Új privát üzeneted érkezett!

Na,engem meg most hívott gyermek apja,hogy mennek nyaralni augusztusban,és viszik Danit is.Lesz egy idegölő hetem :oops: Nem amiatt,hogy velük megy,hanem hogy messsze,és nélkülem :oops: :shock: (Egyiptom,persze a gyerek már alig várja)
vedresandi

Én nem vagyok vmi jósos típus, de azért megnézem......én magamban hiszek, hogy az lesz az életemben, amit megálmodok, mégha most túl merész is, nekem eddig mindig bejött.......Richard Bach: Illúziók, nekem ez a Bibliám, ismeritek?
Vendég

Andi, nézd Danit, neki legalább jóóóóóóóóóóó lesz, Te meg majd csak átvészeled azt az egy hetet...
Vendég

Andi,
nagy fiú már Dani, nem lesz semmi gond, el kell tudni lassan engedni egy kicsit jobban, de bocsi, nem akarok okoskodni, biztos nekem is nehéz lenne... :roll:

Én ismerem ezeket a honlapokat, sőt szoktam is jósolgatni, főleg az astroneten.

Ezt a könyves módszert mindjárt kipróbálom, habár érdekes lesz szerintem, mert egy Macskakalauz cimű könyv van itt nálam az irodában... :)
sirkici

Bíborlány:örülök,hogy világot lát,csak nehezen viselem,hogy messze van tőlem :oops: :roll:
vedresandi

Sirkici:de ne a magyar közlönyt csapd fel :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Én nem ismerem azt a könyvet, de osztom a véleményed, biztos érdedes lehet az a könyv is!

Hát ez a Macskakalauz nem jó ilyen célokra, hacsak nem macskát fogok szülni, :lol: de majd kipróbálom otthon egy rendes könyvön. Egyébként függ attól, hogy mi a könyv tartalma?
sirkici

Sziasztok!

Andi,
sajnálom, hogy megjött.
IKREKRE FEL!!!!!!:D

Én nagyon szeretnék ikreket!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Azt mondják, nem nagyon, de azért tök szakkönyvekben talált válaszokhoz igen csak kell kombinálnod, hogy értelmezni tudd, most akkor mi is az üzenet...Nekem egyébként egy vastagabb R. Bach könyv a kedvencem, de mivel a válasz csak egy-egy szó, fél sor, így bármi jó, ami nem tul brutál specifikus :lol:
Vendég

Amúgy nem rossz ez a jóslás dolog. Otthon én is kipróbálom a könyveset!!!!:)

Ami még úgy eszembe jutott, hogy most egy kicsit beparáztam.
Ugyanis én már lassan másfél éve azért szedek fogigátlót, mert tele vannak mindig a petefészkeim apró cisztákkal. Meg híztékony vagyok gyógyszer nélkül.....

Már most, hogy májusban abbahagytam a gyógyszert 4 kg-ot híztam!!!! :evil:
És még fogyózni se merek, mert hátha terhes vagyok.........

Most akkor izguljak?
Nem kéne ezt kezelnie a dokinak?
Csak annyit mondott, hogy rögtön élesbe csináljuk, ahogy leteszem a fogigátlót.....

Kép
Kép
gabi82

Babszika,
az én görbém is hasonló volt tiedhez. Én abba is hagytam a méricskélést....
Majd most!!!!!!!! :)

Kép
Kép
gabi82

Biborlány,
igen, a válaszokhoz sokszor nagyon törni kell a fejünket, hogy értelmezni tudjuk. Meg intuició kell sok a jóslásokhoz, ezért nem tudok én jósolni, mert nekem az nincs, de ki tudom rakni a kártyát meg minden, de onnan megakad a tudomány.

Gabi,
mire gondolosz, hogy kezelnie kellene a dokinak? Mert mondjuk én sem hiztam, amig anno szedtem a fogigátlót (pedig az elterjedt hir ugyebár az, hogy hizlal, akármilyen gyenge is), és amikor abbahagytam én is elkezdtem hizni, és azóta sem tudok visszafogyni arra az alakomra. :cry: Ez normális a gyogyitól!
sirkici

Gabi:én a fogigátlótól sosem híztam,és amikor abba hagytam sem.Sztem ez egyén függő. PCOS????
vedresandi

Sirkici,

ha tele a petefészkem cisztákkal, akkor lehetséges, hogy nincs peteérésem. Erre gondoltam.
Mármint nem tudom.
Ha látja a lehetőségét egy hormonzavarnak, akkor nem kéne elküldenie valamilyen vizsgálatra?

