Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
MERI!!! Nagy-nagy GRATULA!
Örülök, hogy Arwen után ez a Te hónapod is. :lol:

Én csatlakozom a következő havi társasághoz. :(

Porsi, Viky ugye ez lesz a mi hónapunk?

Még nem jött meg, de tegnap vetettem vért, és az eredmény egyértelműen negatív. Egy kicsit elkeseredtem, azért nem is nagyon jelentkeztem, de most már jobban vagyok.

Remélem, hogy Fionához és Arwenhez hasonlóan nálam is a második lesz a nyerő hónap.
Addig is örülök Nektek, és várom a képeket.
Puszi:Vivi
vivi79

Sziasztok!

Vicky,Vivi,sajnalom!!
De probaljatok elore nezni,uj honap,uj eselyek!!!!!!!!!!!!
Porsika Nalad is,meg Orsi!!!!
Nem elkeseredni!

Orsi a 9 jo szam!!!! :wink:
Be fog jonni,erzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne csuggedjetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A november a Tietek lesz!!!!mennek a + tesztek,es a drukkok ezerrel!!!!!!

Meri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
arwen07

Sziasztok!

Meriann nagyon nagyon drukkoltam neked és lám megvan a pocaklakód! Tudom most még óvatosan örülsz csak de azért az csak pozitív, ha halványan is!
Én a 13. dpo-n vagyok a hőm 1 tizedet esett mára, nem tudom. Még várok. Hétvégén tesztelek. Volt már csalódásban részem.
Vendég

szia Lányok!

Megjöttem, visszaolvasok, aztán írok Nektek :)

Kép
bodzi

Orsi, Viki, Vivi:
:cry: sajnálom.
De majd jövő hóban együtt babásodunk, ok?? :lol: :lol: :lol:

Szerika:
remélem most ideér hozzám is a + teszted. :wink:

Kismamik írjatok magatokról. Hányás, émelygés, rosszullét? Hogy vagytok????
Ki mikor megy dokihoz??

Hőmérő:
most én is elkezdtem.
De valami nem világos. Ha hüvelyben mérem ilyen 37.0 körüli, de digitális fül meg 36.5-6.
Most akkor melyiket kell beírnom a táblába?
Vendég

Hajni!
Köszi az együttérzést. De azt hiszem Te rosszabbat éltél át, mint én. A miénk a következő hónap?
:)
És várjuk még Vickyt, Porsit, és Orsit is!!!!

No meg Szerika + tesztjeit. Jó címre küldjed ám őket, kedves Szeri!! :D

Bodzi! Rég jártál nálunk.

Anitamami: Bocsi, ha átsiklottam az írásod felett, de nem emlékszem Rád. Írsz magadról pár szót?

Fiona! Merre vagy? Mi újság a házvétellel?
vivi79

Vivi:
nanááá, hogy a miénk. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tietek a kovetkezo honap ez nem kerdes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajni:
homerozes:a lenyeg,hogy MINDIG egesz ciklusban UGYANOTT merd,ugyanazzal a homerovel.Tehat,ha huvelyben kezded,akkor vegig ott kell merni,illetve ha szajban akkor ott.
Erdekessegkeppen megmerheted a msik helyen is,de azt nem kell beirnia tablaba,illetve akkro hamis eredemenyt fog mutatni....
En kivancsisagbol egyszer mertem meg huvelyben,hoyg van e elteres.Hat volt.3 tizeddel tobbt mutatott ott!
Igy elegge csalt volna,ha azt irom be.
A lenyeg nem za,hoyg magas legyen ahod,vagy 37 folott leygen,hanem,hoyg a 2. resze a ciklusodnak (a pe utani) az vegig magasabb,mint az elso fele.....
arwen07

Szia Hajni!
Erre a hónapra már úgyis vannak zebrák, a következőre pedig itt állunk lesben. Szóval a mi hónapunk lesz. :wink:
Csatlakozni lehet! Hahó mindenki! :lol: :lol: :lol:
vivi79

Sziasztok!

