Új privát üzeneted érkezett!

Próba 1:

Kép
macspacs

Ancsa, ezt a típust nem ismerem, de csak jót hallottam a vizszűrös porszívókról. Csak a Zepter porszívót ismerem. Az nagyon jó, csak nagyon drága!

Kép
kata05

Macspacs!
Ügyes vagy!

Kata!
Nem szépségre gyúrunk, hanem babára, úgyhogy ne aggódj, ha a görbe nem mintaszerű!

Cicuka!
Teszt?
sonjus

teszt

Kép
macspacs

Sonjus, itt röhögök a gép előtt, találó a mondatod! :lol:

Kép
kata05

Cicuka, bocs ha most csúnyát írok, de én egyetértek a fertyvel, szerintem se volt peteérésed, mivel szerintem nem 2 fázisos a görbéd.

Kata mindent bele! :D Tegnapról mára annyira nem csúnyulhatott meg a görbéd :shock:

Macspacs jó a vonalzód :D

Kép
Kép
robcsi03

Cicuka: Én a 15-16. napra tenném a PÉ-det! És egyet tesztelnék holnap reggel első pisiből :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hurrá, van tickerem!! :lol:
Snufi volt az ügyes!!!! :wink: :lol:
Snufi,
Nagyon tetszik a tickerem!

Kép
macspacs

Ancsa!

Nekem volt Rovus porszívóm, szerettem is, de lehetett volna erősebb, nem szívott fel mindig mindent. A minősége nem túl jó. fél év használat után nagyon lecsökkent a szívóereje, visszavittük, nagy nehezen visszakaptuk az árát, és vettünk egy porzsáknélküli hepa filteres porszívót. 100* jobban szív, de nincs az a kényelem, hogy a vizet kiöntöm, hanem kiöntésnél azért van por.
Drágább vizes porszívót a Zeptert ismerem, 150 000 kb ha jól emlékszem. az nagy, nehéz, viszont nagyon jó! De a szívóereje ennek sem közelíti meg a sima porzsáknélkülit.

judis

Robcsi, majd meglátod este milyen a görbém! :wink: Hogy vagy kismama?

Kép
kata05

Klarissza akkor most csak nektek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! Hozzon a Jézuska sok ajándékot! :D

Kép
Kép
robcsi03

Köszi Kata eddig elég jól, bár ma reggel majdnem elkapott egy róka, de én kicseleztem. :D

Kép
Kép
robcsi03

Macspacs, örülök, hogy tetszik! :wink:

Cicuka, egy tesztet csinálnék én is a helyedben! :o

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Macspacs jó a tickered!! :lol:

Kép
kata05

Halihó!

Görbe még mindig nem érdekes, sztem péntek-szombat körül lesz pé. Ami azért nagy baj, mert párom szombat este kötelező partin lesz. És a múlt hónapban is aznap este nem volt otthon, mert kötelező buliban volt, és így lecsúsztunk róla.
Ráadásul szépségversenyen lesz zsűri, már előre felhúztam magam ezen. :? Sok fürdőrucis cicababa illegeti majd magát előtte, ahelyett hogy otthon lenne az ágyikóban velem. :x

Cicuka, nem teszteltél még? Ha igen és negatív lett, akkor csatlakozom Robcsihoz: nem volt pé valószínűleg. Mióta mérsz? Mióta próbálkoztok? Többi görbéd milyen?

Snufi, biztató!!!!! Drukkolok! Szerintem várd meg a hétfőt a teszttel, a 14. dpo azért már biztosabb, nem?

Robcsi, átküldheted nekem vukot, szívesen hányok helyetted minden reggel akár!!! :lol: Már ez se érdekel, csak sikerüljön már végre!

Tonti, nagyon jók a képek, szép kis család vagytok! :lol:

Sonjus, köszi, hogy betettél a táblába! Tök jó! :wink:

Kata, én is akarok péééééééééééét! Szerintem egy nap kihagyás nem a világ vége, nem? Ha körbelőttétek a többi nap, főleg nem. :wink:

Enikő, hogy vagytok? Csajok? Kilábaltatok már a vírusból? Vuk?

