Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, sziasztok :)
Most megvizsgáltam magam és én úgy érzem, hogy nyitva van a méhszájam, pedig ez a hő alapján lehetetlen...
Na mindegy.
Majd meglátom mi lesz. Bár az tuti, ha nincs hőmérséklet változás nincs PÉ, ugye???

KépKép
Kép
csikken

Kép Kép Kép
...ma sem lustálkodtam ám!

Kép
zölddisznó

Irtó szép Zöldi, büszke vagyok rád :lol:
De hogy te hogy ráérsz, nem semmi :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sajnos ráérek. ...na de majd jövőre!

Pusz, jó éjt!

Holnap én leszek az első!!!

Kép
zölddisznó

Szép jó reggelt!

De szörnyű, hogy fel kellett kelni!

...hát ma nem volt fenn semmi témába vágó, aktuális kép.
Az ünnepi sürgés-forgás-sütés-főzés közepette vigyázzatok, nehogy a ti macskátok is felzabálja a hűtő, vagy az egész kamra tartalmát! Zárjátok el a beigliket!!!
Kép
Szép hetet!!!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!
Na nem semmi ez a macska :shock:
Nekem két kutyám van, jó kis falat lenne nekik :wink: (bocsi a macskásoktól)

Zöldi!
Ügyi, ügyi, ügyi! :)

Szirom!
Azt mondják, hogy a részeg és a gyerek mondja meg az igazat, úgyhogy én hiszek a fiadnak és elkönyveltelek babásnak és kész :D

Gaby!
Szeritem férjed rohamléptekben a leszokás felé halad :) Látod, hogy akarja!!! Dícsérd meg, azt úgy szeretik :)

Én nem tudom Bettike merre küldted a takarításhoz szükséges energiát, de én valami nagyon leárnyékolt helyen lakhatok :lol:

Szilcsi!
Coca jóslatával mi a helyzet?

Robcsi!
Doki infót kérünk! :)

Szezso!
Igen, nagyon kiegyensúlyozott a görbém, de az előző havi is nagyon szép volt, aztán ...
Épp tegnap keseredtem neki, mert nálam a mensi előtt 1 héttel szokott jelentkezni a mindegy, hogy mi csak kaja legyen effektus és az el is indult :( aztán arra gondoltam, hogy végül is elég nagy arányban van esélyem arra, hogy terhes legyek most 50-50%, mert ugye vagy terhes vagyok, vagy nem :lol: És ezt kiokoskodva, már nem is keseregtem tovább :)

Csikken!
50 nap :shock: Te atyagatya! Nem semmi!

Kata!
Én nem kívánom, hogy az a kalap megülje a gyomrodat, de azért készülj fel :)

Babancs!
Jó, hogy benéztél! AFP után azért tákékoztass minket, hogy mégis milyen nemű a bébi :)

És vannak még olyanok, akikről információt szeretnék!!!
Monyóka, Ancsa, Eliza (neked gratula a 17. héthez), Moni, Athiz, Szerika, Melcsi, stb stb stb
Tábla lakók! JELENTKEZZETEK!!!!) :?: :?: :?:
Mi a helyzet nálatok?????????????????????????????????????

Akinek most nem írtam, azt is ölelem, de így is tele lesz velem ez az oldal :lol:

Tábla
Kép

Görbe
Kép
sonjus

Jó reggelt!

Helyzetjelentés: továbbra is mensisen fáj a hasam, szóval - ahogy Sonjus is vallja - vagy terhes vagyok vagy nem... :lol: Kép

Szóval csütörtökig nem kellene, hogy megjöjjön (vagyis egyáltalán nem kéne...), mert akkor ugrott az UH-s pé követés, mert pont ünnepekre esne :(

SzezsoKép
KépKép
szezso

Gabyka,
nekem is magas a prolaktinom, de ez a határ több mint kétszeresét jelenti (gyógyszer nélkül). Van rá gyógyszer, az esetek többségében pár havi szedéssel megoldódik a dolog. Nem tudom tudod-e, inkább leírom: a prolaktin a tejtermelésért felelős hormon, és azért baj ha magas mert hatékonyan gátolja a peteérést. Ha neked rendszeres peteérésed van akkor nyugodt lehesz a prolaktinod felől, más gubancot nem okoz. És egy napon belül is, és cikluson belül is változik a szintje, egy mérés nem mérés!!!
Vendég

Jó reggelt

Áfi
Köszi, így már nyugodtabb vagyok akkor :) Neked állandóan kell szedni a gyógyszert, vagy a kezelés után jóideig normális értéke lesz?

