Új privát üzeneted érkezett!

Babszi:én meg Neked!!!!!!De miért TŰŰ doki?Ez a neve vagy ...?

Gabi:nem olyan régen, április óta élesben, ez a 4. hónapunk.
Vendég

:lol: :lol: :lol:
Nóri! Igen, a neve ez :lol: :lol: :lol:

babszika

Babszi:nem szép, te 20-al előnyben vagy!!!De én fogadok a befutóra...! :wink:
Vendég

Először azt hittem, hogy mindig szurit ad, ezért ez a neve... :oops:
Szegény...vannak gáz nevek, az tuti.
Vendég

Nóri!
Nem szép?? :lol: :oops:
De a Gabinak most úgyis több esélye van befutni, én meg futok még vagy 5 kört :lol: :lol:

Egyébként, a baba-projekt lehet, h kicsit háttérbe szorul majd. De még nem mondok semmit, majd csak kedden (mert hétfőn derülnek ki dolgok) :wink:

babszika

A baba project sosem fog háttérbe szorulni kedves Babszika!Lehet, hogy a kis száddal ezt mondod, de belül mindig is ez lesz az egyik legfontosabb dolog.És ez így a jól!!! :wink:
Nem tudod átverni a kis szívedet!
Vendég

Na jó, kénytelen vagyok elmondani, h miért szorulna háttérbe: előfordulhat, h munkát váltok. És akkor nem lenne jó ötlet hirtelen bebabásodni.... :?
De többet még nem mondhatok!

babszika

Babszi:na pedig pont akkor fog befigyelni kisbabszi!Ez murphy.De majd kedden elmondod.Izgi... :wink:
Vendég

Nóri!
Ne fesd az ördögöt a falra, mert akkor inkább nem váltok!
Egy ismim is így járt és fel is ajánlotta a cég, h elmehet.... :? :(
Ráadásul egy kis előlépési lehetőség is van benne..... :roll:
Úgyhogy, ha váltok, 3 gumival védekezünk majd :lol: :lol: :lol:

babszika

Jól van naaaa....nem festem.De én a legjobban annak örülnék, ha összejönne nektek!
De úgy lesz, ahogy te akarod! :wink:
Vendég

Nóri,
sajnos nem birtam könyvezni meg ingázni sem, már megesz a frász, de majd ma a párocskám megint délutános lesz, és szabad lesz a ház! :lol:
Különben tegnap azért sem jutott rá időm, mert anyu hivott, hogy beteg a macskám, menjünk át beadni neki egy andolt. Szegénykém hányt meg sütött rendesen, annyira lázas volt. Ma még nemtudom mi van vele, de alig birtam hazajönni, úgy sajnáltam szegény drágámat... :(
12-kor szurkolok, aztán majd gyere a hirekkel!!!!!!!!

Babszika,
ez a görbe tényleg hülye. Maradhatna pedig fent az a hő! Megparancsolom neki, hogy maradjon fent!!! :twisted:
Egyébként igaza van Nórinak szerintem is, akármi is történjen, a babaproject akkor is mindig ott fog maradni a szivedben, és akárhogy is akarok, nem birod onnan kitörölni. Tudod, mi is a munka miatt álltunk le egy kicsit, de már alig birjuk kivárni az augusztust (habár azért néha becsúszik valami, a párocskám nem bir magával, annyira szeretné már, ha babás lennék :oops: :oops: :oops: ), meg hiába dolgozok, semmit sem szeretnék most jobban, mint egy kisbabát!
sirkici

Hidd el Nóri, h én is ennek örülnék!!!! Ezért és még pár dolgo miatt is vagyok annyira gondolkozóban az új munka miatt....
De nem agyalok rajta tovább keddig.
Van más, ami miatt görcsölök: a mai doki.... olyan gyomorgörcsöm van, h majd megőrülök.... tiszta hülye vagyok! :oops:

babszika

Sirkic:remélem meggyógyul a sirkán macs!(nem biztos, hogy jól emlékszem a névre, bocsi)
Én nagyon sajnálom, tudod milyen macskabuzi vagyok!De biztos meggyógyul!!!
Vendég

Szia Sirki!!!!
Már azt hittem, h nem is írsz (már tök régóta láttam, h be vagy jelentkezve) :)
Hát, ha te is ezt mondod, akkor talán nem is kell gondolkodnom az új munkán.... :?

