Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

csak beugrottam halkan gratulálni Editkének

Kép

És Krisztának

Kép

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Keditke! Kép
HOLNAP REGGEL CSINALD MEG A 2. TESZTET ES ROGTON GYERE UJSAGOLD EL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi most jottunk az ugyeletrol mert bar reggel jol volt du-ra viszont szornyen, meg hanyt is annyira kohogott.
Nagyon be van gyulladva a torka azert nem akar sem enni sem inni es rament a ball fulere is. Kép
Dokit valtunk mert ez sz@rt sem er mar bocsanat. Kép
Anyukam szerint aki apolono lazas gyereknek rogton kellett volna hogy adjon antibiotikumot nem megvarni amig sulyosbodik a helyzet.

KépKép
KépKép
tontica

Tlidi: Kép
Hanyadik napon vagy hogy igy elszallt a remenyed egy kis pottyozestol?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Sajnálom!KépA füle miatt hányt valószínűleg!KépHát ,én is furccsáltam,hogy nem kaptatok a múlt alkalommal antibioticumot.
Én akkor tudod,írtam a mandullagyulladást,és ha nem taknyos ,akkor elég valószínű,hogy az van neki.A füle,a láz,a torka stb miatt gondolom.Persze,ha taknyos is,akkor lehet egy "egyszerűbb" megfázás.

Ja,ildi:12cn KépKépKép

Mindenkinek köszönöm a köszöntést!!!!KépKépKépKép

KépKép

KépKép
okr

De taknyos is, tehat "csak" megfazas ami sulyosbodott. Kép
Na megyek nagytesot nezni a szerelmemmel. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Csajok erös + lett Kép ,most megyek dolgozni !!De ha lesz idöm akor ma délután felteszem a képet!!Ammyira örülök!!
Köszönöm mindenkinek a biztatást és a drukkokat!!!!
Még a párom nem tudja,hát kiváncsi leszek mit szol,lehet h nem igazán örül majd!!!

39 cn
Vendég

Keditke! Már gratuláltam a másik topicon, de azért itt is GRATULA.

Kép

Kép
kamilla306

Csajok! Péntek 13 van! Reggel átdobtam a bal vállam fölött a két fekete macskámat. Akkor most már védett vagyok, ugye?

Dobok egy képet róluk. Nevük: Szutyok és Tisztitusz. Kép

Kép

Kép
kamilla306

Azt hiszem ez tényleg anovulatory volt.

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Editke

Gratulaaaaaa!!!!!!!!!!!!KépKépA párod pedig biztosan örülni fog,mert ezt szerettétek volna már régóta,nem???Képet várjukKép!

Tontica

Hát sajnálom a betegeskedést,szt is illendő lenne ilyenre már antibogyót adni...KépJó ötlet a dokiváltás,remélem,sikerrel jártok!A porontynak meg jobbulást!!!Kép

Kamilla

Jók a macsekok,ide is átdobhatnád őketKép!
Látom a görbédet...KépMeg is jött?

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Ja igen, múltidőben beszéltem a ciklusomról, de nem, még nem jött meg. Majd sztem hétfőn.

Kép

Kép
kamilla306

Anyapoc
Köszi a tortát!Fini volt!Kép

Kamilla
Érdekes a görbéd.Az meg feletébb furcsa,hogy leesett a hőd,mégsem jött még meg.Kíváncsi vagyok a folytatásra.
A fekete macsek reméljük csupa jót hoz!Kép

Tontica
Jobbulást!

Editke
Kép[color=#ff0000]

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Tontica! Mérges vagyok nagyon!!! Nem kellett volna idáig eljutni. Szegényke!Kép
Akkor mostmár pihzzetek sokat és ápolgasd a manócskát.

Editke! Tudtam, hogy erős poz. lesz. Mostmár csak annyi, hogy vigyázz magadra nagyon. És kérlek menj el nőgyogyihoz és mondd meg neki ezt a barnizást. Biztos ír majd v.mi vitamint v. legalább tud róla. Ja és ne eröltesd magad se a m.helyen se otthon. Ne dolgozz! Csak kíméld magad. Tudod, mert megérdemled. Fel tudod fogni egyáltalán , hogy mi történt veled?!!!

Kamilla! Tényleg péntek 13 van. Már mondta a párom a hét elején, de el is felejtettem. Hát Editkének ez szerencsés nap annyi tuti.
Hát ez tényleg nem beágyazódási süllyedés volt. De mondtam;kérlek ne keseredj el!! Nem ez az egyetlen ciklus van.Lécci ne légy szomorú! Ez mindenkinél előfordul.

Kriszti! Sajna sztm nem köthető az akcióhoz. Ez sztm progi gyengeség, mert a székletem is olyan hasmensis már egy ideje. Erre meg amúgy is a clostit szokták írni, ha babát akarsz, ha nem akkor Duphaston. Pedig nem akartam bevenni.

