Új privát üzeneted érkezett!

Hani,azt hiszem a gyogyszernek van kulon sora,ha erdekel megnezem melyik . :wink:
Gondolom Medicine :lol:
Abba a sorba azt kell irni (Intercourse),mikor voltatok egyutt :lol: :lol: :lol: Mar ha be akarod irni :lol:
arwen07

Szerika,en is hulla vagyok,megyek is pihizni!!

Merivel mi van,ma nem aktivkodott!!!Remelem minden oke vele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi Mindenkinek!!!!
arwen07

Sziasztok Csajszik!

Bocsi, hogy csak ritkán tudok jelentkezni mostanában, de annyi melóm van, hogy csak na. Ma volt egy csajszi felvételizni, remélem nem a helyemre veszik fel, mert babát szeretnénk :? Bár a főnököm már igérgeti egy ideje, hogy vesz fel valakit, mert már alig bírjuk a munkát.

Elolvastam mindent, de nem tudok mindre reagálni, mert annyit írtatok.....

Ezt a hőmérőzős dolgot majd én is kipróbálom, bár nekem még ráér. Addigra már mindenki profi lesz, oszt majd tudtok nekem segíteni :D

Remélem mire én is próbálkozhatok már mindenki babás lesz és csak értem fog izgulni mindenki :lol: én most ezért szurkolok :lol:

Annyira jó. hogy minden hónapban vannak babások, lehet izgulni és lehet örülni... így sokkal gyorsabban telik az idő.

Puszi mindenkinek!
Timcsike
toti77

Sziasztok!

De jó a görbéket nézegetni! Én is kedvet kaptam,hátha meghozza a szerencsémet mint Arwennek,(ha jól vettem ki a soraidból)! :D

Köszi lányok amiket írtatok,én is remélem,hogy novemberben sikerül,főleg,hogy ez a kedvenc hónapom...a neve miatt vagy nem tudom miért,de nem az időjárás miatt az tuti!
:D

Fióna!
Drukkolok Neked az uh miatt is és a doki miatt is!!!!

Szerika!
Biztosan oké minden!Jövő hét kedden várjuk az uh képet!!! :wink:

Akit kihagytam attól bocsi... :oops: de mindenkire gondolok ám.
És bár pozitív energiám még nem nagyon van azért egy mosolyt küldök Nektek a kisfiam által!:D
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Hát lányok, sajnos rossz hírrel kezdem a napot.
Tegnap este elkezdtem vérezni, minden előjel nélkül.
Emiatt a tesztet már hagyom is a fenébe. Eléggé paffra vágott, de ez van. El kell fogadnom. Nem fáj semmim, nem görcsölök. Pedig az a fránya teszten nem beképzeltem a második vonást. Tegnap elolvastam és akár tévedhetett is, meg hát 10 percen túl jött elő a második vonal. Azt hiszem beletemetkezem a tanulásba, már épp itt az ideje. Egyből eszembe jutott Hajni. Az viszont vigasztal, hogy pl. nem 2 hét múlva kedtem el vérezni, így nem kell pihenni sem.
Szóval igyekszem csak előre nézni és elfogadni a történteket.
Előre is elnézést kérek, de 2 hétig imitt-amott leszek, mert tényleg kell, hogy tanuljak. November 6-án vizsgázok.
Természetesen ha bármi változás van azonnal jelentkezem.
Remélem nem vettem el senkinek a kedvét.

Attól, hogy nem leszek, még gondolok sokat MINDENKIRE és a kismamik vigyázzanak nagyon magukra, a leendő kismamiknak meg +++++++++++++++++++++++ !
A kedvemért mindenki :D legyen! Rendben?!!!!

meriann

Meri!
Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
vivi79

Meri,
én is nagyon sajnálom :(
Talán a tanulás most jót is fog tenni, kicsit kizökkent a babatémából.

Fioona,
drukk mára!

Kép
bodzi

Csak bekukk. Tudtam, hogy :cry: fogok látni!

Tessék :) !!!!! Megígértétek!!!!!!!!!!!
Már én sem :cry: , (na jó egy picit), de új hónap új remények Hajni szerint, és szerintem is!
Puszkák
És nem ám :( !!!!

meriann

Merike!
Nagyon sajnálaom, de nagyon örülök, hogy ennyire optimista vagy!!! :D:D:D:D:D Ez a legtöbb, amit az ügy érdekében tehetsz azon kívül, hogy Apával "rágyúrtok" :wink:

Erika, biztos minden rendben lesz az ultrahangon, ne aggódj! Nagyon jó kis helye van a Babókádnak ott benn!

