Húúúúúúúúúú mire jövök!
Hát nem akartam mondani de egy ilyen kis figyelemelterelés nagyon jó hatással van a babákra, mint pl. esküvő, nászút és költözés........ arról nem beszélve, hgoy már együtt fexetek együtt keltek!!! BABA lesz itt kérem!
EDINKA
Én is kezdek neked drukkolni a BMC-hez! Nagyon várom a véleményed meg a tapasztalatokat! +++++++++++++++++++++++++++++++++++
TIMEJKA
Hát ez sem normális, hogy egy csomó napig van barnázás mensi meg sehol!
Biztos nincs baba?
Ja van egy bogyó ami erre jó aki sokáig barnázik, meg túl hosszú a luteáris szakasz, majd megnézem mi a neve!
Neked mindegy hogy mikor volt a 28. napod, az számít hogy mikor volt az inszem, attól kell számolni a 14 napot és akkor kéne megjönnie hivatalosan!
MAjd szólj ha megjött gyártunk új vonalzót! Szóval akkor most megint spontán?
JAIMEE
Látom megújultál.......... viszont nem hanyagolsz el egy kicsit mostanában minket? Nincs már éjszakai szopi sem vagy mi a kakukk?
Velünk: Megvolt a repeta! Apa alig tudott valamit kipréselni magából, de mégis olyan szuper lett az eredménye...... 80 millió katona és mind csúcsszuper!
Szóval nekünk naponta kéne együtt lenni.......... a párom azt sem tudta hogy sírjon vagy nevessen......... dagadt a büszkeségtől, hogy ilyen ügyes volt, még a szeme is kikerekedett, és ott bazsajgott........ aztán arra gondolt, hogy naponta!!!
Ő mán öreg ehhez!
Az asszisztensek nagyon aranyosak voltak, mert végig azt hajtogatták, hogy nekem tuti lesz baba mert totál anyatipus vagyok, meg ilyenek..... annyira jólesett..... végig bíztattak! A dokker annál pesszimistább volt, mert kerek perec megmondta, hogy ez nem volt egy normális ciklus és nme tudja mi fog kisülni belőle! Nem is érdekelt, nem akartam, hogy elvegye a kedvem. A múltkor minden frankó volt nem sikerült mégsem, hát akkor!Várom a csodát, mást nem tudok tenni!