Új privát üzeneted érkezett!

Nóri,

Gratulálok a megrepedt tüszőidhez, és kívánom, hogy 2 hét mulva a zebrás teszteddel büszkélkedhess. :lol: :lol: :lol:

Mercure,

Jó pihit és szupi nyaralást kívánok nektek.
Aztán mindent bele a 2. héten. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nóri: éjlenek a tüszők és a zebrás teszt Kép

Bíborlány:Jól csináltad,én a múltkor életem első rakottkelkáposztáját savanyúkáposztából csináltam :oops: 8)
vedresandi

Helló Judy-mami!

Köszi! :lol: (és sajnálom a házat... :cry: )
Pocakfotót kapunk majd?Minden oké nálatok?
Vendég

Nóri,

Igyekszem majd apával csináltatni egy képet, aztán felteszem.

Amugy jól vagyok, csak most kínzom magam. Már 2 kg-ot híztam, és elhatároztam, hogy 6 után már csak gyümölcsöt eszek. Elég nehezen megy, főleg, hogy jobbnál-jobb kajákat főzök este a családnak, de ez már a 3. nap, hogy este csak gyümölcs.
Állandóan rajtam van a kajálhatnék. És persze a hülye édesség amit kívánok.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:csinálj édesítővel sütiket...vagy norbi-s sütiket.Azért ne vondd meg magadtól a kaját, ha kell a kismaszatnak a kaja, akkor tessék leküldeni neki. :wink: Majd szaladgálsz utánuk és hipp-hopp lemnnek a kilók!
(ja, jelöltelek az iwiw-en, ha már így összejöttünk)
Vendég

ÉLJENEK A ZEBRÁS TESZTEK. :lol:
NO MEG A SZABADSÉG...és SZERELEM...

Drukkoljatok, mert holnaptól nem nagyon leszek - esetleg bnőktől - , és csak 2 hét múlva jövök újra dolgozni.. :)
8)
Nyaralás meg itten lentebb:
Vendég

Hali mindenkinek!
Rengeteg a melóóóóó......

Nóri,
ez tök jóóóóóó!!!! Nagyon drukk-drukk a zebrás teszthez úgy 10-14 nap múlva!!!!!!!!!!! :lol:

Mercure,
nagyon jó nyaralást!!!!

Judy,
ha éhes vagy akkor egyél. Ne vond meg a kaját kismaszattól!!! :)
Majd lemennek a kilók! :)

Kép
Kép
gabi82

héé csajok... kb ugyanannyi az esélyem zebrás tesztre, mint bárkinek itt a topikban, szóval... :roll:
Vendég

Nóri,
te legalább tudod, hogy volt valami. én abban sem vagyok biztos, hogy van e egyáltalán peteérésem....

Remélem a doki jövőhéten megnézi. Ő látja majd , nem?

Kép
Kép
gabi82

Megyek végre hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sziasztok!

Kép
Kép
gabi82

Olik! Nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!!!
Vendég

Olik, boldog névnapot... :P

És mindenki másnak szép napokat, és minél több zebrás tesztet kívánok. :wink: 2 hétig csak hébe-hóba leszek, ma indulok Lengyelországba - holnap már jövök is :roll: ... de utána otthon-pihenés, bankolás-Balcsi....és a közeljövőben ESKÜVŐ! :)
:lol: megvan az időpont, majd talán felteszek valamikor egy tickert nektek!! :wink:

Vigyázzatok magatokra addig is!

PUSZI!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Babszika,
Nem azt mondtam, hogy ne válts munkát, Nórinak igaza van, hogy fizetni kell a számlákat, stb, de a babaproject mindig is a szived vágya lesz, bármit is csinálsz, szerintem. Mert nekem az maradt, mert rájöttem, hogy azzal sem lehet az örökkévalóságig várni, mert az idő múlik. De én csak az én érzéseimet irtam le, nem mindenki gondolkozik egyformán.
Mi lett tegnap az eredmény?

A mindennapos sex tényleg nem jó, akármilyen jók is a kiskatonák a megtermékenyitéshez elméletileg nem elég, ezért mondják a két naponta módszert, mert akkor mindig vannak kiskatonák a helyükön… :D

Nóri,
Szoritok a zebrás teszthez, csak pozitivan!

Mercure,
jó nyaralást, érezzétek nagyon jól magatokat!!!