Sonjus
szoktam dícséni, meg mondom neki, hogy én nem akarok rosszat neki. :) Leszokni nem annyira akar, inkább csak csökkenteni az adagot, és néha azért eldugom a cigit :lol: tegnapelőtt jobban bírta mint tegnap. Mindenesetre jó úton haladunk :)

Na megyek nőgyogyihoz, utána jelentkezem

Kép
gaby25

Gaby,
én állandóan szedem a gyógyszert, de nekem sajnos nyomásra tejcsepp jelenik meg a mellbimbómon :( tehát külső jele is van. Bromokriptin a szer neve, én 2x2-t szedek a 2,5mg-osból (röhej de az 5mg-os létezik, épp csak beszerezni nem lehet). A nődokim a múltkor keményen rámszólt hogy szedjem normálisan hogy ez rendben legyen a lombikig! Hát szedem... és elvileg ha rendbejött a gyógyszer hatására, jóeséllyel úgy is marad.
Vendég

Sziasztok!

Áfi! Te szoptattál sokáig? és így maradtál magas prolaktinnal? Vagy ez hogy volt?

Sonjus! Még ne könyvelj el babásnak, jó? nem vagyok babonás, csak ilyenekben :wink:
Szép a görbéd még mindig, olyan, mint egy méltóságteljes tengeri hullám (mármint a második fele).

Most hogy mondod, hogy mensi előtt egy héttel milyen tüneteid szoktak lenni, átgondoltam én is, és még nem voltam állat :lol: Remélem, nem is leszek. Ez alatt azt értem, hogy előjön valami feszültség, olyan mindjárt robbanok állapot, és nem tudok vele mit kezdeni, és türelmetlen vagyok és kiabálok. Még néha sírok is. De most még nem volt :wink:

Gabi! Nem hiszem, hogy nagy baj, hogy a férjed csökkenteni akarja csak az adagot egyelőre. Ennek is örülj, ez nagy eredmény, aztán úgyis lesz valami...

Zöldi! Nagyon brutál az a macska! Az enyém világéletében csenevész volt, olyan áramvonalas, el se tudok képzelni egy ekkora dögöt :wink:

Szezso! Tényleg lehet a mensis hasfájás a babásság jele, még ha nehéz is elhinni. Nem rossz az a görbe!
Nekem is úgy volt Miksával, hogy azt hittem, bármelyik percben megjöhet. Aztán mégse :wink: Viszont érdekes, hogy átéltem ezt, és mégis nehezen tudom elképzelni mostanában, hogy baba lehet ott, ha elindul az a fenyegetőzés. Viszont ha úgy görcsölök, hogy már a combizmokba is lemegy, akkor tuti megjön. Ez a megfigyelésem nagyjából.

Lányok, nézegettem a babás görbéket a fertin, őrület, hogy milyen korán tesztelnek! 8-9-10. napon! És nagyon-nagyon sok babás görbénél megvan a beágyazódási esés. Hát nekem az nincs.

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!
No jól van, akkor még nem könyvellek el :)
Igen, ilyen idióta tüneteim vannak! Állandóan eszem és ráadásul össze-vissza, amit találok! Most nyomtam be 2 szelet paprikás szalámis szendvicset vaj nélkül, mert azt otthonhagytam, így dög száraz volt :evil: , de még mindig éhes vagyok. Már reggel 4.30-kor mikor felkeltem éhes voltam, úgyhogy sejtem a pénteki programom :( /randi Mikivel/
sonjus

Sziasztok!

Jelentkezek!!
Nalam a helyzet valtozatlan!Jezuska hozza majd a mikit,ha jol ereztem!Utana lapar!Neha ugy erzem hogy nagyon bevagyok tojva tole! :oops: De inkabb probalok nem gondolni ra!

Zoldi!
Nagyon-nagyon szep dolgokat csinalsz!!! :D Ugyi vagy!!
Tudnal nekem valami tippet adni hogy karton papirbol hogy lehetne kepkeretet(9x13) csinalni,kidekoralni?

Szerintem hozzam jott az osszes takaritasi energia! :? Mar ket napja azt csinalom!