babszika

Sirki!
Te még nem olvastad ki a könyvet???????????? :shock: :shock:
Irgum-burgum!!!!! :lol: :wink:

babszika

Babszi:de, de kell gondolkozni, hiszen ha kicsit leszállunk a földre és reálisan gondolkodunk, akkor nem tudhatjuk, mikor esünk teherbe, addig meg valamiből ki kell fizetni a számlákat...szóval lépni kell, főleg, ha nem olyan jók a körülmények a mostani helyen.Ha jobb helyre kerülsz és nyugodtabb leszel, az csak jót tesz mindnekinek, de legfőképp neked!
Szóval ne halgass ránk, csak magadra!!! :wink:
Vendég

Na, akkor majd meglátom.

Viszont most e kell lépnem.
Legyen szép napotok!!! :wink:

babszika

Szia Babszi, 18.30-kor szorítok!!!
Vendég

Köszi!!!!!!!!!!!!!!

Pusz!

babszika

Babszika,
verenyeztethetjük őket!!
Adok 20 egység előnyt, jó? :lol:
És ne a munka határozza meg a baba érkezését!!!!!!

Nóri,
nekünk ez a 3. hónap!

Remélem ez a hónap lesz az a hónap...
Ha múltkor babás lettem volna, akkor pont a szülinapomon szültem volna....... :cry:

Kép
Kép
gabi82

Babszi,
Nórinak igaza van!!!!!
Szióka!

Kép
Kép
gabi82

Gabi:nem szabad elkeseredni, mert egyből nem jön össze...amúgyis szemtelenül fiatal vagy még! :wink:
Tudom, ez nem számít, de akkoris így van!
Amúgy mivel foglalkozol?
Vendég

Jó reggelt!
Hűűű de korán keltetek :lol:

Én most, és itthon.

Babszika:drukkolok estére, de gondolom addig beszélünk.Ne legyél ideges,hisz Tű dokinál vagy a legjobb kezekben,minden rendben lesz!

Ha még lehet fogadni,akkor én tétre,helyre, befutóra egy kis vagyonkát leteszek a fogadóirodában :lol:

Nóri:óriás tüszők, megrepedve....tuti jó lesz az UH délben.

Pöttye/Gaby:Neked is jó reggelt!
vedresandi

Szia Andi!

Csak egy óriás volt, de megrepedt tutira! :wink:
Nem dolgozol vagy majd éjszaka?
Vendég

Nóri,
eredetileg rendszergazda segéd voltam. Ami addig fajult, hogy most humán erőforrás manager lettem.
Ami aztat takarja, hogy én nézem nap mint nap, hogy hová kell embereket felvennem, hogy menjen a termelés!:)
Kicsit zavaros lett?

Kép
Kép
gabi82

Nóri:este 7 re megyek forgatni,holnap reggel 7ig.Nem akartam bemenni,mert nincs kedvem 24 órát ébren lenni.Itthon tudok dolgozni,és kicsit jobbra balra dőlni.Holnap alszom napközben,mert este esküvöre megyünk,onnan meg egyesenes megint Velencére.
vedresandi

Ugrottam egy napot!
Rájöttem, hogy két új ciklust csináltam a fertiben:) Most újra kellett csinálnom egyet a másik kettőből.

Remélem ez az uccsó piris nap! Jön a hétvége, meg a sok sok összebújás!!!!!!!!!!!
:oops:

Kép
Kép
gabi82

Halottam olyat, hogy nem jó a minden napos együttlét. De szerintem az jóóóóóóóóó.

Most akkor kinek van igaza? Minek kell az 1 nap pihi? A katonák már készen vannak, nem? Nem? Lehet rosszul tudom? :oops: Akkor bocsi

Kép
Kép
gabi82

Gaby:a mindennapos együtlét jóóóó,mármint az ájlávjú szempontjából,azaz ha így érzitek,hajrá.Ha viszont PÉ környékén, a termékeny napokra koncentráltok,akkor szokták mondank a k2 naponta akciót,hogy a kiskatonák minősége jobb legyen :wink:
vedresandi

Gabi:jó az aláírásod! :wink:
Azért optimális a két nap, mert úgy jobb a minőségük, gyorsabbak és többen lesznek.Állítólag nem olyan "híg".
De amúgyis képesek 4-5 napig élve maradni, úgyhogy teljesen rendbe van a kétnaponta kekszelés. :lol:
Vendég

