Hahó Mindenki!
Először is nagyon-nagyon boldog karásconyt kínánok Nektek
Aranyosak vagytok, köszönet a millió DRUKK-ért, sajna én is bepiriztem
Így utólag talán még örülök is neki, hisz ez a hónap nagyon betegséges volt
Még kórházban is voltam a fiammal, éni s nyomtam az ágyat 3 napig és természetesen a család többi részén is átment a kór
Lehet, hogy nem véletlenül nem költözött most senki, ilyen lerobbant szervezetet én sem választanék magamnak
Boris,
de jó, hogy újra bekukkantottál
Ezer éve nem hallottunk felőled! És hogy ilyen jó hírrel
GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!! és vigyázz magatokra
Kicsit kezdek lemondó lenni. Épp egy éve december végén kezdtünk neki ennek a projektnek és kezdtem el olvasgatni ezt a topicot. És még mindig sehol semmi
Persze az is sokszor eszembe jutott, hogy azért, ha durr-bele-bumm megy a dolog, azaz mindenféle csiribú-csiribá nélkül, akkor lehet már rég pocakos lennék....
Először voltak a csillagok (ez ugye kapásból azt jelentette, hogy pé-kor full védekeztünk, ha nem jó napra esett), aztán a pé előtt 3 nap.....aztán meg öszvér dolgok és joghurt és számolgatás.....
Most már rengeteget lazítottam a dolgon, tul.képpen nem is tudom teszek-e még valamit azért a lányért (mármint a vágyakozáson kívül) . Konkrétan tegnapra sem volt semmi praktika v. csillagállás....csak olyan tündéri volt Apa
Kismamik,
nagyon irigyellek benneteket (na, de csak úgy jóindulatúan
) és pozitív motivációt jelentetek, hogy ne adjam én sem fel
Meséljetek el minden érdekeset, legalább örülünk és "tanulunk"
Szerencsére egyébként nagyon boldogságos körülöttem minden, így depinek se híre, se hamva, azaz nem halok bele a negatív tesztekbe.....de azért már őrülten átélném, mit is éreznék, ha meglátnám a második csíkot
Boldog karácsonyt!