Andi,
beleolvastam a PCOS honlapba. A teszt szerint nagyon valószínű, hogy erről van szó.

Mindegy. Jövő héten úgy is megyek, hogy mondjon valamit.

Kép
Kép
gabi82

Gabi:sztem a PCOS topikban is kapsz válaszokat a kérdéseidre.
vedresandi

Gabi:szerintem is kellene egy komolyabb hormonvizsgálat, bár én nem vagyok orvos, de a vizsgálat biztos megmondaná az eredményekből, hogy mi a szitu és hogyan tovább.Nem próbálsz másik orvossal konzultálni?Nekem az első dokim kuka, a második bejött és nagyon kedvelem.És ő tényleg segít és magyaráz...stb.Szóval foglalkozik velem.
Vendég

Gabi,
én csak annyit tudok a PCOS-ról, hogy a petefészkek tele vannak apró cisztákkal, de ha neked az van, akkor azt a dokinak tudni kellene, és kikezelni. Nemhiszem, hogy a fogigátló a megoldás rá, habár nem tudom, mit szoktak rá adni, úgyhogy inkább nem mondok rá semmit, ezt csak én gondolom, hogy nem elég elnyomni, ki kell gyógyitani...
sirkici

Azt vettem észre,hogy ebéd után csökken az aktivitásunk :idea: :!: :?:
Mindenki alszik ebéd után???? :wink: 8)
vedresandi

Andi,
én nem alszom, meg nem is ebédelek, csak majd kettő után, ha hazaértem meg elkészitettem az ebédet. :( De igazad van, az aktivitásunk az ilyenkor már eléggé csökkent szinten szokott lenni, tiz óra körül a legaktivabb mindenki, kávé meg reggeli után, gondolom.
sirkici

Andi:de jó lenne!Én vagyok, csak ha nincs senki, akkor magamba nem csacsogok! :wink: :lol:
Még ebéd előtt állok illetve ülök.Itt figyel mellettem a brokkolifőzelék és göngyölt husi....nyami nyami
Vendég

Én is a reggeli első kávém közben olvasom el,mi történt.....én most rendeltem meg az ebédem,de ma is csak egy leves eszem,nem kívánok többet.
vedresandi

Andikám.. ikrekre fel, én is ezt mondom :wink:
Vendég

Szia Pötty!
Mi van Veled?

Köszi :wink: :lol:
vedresandi

Hú, ahogy igy elolvastam a kajákat, nagyon éééééhes letteeeeeeeem! Na, de az vigasztal, hogy csak fel kell melegiteni a kaját!
sirkici

Hát...először is... gazdikat keresek a kiskutyuskáinknak.
http://varavir.freeblog.hu/archives/200 ... _keresnek/
Másodsorban lassan tipegek be időpontért a polgármesteribe. :)
Valószínű a legközelebbi szabad időpontban elvesz a Kincsem. Igaz, most alkáshitel miatt rohanunk...de mégis nagyon izgatott vagyok:)
Most éppen ötleteket gyűjtök a Hogyan spórolj egy esküvőn? című témához...
Mert a Hogyan vásárolj lakást semmi pénzből? - azt a bankok megoldják:)))

De köszönöm, jól vagyok, minden nap többször is olvaslak benneteket!!!! Láthatatlan vendégként szoktam erre járkálni 8)
Vendég

Pöttye:

Hogyan spóroljunk egy esküvőn: csak polgári,2 tanúval :wink: (bár a szíve mélyén mindenki nagy esküvőre vágyik,én is ezt választottam :wink: )

Hogyan vásárolj lakást semmi pénzből:na ez már nehezebb,de ha nagy esküvőt csinálsz,akkor a násznép összedobja :wink:
vedresandi

Nem-nem..első körben 2 tanús-lesz...eddig így néz ki... Aztán lehet hogy változik (nekem ez lesz a második, Kincsemnek az első)...
A lakás... sajnos csak bank... Násznép nem hiszem, hogy ennyit dobna a kalapba:)
Ez van:)
Vendég