Fióna, nagyon drukkolok az uh-hoz, de bizti rendben lesz minden! Remélem láthatjuk is Babókát :)

Orsika :D
Domi annnnnnnnnnnnnnyira gyönyörű!!!

Millió puszi

porsika

Sziasztok!

jaj Meri.............................................nem hiszem el............................................................. :cry: :cry:
Probalj meg tenyleg pozitiv lenni!!!!!!!!
Ezek a rohadt tesztek.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Azert amikor tudsz gyere, a vizsgahoz meg nagyon drukkolunk...na meg mashoz is....meg sokkal jobban!!!!! :wink:

Orsi,annyira helyes a Kisfiad!!!!!Igen nekem meghozta a gorbe a babat,mert az elso honapban nem homeroztem, amasodikban meg kitalaltam,hyg kiprobalom...es ugy nez ki babuci....
Ugyhogy hatha bejon :wink:
A november jo kis honap,sokaknak szerencset fog hozni,TUDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toti,gondolom nem a helyedre veszik fel!!!!!A segitseg meg nem art..neha nalunk sem artana...itt is mindig modjak,aztan soh anem bovitunk :(
Meg johogy drukkolunk ezerrel,ha eljon a Ti idotok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arwen07

Sziasztok!

Nem volt netünk 2 napig,szolgáltató hibájából!
Zajlik az élet rendesen.Meriann nagyon sajnálom a történteket.
Nálam a hányinger a jellemző,kedden be is teljesedett!Nagyon kiváncsi vagyok,még 2 nap.Állandóan" érzem" az alhasamat.Bármitől ferfordul a gyomrom.Tegnap voltam kozmetikusnál és meglepődött hogy néz ki az arcom,teli apró pattanásokkal (kb 6 éves korom óta ismer).
Szép napot mindenkinek.
E.

Bridzsi

Kép
esztora

Jaj, és köszönöm mindenkinek a nyugtatgatásokat!! Nagyon drágák vagytok!
puszmák

porsika

Sziasztok Lányok!

Azon gondolkodtam ma reggel, (fogmosás közben) hogy milyen jó, hogy vagytok. Így Titeket olvasgatva sokkal könnyebben viselem a dolgokat. Jó együtt örülni a babásoknak, és megosztani egymással a bánatot.
Köszike mindenkinek!!!
vivi79

Oke Meri ertettem,es total igazad van!!Csakmosolygosantudunk igazan drukkolni!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fiona hireit mar nagyon varom!!!!!!!!!!!

Szerika,tuti minden rendben van odabent,ne aggodj!!!!!!!!!!!!!!

En meg enm is tudom mikor menjek dokihoz..... :roll: :?:
arwen07

Esztora,ezek gyanujelek :wink: :wink: :wink:

Vivi,ugye?na es nemcsak a banatot,az oromot is!!!!Ezeket a dolgokat nem nagyon erti mas,csak aki hasonlo cipoben jar....
Akar jo hirek,akar rosszabbak,az agyalasaink,a tesztelgeteseink.... :lol: :lol: :lol:

Ragota reg jart it....remelem minden oke naluk :lol:
arwen07

Arwen07 ne is mond.Még 2 nap :lol:
Már én is irtam 1 párszor: nagyon örülök hogy igy "egymásra találtunk".
Jövök még!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora!
Várjuk az eredményedet. Nem tesztelsz korábban?

ARwen!
Kérjél ám képet, ha eljutsz az orvoshoz. Kíváncsi vagyok a miniatűr Arwenre.
vivi79

Merike:
Nagyon sajnálom. (ide sírósat raktam volna)
De nagyon jó, hogy pozitív vagy. Drukkkok tovább mennek.
Majd jövő hóban együtt örömködünk. :lol: :lol: :lol:

Fionna:
Neked is drukk a dokihoz.....

Szerika:
én meg pont akkor megyek uh-ra, ahol kiderül hogy mehet e a hónap vagy sem. :?
Vendég

vivi79 ez nem ér!
Tudod mekkora dolog lesz ha kibirom ezt a 2 napot!
Ahogy magamat ismerem főleg!
E.

Bridzsi

Kép
esztora

Meri,
én is helyesbítek:
Éljen a november :lol:

Kép
bodzi

Lányok:
bírjátok ki a tesztel...
Ezt én mint nagy tesztelő mondom.. :oops:
Következő ciklusban egy nappal sem tesztelek előbb...
Nagyon sok csalódástól kímélem ezzel meg magam, meg vannak dolgok amiról jobb, ha nem tud az ember. :?
Vendég

Ezzel egyetértek.
E.

