Új privát üzeneted érkezett!

Hú, remélem hamar meggyógyultok.
viccelsz?
Tök jó a tortád, én azért hittem ,hogy a másikat csináltad, mert olyat lehet rendelni a Károlyiban, amit te csináltál.
úgyhogy gratula.

Az én kis Mikulásaim:

Kép Bence kacsint, imádom

Kép itt pedig Danika nevet, olyan édes

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!

Angie
Édes mikulások!

Mennyiért rendeltétek tavaly a tortát?
(Megmutattam Apának a képet, azóta nem nevet az enyémen, mert nem hasonlított annyira Thomasra.) :wink:

Vennem kell tesztet - még nem jött - ez már a 35. napom... :roll:

Tegnap voltunk vissza a dokinőhöz - Levi már köhög is, de a torka meggyógyult...
szerdán megyünk ismét... (most kapott köhögéscsillapítót)

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Levi már alig köhög - lassan meggyógyul.
Most Anyós beteg - de nagyon :roll:

Tegnap vettünk tesztet - ma reggel megcsináltam.. és negatív.
...de már több, mint 2 hete olyan tüneteim vannak... és még most sem jött...

Itt szállingózik a hó :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Kia,
képzeld már én is a 36. napon járok, nem jött meg, de a tegnapi teszt nálam is negatív volt. Ki érti ezt????
Pedig, hogy örülnék...... :lol:

Jelezz, ha rájöttél a rejtélyre :lol:
panna09

Kia, Panna nagyon drukkolok!!!
laura0606

Panna :lol: DRUKK!!!
Ma a 38. napom...
Egy nap különbség :lol:
++++++

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Lányok! Tesztet, tesztet!!!!! (Panna: ilyenkor naponta duplázódik a hcg, szóval pár nap elteltével is lehet már pozi) Majd ki furdal a kiváncsiság! Nem semmi lenne itt év végére ennyi új kismami! :D :D

Angie! Nagyon cukik a kis "mikik"! Dani is hogy vigyorog már! :D

Laura! Mi újság? Hogy vagy? Rosszuléttek, ilyesmi?

Mi jól vagyunk, elvileg pénteken megyek uh-ra, megnézzük mekkora már a kis fickó! Már betöltöttem a 30. hetet, úgyhogy elindult a visszaszámlálás!

Üdv: Meskete
meskete
Őrbottyán

Kia, a sok +++++ a hozzászólásodban csak nem azt jelenti?
Panna, tűkön ülök, mi újság???

Angie, az a kacsintás! elvarázsolt teljesen! Tündériek a fiúk.

Meskete, de jó már a 30. héten jártok. Hogy bírod a fiúk mellett nagy pocakkal, nem nehéz? Így harmadikra mennyire tartasz a szüléstől?
Köszönöm, vagyogatok. Iszonyú fáradt és lusta lettem, a mosógépbe-pakolás is nehezen megy... két napja reggelente rosszullétek vannak (első fiamnál 4 hónapig volt), és egy nap alatt 1 kg mandarint megettem. Annyira kívánom, mint még soha! :)
Éhes vagyok, de nem ennék semmit a mandarinon és a melegszendvicsen kívül... remélem nemsokára tudok már rendesen enni. A hasam már akkora, mint egy 6 hónaposnak, még behúzni sem tudom, nehéz lesz így karácsonykor titkolni a család előtt... pedig még csak a 7. héten járok.
laura0606

Sziasztok!

Nem, az nem azt jelenti, hogy + lett, csak DRUKKOKOK Pannának! :wink:

...én is úgy titkolnám Karácsonyig... jó kis ajándék lenne.... de...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Laura! Remélem azért most nem leszel 4 hónapig rosszul! Az borzasztó lehet. Nekem szerencsém volt mindhárom alkalommal, mert szinte csak egy kis émelygés volt, főleg esténként, de semmi komolyabb. Még egész jól bírom a pocakomat, bár többen megjegyzik, hogy milyen nagy! Hát milyen is lenne így a 3. babával? :) A nagyokkal meg szerencsém van, egész önállóak, mire estére elfáradok már itthon van Apa és akkor alapvetően is ő sztár, ő van műsoron, én lepihenhetek. A szüléstől nem félek különösebben. Az előző kettő simán ment. Na, nem volt sétagalopp, sem villámszülés, volt fájdalmas része is, de ügyesen kibújt mindkét fiú. Most kacérkodom, hogy kérek EDÁ-t, előzőleg nem adtak, mert mire kértem volna, azt mondták már késő, mert csak lelassítja az egészet, majd oxitocinnal vissza kellene gyorsítani és az úgy sokkal hosszabb idő. Így aztán volt mindkét alkalommal egy óra hosszás "ereszd el a hajamat" rész, nem bírtam ki hang nélkül, de aztán meg tényleg olyan jó volt, hogy a szülés után azonnal felkelhettem, a két óra megfigyelés után a saját lábamon mehettem a szobába, a babát tök hamar kihozhattam stb.

Kia! Amíg nincs mensi, addig semmiképp ne mondj le a karácsonyi meglepi bébiről! Nagyon drukkolok továbbra is!!!!

Meskete
meskete
Őrbottyán

Meskete, de jó hogy már a finisben vagytok. Nekem a wc-kagyló kebelbarátom lett, kicsavart mosogatórongynak érzem magam. Teljesen kivagyok! Remélem elmúlik... bár első fiamnál 4 hónapig volt ez, a második fiúnál egyáltalán nem voltam rosszul. Ki érti ezt?
Edával én is kacérkottam volna szívesen, ha lett volna. A kórház ahol szültem eléggé beavatkozás-fájdalomcsillapítás nélküli elveket vall, így se eda se semmi nem volt a fiúknál. És valóban jó volt másnap már az ágy szélén ülve szoptatni...