Kép
szilcsi

Kata, Te az ajándékdobozodban mit rejtettél el? Csak nem egy Babót? És mire a végére ér,.... kibújik a dobozból?! :lol:

snufi

Cigi téma
Nincs erkélyünk, földszinten lakunk :? De a lépcsőházba kimehetne.
Szirom, már mondtam neki, hogy nézze meg milen sárga ott a tapéta ahol ő ül. Nem sok hatása volt. Az a válasza, hogy én tudtam mikor odaköltözött, hogy ő dohányzik, és nem volt arról szó, hogy ki kell mennie. Na itt csesztem el :( De hát én kocabagós vagyok, és én is rágyújtottam otthon, de arra nem gondoltam, hogy napi másfél dobozt el fog szívni azon a ki s helyen, most meg már nehezen veszem rá, hogy kimenjen. Máshol kimegy bezzeg. Előző feleségénél is kiment, ő elejétől fogva nem engedte. A gyerekeknél is így van, ha megengedsz neki valamit, akkor utána már nehéz megtiltani. Elcsesztem :evil:
Remélem most csökkenteni fogja, és ha baba lesz akkor tényleg kimegy. Mondtam neki, meg anyósnak is, ha baba mellett otthon pöfékel, fogom a cuccát és hazaköltöztetem, és visszajöhet ha leszokott :lol: Anyós helyeselt, rendi :D

Kép
gaby25

Köszönöm szépen lányok a válaszokat!

Robcsi nem írtál csúnyát, de igazából én sem tudtam eldönteni, hogy ez milyen görbe. A múlt havi olyan igazi 2 fázisú volt (első felében lent,második felében egyre feljebb csúszott). Valahol azt is olvastam, hogyha valaki babás lesz beáll a testhőmérséklete és nem esik le az alap alá.

Szívem szerint én is csinálnék egy tesztet, de gondoltam még várok egy-két napot nehogy csalódás érjen. Igazából semmi nem utal arra, hogy meg akarna jönni a mensim. A múlt héten szúrt és görcsölt a hasam és arra gondoltam, hogy ez biztosan annak a jele,hogy meg fog jönni; de semmi. A melleim és nőttek és a melbimtóm is nagyon érzékeny állandóan ácsingózik, amit egyébként nem szokott. :oops:

Nagyon örülnék, ha apának a karácsonyi ajándékai mellé egy pár kiscipőt is odatehetnék.

Cicuka
cicuka78

Cicuka, mire vársz még azzal a teszttel??????? :wink:
Ha a 16. nap körül volt pé, már a sokadik dpo-n tartasz!!!
Szerintem már napközbeni pisiből is látszana, nem??? :wink:

Kép
szilcsi

Cicuska, 36. cn-en mire vársz még? Uzsgyi a patikába tesztért!!! :wink: Eredményt kérünk!!! :lol:

snufi

Szirom
biorezonancia: Zoli egy ismerőse azzal szokott le, és ő mondta neki menjen oda. Akupunktúrát csinált párom nyáron, de nem sok hatással. Mondjuk ezeknek is csak akkor van hatása, ha ő már elhatározta, hogy le akarja tenni. Hiába csinál bármit, amig ez fejben nem dőlt el. Most ő mondta, hogy nem hisz a humbukban, inkább akkor abban, hogy a nikotinhiányt pótólja a tapaszt. Feleleges elcitálnom ilyen rezonanciára, ha eleve nem hisz benne.

Kép
gaby25

Cicuka,
a görbéd hasonlít az enyémhez :cry: :cry: , viszont a tüneteid babás tünetek. Ha volt pé-d, akkor az 15. nap körül lehetett, és ez azt jelenti hogy már simán tesztelhetnél egyet!!!!!!! :wink:

Kép
macspacs

Gaby, férjednek gyereke nem született az előző házasságában, igaz? Nem is szerettek volna? Csak azért kérdem, mert ha abban a kapcsolatában sem jött össze, talán lehetne hatni rá, hogy tényleg le kellene szoknia, mert lehet, hogy ettől van. :roll:

snufi

Cicuka! Tesztelj egyet, azzal már nincs veszíteni valód!
De én Robcsival értek egyet, főleg mint brutálgörbe tulajdonos! :oops:

Gaby! Nekem apum volt ilyen reconancián! Bár mi sokkolásnak hívjuk! :lol: Bevált!

Kép
bettike
Eger

cicuka
kérjük majd a fotót a pozitív tesztről :D

Kép
gaby25

Snufi
Fél évig volt házas, 3 hónap ismeretség után volt az esküvő :? És a neje fogamzáasgátlót szedett.