Bridzsi

Kép
esztora

Bocsi Esztora!
Nem akarlak siettetni, csak a többiekből iindulva gondoltam, hogy hátha. Én kibírtam, nem teszteltem a kiírt nap előtt. Én vagyok a követendő jó példa. Az eredményemet nem szükséges példának venni. Sőt.
Szia
vivi79

vivi79 tudom mire gondoltál.abszolut nem vettem "sértésnek "
csak tudod ismerem magam türelem 0-a.
E.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora!
Ne mondd, hogy nincsen türelmed. Ha így lenne már régen teszteltél volna. Csak így tovább.
vivi79

Sziasztok Csajszik!

Toti: tuti, hogy nem a helyedre vesznek fel valakit, nyugi-nyugi. A m.helyeden tudják, hogy mi történt veled? Elmondtad?

Orsi, Domi egy tök jó csávó, én is akarok ilyen jóképű kiskölköt!!!!!

Jaj Meri, ez nem hiszem el!!!!!!!!!! Mondd, hogy nem igaz!!!!! Totál biztos, hogy mensid van??? Ne haragudj, de én szomorú vagyok tényleg :cry:

Esztora, a hányinger az nagyon-nagyon jó jel. Drukk +++++

Arwen, te most pontosan hány hetes vagy? Én 6 hetes elmúltam, amikor mentem az orvoshoz és akkor már volt szívhang is. Szerintem érdemes a 6 hetet kivárni...

Hajni, akkor jövő hét kedden itt mindenki értünk fog izgulni. Jujj de jó! Reméljük mindketten majd jó hírrel térünk vissza.

Kedvesek vagytok nagyon, hogy így nyugtattok, hogy minden rendben van, jól esik, de majd hiszem, ha látom. 4 hete voltam uh-n utoljára, de az már olyan, mintha évekkel ezelőtt lett volna. Remélem tudnak adni uh képet...

Tényleg, hova tűnt Ragota??? És a többiek??? A topicnyitós törzsgárda?
szerika

S.O.S !
Nem tud valamelyikőtök valami hatásos gyógymódot felfázásra?
Reggel még semmi bajom nem volt (azon kívül, hogy ma jött meg), most meg 10 percenként WC-re járok, folyamatosan ingerel.
Mit csináljak??????
vivi79

Vivi,rengeteg folyadek!!!!!!Hogy minel otbbszor menj pisilni,mert ha meg csak kezdodo,akkor gyorsan tamos,kimossa beloled a bacikat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hajra!!!!
arwen07

Szerika,ma vagyok a 36. napon..ugyhogy ha minden igaz 5+1...
Most nagyon kedvet kaptam,hoyg legyen babas vonalzom mar................................... :roll:
arwen07

Köszi Arwen!
Próbálok inni, de nem kívánok.
Köszi
vivi79

Vivi,muszaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arwen07

Jaj Vivi, szegénykém. Én olyan sokszor voltam felfázva az életem során, hogy ettől rettegek a legjobban. Ha már érzem egy kicsit is, akkor én rögtön megyek ügyeletre, orvoshoz, attól függően milyen nap van, mert nekem pár óra alatt úgy elő tud jönni a felfázás, hogy hasító fájdalmaim vannak. Rajtam így mindig csak a gyógyszeres kezelés segít.
Egyébként kamillatea például és nagyon-nagyon sokat kell inni belőle.
Csíp is? Tudod hogy fáztál fel?
Hihetetlen, de én bármikor és bárhol és bármilyen helyzetben fel tudok fázni, akármennyire is vigyázok. Most legutóbb ittam Aloe Vera Berry gélt is, azóta lekopogom nem fáztam fel, egy barátnőm ajánlotta, rajta is segített.

Arwen,
szerintem nyugodtan csinálj vonalzót. Nem a vonalzó dönti el úgysem, hogy mi a helyzet, hanem a Jóisten. Szóval én támogatom a vonalzókészítésedet.
A jövő hét vége felé, akkor már mehetnél dokihoz,nem?
szerika

Most olvasom mi van veled Vivi.
Januárban kivették a mandulám,volt 1 kislány aki nem akart inni ezért rávettem igyunk együtt az egész kórterem.Tehet én most iszom 1 pohár vizet veled.OK????

Bridzsi

Kép
esztora

Tehet=tehát

Bridzsi

Kép
esztora

Vivi,en is iszom Veled!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Esztora ez jo otlet!!!!

