olyan járulékok, stb címén. Itt van:
http://index.hu/gazdasag/magyar/2009/04 ... programja/

Nitácska, szegény bébi :(

Kima, akkor legkésőbb aug. eleje? Kíváncsi vagyok, hány baba születik progi császárral, vagy indítással április 25-30 közt jövőre. Komolyan, nem is írom le a véleményem (nem rólad :!: ), annyira....

Ildi, morci Lillu nagyon csajos a kendőcskéjében (amikor ilyen képet látok, mégis kislányt akarok :oops: )

Szilvi, nagyon ügyi vagy :shock: Én annyit sosem bírnék futni. Még nagyon lassan sem. Eredmények: :(

Pusszantás mindenkinek, rohanok a rám szakadó házimunka elől (már két napja minden este értekezünk).

K.

Kép

Kép
kinga82

beneildi gyönyörű a kislányod még így morcosan is!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kima: a babaprojekt rajtunk ne múljék , de a gólyáknak is partnernek kell lenniük :lol: inkább őket kellenne megsűrgetni

Kép
surmi
kockasfulunyul

Én nem adok magamnak ilyen határidőket, hogy meddig jár a gyed, ezen kár görcsölni, mert úgysem tudod befolyásolni ezeket a dolgokat :wink: Ha csak ezen múlna, én már tuti két gyerekes anyuka lennék, de sajna fent mégsem így akarták:cry:

Lillu köszöni a dicséreteket :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

csajok itt a kis gólya nektek:...........
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?