Lassan nyithatnánk egy "majdnem" megterveztük a kisbabánk nemét topikot, mert én már nem igazán illek ide, hisz nem a jónás/peteérés-figyelés/savasítás-lugosítás/diéta/kínaifognaptár alapján hoztuk össze a babát...
:D

Kia nehogy feladd, drukkolunk nagyon!
Panna eltűntél nagyon, mi újság?

Drukk-drukk.
laura0606

sziasztok jányok :lol: régen nem jártam erre, de nem bírtam ki, hogy még karácsony előtt ne nézzek be hozzátok..szóval kb 7. hetes kismama vagyok, sikerült :lol: úgyhogy mindnekinek szorítok aki babát szeretne, mert igenis mindenkinek lesz babája, mi már lemondtunk róla és pont az a honap jött be :lol:

panna, gyere!!

kia, én is szorítok :!:

laura, sorstársak lettünk!!!!! hurrrá, de nagy öröm!!! pont egy idős babások vagyunk, gratu neked :P :P :P :P ...és ez is egyforma: én is kívánós vagyok, de alig tudok enni, mandarin, cékla lilahagyma....nálam ez a tutttti :lol:
puszika!!!

angi, csodásak a babókáid!!!!!irígyirígy!!!

többiek?

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Köszi a hiányolást.. :lol:

Piciboris
GRATULÁLOK!!! :lol:
BOLDOG babavárást!! :P

Nekünk ebben a hónapban sem jött össze a tesó :(
A 40. nap előtt meg sem nézem a tesztet... pedig előtte majdnem 3 hétig minden bajom volt...
(mellfeszülés, szagok)

Új frizura - én voltam a fodrász:
Kép Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Boris! Gratula!!!! Ez nagyon jó hír! :D :D Örülök, hogy jelentkeztél! Remélem a rosszullévős időszakon hamar túlestek Laurával mindketten! Jó, hogy nem én vagyok egyedül kismami! Drukkolok, hogy minden rendben legyen! És nem utolsó sorban nagyon kíváncsi vagyok kinek kit sikerült összehozni a "majdnem" megtervezéssel!

Kia! Sajnálom pirit! :( De tényleg fő a bizakodás! Hisz neked már van egy csodaszép kisfiad, vagyis képes vagy megtermékenyülni és kihordani egy babát! Csak idő kérdése és jönni fog, aki szeretne!

Mi ma voltunk uh-n. Hát Lányok! Kicsit kezdek betojni. Ez egy óriásbébi. Egyenlőre. Hivatalosan 30 hét 5 napos vagyok a mensi szerint. A gép pedig átlagolt nekem egy szép 33 hét 4 napos babácskát. Akkora combcsontja van, hogy az pl 35 hetesnek felel meg. Hát ki lakik idebennt, egy zsiráf? Pedig én 160 cm-es vagyok, szóval tuti nem az én méreteimet örökölte. Végülis a nagyobbik fiam az, aki magasabb és testesebbb is az életkoránál, valószínű Nándi is szép szál legény lesz. Csak megszülni is sikerüljön!

meskete
Őrbottyán

Piciboris!!! Gratulálok, micsoda öröm!
Hmmm lilahagyma, cékla óóóó most hogy mondod, lehet hogy megnézem. Hihetetlen ördögi spirálba kerültem.
Émelygek, szédelgek nem kívánok semmit, éhes vagyok... és mivel éhes vagyok émelygek szédelgek. Jó mi? Most puffadok, mint a lufi karácsonykor elmondjuk a családnak is, mert már csak a kismama cuccok jönnek rám. 7 hetesen ez nagyon durva. Kilóban viszont kevesebb vagyok.

Panna, hogy vagytok?
Kia ne add fel, drukkolok én is nagyon!

Meskete, én is akkora vagyok, szerintem a hasméretünk is stimmelhet most! Ezek a méretek azért csalhatnak ám! Ne izgulj, minden rendben lesz. Nekem is óriásnak jósolták a második fiamat, aztán teljesen átlagos méretekkel jött világra.

Erről hallott már valamelyikőtök? Nagyon izgatja a fantáziámat... nem bírom ki a 16. hétig, már a 10. héten tudni szeretném, hogy fiú vagy lány... :))) Ha tudtok erről valamit, írjatok!
http://www.vatera.hu/intelligender_baba ... 51795.html
laura0606

Laura! Hallottam már erről a tesztről, az egyik lány, aki itt az egyik topicban megcsinálta, neki pl. bejött. Végülis nem olyan horror az ára, én azt hiszem kipróbálnám. Bár azért jó volt legalább 16 hétig azt gondolnom, azzal a tudattal élnem, hogy akár kislány is lehet a pocakomban. Igaz, ami igaz, engem is majd szétvetett a kiváncsiság, szinte minden nap erre gondoltam, vajon lány, vagy fiú. Kerestem a különbözőségeket az előző terhességektől. Pl. most nagyon pattanásos lett a bőrőm az elején, ami előzőleg nem volt, plusz kijött néhány májfolt is az arcomon, ami szintén nem volt előzőleg és Anyukámnál a lányoknál jött ki, a fiúnál nem. A pocakom is kerekebben nőtt az elején és aztán mégsem.... És nem is bírtam ki én sem a rendes félidős uh-ig, 16 hetesen direkt elmentünk egy 4d-re a neme miatt, ahol persze az első pár percben bevillantotta a teljes felszerelést a lába között! :)
Nándi méretei: Kicsit megnyugodtam azóta, megnéztem egy oldalon a magzati ultrahang méreteket és eszerint nincs is akkora eltérés, csak kb 10 nappal nagyobb, nem 3 héttel. Gondolom ez is gépenként más, hogy mekkorának mér, pár milliméter is sokat jelent. A súlyát 1800 grammra becsülte, ami szintén nagyobb a koránál, de utána számoltam, még van kb 9 hetünk, ha hetente hízik 20 dekát, akkor lesz kb akkora, mint a bátyja, 3800 körüli, az meg nem volt vészes.