Anyapoc! Következő baba???
Vendég

Kriszti küldtem neked valamit!
Vendég

Ildi
Köszönöm,elfújtam a gyertyát.Ha virtuálisan is,de megvolt hozzá a kívánság.Kép

KépKép

KépKép
okr

SZiasztok! Kép

Editke, itt is egy gratula! Kép

Tlidi,
bocs, de hányadik napon vagy? olyan segg vagyok, hogy nem tudom ezeket észbentartani Kép
nézték már a progi szintedet?
a m. előtti pecsételés nálam sem az alacsony szinttől volt! más oka is lehet! Kép

Tontica,
jobbulást a gyerkőcnek! talán az új doki beválik! Kép

Kriszta Kép
minden OK?
Kapok egy szeletet a tortából??? Kép

Kamilla, szia! Kép Ment mél! Kép

Fekete kutyával mi a helyzet ma? Kép Kép Kép

angel37

Kép

Láthatjátok hol vagyok és mennyit barnáztam. Tuti a progi a ludas. De félek a clostitól, az iker miatt, meg. OK most elkezdem szedni és ha nem jön a baba akkor ha abbahagyom az alapprobléma fennmarad. Tehát gáz.
Vendég

16. napon vagy?
Miért csak a 6. napon van kék bigyó?
Mit jelent a C meg a csillag?

Na az ikrek engem is taccsra vágnának (tudom nem szép ez egy babavárótól) Kép

angel37

13 cn.-en vagyok. A c betű azt jelenti, hogy a nyákom crémes a * a barnázást jelenti az az egy kék pötty meg, hogy azon az egyetlen napon mértem hőt. és az 36.2 volt.
Vendég

Na elaludt a gyermek!Kép

Ildi
Úgy látom,nem hőmérőzöl rendesen EJNYE-BEJNYE!!!
Tényleg sokat barnáztál,fogalmam sincs mitől lehet.A progeszteron nem hiszem,mert az inkább a ciklus második felében dominál.Nem lehet inkább az ösztrogén a ludas?Teázol még?

Angyal
A kék pötty,az egyetlen hő,amit Ildi ebben a ciklusban mért.Alul a csillag jelöli a barnázást.

Ím a görbém:

Kép

KépKép

KépKép
okr

Aha, köszi!

Ez a barnázás fura... de sztem a progi gyengeség a ciklus első felében nem okoz ilyesmit...

Dokinál voltál már? Bocs, ha barmokat kérdezek...Kép

angel37

Kriszti!

Neked most egész jónak tűnik a ciklusod. Kezd kiegyensúlyozódni.
Igen valóban így van ahogy mondjátok. A progi az az ösztrogén következménye, tehát az első időben az öszrogénnek kell jónak lennie és csak akkor lesz jó a progi. Igen valószínűleg elégtelen a peteérésem ezért nem emelkedik meg a végén a progi mármint amit mondtam, h nincs feszkó meg egyebek. Hát igen erre vagy closti vagy tbl. . Úgyhogy jövő hónaptól closti
Vendég

Ildi
Még kivárom azért a végét!

Teázol még????

KépKép

KépKép
okr

Áh semmi! Nap 3 c vitamin. Azt azért mert a vizsgaidőszakban megy a bagó és állítólag kell a c-vit. mert a bagó elvonja a szervetből. E vitamin, almaecet meg néha mondjuk 2 naponta supradyn (de reggel így is trüsszögtem).
Vendég

El kéne kezdenem főzni (brassóit), mert délután babysitterkedek és nem lesz időm, aztán meg jön a párom és hisztizik, h nincs kaja.
Vendég

Ez így délben elég aktuális volt.
Ez is a baj sztm. hogy nem étkezek jól. Mármint láthatod, h nem eszem délben. Dehát magamnak minek főzzek ebédre? Õ úgyis csak esete jön. Ha meg suli akkor eleve csak délután főzök.
Vendég

Ildi
Én még a boltban sem voltam ma Kép
Majd rendelünk pizzatKép

Sztem hiányzik a szervezetednek a mesterséges ösztrogén,mármint a cicka tea KépMit gondolsz?

KépKép

KépKép
okr

Én is mindig este főzök,és marad másnapra.Nekem így a legpraktikusabb.

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
Ebből a görbéből még bármi lehet, eddig jó! Kép

Örömmel látom, hogy nem vagyok egyedül a cigivel, eddig ki se mertem írni. Mondjuk tényleg minimális... És valóban kell a C-vit! Kép

Én szoktam szedni Bérest, meg mostanában grapefruit-mag kivonatot.