Kép
gaby25

Bettike,
Neked nagyon szép volt a görbéd, miért is vagy Te brutál görbe tulajdonos?

Kép
macspacs

Cicuka,
A mellbimbód mióta érzékeny?

Kép
macspacs

Macspacsa az ezelőtti! :lol: Az 51 napos ciklus volt!

Kép
bettike
Eger

javagyúúúúgy :wink: , jól elhúztad! :lol:

Kép
macspacs

Macspacs,

kb. 1,5-2 hete. Általában a Pé körül szokott az lenni. A múlt héten amikor görcsöltem akkor a hasam is úgy felpuffadt, mintha lufi lenne benne. Ilyen a mesi előtt szokott lenni és ezért is gondoltam, hogy akkor megjön, de a puffadás azóta elmúlt csak a melleim feszülnek.
cicuka78

Cicuska! Mikor tesztelsz?????????????????????????

snufi

Ezt találtam:

Kép

Kép
szilcsi

Na, a szöveg meg jól lemaradt. :lol:

Változások a méhszáj nyálkájában:
1. A menzesz után nincs nyálka. 2. Az ovuláció előtt: folyékony
3. Ovuláció: a nyálka nyúlós, szálat képez a széthúzott ujjak között.

Kép
szilcsi

Snufi,

Látom nagyon kiváncsi vagy az eredményre :)
Örülök, hogy így drukkoltok nekem.
Holnap biztosan nem, mert ma már nem jutok el a patikába tesztet venni és úgy szeretnék tesztelni, hogy apa ne tudjon róla, mert így legalább meglepi lesz a + teszt. Valószínűleg csak pénteken reggel.
De ígérem jelentkezem amint lesz valami közölnivaló, akkor is ha -. De mivel pozitívan gongolkodunk így csak + lehet. :lol:
cicuka78

Cicuska! Ez a jó hozzáállás, hajrá!!!
Mennek a ****************DRUKKOK*********************!!!

snufi

Látom, hiába tépem a szám.
Elmentem sportolni, hátha kívánatosabb leszek estére! :wink:

Kép
szilcsi

Jajjjj Szilcsike, itt vagyunk! Nagyon hasznos volt, amit feltettél, köszönöm az egész fogamzás/hőmérőzés (II.) fórumozóinak nevében!!!!! Ne hagyj itt minket!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

snufi

Sziasztok!

Átmentem zugolvasóba,és közben szurkolok a tesztelőknek.Olyan gyorsan telik az idő,hogy két nap múlva, már én is pé közeli állapotban leszek.Az előjelét már érzem is. :D

Gaby

Remélem sikerül a férjed gyógyszeres kezelése,és hogy nem fogsz megharagudni rám azért amit így ismeretlenül írok :roll: .
Nagyon rossz a férjed hozzá állása a dolgokhoz,már ami a cigi témát illeti.Nem csak a nőnek kell az életmódján változtani gyerekvállalás elött (ha van min),hanem a férfinak is.
A lányok is azon a véleményen vannak,hogy negatív hatással van a cigi a termékenységre.
Lehet azzal védekezni,hogy az apám is és a nagyapám is stb.akkor nekem is lehet,én is képes leszek összehozni egy gyereket.De a túl hajszolt életmód meg a stressz jó pár évvel ezelött még nem volt ennyire jellemző, és nem okozott ennyi problémát,vagy nem ilyet.
Sajnos egy barátnőm elvesztette a babáját.Ő nem dohányzott csak a férje,de Ő nagyon keményen.Nem volt "semmi" probléma terhesség alatt,A baba megis született de csak pár órát élt.A bolncoláson kiderült,hogy szívelégtelenség volt a baj,és a tüdőben is kimutatható volt a nikotin.Egymásra mutogattak,vádolták egymást.Azóta elváltak...
Nem rémisztgetni akarok ezzel a történettel!!Amikor én pár hetes terhes voltam(nem is tudtam róla) egy haverunk lakásavató buliján házipálinkáztam.Ennyitől még nem lesz baja a babának,vlszeg.De a mértéktelen önpusztítás senkinek nem jó...
Remélem nem haragszol meg rám,és a férjedet is sikerül meggyőzni,hogy csökkentse a cigit.

málna2162

málna
nem haragszom, dehogy. Én is ugyanezeket mondtam neki, hogy az apjuk idejében még más volt élet, nem volt ez a rohanás, stressz, stb... Azt megígérte, hogy ha terhes leszek nem pöfékel az orrom alá, én mag azt ha mégi, kirakom a szűrét, és csak akkor jöhet vissza ha már leszokott. Mondogatom neki, hogy az az érdekes, hogy milyen nagyon vágyik egy gyerekre, de ha áldozatokra nem képes az ügy érdekében, akkor nem is akrja annyira. Na majd meglátjuk, hogyan tovább. Jó lenne ha nem menne rá a házasságunk erre. :?