meskete
Őrbottyán

kia, hát ez nem jó hír...ismerem az érzést..és hidd el az a legfontosabb, hogy higgyél benne!! nekem volt olyan pár hónapja, hogy már beleláttam a 2. csíkot a tesztbe...aztán a párom 'lehúzott a földre..és jól is tette mert utána 'lazábbra tudtam venni.

laura, köszi!!!
és nálam is ez van..iszonyat éhségérzet, amikor eszem akkor meg undor, utána émelygés, de nem vészes..
teszt: olvastam éppen pár napja én is róla, megnézetném, de nekünk mosz ez sokba kerülne..pedig milyen jó lenne...

meskete, az is lehet ám, hogy Nándi most gyorsabban fejlődik egy picit a kortársainál, és majd utána kicsit lelassul, de a lényeg, hogy jó húsban van :lol: :lol:

panna?

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

..lazán kell kezelni a gyerekkérdést... azt tudom..

Levi sem sikerült, amikor nagyon akartuk... csak akkor, amikor elhitettem a testemmel is, hogy nekem nem kell gyerek. :roll:

Azt a tesztet nem ismerem...

Panna?? Veled/veletek mi a helyzet?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

kia, teljesen így van ahogy írtad, képzeld el, hogy 1 éve próbálkozunk, pontosan egy éve halt el a 10 hetes babóm. azóta nem sikerült, mert minden hónapban LH teszt, izgalom, ezen rágódás....aztán megelégeltem és a férjemmel megbeszéltük, hogy
ha nem jön akkor nem is kell nekünk a tesóka. teljesen lemondtam róla lelkileg, olyannyira, hogy amikor teszteltem, mert valami gyanús volt, akkor ott hagytam a konyhaasztalon a tesztet, és amikor újból ránéztem teljesen megdöbbentem az eredményen, pár napig úgy igazán nem is örültem, bocsi, hogy ezt írom...de persze nagyon szerettem volna én is, férjem is, de akkor abban a pillanatban nem éreztem ezt.
szóval ez az én történetem, bocsánat ha hosszú voltam, de úgy éreztem neked (is) hasznos lehet,...talán..
szorítok, drukkolok!!

Kép
Kép
piciboris

Piciboris

...nem örültél.. megértelek... én sem (bocsi Levimanóm)..
Teljesen beleéltem magam, hogy nem kell gyerek. Ha kérdezte valaki azt mondtam, hogy nem akarok... még én is elhittem... alig tudta felfogni és elfogadni amikor + lett a teszt...
2004-től nem védekeztünk, 2006-ban volt egy + teszt - aminek nagyon örültem, de.. (méhen kívüli )...aztán sajnos nagyon akartam... nem jött... gyógyszerek, stb... télen határoztam el, hogy kipróbálom "a nem kell gyerek"-et..és tavasszal megfogant :lol:

...lehet most is ezt kellene tennem... :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

sziasztok!
Bocsi az eltünésért, de haldoklik a gépünk, néha bekapcsol, néha nem.
elegünk van belőle.
jöhetne az a Jézuska egy Notebook-al a hóna alatt.....
de nem fog! :cry:
Kia, még nem válaszoltam a tortával kapcsolatban, de pontosan nem emlékszem az árára. 3-4 ezer, az biztos! Jó sok!
Szóval beindithatsz egy kisvállalkozást és jövőre tőled rendelek! :lol: :lol: :lol:

Boris gratulálok itt is! Jó, hogy jöttél pozitív példának, és maradj is!!!!!!

Laura, én még nem hallottam ezt a tesztet, de ahogy magam ismerem, kíváncsi lettem volna.
Viszont, szerintem 10.000 pénzből elmehetsz egy 4D s uh-ra , lesz egy szép felvételed a babóról és szintén 90%, hogy látod a nemét!
Én ezt választanám!
puszi mindenkinek, igyekszem jöni

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Mi ma hóembert építettünk.. legalább 180 cm magas lett :lol:
Itt áll a ház előtt, így bentről is látja Levi :D

Angie
Így van - az a teszt tényleg nem olcsó.... a 4D pedig jó dolog :wink:

3-4 ezer egy tortáért - jó kis vállalkozás lehetne :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

sziasztok, mindenkinek nagyon boldogságos karácsonyt kívánok!!!
drukkoljatok, ma 6-ra megyünk dokihoz, kuksizni:o)

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Boris drukkolunk! Várjuk a híreket estére!

Teszt: Valójában ahogy Laura is bevallja, és én is így lettem volna, ez a teszt a kíváncsiság kielégítését szolgálná, hiszen 10 hetesen még nem látni 4D-n a nemét, vagy legalábbis csak nagyon éles szemű szonográfus vállalja be, hogy véleményt nyilvánítson még ilyen korán. Nagyjából a 15-16 héttől válik egyértelművé a dolog. Az meg még onnan másfél hónap.