Jó főzőcskét!
Éhes vagyok!

angel37

Na! Bedobtam egy gyorsmosást!Kép Így legalább lesz miben főzni. Ja nekem is át kéne ugrani a boltba. Mert a húson kívül semmi hozzávaló nincs. Nálunk most azért is volt gond a főzés mert tanultam éjjel-nappal (most is kéne), meg elég finnyás a párom és odavan a friss kajáért.

Erre én is gondoltam, mármint a cickára. Dehát ennyire hiányozna neki. Ekkorát nyom a latban a cicka? Szerinted igyam?
Vendég

Engem most ez a cigi dolog nem idegesít egyáltalán. Most kell és ennyi. Az viszont zavar, h büdi vagyok. De az nagyon. Az ember hiába a szabadban szívja el akkor is büdös lesz. Ezért gyakrabban kell mosni és kopnak a szép ruhák. Azt meg, hogy valaki bezárt helységben dohányzik azt nem tudom megérteni, mondjuk otthon, vagy akárhol. pl elmegyünk egy baráti társaságba ahol egy térben dohányzunk. Iszonyat utána a ruha szaga. Legszívesebben kiraknám a garázsba amíg ki nem lesz mosva.
Vendég

Tlidi,
ez így van...Kép

Mondjuk most felfordulnék egy cigitől...

angel37

Na lányok!

Szerintetek igyak cickát?
Vendég

Angel!

Angel37@freemail.hu a címed? Mintha olvastam volna. Ha az akkor küldök képet!
Vendég

Ildi
Sztem igyad a cicikát,mert az nálad jól bevált!Kép

Hát,nekem is de jól esett volna egy cigi tegnap,persze ma sem vetném meg.Pedig már évek óta nem gyújtottam rá!Kép

Én találtam egy hurkát a fagyasztóban.Most épp sül.Estére meg főzök zöldséglevest,mert nálunk most az a favoritKép
Lassan megyek,mert hazajön az uram,és lesz hadd el hadd,ha a gép előtt találKép

KépKép

KépKép
okr

Bocs, közben kimentem kajáért! Kép

Tlidi,

angel.37@freemail.hu Kép küldök viszont majd én is! Kép

Ezt ismered? Mensirendező tea!

A cickafark ösztrogén aktivitású női hormonhoz hasomló anyagot tartalmaz. Az ún. behangoló teát csakis mens. ciklussal összhangban szabad alkalmazni, 2 lépésben.
1.)200g cickafarkvirág, 50g komló, 50g édeskömény keverékéből 1 evőkanálnyit 2,5 dl vízben forrásba hozunk, 15 perc lúgozódás után leszűrjük. Naponta 2x. Ezt isszuk a mensi. befejeződést követő első naptól 14-15 napon keresztül.
2.) 16. naptól mensi jelentkezéséig progeszteron hatással rendelkező gyógynöv. teát iszunk, ami nem tartalmaz cickát!!! 50g apróbojtorján, 150g palástfű, 100g rozmaring keverékből ez előbbi módon.
Mindezt addig, míg be nem áll a rendszertelen ciklus. Ha nem mensi végét követő első naptól használjuk, hormonzavart okoz! Petefészek gyull. esetén megengedett palástfűvel kombinálva. Daganatos nőknek ellenjavallt.
Fogyasztása sötétbarnára színezi a vizeletet, túlérzékenység esetén allergiát, hasmenést okozhat. Az ajánlott adagot ne lépjük túl.

Kriszta,
szia, és jó hétvégét Kép, ha már nem vagy!
én szerdán jövök legközelebb! Kép
most még nyomulok itt egy kicsit...

angel37

Sziasztok!

Editke
Jelentkezz be az őszi baba topikba!!!
De jó, hogy sikerült, már nagyon régóta drukkolok Nektek!
Mit szólt a párod?

Kriszti
UTólag boldog szülinapot!

Én most rosszullennék egy szál cigitől, sőt még a gondolatától is.
(Pedig 11 évig cigiztem -elég sokat sokáig, de már másfél éve leszoktam. Azóta undorodom is tőle eléggé. PEdig nehéz volt leszokni nagyon.)

Tontica
Hogy van a fiad? ÉS a magaviselete?
Szörnyű lehet látni, amikor szenved, mert vmi fáj neki.

Tudtok valamit Mankáról?

puszi
p
pitypalatty

Csajok !!
Képzeljétek vérzek,ilyenkor ez normális vagy nem is vagyok terhes???De a teszt nem hazudik Kép,a dokihoz jan .30- án megyek ha elötte is + lesz!!!Kicsit bizonytalan lettem!!

Na ime a teszt!

