Sziasztok,
Helyzetjelentés: ma voltam először CTG-n, aztán áramlásvizsgálaton, este pedig dokinál.
CTG: először Lucát vizsgálták, a kis lusti végigaludta (mondjuk ők éjjel buliztak, én csak 1 órát aludtam), bezzeg mikor Zsófit vizsgálták felébredt Õ is
A szívhangokkal minden rendben van.
Mivel viszont "rossz" lett a CTG, áramlásvizsgálatra is kellett mennem, egy hihetetlen unszimpatikus nőhöz, de szerencsére ott is minden OK.
A dokimban is csalódtam ma egy kicsit. Lemérte a lányokat, Zsófi hatalmas, UH szerint 3100g, Lucát viszont kisebbre mérte, mint 3 héttel ezelőtt, mikor mondtuk neki, akkor lemérte még egyszer, akkor már nagyobbra, de még így is csak kb. 2200g-ra. olyan nehéz elhinni, hogy 3 hét alatt ilyen különbözően fejlődjenek, mikor eddig mindig csak egy picivel volt kisebb Luca.
A méhszájam már egy ujjnyira nyitva.
Azt mondta, hogy ha jövő hét szerdán is "rossz" lesz a CTG, akkor be kell feküdnöm, de ha jó lesz, a 38. héten akkor is. hogy miért, persze nem mondta meg. meg egyébként is, olyan mufurc volt, egy kérdésünkre sem válaszolt normálisan, és annyira fájt a vizsgálat is... no nem panaszkodom tovább, remélem a 38. héten már úgy fogunk bent feküdni, hogy a kisbékáim már mellettem fognak óbégatni