Meskete
meskete
Őrbottyán

Boris
DRUKK!!!!!!!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Áhhh, lányok a férjem visszahúzott a földre, így nem veszek ilyen tesztet... szerinte már úgyis megvan a neme, nem tudunk rajta változtatni, és szerinte teljesen mindegy hogy a 10. héten vagy a 16. héten tudjuk meg...
pedig az első uh utáni héten már tudhatnánk is a nemét. Megőrülök, ha erre gondolok. De azért 9eFt tényleg nagyon sok érte. De azért mégis ott motoszkál a fejemben... ejnye.

Boris, gyere mesélj!
Milyen szép karácsonyi ajándék, hogy láthatjátok!

Én lelassult anyagcserével küszködök (ejjj de szépen írtam), szilva kipróbálva, koffmentes kávé kipróbálva, joghurtot eszek minden reggel, és már 1 hete szinte semmi, elég ramatyul vagyok, a hasam egy görögdinnye. Heeeeellllp!
Ha így halad, a karácsonyi vacsorából sem tudok majd enni...
laura0606

Sziasztok!

Mindenkinek kívánok békés, boldog karácsonyt!

Nálunk tegnap este megérkezett a Jézuska, ma pedig megyünk a nagyszülőkhöz!

Laura! Sajnos nekem pont az ellenkezője volt az elején, illetve általában is inkább ez a jellemző rám, úgyhogy ebben nem tudok érdemben nyilatkozni! Hátha a többiek.

Boris! Mi újság?

Meskete
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

A hó alatt alszanak a házak,
az egész világ csupa varázslat.
S mint valami tündérálom,
jön el hozzánk a Karácsony!
Meseszép Ünnepeket!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Hahó Mindenki!

Először is nagyon-nagyon boldog karásconyt kínánok Nektek :lol:

Aranyosak vagytok, köszönet a millió DRUKK-ért, sajna én is bepiriztem :cry:
Így utólag talán még örülök is neki, hisz ez a hónap nagyon betegséges volt :wink: Még kórházban is voltam a fiammal, éni s nyomtam az ágyat 3 napig és természetesen a család többi részén is átment a kór 8)
Lehet, hogy nem véletlenül nem költözött most senki, ilyen lerobbant szervezetet én sem választanék magamnak :lol:

Boris,
de jó, hogy újra bekukkantottál :D Ezer éve nem hallottunk felőled! És hogy ilyen jó hírrel :lol: GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!! és vigyázz magatokra :lol:

Kicsit kezdek lemondó lenni. Épp egy éve december végén kezdtünk neki ennek a projektnek és kezdtem el olvasgatni ezt a topicot. És még mindig sehol semmi :cry:

Persze az is sokszor eszembe jutott, hogy azért, ha durr-bele-bumm megy a dolog, azaz mindenféle csiribú-csiribá nélkül, akkor lehet már rég pocakos lennék....

Először voltak a csillagok (ez ugye kapásból azt jelentette, hogy pé-kor full védekeztünk, ha nem jó napra esett), aztán a pé előtt 3 nap.....aztán meg öszvér dolgok és joghurt és számolgatás.....

Most már rengeteget lazítottam a dolgon, tul.képpen nem is tudom teszek-e még valamit azért a lányért (mármint a vágyakozáson kívül) . Konkrétan tegnapra sem volt semmi praktika v. csillagállás....csak olyan tündéri volt Apa :lol:

Kismamik,
nagyon irigyellek benneteket (na, de csak úgy jóindulatúan :lol: ) és pozitív motivációt jelentetek, hogy ne adjam én sem fel :lol:
Meséljetek el minden érdekeset, legalább örülünk és "tanulunk" :lol:

Szerencsére egyébként nagyon boldogságos körülöttem minden, így depinek se híre, se hamva, azaz nem halok bele a negatív tesztekbe.....de azért már őrülten átélném, mit is éreznék, ha meglátnám a második csíkot :lol:

Boldog karácsonyt!
panna09

Sziasztok lányok és ezer millió bocsi, amiért ritkán jövök!
még Boldog Karácsonyt is most kívánok :oops: :oops: :oops: :oops:
, mikor már Boldog Új évet kell!
de nem érem utól magam.
Alig tudok szám.gép közelbe kerülni, ha meg igen, csak gyors bekukk és mindig megyünk, rohanunk, a házunkon dolgozgatunk, sétálunk a gyerkőcökkel, stb.
Panna, az jó, ha nem törtél le, mindig van remény.
Én már kihevertem a szülésemet, a szívem mélyén már kimondtam, hogy lesz még babánk, csak pihenünk egy 4-5 évet.
Amikor Danit néztem, mindig elfogott az az érzés, olyan édes , pici, védtelen baba, az nem lehet hogy én többet ne éljem át ezt a csodát.
Olyan hamar megnőnek.
Persze minden kor szép, de szeretnék még pici babát.
Most mennem kell, hozok majd képeket is az én nagy fiaimról

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Panna
Sajnálom a pirit...
Várjuk együtt :wink:

Laura
Lelassult anyagcsere... nekem szinte mindig az van :oops: :(
Akkoriban a székrekedés okozott gondot - de arra jó volt a tej... ritkán ittam és hatott...
A joghurt jó...
Jobb már? Van valami megoldásod?