Kép

Most mondtam meg a páromnak is, nagyon örült neki csak ö is fél (ha estleg elment a baba),a családba volt már olyan aki a 9.hónap alatt végig mensizet!Vagy csak bevéreztem ,nem tudom!!Lehet h elkéne mennem hétfön dokihoz,csak félek h befektet a korházbaKép
Vendég

És akkor mi van, ha befektet? Ott jó helyen vagy és akár mikor meg tudnak nézni UH-val, vagy kapsz egy szurit vagy bármi. Mindenképp menj el dokihoz!

Figyu Keditke, te "megérzeted" azt, hogy ez a hónap más mint a többi, vagy teljesen meglepetésszerű volt a teszteredmény?

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok lanyok!

Keditke. Kép
FANTASZTIKUS!!!! GRATULALOK!!!
Akkor most tenyleg tarthattok egy kis szunetet "babagyartasugyileg" Kép gondolom jo par evet. Kép
Szerintem a parod nagyon de nagyon boldog lesz!!!!!!!!!!!
Az anyagi helyzet majd rendbejon, amire jon a baba minden meglesz. Kép

Kamilla: Kép
Majd a kovetkezo ciklusban!!! Kép Ne szomorkodj!!!

Ildi: Kép
En mindenkeppen beszednem azt a Clostit es idda a teat is, vess be mindent!!! Kép
En is cigiztem de amikor megtudtam, hogy terhes vagyok abbahagytam es azota sem kell, sot meg a szagat sem birom!

Megjott az uram, majd du. meselek!

KépKép
KépKép
tontica

Kamilla!!

Nekem ez teljessen meglepi volt,azért csináltam a legelsö tesztet mert aznap lejárt a szavija és vagy kidobom vagy felhasználom.... a többit meg tudod!!Kép
Vendég

Editke! Kép
Egyértelmű. Kép
Minnél hamarabb menj el orvoshoz. Sztem, ha tudsz még ma. Márcsk azért is, mert akkor az megnyugtatna, és ha aggódsz, azt megérzi a baba, akármennyire pöttömke.
(Legalábbis nekem ezt mohndták, és én hiszek benne.)

Tontica
Várlak viszza. Mesélj!

p
pitypalatty

Sziasztok!
Szoktalak titeket olvasni,es most kerdezni szertnek valamit!

Tlidi!
En babat szeretnek es megis Duphastont kell szednem!52cn.tartok,es azert kaptam hogy megjojjon vegre!Utana Clostyt szedek majd!Akkor most lehet hogy baj hogy azt szedem???????

Kép
Kép
ancsa81

Editke!

AZONNAL MENJ EL ORVOSHOZ!!!!!!!!!!!
Hugomnal is ez volt kb. fel eve, a teszt pozitiv lett es elkezdett verezni par nappal kesobb, sajnos nem maradt meg a baba.
Nem akarlak ilyesztgetni de menj el dokihoz!!!

Fiaim most egymast boldogitjak igy meselek. Kép
Hat pentek 13-a nalunk "jol" kezdodott, fiam fejjel lebucskazott az agyrol, hatalmasat koppant, nagyon sirt, rohantunk a dokihoz aki hazakuldott hogy figyeljuk nem-e hany, szedul stb.
Persze en is tudtam hogy addig semmi baj amig nem kezd furcsan viselkedni de ugy de ugy megijedtunk!!! Kép

Kriszti: Kép
En rendeltem kinait. Kép
Jo kis haziasszonyok vagyunk. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Ja, Kriszti latom Te megis foztel, vagyis sutottel es nem rendeltel pizzat, bocsi akkor csak en vagyok rossz haziasszony. Kép

KépKép
KépKép
tontica

SZia Ancsa! Kép

nem tudod, a fekete kutyához nincs vmi jó kis péntek 13-i babona? Kép

angel37

Tontica

Végül nem lett semmi baja a fiadnak. Igaz?
Én pizzat fogok rendelni ma, mert a héten már volt kínai Kép.
Nincs erőm megmozdulni sem. Kép

Angyal
Szerintem a fekte kutyával kapcsolatban nincs babona. Bár Goethe Faust-jában az ördög fekete kutya alakban mutatkozik.

pittypalatty
pitypalatty

Nem tudom,hogy van-e!En 13-an szulettem ugy hogy ez inkabb a csaladomnak szerencsetlen nap!!!KépKépKép

Kép
Kép
ancsa81

Pittypalatty!
Ebben van valami!!!!Kép
Igaz Angel??

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
Visszatértem! Kép
Apukám rosszindulatú daganata hálistennek nem áttétes, volt mindenféle vizsgálaton.. hétfőn megyünk az Onkológiai Intézetbe, meg kell műteni. De előtte gondolom még egy sor vizsgálat! Kicsit megkönnyebbültünk mindanyjian!
Próbálok visszaolvasni!

Timi
Kép Kép
timocska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?