Sziasztok, szombaton jobbnak láttam, hogy nem jövök, mert nagyon negatív voltam
De hogy mitől azt nem tudom
Ma meg szüreteltünk, hát a nap az sütött, de kb 10 ig olyan hideg volt, h a fülem is majdnem lefagyott
Én is most jegyzeteltem, hogy visszaolvastam, hogy ne hagyjak ki senkit
Remélem nem fogok
Vernika, Nyanya, Bea nagyon sajnálom pirit, de kitartás újabb hónap és remélem siker koronázza ezt a hónapot.
Képzeljétek éjjel azt álmodtam, h. mindenki babás lett, én meg nem aztán itt maradtam egyedül a topikban
Amúgy elég ritkán álmodok, de abból a kevéskéből elég sok dolog amit megálmodok megtörténik
Kissedi, jó, hogy a gépetelket rendbehoztatátok
A cicák bórzasztóan édesek. Amúgy nekem is az jött ki a Jónásban, hogy egyik hónapban fiú, a másikabn kislány.
Nekem október 17-re tette mosta Jónás napomat ami a 27. napom lenne, és kislányt
Peteérésem meg elvileg pont ma van
Na majd meglátjuk
Pingi: nagyon sajnálom, h leírtam a saját történetemet, amivel okot adtam arra, hogy te most izgulsz
Eléggé gytör a lelkiismeret furdolás
Arra kérlek, hogy próbálj meg tervezni a babóval, és rá gondolni, nem lesz baj hidd el, ha pozitívan állsz hozzá
Amúgy a vonalzód gyönnyörűséges
Nyanya: remélem a mai estétek már problémmentes lesz Barnusal.
Tegnap nekem is hőemelekedésem volt, de ma már semmi bajom
Biztos van valami a levegőben de azért hétfőn a doki majd biztos megnyugtat
Ranita: Mi az a Gynex? Néha nagyon tájékozatlannak érzem magam lányok hozzátok képest
És ezt már alig merem megkérdezni, hogy a mhnyakhártya vastagsága mit befolyásol? Eseteg a beágyazódást? (Most tippeltem!)
Amúgy én is tudatosan próbálok magamra figyelni folyadék ügyileg és megiszom a napi 2, 2 és fél litert. Sőt még azt is beleszámolom, hogy a kávénak vízhajtó hatása van
A főnököd szerintem nem százas, durván betegesnek tartom
Bikfy nem semmi menűsórt írtál le. (Mind a kedvenceim közé tartozik
)
Én is régen így csináltam mint Te, de aztán nem jött be mert nálunk is a kukában kötött ki, mert azért frissen a legjobb.
Én tegnap húslevest, meg káposztás tésztát csináltam.
Mimile
Jucc: Megkérdezhetem a dokid nevét aki már a komáromi kórházban van? (priviben is jó)
Ma végre kaptam palást teát, már ma is azt kellett volna innom de, alig bírtam felhajtani
Holnap már azzal kezdek, de elretentett ami rá van írva: enyhe hasmenésre
Remélem azért eltudok majd menni...-re
Amúgy úgy érzem rajtam a cicka segítet, durván nyákom is van, két hónapja ilyenem sem vol. Na meg a mikrószkóp is előkeült, és durván páfrányos
De amit a dokim mondott, hogy hőmérőzzem magam 2 hónapig, na ehhez semmi kedvem, én nekem ez nem megy
Kicsit sokat írtam bocs