Baba
Nekem ötösiker gyanús vagy
Foggggalmam sincs a hcg szintemről, pedig a doki elmotyogta a vérvétel után, de arra emlékszem, hogy azt mondta, hogy ez még bármi lehet, de nagy valószínűséggel egy baba.
Tralllala
Ne menj, kérlek, sehova vásárolni, ezt komolyan kérem. Én, tudod, a 35. hét végefelé szültem és akkor már nem is bírtam 2 hete menni sehova, annyira elfáradtam. Minden du. feküdtem 1-2 órát, olvasgattam, szunyókáltam, és még így is megszültem. Ne ugrálj Te már sehova. Én mindig azt hajtogattam magamban, mikor nagy volt a kísértés, hogy "Én már nem sietek sehova", mert a babák bennem vannak és ÕK a legfontosabbak. És ettől a mondattól mindig lehiggadtak a fölös energiáim
Amúgy én a szülés előtt 1 héttel már láttam az arcomon, hogy megváltozott (vizes lett), és lejjebb ment a hasam, de a férjem meg Anyukám hajtogatta, hogy áááá dehogy. És lőn. Úgyhogy figyeljétek magatokat. Nagyon izgi, hogy már itt tartasz Te is!!!!
Tralllala, Stella, Hajnesz, Zsebi
Fotót hamarosan mutatok
Cukik nagyon, sokat nőttek, beszélgetnek, mosolyognak, nevetnek rengeteget
Édik nagyon.
Szuggesztív...ezt se mondták még...
na akkor írok még pár tanácsot, ha már ilyen jól veszitek:
1) Fájni fog a mellbimbótok rendesen a napi 24 órás igénybevételtől. De nyugi és kitartás, a 6. héttől hozzászokik a cicitek és nem fog fájni, vagyis szép lassan elmúlik a fájdalom és jön a rutin.
2) Nekem nem jöttek be a bimbóvédő krémek. Valahol olvastam, hogy szopi után langyos vízzel lemosni és anyatejjel bekenni, száradni hagyni, és a köv. szopi előtt langyos vízzel újra lemosni (tusfürdő/szappan csak reggeli, esti fürdésnél). Nekem bejött. A 6. hét után már erre sem volt igazán szükségem. Ja, és eleinte éjszaka is melltartót hordtam, melltartó betéttel, de nem tudott így levegőzni a cicim és szakadt rólam a víz, szóval hagyjátok szabadon éjszakára a didkókat (póló alatt vagy anélkül), még ha tejes lesz körülöttetek minden, akkor is
(max. apa tejben fürödve ébred reggel
)
3) A 6. hét környékén úgy tűnhet, kevés a tejetek, de nehogy feladjátok!!!Annyi csak, hogy megnő a bébik tejigénye és idő kell, mire a didkóitok ezt utolérik. Ekkor többször szoptassatok, hogy elég legyen Nekik. Nekem azóta is vannak nehezebb napjaim, amit reggel lefejek, kell pótlásnak, de pár nap után beáll újra a cicim és dől a lé
(ki tudja, meddig...)
Szóval, kitartás!!! Amikor már nem fáj a cici és megtanuljátok a Bébikkel együtt a szoptatást, ki mit szeret és hogyan, onnantól élmény, szép dolog, intim. De a rózsaszín plakátok mosolygó, didkós anyuval, gömbölyű bébivel nem az első hetekről szólnak
Nagyon klassz lesz ez az egész!!!Az eleje húzós, de nagyon nagy élmény. Szerelmes vagyok a Gyerekeimbe és hamarosan Ti is átélitek ezt az élményt. MINDANNNYIOTOK!!!
sok puszi,
Dzsúd