Halihó!
Vicuska:
(de azért bejött a tippem a bal oldalra
tudod, mit nem értek, ha most 2 ekkora tüsződ van a jobb oldalon, akkor az ezelőtti UH-n miért nem látták??
Lombikos kérdésedre: 6 inszemből akkor a teherbeesési esély, mint 1 lombikból, azaz kb 30% (bár ez a beültetett embriók számától is függ). Mi szerintem végigcsináljuk a 6 inszemet, mert hogy egyszerűen fogalmazzak, a mi inszemünköz képest a lombik hatalmas ugrás, mivel nem kapok stimut, meg helyben is van. Lombikhoz nekünk más városba kellene utazgatni. Meg aztán mi is egészségesek vagyunk.
Ja, és progit kapok 3x1 Utrogestant
Évi: mi bajod a táblával?
szerintem jó, nem is homályos
Czinkeb. kíváncsi vagyok, mit mondanak ma!
Nemone: akkor drukk holnapra!!!!
Ma megvolt a 4/2. inszem
Uh elmaradt, de tuti repedt a tüszőm, mert elmúlt a cicifájás. A mai nap ismételten kalandosra sikeredett. Ugyanis a kórházban már 1 szabad ágy sem volt!!!! Ez ugye azért felháborító, mert felvesznek 3 napra, kifizetem a napidíjat, és közben meg felvesznek még valakit és szó szerint befektetik az ágyamba!!!
1 órát ültünk a folyosón hálóingben meg köntösben. Már úgy volt, hogy inszem után rögtön haza kell mennünk, de végül a friss császárosoknál volt hely. Ezt is úgy utálom, hogy az elején mindenki hajtogatja, hogy nincs hely, meg ide nem jöhetnek, aztán meg mégis kerítenek valamit.
Na, mindegy vége, itthon vagyok és kipihenem