Pöttye:Mikor mész időpontot kérni a PH-ba???
vedresandi

Jövő hét hétfő vagy kedd. :)
Vendég

Jujj de izgi...remélem nincs annyira tömeg,hogy hóban esküdjetek :wink:
vedresandi

Pöttye:lehetünk a virtuális násznéped??? :wink:
Vendég

Nóri:legyünk inkább koszorúslányok :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi:tényleg!!!!
A babanetes koszorúscsajok! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Minden kedves vendég az ifjú pártól apró ajándékként egy LH-tesztet kapna! :lol: :lol: :lol:
Vendég

:D Édesek vagytok:)
Tulajdonképpen van otthon 8 darab... Az eddig jelentkezőknek egyet-egyet tudok adni.
És nagy valószínűséggel, mivel nem ragaszkodunk a szomabti naphoz mé augusztusban, de legkésőbb szeptemberben meglesz a frigy :D
Andi, PÜ megy nemsokára.
Vendég

Pöttye:akkor frigyre fel :wink: :lol:
vedresandi

:oops: Köszönöm, azon vagyunk, aztán bankok, aztán remélhetőleg lakás, és utána jöhet a BABA:) utána már teljes jogú tagként közlekedhetek itt közétek.
És dobálhatom a görbéimet, és okoskodhatok, és kérdezhetek:))))
Vendég

Pöttye:most is teljes jogú tag vagy!
Bátran okoskodhatsz és dobálózhatsz! :lol:
Vendég

Pöttye:sztem most is teljes jogú tag vagy,ne tessen már itt szórakozni kérem szépen 8) :lol:
vedresandi

Pöttye,
most is teljes jogú tag vagy, miket nem beszélsz, hogy majd csak aztán. Ezzel az erővel én sem vagyok teljes jogú tag, mert mi is majd csak augusztustól fogunk élesben próbálkozni megint!!!

Az esküvőhöz nagy nagy gratula, én is jelentkezem a virtuális násznép posztra... :D
sirkici

Hát de közöm nincs még a babásodáshoz... :)
Na jó, akkor feldobom a legfrissebb görbimet.. :)

Kép

Köszönöm a tagságot csajok.

meghálálom:)
Vendég

Pöttye:nekünk sincs sok közünk a babásodáshoz sajnos...ezért vagyunk itt!Nekem pl még görbém sincs, sosem volt.Oszt mégis itt figyelek! :wink:
Vendég

Pöttye:inkáb babásodj be,amilyen hamar csak lehet :wink: :lol:
vedresandi

Pöttye,
van görbéd? és ráadásul ilyen szép? hát akkor miért mondod, hogy nincs itt semmi keresnivalód addig? Szörnyű, tessék csak gyakrabban jönni!!!
sirkici

Szia Pöttye!
Gratula az esküvőhöz! És sok szerencsét a PHivatalhoz! :)

Csajok! Istenit ettem!! Milánói makaróni ala Anyu. Már ezer éve nem volt. :)

Kép
Kép
gabi82

Nórikám:))))

Jól van...
Mmi megbeszéltük, hogy majd csak decembertől lesz akciózás..addig pézecske-gyűjtés...

Aztán meglátjuk ki és mikor fog leköltözni hozzánk:)))
Addig meg.. szorgalmasan figyelem a hőmet.. Érdekes, és tanulságos... Egy évre visszamenőleg lesznek adatok..de már most is jól látszódik minden.
Vendég

A görbéről jut eszembe, hogy már megint kérdezni akarok valamit!

Tegnap eldöntöttem, hogy majd én a szőke fejemmel megtanulom megnézni, hogy milyen a méhnyaknyákom, hogy fel tudjam jegyezni, és igy könyebben meg lehessen állapitani a pé-t. Na, szóval az eredményem az lett, hogy olyan fehér nyák volt és egy centire biztos, hogy ki birtam nyújtani. Na, én azt bejelöltem creamy-nek, de nem tudom biztosan, hogy az olyan-e? Nincs leirás ezekre, hogy melyik hogy néz ki? Bocsi, ha nagyon buta vagyok... :oops:
sirkici

De, mindjárt adom az oldalt!
Vendég

Én is most fejeztem be az ebédet,de csak egy csontleves cérnametélttel,gazdagon,és utána desszertnek egy elevit+folsav :lol:
vedresandi

Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?