Kép
gaby25

gaby
reméljük nem fog! hidd el, hogy most nagyon emészti magát az eredményén, biztos le akar szokni, csak nagyon nagy akarat erő kell hozzá, mert elég stresszes a kamionos élet, hidd el, én is tapasztalom a férjemen. ha itthol van és velem van, akkor nem szívja, csak ha uton van, de akkor sokat! :?
Vendég

baba
ő itthon is elszivja a napi 1-2 dobozt. Én már annak is örülnék, ha napi 10 szál lenne az adag

Kép
gaby25

ja, és csak nov 19-én ment kamionozni, előtte itthon dolgozott. a számítógép előtt pöfékel a legtöbbet. és egy szobában van mindkettőnk gépe.
És hát az a furi, hogy simogatta a pocimat, mondogatta hátha, de jó lenee, stb.. következő pillanatban meg nem tekintettel rám, és az esetleges babára akit nagyon szeretne, pöfékelt a szobában az orrom alá, és azt mondta, ha majd biztos lesz akkor kimegy. :twisted: Ha annyira szeretne babát, akkor már ha a lehetőség ott van, hogy hátha, mindent megteszek, hogy ne ártsak neki, nem? Tudom hogy imádja a gyerekeket, csak hát a saját szenvedélyéről le kéne tudni mondani érte.

Kép
gaby25

hallottam már olyan szerről,amit ha szed akkor mugundorodik a cigitől.
Vendég

az a baj , ők a legnagyobb gyerekek :shock:
Vendég

baba
ebben tökéletesen igazad van, olyan mint egy nagyra nőtt gyerek :?

Kép
gaby25

Hja nem is meséltem nem mintha bárkit érdekelne :lol: hívtam a klinikát kértem időpontot a 12 hetes genetikai UHra január közepére. Reggeli időpontot kaptam. Kérdeztem, hogy kb meddig fog tartani, a gyerekek miatt mert Violáért 11 után mennem kell, etetni és hozom haza a bölcsiből... és azt mondta a csaj, hogy szervezzek be valakit, mert nem garantálja, hogy délre végzek, szerinte az egész délelőttöt szánjam erre, ha nem tart tovább........... :shock:
Úgyhogy egy napi hideg élelemmel fogok menni a genetikai UHra :lol: :evil: Ez röhej vagy én nem is tudom mi.... :shock: :x :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő, mit vártál, még mindig Magyarországon vagy! :?
Vendég

Annak idején amikor az első gyerekkel lettem terhes a férjem még bent bagózott a lakásba, a pozitív teszt mellé sírógörcsöt is kapott tölem: "Bíztos nem fogsz kimenni a lakásból pedig már terhes vagyok" ezt mondtam neki zokogás közepette. Attól kezdve nem bagózott a lakásba, sőt a lépcsőházba se nehogy bejöjjön a füst, lement a ház elé, pedig a másodikon laktunk :!:
klarissza32

Sziasztok Lányok!

Végre itthon vagyok, aztán tudok kicsit hozzátok szólni, bár megmondom az őszintét, végigolvastalak Benneteket, de csak általában emlékszem, hogy miről volt szó... :lol:

Dohányzás: szerencsére egyikünk sem dohányzik...Bár a férjem most szivart kért karácsonyra, de veszek neki, mert nagyon hősies volt ebben az évben...Ugyebár engem minden ciklus végén vigasztalni kellett, meg aztán elment urológushoz is.... :lol:

Enikő: te jó ég, mitől lesz egész napos program az UH??? Fényképet vigyél be a családodról, hátha több napig is eltart :lol:

Tegnap bőgős napom volt. Ott törött el a mécses, amikor a Vészhelyzet előzetesében Abby azt mondja Kovac dokinak:
"Luka, terhes vagyok".

Görbe majdnem ua. mint tegnap, csak most eggyel hosszabb:
Kép :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?