Angie
Még 1 baba - én is szülnék még néhányszor... ha tehetném...
Jó kismamának lenni...
Várjuk a képeket!

Karácsony
Kép Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Szilveszter alkalmából az jutott eszembe,
Mi lenne, ha neked is jönne egy kis szerencse?
Búcsúztassuk együtt az óesztendőt,
S ünnepeljük együtt a sok jót, a jövőt.

Ünnepeljük meg azt, hogy egészségben élünk,
Ünnepeljük meg, hogy van akit szeressünk.
Gondoljuk végig ezt a régi évet,
Jövőre kívánjunk minden jót és szépet!

Éjfélkor millió sok pezsgődugó pukkan,
Petárda is szép számban: milliónyi robban.
Poharainkat egymással összekoccintjuk
És mindenkinek boldog új évet kívánunk!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Nagyon Boldog új Évet Kívánok Mindenkinek!

Kia, édes Levi a játékaival és a fával.
Benit is elvarázsolta a karácsonyfa.
Ő 24-én reggel arra ébredt, hogy járt a Jézuska és ő hozta! :wink:
Olyan jó volt látni a kis arcát!

Kép Kép Kép

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

BUÉK még1x

Köszi Angie!
Szépek a képeslapok! :wink:

Mi fent voltunk, éjfélkor volt puszi (Levinek) és megnéztünk 1-2 tüzijátékot (szomszédokban). Manónak nagyon tetszett.
Ti?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

BUÉK! :lol: :lol: :lol:

Lányok, tündériek ezek a gyerkőcök! Igem ilyenkor tényleg eldönti még egyszer az ember, hogy még-még szülni kell :lol:

Boris, nem jöttél mesélni.... Mi újság?

Nálunk újra félidő és most már nem is tudom mi szerint, de "nyomulunk" Apával! 8)
Épp szilveszter éjjel, amikor sétáltunk a városban, kifejtette - látva a buliba induló fiatalokat -, hogy mennyire borzasztóan rettegne, ha lányos apuka lenne. A fiúkat is félteni fogja, de szerinte a fiúknak akkor lesz bajuk, ha belekeverednek, a lány meg..... ki tudja meg fogja-e tudni védeni magát :wink: Azt mondta biztos végig fog stresszelni néhány éjszakát! Olyan édes volt :lol:
Már aggódunk a lányunkért.......aki még nincs is :roll: Jó, mi ????!!!!!

Kia,
nálatok is megy a próbálkozás?
Még mindig párhuzamban vagyunk?
panna09

Panna :lol:
..én is fogom félteni...Levit is és a tesót is...ha..!

A próbálkozás... megy... :oops:
2-3 naponta... amikor épp van lehetőség :lol:
A napokban volt/van a peteérés... :oops:
(azt hiszem megkeresem a pincében - ott a fél életünk - a minimikroszkópot... így legalább azt tudni fogom, hogy van-e p.érés :roll: )

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

sziasztok, boldogságos új esztendőt kívánok, és mindenkinek aki vágyik rá, babásodást, gyorsan -gyorsan :lol:

ne haragudjatok, de nagyon sűrű volta karácsonyunk, utána meg elutaztunk..
szóval, 6-7 hetes lehettem karácsonykor, kaptam uh képet és láttam a dobogó kicsi szívét :lol: szedem azóta az utrót, kb 2 hét múlva megyünk újból.

panna, sok erőt nektek, és ne keseredj el, tudom nem vígasz de nekem is évek mentek el mire Lujzi beköszöntött hozzánk, a lényeg, hogy erős legyél, ne add fel!!!

kia, drukk+++++++hajrá!!!látom Levi is harcolt a díszekért..vagy a szaloncukiért:o)))

angi,nagyon édesek a fiúk!!és karácsonykor minden olyan varázslatos, Lujzi is annyira nézett amikor meglátta a fát.. :lol:

laura, hát én is megnéztem azt a tesztet....nekünk nincs most rá keret....pedig milyen jó lenne....

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Piciboris
Gratulálok - örülök, hogy minden rendben van.
Ott volt a szaloncukor... de nem sokáig :D

Manóval tegnap történt egy kis baleset...
Após fogta a kezét és a gyerek ugrált fel-le az ágyról :?
Aztán csak sírt és sírt (közben én a konyhában...)
Egész délután nézegettük - vizsgálgattuk a lábát... nem volt lila, de egy kicsit dagadt.
Nem akart semmit felhúzni, nem bírta hajlítgatni, nem állt rá - így bemetünk a traumára.
Volt röntgen - amit végigordított... Az eredmény: Zúzódás a lábszáron és a bokán.
Itthon mondtam mindenkinek ( főleg a nagyszülők szokták ezt a hülye "játékot" játszani vele ) , hogy vége az ilyen ugrálásnak, nem lesz az, amit a gyerek akar...
Nem akarok egy törés... :evil:

Borogatni kell, kenni egy géllel (amit 6 év alatt nem is lehetne használni).. és ma sokat pihenni.
Szerencsére nem akar futkározni...
Ma még csak 2x sétált egy kicsit.

Tegnap mineden sírt - sírva magyarázta nekem este, hogy MENNI KELL DÉDIHEZ , NEM TUD LÉPCSŐN FELMENNI, FÁJ A LÁBA.. (szegénykém az hitte, hogy nem fog tudni már lépcsőzni, járni) :?

Ez a lábam fááj:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Jajj, Levinek jobbulást!
Panna, Kia drukkolok nagyon!

Na lányok, voltam ultrahangon, édes kis pacát láttunk. Minden rendben.