Judy,
szerintem te csak egyél, ha éhes vagy, a lényeg, hogy a babónak jó legyen, aztán majd leszaladgálod utánuk. Semmi ok az izgalomra, végül is három gyerek... :D
sirkici

Olik,
boldog névnapot!!!
sirkici

Pöttye,
neked is nagyon jó pihenést kivánok!!!
Mikor lesz az esküvő?
sirkici

Jóreggelt!

Jól eltűntem, vacakol a gép el kell vinnem doktorbácsihoz. De már csak a nyaralás után lesz időm rá.

Addig is drukkolok mindenkinek a + teszthez.

KépKépKép
bambika

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!

Olyan szép napunk van ma, hogy csak na!!! :)

Kép
Kép
gabi82

Tegnapelőtt mikor fodrásznál voltam apa vigyázott a gyerekekre. Mikor hazaértem közölte velem hogy nem kell harmadik baba :( . Nem tudom még hogy csak erős felindulásból mondta vagy komolyan gondolja. Még nem tudtam vele megbeszélni egyszerűen nem volt időnk beszélgetni :( .

KépKépKép
bambika

Gabi,
miért olyan szép ez a nap? Spontán, vagy lemaradtam valamiről?
sirkici

Gabi

Mitől is van szép nap? Vagy egyszerűen az időre értetted?

KépKépKép
bambika

Jó reggelt!

Babszi:na mi vóóót????
Gabi:miért olyan szép is?Csak nem alkapott apa reggel? :wink: :oops:
Sirkic:sirkán jobban van?
Vendég

alkapott=elkapott
Vendég

Hát mert ma van a 7. ciklusnap, azaz az első piri mentes nap!!!!!
Azaz már alig várom az estét!!!!!!!! :D :D :D :oops:

Kép
Kép
gabi82

Vagyis BÉBIRE FEL!!!!!!! :D

Kép
Kép
gabi82

Bambika,
az én drágám már most csak két gyerkőcöt akar, pedig én hármat szeretnék. de nem aggódom. Majd meggyőzöm!!! :)

Kép
Kép
gabi82

Érzem, hogy ez az én hónapom!!!!! De lehet, hogy csak a reggeli redbull-tól pörgök.... :)

Nem tudom mi van velem!!!!
:)
Sirkici, hogy van a cicád?

Kép
Kép
gabi82

Gabi

Eddig azt mondta 5-ig meg sem állunk! Szerintem kicsit kiakasztották csak ezért mondta, legalábbis remélem.
Jó kis estétek lesz szerintem :)

KépKépKép
bambika

Sziasztok!

Látom, nagyon szurkoltatok, mert a doki közölte velem, h az intézmény fennállása óta én vagyok a csúcstartó az eredményeimmel!!!!!! :shock:
Hogy értsétek az inzulin értékei jó esetben (nem pontosan, hanem nagyságrendileg):
éhgyomri: 10 körül
terheléses: 26-ig még elfogadható

Nekem éhgyomri: 20
Terheléses: 386!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Szóval, gyógyszert kell szednem mától. Ettől elég rosszul leszek az elején, de ez van. A baba-projekt ugrott, kb fél évre, mert a doki szerint 100%, h cukorbeteg lennék és onnantól kezdve inzulin injekcióval élnék.
Hát, röviden ennyi. :roll:

babszika

Fúú, babszika vigyázzál magadra...
És biztos, hogy az orvos mindent meg fog tenni azért, hogy rendbe jöjjél.
Azért az a terheléses cuki vizsgálat iszonyat magas.. nem csak 38? :(

Sirkici: Még titokos:)
Vendég

Babszika

Sajnálom! Most akkor fél év amíg kb. beállítja a gyógyszer a cukrodat?

KépKépKép
bambika

Babszi:sajnálom.De legalább elkezdted a kezelést és látod a végér.Minden oké lesz!!!
Vendég

Pötty!
De nekem ez inzulin, nem cukor!!! És tényleg 386! (a 2. helyezettnek 200-valamennyi)

Bambi!
Nem feltétlenül, de valszeg még több is lesz!!!!!

Nóri!
Így van. Most kinyomtatom a diétás reciket, mert megpróbálok segíteni a gyogyinak.