Eniko!
Igaz hogy tegnap volt :oops: ,de GRATULALOK A 8.HETHEZ!!! :D
En kerdeztem a porszivot!Neztuk azt is!Tegnap vettunk egy HEPA filtereset!Kicsit leesett az alam hogy mit szedett ossze :shock: :shock:

Akiknek nem irtam milllllllllllionyi drukkot kuldok!!!!!!
Kismamik meg vigyazzanak nagyon magukra!
ancsa81

sziaztok.

nalam meg nem jelentkezett piri.olyan merteku hanyingerem van hogy csak na,nem lehetek babas,ugyhogy nagyon drukolok magamnak hogy holnap max szerdan megjojjon.

gaby,az jo eredmeny ha csokkenti a napi adagot.druk.

zoldi,allat ez a macska:)

sonjus nalam minden ok a tablaban.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Sonjus kérésére jelentkezem. Csak mivel nem sok minden történik velem, ami oly fontos lenne, ezért csak ritkán írok.
Szóval a lényeg, hogy holnap megyek 12. heti UH-ra, ugye itt megtörténik a tarkóredőszűrés is. Remélem, hogy minden oksi lesz a bébimmel! Holnap majd megírom, mi volt, de csak délután, mert kb. 11 körül jutok be a vizsire.
Addig anyuval itthon hagyom Szilárdomat, hogy porszívózzanak ki, azt nagyon szereti a kincsem. A rendrakást már nem annyira! :lol:
Na de ez ugye kapcsoltáru. Ez van. Remélem, hogy velük is minden okés lesz, és nem nagyon rumlit találok, ha hazaérünk, mint előtte volt. :shock:

Babancs, remélem, minden rendben lesz az AFP-del! Na vajon fiad lesz? 8)

Szirom, Szezso, Sonjus, szépek a görbéitek, remélem, hogy babák rejlenek a pocakokban! :wink:

Bocsi a többiektől, most egyenlőre ennyit láttam magam előtt vissza, de természetesen mindenkinek óriási drukkhalom, és a pocisoknak pocaksimi!

Puszpusz
Vendég

Lányok!
Azt szeretném kérdezni, hogy nálam a 36,55 átlaghővel kielégítő, ha nem érem el a 37-et? Vagy el kellene érni?
sonjus

Szirom!
Szerintem ne aggódj!
Babancs terhesgörbéjében sem volt olyan igazi beágyazódási esés!!! Hacsak a 8. dpo-s 1 fok annak nem mondható! ?

utólagos engedelmével felrakom :oops: remélem nem baj!!!

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 881.82.jpg
sonjus

na megjöttem nődokitól, hormonjaimmal minden rendben. :)
21. napira nem adott beutalót, azt mondta előbb apa jöjjön rendbe, viszont megcsinálta a chlamydia szűrést aminek 10 nap múlva lesz eredmény. Mi tart ezen ilyen sokáig? :shock:

Züldi
tényleg csudaszép dolgokat gyártasz :) majd a gyereked sokat tanulhat mamitól :)

sonjus
a másik topikon egy lány sem érte el és terhes, 36,45 re tette a vonalat a ferty és a legmagasabb hő az 36,8 volt :wink:

Kép
gaby25

Szirom
örülök neki hogy legalább a csökkentésre ráállt :) aztán majd talán később belátja hogy jobb ha leteszi :wink: főleg ha baba lesz, akkor lakásban úgysem gyújthat rá :P

Kép
gaby25

Gaby!
Szóval hormonilag minden ok!!!! SUPPPPER!
Akkor apa gyorsan helyrejön és a baba is jön hamar meglásd!

Lehet hülyeséget írod, de inkább kérdezem, hogy nem azért csinálnak 21.napit mert hát akkor más értékeknek kellene lenni?
Az mutathatja a beágyazódához szükséges jó, vagy épp nem olyan jó értékeket? Nem lenne mégis jobb, egy teljes ciklusról készült vérkép vagy mi? Vagy ez nem szükséges?

A hővel kapcsolatos infót köszi, kicsit megnyugodtam! :)
sonjus

ancsa,elhiszem hogy felsz a lapartol,en is felnek,de gondolj arra hogy ez az ut a babadig:)

gaby engem sem kuldott el a doki 21 napi vervetelre csak 3. napira.

sonjus nekem az alaphom 36,5 es 36,8 al voltam babas.)

Kép
monyoka

Sziasztok

Csak beköszönök, remélem mindenki jól van!

Mi jól vagyunk, Dominik baba egyre többet mozog!

Holnap megyek az AFP-re.