Megvettem a tesztet (nem meghatározós) és jövő héten megcsinálom! Szükségem van lelkileg arra a plusz másfél hónapra, hogy felkészüljek, elfogadjam ha esetleg hármaska is kisfiú. Nem tudok várni a 16. hétig. Az vesse rám az első követ, aki két fiú után nem szeretné minél hamarabb tudni a hasában növő bébi nemét.
Úgyhogy kedden majd beszámolok az eredményről.

Nődokim kimondottan ajánlotta az influenza oltásokat, már most az első trimeszter alatt, így ma megkaptam a sima és a h1n1 oltásokat is. Remélem nem lesz semmi mellékhatása.

Minél előbbi duplacsíkot!
laura0606

Sziasztok!

Boldog új évet kívánok én is mindenkinek!

Nagyon cukik a gyerkőcök a képeken!

Kia! Szegény Levi! Remélem mihamarabb meggyógyul a lába. Az én kisebbik fiam olyan, mint egy majom, szó szerint mindenhova felmászik, felugrik, onnan leugrik, vetődik. Én is sokszor izgulok, hogy valami baja lesz, de egyenlőre komoly bajunk nem volt, inkább a fejét veri be sűrűbben!

Boris, Laura! Nagyon örülök, hogy minden rendben van a babákkal! :D

Laura! Komolyan mondom tisztára izgulok a teszted miatt. Talán, mert tökéletesen átérzem a helyzetet! Nagyon kíváncsi vagyok!

Panna! Sajnálom pirit! :( De azért örülök, hogy lelkileg jól vagy! Tényleg fontos a pozitív hozzáállás! Meglásd hamarosan meglesz az eredménye!!!!!

Mi jól vagyunk! Tegnap voltam dokinál, minden rendben, méhszáj zárt, Babácska jól érzi magát, maradt fejvégű (szerintem már nem is fog forgolódni, mert ahhoz túl nagy). Közérzetileg is jól vagyok. Estére fáradok el inkább, kicsit már vizesedek is, de ez előzőleg is így volt. Elkezdtem kiválogatni a babaruhákat, nagyon élvezem! Olyan cukik!

Na, megyek, lassan indulnom kell a suliba Botiért. Nem is tudom gyalog, vagy autóval ebben a nagy hóesésben! Ebből a szempontból egyébként nem jó így télen nagy pocakosnak lenni. GYalog is veszélyes, mert elesek, autóval meg csúszós, nem lenne jó árokban kikötni stb..... Na, valahogy megoldom!

Azért ti élvezzétek a szép havas időt!

meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Levi ma már "jól van".
Motorozik, fut... és újra ugrál, mindenre fel akar mászni...

Laura
Én is megértelek... és nagyon várom az eredményt.

Mellékhatások ne legyenek! :wink:

Meskete
A fej beverés nálunk is sűrű :?
(Most nézem hol laksz... arra már jártam - a horgásztónál.... egy kolléga ott lakik :lol: )
Örülök, hogy a pocakban minden rendben...

Itt ónos eső van... :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Meskete, Nándival mikorra vagy kiírva?
Szép havas időt én nem nagyon tudom élvezni, férjem használja az autót, úgyhogy kb. 20 perc gyaloglás (gyerekkel 50 perc) hegyről le-fel a másfél éves picivel, az oviba, és persze hogy a kicsit hol cipelni kell, hol jönne gyalog, nagyon lassan. Sajnos szánkóval nem tudunk menni, sok helyen felsózták, és a babakocsi sem opció, mert elég nehezen tudom benttartani a picit. Úgyhogy nálunk is nap-mint nap nagy dilemma az oviból elhozás...

Panna, látod nálunk is akkor jött össze a baba, mikor nem néztünk semmit, csak simán adtunk egy esélyt neki holdállástól és minden mástól függetlenül és összejött! Drukkolok.

Már csak 7 napot kell aludni és megtudom a nemét. Alig bírom kivárni!
laura0606

Sziasztok!

Kia! Örülök, hogy ilyen gyorsan rendbe jött Levi lába! Szerencsére azért nekik még nincsen akkora testsúlyuk, ha ráesnek a lábukra, vagy máshova komoly sérülés lenne belőle. Nálunk a nagyobbik, Boti, elég mackós tipus. Ő például mindig annyira óvatos, ő nem az az ugrabugra, mint az öccse, szerintem pont ezért, mert teljesen más egy nagy súllyal rádübbenni az ember bokájára, mint egy kis pillekönnyű ugribugri fickónak!

Örülök, hogy jártál már felénk! Bár mi sem lakunk itt olyan régóta, most lesz 5 éve, hogy építkeztünk. Igen, itt tényleg van egy nagy tó, a srácok is lejárnak nyaranta horgászni.

Laura! Február 22-re vagyok kiírva, szóval még bő másfél hónap! Úgyhogy a telet még pont végig csinálom nagy pocakkal. Mi is dombon lakunk, úgyhogy a közlekedés itt sem egyszerű. Volt, hogy felfelé is elakadtam már autóval, vissza kellett csússzak a főútra. És fordítva is volt, hogy lefelé annyira csúszott, hogy alig bírtam megfogni az autót. Én azóta vezetek amúgy, mitóa kiköltöztünk Pestről. Elég messze lenne minden tőlünk gyalog, Apa meg reggel megy este jön, így gyakorlatilag a gyerekek hurcolászása, a bevásárlás stb az én feladatom. Nehéz lenne autó nélkül.
A teszt miatt drukkolok nagyon!

meskete
Őrbottyán

Laura
1 hét... akkor már majdnem megtudom én is, hogy most van e valaki bent... :wink:
DRUKK!!

