Sziasztok!
Van kiskönyvem!!!! Igazi kismama vagyok!!!Ha megjön apa, teszek fel róla képet, de nem tudom, hogyan lehet a fényképezőgépről ide varázsolni.(Már előre tudom mit fog röhögni és értetlenkedni, hogy mi a francnak kő föltenni!
)
És ami a legjobb, új védőnő van (mondjuk régit is imádtam), fiatal, annyi éves mint mi, vagány, csinos inteligens kis csaj, rögtön egy hullámhosszra kerültünk, nagyon jó fej és okos, szóval nem lesz vele gond! Tudta mi az a PCO!
Azt mondta, ez egy jól körül nem határolt betegség, különböző csoportjai vannak, fene se tudja ki mikor esik vele teherbe,szóval teljesen képben volt. Mondta, majd jobban odafigyelünk a terhességi diabétesz jeleire.
Kincs!
Én úgy gobdolom, ha kisebbek a petefészkeid, az jó jel, legalábbis nekem, mikor tele volt cisztákkal, sokkal nagyobb volt, (Kb. 1 cm-vel, mint neked)mint mikor Diane lepucolta a cisztákat, és tiszta volt a petefészek.
Szedsz premenst?
Andika!
Domi 2000 májusában született! Pocakbabáról kedden lesz jó kép, 12. heti UH után, meg Istenhegyin csinálnak majd ápr. 10-én, az is biztos jó lesz, azokat majd felrakom!
Pocakkal is várok egy kicsit, hogy látványosabb legyen!
Táblázattal kapcsolatban, ezért javasoltam anno, hogy írjuk ki a CN-t, amit Kavicska talált ki, és ő konzekvensen ki is írja! De csak ő! De így megúszhatnánk a táblázatot, és látnánk, hogy ki hol tart, mikor kell szorítani neki.
Okr!
Te pl. hányadik cn-en vagy??
Rambóka!
Nagyon ügyi vagy!!!! Már ami vizsgát illeti!!
Képzeld, még mindig van csipp-csepp vér, minden nap, de ami érdekes, hogy éjszaka és reggel. Pedig pont akkor nem mozgok!!
Védőnő azt mondta, nem normális, persze nem jelent jót, de nagyon sokan vérezgetnek, pecsételnek, ne aggódjak, nem a világvége. De azért már elmúlhatna véglegesen!!
Kedden megyek 12. heti UH-ra, akkor jól megnézetem a lepényt.
Szerinted az lehet baj, hogy mielőtt elkezdtem vérezni, előtte való nap futottam a busz után?(Amúgy nem szoktam futni.
)
Rambóka, korod miatt ne aggódj, a gyerek iszonyúan fiatalon tart!!! Hozzá fogsz fiatalodni, majd meglátod, és letagadhatsz vagy 10 évet!!
Nagynéném 42 szült a műtétjei miatt, és nagyon fiatalon tartotta a késői gyerek!
Miért lesz mindenképpen császárod? Mi indokolja?
Norka!
Te és a férjed milyen magas vagy, és milyen súlyban vagytok??
rejo
(11+1)