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Sonjus, köszi a gartut! :)

Kép
elizabeth25

senki sincs itt?:(uncsizok.

Kép
monyoka

én itt vagyok, de már eleget írogattam magamnak, így leálltam :lol:
Mizu?
sonjus

Sziasztok!

Bas....a meg! Elúsztam a munkában! :cry:

Kép
bettike
Eger

Épp a páromért izgulok, kezem lábam keresztben és a buddha szobrocskát szorongatom, mert kémia pót zh-t ír!
sonjus

Szia Bettike!
Mi is örülünk neked :lol:
sonjus

Sziasztok,
Ez nem az én hónapom lesz, már tuti...
Zöldi, tényleg nagyon kreatív vagy :) És szépek is !!!
Felrakok görbét
Kép

KépKép
Kép
csikken

aakkkor en is drukolok sonji a ferjednek.

ja nem is mondtam hogy tegnap nagyneni lettem.sima szulesel megerkezett az unokaocsem:)

bettike.:(sok melo.

en meg varom hogy muljon az ido es menjek a varosba.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Még1x köszönöm mindenkinek az együttérzést! Szilveszterkor összehozzuk!

Szirom, elképzeltem Miksás jelenetet, :D , édes pofa!

Coca, csak ámulok és bámulok! Szenzációs! :P

Sonjus, Szirom, szép görbétek van nagyon! :D

Gaby, örülök a jó eredményednek! :wink:

Görbém nincs.

Én szombaton és vasárnap is iszogattam. Részben, mert magam alatt voltam, meg mert remélem többet már nem fogok tudni.

Lenne egy kérdésem, azoktól, akik esznek méhpempőt: állítólag azt nem szabad folyamatosan enni, csak kúraszerűen. Én úgy hallottam, hogy 1 hónap után szünet. De meddig? Vagy Ti mit hallottatok? Köszi. :shock:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Jaj bocsi! Na most már itt vagyok normális állapotban! :lol:

Akkor szurkoljunk együtt Sonjus párjáért, hogy legalább görbüljön! :lol: ++++
Ilyenért még úgy sem drukkoltunk! :lol:

Felteszem a görbém jó? Bár még nincs benne semmi izgi, de úgy hiányzik már a görbe feltevés érzése! :lol:

Sonjus! Annyira jó az a görbe! Bár azt a falhatnék érzést ismerem! Nekem is mindig van egy héttel előtte, ha megjön! Amúgy így utólag visszagondolva most is volt, csak annyira babás akartam lenni, hogy még ezt sem vettem jelnek!

Kép
bettike
Eger

Ja, egyébként ha már irogatok ide akkor be is mutatkozok. :)
Kriszti és 25 év, Gyeden vagyok otthon, egyébként problémakezelő vagyok.
Van egy kisfiam Rolika.
Október óta próbálkozunk tesóval, (bár akármikor megyünk Tescoba vásárolni, Roli a pénztárnál kezembenyom egy ovszert :) )
Szóval ennyi egyenlőre.
Kép

KépKép
Kép
csikken

snufi.milyen figyelmetlen vagyok.sajnalom:(jo is az ha az ember neha elengedi magat.mi is boroztunk valamelyik nap a ferjemmel.

csiken:(hany naposak a ciklusaid.?

most neztem a fertit.sokaknak nem eri el a hoje a 37 et.)
en meg ma vagyok 14 dpon,elszamoltam egy napot,tehat ma mar kellene hogy rozsaszinezek egy picit holnap niagara ez mindig igy van:)

Kép
monyoka

Csikken, hát itt a fórumon van egy-két megoldandó probléma! :lol: Kezelhetnéd őket! :wink:

snufi

Üdv Csikken!

Zöldi! Ígérem küldök neked még több energyt, ha te küldesz nekem kézügyességet és kreativitást! :lol:

Görbe!

Monyoka! Gratula a nagynéniséghez! :lol:

Robcsi! Még nem értél haza?

Kata! Jó lesz az a kalap evés! Kérek majd róla fényképet, vagy videot! :wink:

Kép
bettike
Eger

snufi en mezet ettem(mehpemposet)azon azt irja hogy egy honapig lehet enni akkor egy honap szunet.tabletanal nem tom.