Csak egy gyors életjel magamról. A 12. heti uh-on minden ok volt, kis méretbeli különbség még van a babók közt. legközelebb 6 hét múlva megyek , majd írok. A sulikat nyomom, mindjárt vizsgák, és semmire nincs időm, tanulni sem..

most sem hagy a gyerek, mennem kelll.... pUszi: Kata

Kata
KépKép
szdkata1

Hát sajna ma nem tudok visszaolvasni, annyi a meló,
de gyorsan, amiket eddig sikerült:

Vivi,
"nyaralni" voltam másfél hétig, azért nem jöttem.
Olvasom, hogy Te is endos vagy, részvétem, sajna én is túl jól ismerem a betegséget :(

Mindenkinek, akinek nem jött össze:
nagyon sajnálom :( De valakinek engem is meg kell várnia :)
Bár nekem ez a hónap sem lesz jó, mert apa nem volt velem ez alatt a másfél hét alatt.

Toti,
Neked külön :(
Remélem, jól vagy.

És az új kismamiknak:
HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :lol:

Kép
bodzi

ja és akiket még nem ismerek az iwiwen azok légyszi-légyszi küldjenek privit. 8)

Kép
bodzi

Drága Lányok!
Nagyon aranyosak vagytok, Vicky, Vivi, Hajnika, Orsika, biztos együtt fogunk babázni!
Most rám is fér egy kis lelki löket, mert sajnos egy szívemnek nagyon kedves lény épp most veszítette el a babáját, teljesen magam alatt vagyok...viszont hogy milyen különös a sors, kb egy órával azután, hogy megtudtam ezt a borzalmat hívott a legkedvesebb barátnőm, hogy most tesztelt egy pozitívat...annyira furán érzem magam. Majd megszakad a szívem, ugyanakkor nagyon örülök a barátnőméknek is, úgy 10 percenként kapok sírógörcsöt hol a fájdalomtól és a dühtől, meg a tehetetlenség érzésétől, hol az örömtől.

Merike, drága kicsi Szívem, nagyon gratulálok!

Millió puszi

porsika

Porsika...sajnos iylen az elet... :( es :lol:
Mikor ment el a babajuk?mennyi idos volt?

Bodzi,jo,hoyg beneztel!!!! :wink:
Akkor majd jovo honapban rahuzok duplan!!! :wink:

Szdkata,de jooooooooooooooooooooooooooooo!
Gondolom nagyon orulsz,hoyg mindketten jol vannak!!!!!En nagyon orulok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
arwen07

Kata: de jó, hogy beugrottál, örülök, hogy jól vagytok most én is tanulgatok, meg dolgozgatok, pedig annyira lekötne a babatéma, de hiába.

Anita: köszi a drukkot! Küldök Neked én is sok-sok ++++++++!

Bodzi: klassz, hogy benéztél. Tessék ám dolgozni a babaügyön! Arra kell időt szakítani. Amikor pém volt, akkor keltem hajnalban és késő este értem csak haza, de még ha aludva is, akkor is dolgoztunk még a babán és tessék!

Következő hónapban is szükség van pozitív eredményekre!!!! Tessék dolgozni rajta! Kép

Ha kibírom, akkor én dokihoz a második kimaradt mensi körül megyek. De ez még kétséges. Lehet rácsöngök és megdumálom vele.

Ma már lehet mutatta volna a teszt rendesen, mert reggeltől délig folyamatosan rossz volt a gyomrom és szédülgettem is rendesen.
Fáradékony is vagyok már egy ideje, de azt hittem most jött ki rajtam az oktatás kemény hete. Érzelmileg instabil lesz az ember. Könnyen sértődök és sírok rögtön. Magam számára is zavaró, de nem tudok mit tenni ellene.

meriann

Jaja, Kata, én is nagyon örülök, hogy minden rendben veletek!
Kapunk képet?

Arwen
Sajnos már alig volt vissza a terhességből....iszonyatos.

Bodzika, nagyon jó, hogy megjöttél!!!

porsika

Jajj, Meri,
most olvasom. Remélem, nem kiabáljuk el, de gratula!!

És Arwen,
őt is csak most látom! :)

De jó, alakulunk.

Porsika, drága
nyugodj meg. Feszült, rosszkedvű mamihoz nehezebben költözik a babóca.

Kép
bodzi

Kata!
Nem láthatunk képeket?

Bodzi:
Küldtem privit. Te most hogy állsz endo ügyileg? Remélhetően mindkettőnknél a baba győz az endo felett, lehetőleg már a következő hónapban. Amikor is találkozunk a zebra csapatban.