Szerika,tudom,igazad van, a Joisten kezeben vagyunk!!
Es en hiszek es bizom benne....ugyhoyg szerintem ma lesz majd vonalzom :wink:
arwen07

Kórházban is bevált! :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen, Szeri, Esztora!
Köszi lányok!
Aranyosak vagytok. Megyek is inni. Azzal csak az a bajom, hogy amikor pisilek csíp, és már folynak a könnyeim.
De azért irattam gyógyszert is amit már vettem is be. Talán jobb lesz, mert ez kegyetlen.
Egyébként nem tudom mikor fáztam fel. Hétvégén ugyan kint voltam a háznál, de nem éreztem, hogy fáztam volna. Szigetelő kátránypapírt ragasztottunk.
Vivi
vivi79

Vivi én is iszom veled :D
toti77

Merike, nagyon sajnálom, de igérem nem szomorkodom, mert előre tekintünk :wink:

Tuti biztos már? Rendes mensi?
toti77

Köszi Toti!
Ittam pár korty vizet Veled (Neked)! Ugye már Te sem vagy szomjas?
vivi79

Annyit beszéltetek itt a vízről, hogy én is megszomjaztam :)
Szóval én is beszállok a közös ivászatba :lol:
Egészségére mindenkinek! :D

Kép
bodzi

Köszi Bodzika!
Akkor Neked is iszom pár kortyot. (Egészségünkre.) Aztán érdemesebb lesz kimennem.
Puszi
vivi79

Sziasztok!

Meri nagyon sajnálom, de biztos, hogy ez az ami? Mindenesetre örülök, hogy jól veszed és nagyon drukkolok a következő hónapra. Emlékszem, hogy te nem vagy fent az iwiw-en. Van egy meghívóm és szívesen meghívnálak, ha gondolod, csak küld el az e-mail címedet priviben.

Mindenkinek írom, hogy akit még nem ismerek az iwiw-en, az küldjön privit, lécccccccccciiiii :oops:

Vivi: ez nagyon gáz, én is rengeteget szenvedtem vele, szóval együtt érzek. Sok kamilla teát tessék inni a gyógyszer mellé. Nekem anno azt is mondta a doki, hogy ha nagyon csip és fáj, akkor az antibiotikum mellé bevehetek cataflamot.

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok! Felfázásra cickafark teás ülőfürdő, plusz áfonya dzsem, plusz C-vit, plussz sok-so-sok folyadés a tisztuláshoz!!!
Jobbulást.
ÜDV: KATA

Kata
KépKép
szdkata1

Sziasztok!

Szóval iszunk rendesen úgy veszem észre! :lol:
Barátnőm ma reggel 5.10 perckor életet adott Bencének!

Bridzsi

Kép
esztora

[quote="porsika"]J írta:porsikaaja, Kata, én is nagyon örülök, hogy minden rendben veletek!
Kapunk képet?

Arwen
Sajnos már alig volt vissza a terhességből....iszonyatos.

Bodzika, nagyon jó, hogy megjöttél!!!

Sziasztok! Nem sokára teszek fel képet is, addig is puszi Mindenkinek.

Kata

Kata
KépKép
szdkata1

Esztora: gratula a barátnődnek :lol:

Kata várjuk a képet a dupla bébikről :lol:

Kép
Kép
adrienna

Az iwiw-en fent vagyok én is.Ahogy már páran tudjátok!
Szóval Horváth Brigitta Székesfehérvár!Igy megtaláltok.
Most elárultam magam :oops:

Bridzsi

Kép
esztora

Vivi én is iszom Veled, rendben???

(nagy ivó vagyok, amíg nem voltunk rajta a babaprojekten, addig előfordult, hogy napi 0,5 l-t ittam, azóta tuszkolom magamba ha kell, ha nem, de szerintem jó, ha napi 1,5 l lecsúszik.

Szóval a mensim, nem tudom, komolyan mondom. Lehet, hogy ez beágyazódás jele volt, de az is lehet, hogy 1-2 nap és elönt. ??????
Nem kiabálom el, de talán még nincs veszve.

Azt gondolom, hogy szombatig illene eldőlni.

meriann

sziasztok!
először is merike negyon sajnálom, de a november már biztos a ti hónapotok lesz.
magamról annyit, hogy egész nap hol erős hol gyengébb émelygéseim vannak, hála istennek még nem hánytam, de már egy néhányszor igen közel álltam hozzá.
ma egy kicsit fájdogál a hasam, de azt mondták, hogy ez természtes dolog :oops: :oops:
többi kismamik hogy vagytok? :roll:
a leendő kismamiknak mennek a ++++++++++++ energiák. :lol: :lol:
timea toszegi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?