Meskete
Szép hely!

Vezetés... én nagyon ritkán vezetek... jó lenne elkezdenem már...
...ha Levi vinni kell a bölcsibe és nekem menni kell dolgozni.... :roll:
Bp-en nem szerettem vezetni... itt egy kicsit jobb lenne, de eddig max a dokihoz mentem kocsival... :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Lányok, tegnapi napom katasztrófális volt!
Férjem direkt itthonhagyta a 4 kerékmeghajtású autóját, hogy el tudjak menni az oviba két gyereket nem tudok már felhúzni szánkón a hegyre... és erre mi történt? A kapunk előtt megcsúztam és egy cm-re álltam meg a kapunk mellett, majdnem széttörtem az autó elejét. Aztán megpróbáltam visszagurulni, de csak csúsztam lefelé, ráadásul egy bmw parkolt az út szélén annyira féltem hogy nekimegy az autó, mert amíg csúszott nem tudtam irányítani... na aztán a szomszéd jött segíteni havat lapátolni, sózni és feltettük a hóláncot, közben amíg az autó kint parkolt az utcán egy másik autó majdnem belecsúszott... Na ez még nem volt elég, mikor az oviba indultam a nyűgös sírós kisebbikkel, mert persze nem aludt, akkor az utcánk felénél (hegyen) lejött a hólánc és a kerék maga alá gyűrte... Ádi üvöltött az autóban, én várandóssan a hóban feküldtem és könyékig az autó kereke mögött voltam (persze ilyenkor senki nincs a környéken aki segítene), hogy kibányásszam a hóláncot, a kabátom tiszta fékporos vagy olajos de legalábbis fekete lett, ha most nem fáztam fel, akkor soha!
Este két órát altattam a fiúkat, nem akartak aludni a nagyobbik pedig fél órát sírt az apukája után... (most az egyszer nem ért haza fürdetésre) Hihetetlen.

Nem is tudom milyen autó kéne, hogy fel tudjak jönni a hegyre havas úton... lovas szán az tuti lenne! :)

Húúú Kia drukkolok! Már csak négy nap és megcsinálhatom a tesztet... Nagyon várom!
laura0606

Laura,
ez horror! Nem semmi, szinte éreztem saját bőrömön a káoszt :shock: Na, jó de ügyesen túlélted és mára már új napra virradtunk :lol:
Észlelsz valami felfázási tünetet?

A vezetés nálam rutin dolog, de ebben a hóban én is izgulok néha. Főleg mikor látom, hogy erre-arra csúszkál mindenki. Ami kiborít, az a két gyerekkel járó "cihelődés". Anorák fel, kocsiba be, ovinál ki, levetkőzés, átöltözés, kisebbikkel visszaöltözés (mert természtesen ő is zokniig levetkőzik az oviban....), kocsiba vissza (anorákostul gyerekülésbe paszírozás-becsatolás), bölcsinél újra ki, átöltözés. Na, és délután persze ugyanez! Kész vagyok :lol:

Ilyenkor sokszor eszembe jut, és ahogy Benneteket olvaslak nem vagyunk egyedül :lol: , hogy nem keveset kell ám emelni, öltöztetni, "húzni-nyúzni" a gyerekeket, de pocakosan akkor ez hogy megy majd? Már a második babánál is éreztem persze, hogy annyira nyilván nem tudok magamra (ill. rá) figyelni, mint az elsőnél....na, de ha összejönne a harmadik, akkor aztán végképp lehetetlen lenne. :roll:

Borzasztóan kíváncsi vagyok a teszt-eredményre!!!! Mindenképp írd meg az eredményt! Hogy működik egyébként? Ugyanúgy,mint a többi (ovu ill. terhes tesztek)?

Kia,
mi is újra várakozó állásponton, azaz jövő héten újra tesztelős időszak következik. Most valahogy annyira furák voltak az ovu tesztjeim már megint, hogy nem sok reményt fűzök a sikerhez. Na, de majd meglátjuk! Megy Neked a DRUKK! Mikor kezdesz kíváncsiskodni?

Kismamák! Kitartás és vigyázzatok magatokra ebben a zimankóban! :lol:
panna09

Laura :shock: :(
Remélem nem fáztál fel.. és nem lesz több ilyen élményed...
Nyíregyházán szerencsére nincsenek ilyen utak.. de Bp-en voltak :roll:

Panna
Mi nem csak várakozunk... uúgy dolgozunk az ügyön 2-3 naponta.. mert nem tudom, hogy mikor van a peteérésem... :roll:
(nincs kedvem és erőm a sok doboz és zsák tartalmát átnézni egy pár cm-es mikroszkópért :? - pár hete a csizmát sem találtam meg... )

A hónap közepe körül kellene megjönnie - de biztos várok még néhány napot +ban.
Mennek a DRUKKOK!!!!! +++++++++++

(Anyós azt álmodta, hogy terhes vagyok :lol: - tegnap mondta :lol: )

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Szerencsére egyenlőre úgy néz ki nem fáztam fel, csak a torkom fáj picit.
Vezetéssel amúgy nincs semmi problémám, napi szinten vezetek régóta, és Bp-en tanultam és vizsgáztam, mióta vidéken élünk tényleg sokat vezetek. De mikor megindult csúszva az autó hátrafelé, na akkor eléggé féltem. De minden jó, ha jó a vége, elolvadt a hó és most már nem kell csúszkálni az utcánkban. Most jön a sárdagonyázás, az se jobb. :)

Lányok, ha megkérlek benneteket megnéznétek ezt az oldalt? Nem-meghatározás, és kéri az anyuka ill. az apuka születési dátumát, aztán a megszületett v. születendő gyermek születési dátumát. Elméletileg kiírja a nemet.
Nálam mindkét fiúnál stimmelt, és hármaskára is fiút írt ki.
Nagyon kiváncsi vagyok, nálatok mit ír ki!
Sajnos nem magyar, de talán ki lehet következtetni hova mit kell írni... nagyon köszi. http://dabsy.de/wunschbaby/wunschbaby_e ... aby_e.html

Panna, Kia nagyon szorítok!