Porsi!
Szörnyű ami az ismerősöddel történt. Viszont a barátnődnek gratula. Reméljük hamarosan együtt örülhettek a saját babáitoknak.
vivi79

Porsika:
:cry: :cry: :cry: Mi történt: Hány hetes volt?
írhatod pü-ben,hogy a kismamikat ne sokkoljuk. :roll:

Arwen:
ismételtem köszi a hőmérős infót. :lol:
Még kérdezek, ha nem baj. :oops:
Szval akkor az a jó, ha pé-s után magas marad?
És ebből mikor tudom meg, h sikerült e a baba? Még a mensi előtt sejthető?

Bodzi:
Nektek is drukkkkkkkkk
Vendég

Vicky, Vivi, Orsi: :( :( :(
Végülis, ha pozitívan fogom fel a dolgot, akkor azt gondolom, hogy jobb is, hogy a következő hó lesz a tiétek, ugyanis lesz kikért izgulni!!!! :lol: És olyan jó izgulni, meg drukkolni, míg ha mindenki egyszerre bebabásodna, akkor az olyan uncsi lenne, nem? :wink:
Kell minden hónapban babuci. A jövő hónapban viszont már tényleg nagyon jó lenne, ha összejönne mindannyiótoknak!

Bodzi: Szia! De jó, hogy megjöttél! Hogy vagy egyébként?

Hajni: én is áthőmérőztem két hónapot. Ha gondolod, felteszem ide a táblám, vagy esetleg elküldöm priviben, ha érdekel.
Arwen jól mondta, mindig ugyanazzal a módszerrel mérd, vagy csak hüvelyben, vagy csak szájban és minden reggel felkelés előtt kábé ugyanabban az időpontban.

Kata: jó, hogy jelentkeztél és hogy minden rendben veletek :)

Porsika: ez borzasztó, amit írtál, az ilyen hír engem mindig úgy megvisel... :cry:
szerika

Hajni,
bocsi, hogy én válaszolok a hőmérős kérdésedre, bár biztos Arwen is fog: igen, az a jó, ha magas marad a hőd és mensi előtt nem kezd zuhanó repülésbe :) Bár ez se teljesen igaz, mert például nekem, amikor megjött előtte nem esett le a hőm, hanem fent volt, aztán megjött és utána zuhant le... Szóval nem mindenkire igaz, hogy mensi előtt leesik a hője... :( Ha viszont leesik a hőd mensi előtt, akkor sajna nincs baba...
Egyébként a beágyazódást is lehet ám látni a görbéből :lol:
szerika

Hajni,
mensi előtt nem nagyon tudod, hogy sikerült-e a baba hőmérővel.
Ha fent marad a hőd, akkor nagy az esély rá, hogy babád van.
Mensi kezdetekor megy vissza a hő.

Szerika,
köszi az érdeklődést, jól vagyok.
Tegnap éjjel jöttem haza, ma meg már munka, úgyhogy lefordulok a székről az álmosságtól :)
Amúgy minden rendben szerencsére.

Vivi,
mindjárt küldök privit

Vivi

Kép
bodzi

Hajni küldtem mailt!

KépKép
KépKép
fioona

Jaj, Drágáim, ne haragudjatok, olyan hülye vagyok! Nem akartam senkit megijeszteni :cry: :cry: :oops: Ez egy nagyon szélsőséges eset volt, úgyhogy minden kismami legyen kedves nyugodjon meg!!!Kérlek szépen, ne haragudjatok!!!

porsika

Porsi, én a magam részéről folyamatosan szanaszéjjel idegelem magam, hogy vajon minden rendben van-e, hiába tudom, hogy hülyeség :roll:
Szóval én ha lehet szeretném tudni, hogy mi történt a barátnőddel. Lehet priviben, ha más nem szeretné idegelni magát.

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Hajni a mailben küldöttekhez még annyit, hogy én a fülhömérökről azt hallottam, hogy kifejezetten alkalmatlanok erre a célra. Nem tudom miért. :oops:

Vivi köszi az érdeklődést, még függőben van a dolog. Sajnos nem szerettem bele, most arra várunk, hogy milyen hiteltörlesztő részleteket tudnak ajánlani, és annak fügvényében döntünk. Persze mindennap gyomorgörcsöm van tölle, és a hasam is belefájdul a sok idegeskedésbe, így ha nem haragszol, most se részletezném. Már megint felment a pulzusom, ahogy írom. :roll: Sajnos ilyen ideges tipus vagyok. :cry:

Bodzi, Kata, jó hallani róllatok! Bodzi remélem most belehúztok! az a lényeg, hogy épségben hazaértél, és megint együtt lehettek! Aztán majd csak alakunak a dolgok! :wink:

Porsika nagyon sajnálom. Ilyenkor olyan nehéz. Nekem is, az egyik volt munkatársam hasonlóképpen járt, de azóta van egy gyönyörű 1,5 éves kislánya. Ez talán most nem vígasztalja, de lesz neki még babája. Ennek a kicsinek ennyi adatott, nehéz beletörődni a sorsba, de nem tehetnek ellene semmit. :( Próbálj örülni a másik barátnődnek. Neked se tesz jó valóban az önemésztés.

Meri megnéztem én is riportot, de majdnem szórol szóra ua. volt benne, mint tegnap a TV2-ön. :) Nagyon felcsigázott, mondtam is apának, hogy milyen jó lenne azt a könyvet elolvasni. :wink:
[quote]A írta: vonalzómat majd az egyértelmű, tuti biztos teszt után cserélem le!

Akkor utánna neked is küldök egy édi babás képet, ha meglesz a tuti teszt! :wink:
Kriszti, akkor vigyázz, mert a boszorkányság örökölhető! :wink:
Anitamami neked ezerrel mennek a drukkok! +++++++++++++++++++++++++
Szerintem Arwen és Meri örülne a nagyobb társaságnak! :lol: Meg persze mi is! :wink:

Arwen, aztán eszembe jutott, hogy a Bookline Bp-re ingyen szállít. Nekem sajna belekell még kalkulálni a szállítási költséget. Így van, hogy itt kedvezöbb, néha máshol. ÉN is szoktam olyan könyvet rendelni, amit pl. kölcsönben kiolvastam, aztán megvettem. :wink:
Igaz így is engetek könyvünk van. Nemártana már egy könyvespolcot csináltatni. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

[quote="porsika"]J írta:porsikaaj, Drágáim, ne haragudjatok, olyan hülye vagyok! Nem akartam senkit megijeszteni :cry: :cry: :oops: Ez egy nagyon szélsőséges eset volt, úgyhogy minden kismami legyen kedves nyugodjon meg!!!Kérlek szépen, ne haragudjatok!!!

Porsi, én a magam részéről nem ijedtem meg direkt ettől az infótól. Biztos mindenki hallott már hasonló történeteket. Sztem ne aggódj ezen. A többiek remélem igazolnak!

KépKép
KépKép
fioona

Jaj, lányok, annyira sajnálom! Ennyire szét vagyok zuhanva, hogy arra sem figyelek oda, hogy milyen következményei lehetnek azoknak a dolgoknak, amiket teszek. Igazából szeretném tiszteletben tartani azt, hogy ő nem szeretné, ha erről beszélnék, de az bizti, hogy itt nagyon sok dolog már az elejétől kezdve nem stimmelt, pl. olyamatosan vérzett. Nem barnázgatott, nem pöttyözött, hanem rendesen, mint egy mensinél.
Ne haragudjatok, nem akarok senkit felizgatni, ez tényleg egy olyan eset volt, hogy az orvos is azt mondta, hogy 1000-ből egyszer, ha előfordul.
Úgyhogy nagyon kérlek titeket, ne aggódjatok!!!

porsika

Porsika... :(
Sajnos en is ismerek egy part (angolok),akiknel a 9.honapban tortent tragedia..... :cry: :cry: :cry: :cry:

Hajni,csak azt tudom mondani homerozessel kapcsolatban,amit Szerika is elmondott :lol:
Sajna a babat nem mutatja (azt csak a teszt :lol: ),de a pe-t igen.
Nyugodtan kerdezz,ha van kerdesed!! :wink:

Meri en is kesz vagyok egesz nap...
Faradtsag ezerrel..meg olyan gyengenek erzem magam,faj a fejem...stb..
arwen07

Porsika,ne aggodj!
Ettol nem fogunk jobban aggodni,mint eddig :wink:
Igy is,ugy is baromira aggodunk a babaert.Az ember meg lepten nyomon hall sajnos iylen torteneteket....... :cry: :cry:
De ettol meg az elet resze...sajnos.
Igy szerintem barmiylen szotri van,nyugodtan ird/irjuk le,mert nem csak jo tortenetek vannak,es asajnos a rosszbol is..talan..tudunk tanulni :cry:
arwen07