Kép
monyoka

Szirom! Miksánál működik a dolog távlatban is? Mondjuk küldök pocakképet majd a mensi környékén, Miksa meg megmondja, hogy van-e baba vagy nincs! :lol:

Kép
bettike
Eger

Monyóka, én is pempős mézet eszem (4 hete). Most akkor szünetet tartok! Köszi. :wink:

snufi

Lányok, lányok!
Szerintem segített a drukkotok, mert hibátlant írt a drágám :)
/Monyoka, nem a férjem :) :wink: bár egyszer már megkérdezte, hogy van-e olyan, hogy valaki mindig csak menyasszony marad? :lol: nála ez is nagy szó!!! :) Mármint, hogy az eljegyzés gondolatáig eljutott :)/

Csikken!
Óvszer :lol: szóval a kölök nem szeretne tesót még?
Szeretnél táblalakó lenni?
Igen, csatlakozom Snufi hsz-hez, megoldhatnád a problémáinkat :)

Snufi!
Én minden este megiszom egy pohárral :wink: a lazulást elősegítendő, hogy ne stresszeljem magam :) Mondjuk a vörösbort ajánlják, de most találtunk egy nagyon finom fehéret, így most ez a favorit nálunk :)
A méhpempőt szedem, de nem tudom mik a határai :) Addig kell szedni, míg el nem kezdünk zümmögni :lol:
sonjus

Monyóka!
Gratula a nagynéniséghez! :)

Bettike!
Kép küldés :lol:
Lehet, hogy Miksa baba parafenomén, ha működik a dolog szóljatok én is küldök! :)
sonjus

Aranyosak vagytok de én nem túl örömtelin oldom meg a problémákat ezért nem is szeretnek az ügyfeleim... (bár első körben megpróbálok segíteni)..
Sonjus, úgy látszik nem szeretne még :) :)
Tábliba bekerülhetek?
Ciklus hossza változó 32-35 nap.
Csikken

KépKép
Kép
csikken

sonjus :oops: nem emlekeztem hogy nem e ferjed :roll:
bocsi.

en ket evig voltam menyaszony :)

Kép
monyoka

Hello mindenki! :D

Megjöttem, olvastam, semmire sem emléxem :shock:

Az én orvoslátogatásom megint jól sikeredett. 10-re volt megbeszélve a kórházban a szülészet osztályvezető főorvosával. Odamentem, szóltam egy szülésznőnek, hogy jelen vagyok, mondta, hogy szól a főnöknek. Várok, várok (na jó csak kb. 10 percet) mire megjelenik az én dokim. (ő meg elvileg szabin van azért nem vele beszéltem meg a randit) Odajött hozzám kérdezte mi a helyzet, aztán mondja, hogy menjünk, megcsinálja ő az uh-t. :)

Lényeg a lényeg gép szerint 6+1, élő terhesség szívhang is volt.

Mellesleg kegyetlenül elkapott a hányinger nem tudok enni, éhes vagyok, de amint bármilyen kajára nézek el kell fordulnom.

Na nem panaszkodom, gondltam, hogy nem úszom meg.

Kép
Kép
robcsi03

Monyóka!
Semmi gond! :)

Robcsi!
Ez hipper-supper!

Csikken!
Gondoltam, hamár így bemutatkoztál nekünk és gyakran jössz, akkor szeretnél benne lenni! ?
Kellene, hogy hányadik napon vagy, esetleg dpo, vagy valami megjegyzés, aktualitás...
sonjus

robcsi gratula:)

Kép
monyoka

Robcsi! Azt hittem, hogy azért boldogabban jössz! :lol: :lol: Vagy csak a hányinger miatt?
Gondolom nagyot néztél a saját dokidra! :lol:
És akkor most hogyan tovább?

Kép
bettike
Eger

Sonjus, 22-napon vagyok. Nincs DPO egyenlőre.
Köszi

KépKép
Kép
csikken

Csikken, a szoc. szférában dolgozol? :shock:

snufi

Sziasztok!

Ma még mindig semmi jele mensinek, pedig már a 41. napon vagyok. Reggel vittem vizeletmintát a laborba azt mondták délután lehet érdeklődni, és a nődokihoz holnap mindenképpen vissza kell mennem. A negatív home tesztem ellenére nyugtat az, hogy Csikkennek az 50. nap után mutatott ki valamit. Hátha ma délután már örömhírrel fogadhatom apát. Jó kis karácsonyi ajándék lenne :D Már reggel hívott, hogy mi volt a laborban; szerintem ő is izgul csak nem mutatja ki annyira. A görbémet nem tudom feltenni, mert nem tudom lekicsinyíteni a méreteit.

Cicuka
cicuka78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?