Egyébként nagyon rendi a doki! Olyan jól elmagyarázott mindent, h a Bálintom is értette anélkül, h bármit olvasott volna a betegségemről. :)

babszika

Babszi:diétás recepteket keresel a neten?Mert tudok segíteni neked benne...küldök e mail-be, ha gondolod.Én egész nap a net előtt vagyok.
Vendég

De rendi vagy Nóri!
Átküldöm priviben a céges mailemet, jó? Mert azt egész nap látom, jó?

babszika

Oké, megjött, küldök, amit találok. :wink:
Vendég

Babszi!
:shock: sajnálom ezt az eredményt, de fel a fejjel legalább elkezdték a kezelést, igy 6 hónap múlva olyan babás lesz a Babszika hogy csak na! :D Csak azért vigyázz magadra, ez őrült egy magas érték!

Nóri, Gabi,
köszönöm a kérdéseteket, igen Sirkikém tegnap már jobban volt, ma is megyek megézni, tegnap is voltam, de nemhiszem, hogy gond lesz mostmár vele. Biztos attól a 300 mg-os andoltól lett jobban, mert a neten olvastam, hogy macskának csak 5 mg-osat szabad adni. :shock: Na, mesélte is anyu, hogy tegnap éjjel 3-kot felébresztette, hogy adjon neki enni, mert ki volt éhezve, előtte egész nap nem evett, örültek is neki nagyon. :roll:
sirkici

Okés Pöttye, de amint nyilvános lesz megirod, ugye?
sirkici

Sziasztok Csajok!

Húúú Babszi, ez tényleg őrült magas, hogy hogy eddig nem derült ki? Oké, én se vagyok egy nagy dokihoz járó, de kötelező vérképet évente csináltatott velem a cég...vagy a sima rutinon nem néznek ilyen értékeket?

(Végre 10 napos terhes vagyok!!! :D )
Vendég

Bíborlány:és hanyadik napon fogsz szülni? :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Sok -sok zebrás tesztet a topiknak!

Babszi: nagyon sajnálom a rossz eredményt, de most az a lényeg, hogy először Téged tegyenek rendbe..

Bíborlány: akkor mindjárt tesztelsz :D

Judy: szerintem most még ne vonj meg magadtól semmit! Majd ha a szervek kifejlődtek és esetleg akkora lenne a + kg szám...Megnyugtatlak, hogy én is állandóan sütit ennék..Egész éjszaka anyukám Rácsos tetejű linzerével álmodtam :shock: Még most is ölni tudnék érte :lol:

Gabi: mindent bele!! 8)

Nagyon szép pénteket nektek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Húúúúú Heni, rácsos süti, ne is mondd, imádom. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok, ne tessék annyira előrerohanni, az úgy van, hogy tesztelni csak augusztus 18-án, szülni meg április 23-án fogok. Úgy tűnik, ez a baba tervezett lesz :lol: :lol: :lol: Jövő héten össze is hozzuk! :lol:
Vendég

Én április 22-én születtem...
Vendég

Hááát, hozzam előbbre egy nappal? :) Most mondanám, lehetnél a virtuális keresztanyja, de ezt a címet Andi már bezsebelte, tudjátok, a könyve miatt...Keresztapa? :twisted:
Vendég

Heni/Judy: Énisénisénis sütit akarok enni!!!!!!!!!!!!!..............De nem tudok. :cry: :cry: No, nem nagy baj, csak ne kívánnám.

Holnap megyünk lakziba, ott csak lecsúszik egy torta. :? Mármint egy szelet... :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Bíborlány: :lol: :lol: :lol:
Jó leszek, akkor nóriról norbira váltok!
Vendég

Nóri, megtisztelsz :lol: Nem kell váltanod, Nórikeresztapu, jól hangzik :lol: Most mondjam azt, hogy a kutyám Borcsabéla? :lol: A lovam meg Pióca.

Jaimee, a szomszédban kérdezted a neveket, de már itt is itt tartunk, az enyém Bíbor(ka) és Balassa.
Vendég

Bíbi: Húúú, az szép! :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Bíborka:gondoldom a két név szabadon felcserélhető, akár fiú akár lány lesz!Téged ismerve... :lol: :lol: :lol:

Pióca!!!!!Ez jó.Meg sem merem kérdezni, hogy hogy becézed a párodat??? :wink: :lol:
Vendég

Melyik, a Pióca? :twisted: :twisted: :twisted:
Mikor elhatároztam, lesz lovam, Legendát szerettem volna, vagy Balladát. Aztán beleszerettem Pióba, s ennél szebb lónév szerintem nincs is a kerek világon!Most ezek szerint ...áááá, nem is gondolom tovább, milyen gyerekneveknél köthetek ki :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?