Jaj, és Fióna, köszi a tippet a Müller könyvről!!
Nekem is megvan az összes és én is minden hónapban megcsapolom kissé a Bookline készletét :)

És tényleg nagyon sajnálom, csajok, ne haragudjatok! :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
puszi

porsika

Porsika: szerintem sem gond, hogy megemlítetted az esetet, hiszen akár tetszik akár nem ez az élet velejárója. Engem sem kavart fel, sajnos ez benne van a pakliban. Még olyan kismamit nem ismerek, aki nem aggódott volna, hogy minden rendben van-e, lesz-e a babával.
De akár izgulunk, akár nem, akkor is ami a sorsunk azt kapjuk, ugye Fioona, Ragota??????

Ne vegye el a kedved a babától ez az eset! Nekem is így járt a barátnőm, nagyon durva volt és akkor engem annyira megrémisztett az eset, hogy sokáig nem mertem babát vállalni, mert mi van, ha nekem is....

meriann

Kriszti privi ment!

Porsi akkor ellenpélda, hogy megnyugodj te is és az esetleges kismamik is. Én olyanról tudok, ahol a 7. hónapig volt mensi szerű, mennyiségű vérzés, mégis minden simán ment! :D Szóval ahogy Méri is utalt rá:
[quote]a írta:mi a sorsunk azt kapjuk

Remélem mihamarabb megtudsz nyugodni! Talán egy Müller Péter könyv segít! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Csajok, olyan drágák vagytok! Csak tényleg nem akartam senkit sem megijeszteni, sem megbántani.
És pl. én is így születtem, anyukám velem is vérzett, úgyhogy tudom, hogy nem minden ilyen eset véződik ilyen szomorúan, itt nagyon sok múlt az orvoson, aki nem rendelte el, hogy feküdjön.

Nagyon drágák vagytok!

puszik

porsika

Júújjjjj , most csak Porsikának mert lelkiismeretfurdalásom van. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry:

Neharagudj!!!! :oops: :oops: :oops:

Olyan süket vagyok....

Én úgy értettem, hogy ne sokkoljuk a kismamikat, hogy ha nem szeretnéd ide írni.
Én sok szüléstörténetet olvastam terhesen, amiben volt jó, jobb, és sajnos halva születés is.

Kérlek ne érezd Magad rosszul!!!!!!!!
Légyszi.........

Júj annyira sajnálom, nem így értettem..... :cry: :cry:
Vendég

Szerika:
köszönöm az infókat. :lol:
Jöhet mailben is és ide is. :wink:

Fioona:
köszike a mailt, nagyon aranyos vagy. :lol:

Bodzi:
Neked is nagyon köszi. :wink:

Arwen:
bizti kérdezek majd még, csak bírj válaszolni. :roll: :wink:

Porsika:
ugye nem haragszol???
Vendég

Édes Hajni!
Úgy látom, mi paragépek jól egymásra találtunk!!
Dehogy haragszom, csak télleg nem gondolkodtam előre azon, hogy a kisnmamikra ezzel esetleg rá hozom a frászt, és azt semmiképp nem szeretném! De nem azért, amit írtál, hanem azért, mert 5 perccel később már átgondoltam, hogy ezt talán nem volt a legjobb ötlet leírni.
Egyáltalán nem haragszom, hisz nincs miért!!!

puszi

porsika

Hajni es Porsika:

Na azonnal hagyjatok abba az elnezeskerest!!!! :wink:
arwen07

Arwen:
parancs értve!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hajni,fel akartam tenni a gorbemet,de nem engedte,azt irja ki,a formatum nem megfelelo (gondolom mert nem jpeg,hanem bitkep),szoval nem tudom feltenni:-(
arwen07

Porsika: ne érezd magad rosszul, persze, hogy az ember ilyen hír hallattán padlót fog, és átfut az agyán, hogy ez vele is megtörténhet, de azért én azt mondom, hogy az ilyen történetekből tanulni is lehet és ha valaki környezetében történik ilyen, akkor nyugodtan leírhatja. Látod, máris kiderült, hogy a barátnőd vérzett és hogy az orvosa ennek ellenére nem parancsolta ágyba. Ebből is látszik, hogy felelőtlen volt az orvos. Én nagyon sok történetből tanultam már, jobban odafigyelek ezáltal magamra és szerintem ezzel meg is előzhetek akár egy vetélést is.
Én egyébként is olyan vagyok, hogy folyton aggódok, meg nekem az a parám, hogy jaj csak ki ne nyíljon a méhszájam... persze azért próbálok nyugodt maradni, de első gyerek, ilyenkor mindenki félősebb, hogy ne legyen semmi baj a kicsivel.
Úgyhogy ne érezd magad rosszul, mert nincs miért, oké?
szerika

