Sziasztok!
Dorka! Üdv körünkben! Nyugodtan írhatom úgy, hogy a kislányra vágyakozók körében! Többségben vagyunk ugyanis! Illetve vagytok, mert én már a pocakomban tudhatom a 3. babócámat, aki ismét kisfiú, úgyhogy talán az én tanácsaimra nem lenne jó hallgatni, mert fiúban profi vagyok, de kislányban nem úgy tűnik!
Szóval, nekem is azt tanácsolták a csajok mikor becsatlakoztam, hogy lapozz vissza a topic első pár oldalára és Tulipán hozzászólásait olvasd el, mert nagyjából minden benne van a kislányhoz!
Annyit most is mondhatok, hogy elviekben ebben a ciklusban már nem biztos, hogy esélyes a kislány, mert a peteérés előtti 3-4. napon kell együtt lenni Apával, majd utána mindenképpen szünet. Ez azért van így, mert az "x" kromoszómájú spermium lassú, de tovább él, így képes életben marani több napig is, míg az "Y" gyors, de hamarabb meghal. Így minél közelebb történik az akció a peteéréshez, annál nagyobb eséllyel jutnak be inkább a kisfiúk a gyorsaságuk miatt. Talán érdemes ebben a hónapban még tájékozódni, olvasgatni a témában, ha tényleg nagyon a kislány a cél!
Laura! Ez egészen bíztató, hogy már a közelünkben is csinálnak szétválasztást, Ukrajnában. És nem is olyan vészes az ára. Belgiumban átszámítva 3 millió Ft körülről írtak régebben a Nők Lapjában. Hát akkor elő a malacperselyt!
Panna! Sajnálom, hogy megjött! Írod, hogy a srácok nagyon hamar összejöttek. Nem lehet, hogy Apának lett időközben valami gyulladása, ilyesmi. Nekem már több ismerősöm is mondta, hogy a férfiaknál előforduló prosztatagyulladás sokszor fájdalmatlan, észre sem veszik a pasik és ez okozhat átmeneti meddőséget náluk. Egy sima antibiotikum kúra helyre rakja. Csak a pasikat olyan nehéz meggyőzni sokszor, hogy velük is előfordulhat, hogy nem stimmel valami.
Angie! Örülök, hogy jól vagytok! Ha van időd írj még!
Na, megyek, viszem oltásra a kisebbiket! Beadatom neki a H1N1-et. Egyenlőre ez a házidokim álláspontja, hogy én még ne oltassam magam, dea környezetemben lévők igen. Eredetileg nem akartam a srácokat leolttatni, de talán igaza vaz a dokimnak, hogy most, a kisbabára való tekintettel inkább legyenek leoltva, ne hozzanak haza semmit!
Üdv Mindenkinek!
Meskete