Utánozás ide vagy oda...
Én is beléptem a csatasorba:)
Vendég

Pötty:akkor tessék csinálni egy szép vonalzót is! :wink:
Vendég

Igen Pöttye, szeretném látni a vonalzót is!!!!!!!! :)

Kép
Kép
gabi82

Szívesen csinálok vonalzót, kedves násznépem... de minek? :lol: Elvileg csak decemberben indulunk neki:) Addig nézni szeretnétek, hogy lépked a párocska a szerelem ösvényén? 8) vagy tegyek be egy sima fertily-set?:) :wink:
Vendég

Megvan, csinálok másmilyet..mondjuk esküvőset:)
Vendég

Lett belőle nyaralós:) :P
Vendég

Hejhó!

Megjöttem, az összes tüszőm eltűnt vagyis megrepedt.Igazából volt 3-4 mindkét oldalon, de a legnagyobb balos 19 mm-es volt-lesz-kéne lenni a befutó elvileg.A méhem mögötti rész teli volt folyadékkal, ez elvileg azt jelzi, hogy megrepedt a megrepednivaló.
Most várunk.
Pirit nem 28 napra, hanem a szuritól beadott két hétre kell számolnom, ergo 28+4 napra.Ezért most csinálok egy 32 napos vonalzót. :wink:
Vendég

Nóri, most mire vártok? :shock: Lehet lemaradtam valamiről...
Vendég

Pötty:zebrás tesztre... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nóri, ez nagyon klassz, akkor hajrá zebra!!! :lol:

Egész nyáron nézegettem, próbálgattam egy tunikás ruhát, de mindig visszatettem, túúúúúl kismamásnak találtam...de ma, féláron, és 9 napos terhesen végre megvettem! :twisted:
Vendég

Bíborlány:és milyen igazad van! :lol: Jól tetted!
Vendég

...és a szex témához, én is most kupáLÓdtam csak ki, hogy vissza kell fognunk magunkat, jobb, ha csak kétnaponta... hiába éldegélnek 3-4-5 napig is, ha 3 nap alatt termelődnek csak újra...szóval nálunk tuti gáz volt a napi kettő 8)
Vendég

Kis mohók! :oops:
Vendég

Tehát ebben is igaz a "csak mértékkel" irányelv, Istenem, minek lettem én ennyire nagyon szélsőséges?!? :lol:

Nóri, szóval 10 nap és teszt? :wink:
Vendég

:lol: :lol: :lol:
Ááá, nem.Azért az elég durva lenne, ha az első stimus hónapban összejönne.Van már annyi negatív tesztem, hogy csak akkor fogok tesztelni, ha minimum két hetet késik!

Bíborlány:a tunika színe csak nem piros?
Vendég

Sziaszok!
Eltűntem, de vagyok csak lélekben. Kicsit rohanós volt az elmúlt időszak, munkailag meg holnap indulunk nyaralni, így mindent át kelett gondolni, ráadásul visszajövünk akkor rögtön keresztelőre megyünk, utána megint el, esküvőre... szóval volt mit beszerezni megszervezni. Nálam semmi újdonság. "tök jó" mert holnap holnapután megjön, éljen a tenger :evil: pedig imádok úszni benne, hát most pár nap mértékletesség, ez van... Viszont a második hét alatt pihenünk lehet tenni a babó sikeréért, nem bánnám ha nem kellene a meddőségibe bejelentkezni :-) ÁLOM ÁLOM édes álom... Na jók legyetek és babásodást mindenkinek!
Pusszantás!

Kép
mercure

Két hét késés...azért eléggé higgadtnak tetszik már lenni... :lol:

Eltaláltad! :lol: :lol:

Na, kezdek túlontúl szórakozottá válni.....rettentő lelkesedéssel nekiálltam grízes tésztát csinálni......zsemlemorzsából :roll: :D
Vendég

Kis konyhatündér...Hűűűha van ott baj elég! :lol: :lol: :lol:
Szerintem rendelj egy pizzát inkább, bár ki tudja kit hívnál fel helyette?! :lol:
Vendég

Mercure:nagyon nagyon kellemes nyaralást, jó pihit és hasznos napokat!!!! :wink:
Vendég

Ja, azóta megcsináltam búzadarából is, jobb lett :lol: ...egyébként tényleg konyhatündér vagyok, csak kicsit habókos! :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?