Arwen,
a bit-et át kell nevezned jpg-re és lehet, hogy nagy is, kicsinyíteni kell rajta.
Ha nem tudod megcsinálni, akkor szólj és segítek, jó?

Íme az én hőgörbeszem, amivel terhes lettem:
Kép

A peteérést rosszul jelölte a ferty, mert a 13. napon volt és onnan számítva a 10. napon, vagyis a 23. napon láthatjátok a nagyobbacska kiugrást a görbémben és az volt a beágyazódás. Valakinek ez nem felfelé történik, hanem lefelé van egy kiugrása és utána visszamegy a hője.
szerika

Szerika,ez oke,de hogy tudom atnevezni a formatumot? :lol:
arwen07

Én úgy csináltam, hogy bementem a képnézegetőbe (XnView), itt megnyitottam a képet. Aztán fájl mentés másként és itt felajánlja a jpeg formátumot és ott átjavítod rá és már kész is! :D
Remélem menni fog. Ha nem megy, akkor megadom a mélem, átküldöd és én megcsinálom neked, jó?
szerika

Akkor felteszem én is a várandós görbémet, tudjatok hasonlítgatni. :wink:
Amúgy van fenn az oldalon is egy csomó, csak ne kérdezzétek hol.
Kép

Holnap reggel megyek terhes gondozásra. Nem merem beleélni magam, de remélem, hogy lesz UH. Meg lesz kórház, és akkor elválal a doki, akinél Lillát is akartam szülni. :? Drukkoljatok csajok! :shock:

KépKép
KépKép
fioona

Jaj, olyan drágák vagytok, h felrakjátok a görbéket. :)
Mingyáá én is megpróbálom az enyémet. :)
Vendég

Szerika,igy mar ertettem!!!Edi vagy!!!
Mar rakom is fel!!!!!

Nekem ez volt az elso homerozos honap eredmenye :lol:
Meg a mai adatokat is beirtam,de talan most mar nem kellene..nem? :wink:

Kép

Egyebkent nem vagyok normalis,de most is csinaltam 2 (!!!!!!) tesztet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mind2 pozitiv 1-2 perc alatt!
Es most,hoyg 2-t csinaltam egyszerre,direkt kivancsi voltam lesz e elteres...hat volt..
Tovabbra is a Corex Direct-re eskuszom!
Azon nagyon eros a csik,mint multkor is ennel ugye eros volt.
Viszont a masiknal-Medi Preg(tok ugy nez ki maga a teszt,mint a One Step,nem si ertem kuldonbseget...na jo a dobozuk..de belul??)
Is jol lathato,eros,de a masik sokkal erosebb!!!
Szerintem elso tesztnek erdemes azt hasznalni!!!!!

Fiona,drukkolunk holnap nagyooooooooooooooooooooon!!

Es igen a Fertility-n vannak gorbek,kivalaszthatod,hoyg milyet akarsz nezegetni pl tehesgorbe,olyan,amikor volt ovulacio,olyan,amikor nem volt, szoval lehet valogatni minden tipusbol van rengeteg!!!!!
En is nezegettem......
arwen07

Kép
Vendég

Eddig ilyen az enyém, az X-el azt jelöltem, h gyógyszert kellett bevennem. :lol:
Vendég

Arwen, Hajni: örülök, hogy sikerült görbét felraknotok! :D

Szerintem Arwen fölösleges tovább hőmérőznöd, hacsak nem vagy függő :)

Fiona, a te görbuszod is nagyon szép. A holnaphoz szorítok, remélem minden rendben lesz nálad +++++++++++++++++

Én majdcsak 31-én megyek dokihoz, azaz jövő hét kedden. Addig még szétizgulom magam, hogy ott belül minden oké-e... :roll:

Csajszik, el is köszönök mára, fáradt vagyok, elfogott az álomkór, muszáj pihennem.

Mindenkinek további szép estét!
szerika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?