Sziasztok!
Hajni a mailben küldöttekhez még annyit, hogy én a fülhömérökről azt hallottam, hogy kifejezetten alkalmatlanok erre a célra. Nem tudom miért.
Vivi köszi az érdeklődést, még függőben van a dolog. Sajnos nem szerettem bele, most arra várunk, hogy milyen hiteltörlesztő részleteket tudnak ajánlani, és annak fügvényében döntünk. Persze mindennap gyomorgörcsöm van tölle, és a hasam is belefájdul a sok idegeskedésbe, így ha nem haragszol, most se részletezném. Már megint felment a pulzusom, ahogy írom.
Sajnos ilyen ideges tipus vagyok.
Bodzi, Kata, jó hallani róllatok! Bodzi remélem most belehúztok! az a lényeg, hogy épségben hazaértél, és megint együtt lehettek! Aztán majd csak alakunak a dolgok!
Porsika nagyon sajnálom. Ilyenkor olyan nehéz. Nekem is, az egyik volt munkatársam hasonlóképpen járt, de azóta van egy gyönyörű 1,5 éves kislánya. Ez talán most nem vígasztalja, de lesz neki még babája. Ennek a kicsinek ennyi adatott, nehéz beletörődni a sorsba, de nem tehetnek ellene semmit.
Próbálj örülni a másik barátnődnek. Neked se tesz jó valóban az önemésztés.
Meri megnéztem én is riportot, de majdnem szórol szóra ua. volt benne, mint tegnap a TV2-ön.
Nagyon felcsigázott, mondtam is apának, hogy milyen jó lenne azt a könyvet elolvasni.
[quote]A írta: vonalzómat majd az egyértelmű, tuti biztos teszt után cserélem le!
Akkor utánna neked is küldök egy édi babás képet, ha meglesz a tuti teszt!
Kriszti, akkor vigyázz, mert a boszorkányság örökölhető!
Anitamami neked ezerrel mennek a drukkok! +++++++++++++++++++++++++
Szerintem Arwen és Meri örülne a nagyobb társaságnak!
Meg persze mi is!
Arwen, aztán eszembe jutott, hogy a Bookline Bp-re ingyen szállít. Nekem sajna belekell még kalkulálni a szállítási költséget. Így van, hogy itt kedvezöbb, néha máshol. ÉN is szoktam olyan könyvet rendelni, amit pl. kölcsönben kiolvastam, aztán megvettem.
Igaz így is engetek könyvünk van. Nemártana már egy könyvespolcot csináltatni.