Nem-meghatározós teszt:
Intelligender a neve. 20ml reggeli vizeletet kell egy dobozkában lévő porra engedni, összerázogatni és 10 percet várni.
Egy cnn cikk róla:
http://www.cnn.com/2009/HEALTH/06/09/gender.predic tion.test/index.html

Ha jól értettem valami olyasmit ír a cikkben, hogy tudósok kimutatták hogy különbözően viselkedik a tesztben lévő vegyszer (por) és másmilyen a nők hormonösszetétele ha fiút vagy lányt várnak. És egy folyamatban lévő szabadalom miatt nem nevezik meg, hogy milyen vegyszer mutatja ki az eltérést, de az tény hogy kimutatja ezeknek a hormonoknak a jelenlétét a vizeletben, és elszineződik a várt baba nemétől függően. Fiúk zöldes- lányok sárgás színűek lesznek.
Állítólag több mint 90%-os sikerességű, kiváncsi vagyok!

Ja, a férjem közölte, hogy ha kislányunk lesz, akkor én teszem majd tisztába, mert neki furcsa lesz, hogy máshogy kell tisztítani pelenkázás közben, a fiúkat már úgy megszokta. :) Egye-fene bevállalom, csak lány legyen.
Bár azt be kell valljam, hogy kezdek lelkileg felkészülni a háromfiúsanyukaságra, biztos-ami-biztos. :)
laura0606

Sziasztok!

Laura! Hát a kalkulátor szerint bizony 3 lányos anyuka lennék! :D :D A két nagyobbik születési dátuma ugye adott, ott nem is volt kérdés. MOst meg beírtam 3 lehetséges verziót a kiírás időpontja körül és mindháromszor lányt írt ki arra is!
Én úgy érzem elég jól elfogadtam, hogy 3 fiam lesz, már inkább csak a pozitív oldalát nézem, látom a dolgoknak. De!!!! Mostanában egyre jobban idegesít a környezetem hozzáállása. Még így, x db tökös-zacsis ultrahang után is próbálnak győzködni, hogy még ne mondjak le róla, hátha lány, majd, ha kibújik stb. Meg, hogy pl olyan lányos a hasam, hátha lány stb.. Kifejezetten idegesít. Mondtam is, hogy most már nagyon kétségbe esnék, mert akkor valami tutira nem stimmelne szegénynek odalennt, mert olyan egyértelmáen lifegett már a 16 hét óta a cucc a lába között és kb 3 szakember is külön-külön megerősítette. És el tudom képzelni milyen lesz, majd mikor már nagyocska és az ember vonul a 3 fiúval, adott esetben más a 3 lánnyal és teszik a megjegyzéseket, hogy szegények.....

Panna! Nekem már egy kicsit könnyebb a helyzetem abból a szempontból, hogy egy fokkal nagyobbak a nagyok, Boti 8 lesz, Csongi 5, így egyedül öltözködnek, egyedül kötik ki-be magukat az autóban stb.. Azért így nagy pocakkal ez is egyre fárasztóbb, a napi 4-szer saját magam felöltözködése, oviba, suliba, oda-vissza. Egyébként Csongi még most is sokszor felkéredzkedik az ölembe, van, hogy pár pillanatra megemelem (17 kg), meg előszeretettel üldögél a pocakomon, simizi, gyurmázza, paskolgatja. De jól bírom, sosincs keményedés, görcs stb...Én egy kicsit inkább a babás korszaktól tartok, hogy szegény NándiMarcit (a fiúk átálltak Apa mellé, most Marciznak, no majd meglátjuk) is naponta ennyiszer húzni-vonni. De tapasztaltak szerint megszokja, ebbe születik bele. Úgy legyen!

Panna! Kia! Azért ez a babagyártás is olyan szép időszak az ember életében. Persze könnyen beszélek, nekem elég gyorsan összejött mindhárom baba. De már most nosztalgizáva figyellek benneteket, a teszteléseket,a tünet figyeléseket. És kicsit rossz is, hogy többet már nem élhetem át ugyanezt! Úgyhogy élvezzétek ti is, csak pozitívan!!!!! Hajrá!!!!

meskete
Őrbottyán

Huh, megnyugodtam! Köszi Meskete, hogy megnézted.
:)

Nem tudom miért jó az ismerősöknek, hogy próbálnak győzködni a lányról... Hihetetlen. Engem is idegesítene az biztos!
Most kinőtt ruhákat válogattam és van 3 db kislány ruhám ami előkerült... még a kisebbik fiam születése előtt vettem mikor nem tudtuk a nemét. Ha fiúnk lesz most is, akkor játékbaba-ruhát csinálok belőlük. Jól kitaláltam! :) Már csak 3-at kell aludni a tesztig.
laura0606

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?