Új privát üzeneted érkezett!

Szirmi!
Azért kellene várnia, hogy ne 25-26-án legyen az ovulációm, mert nem vagyunk itthon. És ahol leszünk, ott 4-en kell egy szobában aludnunk. Ugyan tesók, de aztért nem osztanám meg velük unokahúguk/öccsük készülésének frtélyait! :lol:
Örülök, hogy jobban vagy, takisnak meg gyors javulást!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Értem, értem. Ez milyen izé helyzet :roll: :wink:

Én is vacakoltam, hogy mi legyen az előző hétvégén, mert anyuéknál bár van külön szobánk, a kölök velünk alszik egy légtérben, és ez furcsa. Otthon saját szobája van. De jó mélyen aludt :wink: Ha kihagytuk volna azt az alkalmat, akkor most temethetném ezt a hónapot előre...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Zöldi!
Nagyikám sajnos meghalt, de jó visszaemlékezni a dolgaira :) !
Nagy dumája volt! :)
Néha nézett sex filmeket külföldi csatornákon éjszaka, ha nem tudott aludni és jókat nevetett rajtuk, azt mesélte, hogy a technikára még emlékszik, de az érzésre már nem! :) Imádni való :)
Hiányzik is :cry: na kicsit elérzékenyültem, megyek összeszedem magam!
sonjus

Szirom
De mondta, rá is írta a papírra, hogy dohányzást csökkenteni.

Mondtam neki, hogy ha ez nem motiválja eléggé abban, hogy letegye a cigit, akkor mi? :? Most azt mondta, vegyünk nikotintapaszt :) Remélem így menni fog neki.

Kép
gaby25

sziasztok!

mutatok en is egy gorbet, bar en eleg remenyvesztett vagyok mostanaban, azert is nem jelentkezem, valahogy probalom jegelni a dolgot, nem tudom meddig sikerul. raadasul sztem a ferty is teved, ilyen meg nem volt, de ugye, sztetek se lehetett 15.-ik napon a pe, ha a 16.-on este fajt nagyon a hasam, sztem akkor repedtem. es szaggatott a vonalam is, ez is most eloszor...

a pe fajdalmat en beirtam vmelyik fube, de nem jeleniti meg a tablan, az csak VIP-eseknek muatatja?

Purc,
Gratulalok!!!

Zoldi,
Miert nem lehetett egybol abbahagyni a progit? A bromocryptinre tudtam a fokozatossagot, erre meg sosem hallottam. Es tuti, hogy amiatt nem jott meg, nekem se jott, mig szedtem.(allitolag van ,akinek azzal is megjon, de en meg olyat nem lattam)

nezzetek...alig van vonal folott, maskor azert jobban megemelkedett:
Kép

vakond
vakond

sziasztok.

oszinten szolva en sem ertem ezt az utros dolgot.en egybol hagytam abba masnapra megis jott.meg nem hallotam hogy fokozatosan kell lealni :shock:

Kép
monyoka

Vakond!
Érdekes görbékből is születnek babák! TUDOD!!!
Ne legyél reményvesztett!!!!
sonjus

Sziasztok!
Sonjus!
A tábláhz írnék pár adatot: gyerekek: MArtin 10ésfél, Viki5ésfél, utolsó mensi 2006.09.20., szülés várható ideje: 2007.06.27., 2 év után jött össze

Zöldi!
Én úgy tudom, hogy az utrot csak terhesség esetén kell fokozatosan csökkenteni, nekem előtte mindig azonnal abba lehetett hagnyi. Most majd a 13 hetes Uh után lesz adagcsökkentéssel elhagyás.

moni

Sonjus: en ma vagyok a 3 cn-nen es E-vitamint meg folsavat szedek Apa meg multivitamint. :lol:
Mit jelent a negylevelu lohere? Vagyis miert van valakinek ketto nekem meg egy?

Szirom: szegeny kis Miksa GYOGYULJON MEG minnel hamarabb!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok! :D

Cigihez: Én lánybúcsúm óta nem dohányzom, azaz május 6.-a óta! :lol: Ott úgy beb*sztam, elszívtam 2 doboz cigit, másnap meg elmostam másnaposan a hamutartókat! :? - Ezeket direkt csináltam, hogy megundorodjak! Bejött! Azóta 1 szálat se szívtam. :wink: (előtte 8 évig !!! ) De még mindig van otthon fél dobozzal. Megnyugtat, hogy tudom, van otthon... :roll: Férjem nem cigizik. Miatta szoktam le, meg KisSnufi miatt!!!!

Enyém görbe:

Kép

KEZDEK KIHÜLNI!!!! :evil:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi
páromnak sajnos meg se kottyan a két doboz, van hogy elmegy annyi egy nap :(

Csajok, most a nikotin lassítja vagy a kátrány? :roll: Párom mondta vegyünk nikotintapaszt.

Kép
gaby25

Sziasztok!

Görbe: Szerintetek sem volt peteérésem? Kép
klarissza32

Sziasztok!

Gabi szerintem a nikotintapasz is csak akkor segít, ha ténylegesen megvan benne az elhatározás, hogy le akar szokni.
Egyéként volt egy kolléganőm akinek a férje kb. 30 évig keményen napi 2-3 dobozzal elpöfékelt. Aztán (már nem tudom minek a hatására) úgy döntött, ő bizony leszokik. Vettek ők is tapaszt és már a második nap amikor használta már kevesebb, mint fél dobozzal szívott el. Nagyon hamar 2-3 hét alatt teljesen leszokott.

Snufi ez a leesés megjövésre még túl korai, a beágyazódáshoz meg pont jó :D Remélem holnapra szépen visszaugrik.

Tontica szerintem annak van több lóheréje, aki finisben van :D Lesz neked is hidd el! :D

Vakond örülök, hogy írtál. Állítsad át te, hogy a vonalat a 16. napra tegye. Nyák nem volt? Az is sokat számít neki.

Bettike, hétfőn megyek dokihoz, de uh lehet hogy csak pénteken lesz. Majd kiderül. Nagyon rendes apafej, hogy így ellát programokkal :D

Kép
Kép
robcsi03

Miért Klarissza ki szerint nem volt? szerintem volt.

Kép
Kép
robcsi03

Sziaztok,
Gyorsan dobok egy görbét, nagyon lent van sajnos, de ahogy zölsi mondja, furi görbékből is lettek már babócák. :shock:
Snufi,
A Te hődre nagyon irígy vagyok!!! :wink:
Zöldi,
Velem is mindíg etetik a progit, és hirtelen kell abbahagynom.
Ahogy elmegy a hülye főnököm, azonnal jövök.
Pusssssssssssz
Kép
macspacs

Robcsi, az nagyon jó lenne!!! :lol:

Anyukám is megpróbált nikotintapasszal leszokni. Elment dokihoz, aki a kérdések, vizsgálat után felírt neki nikotintapaszt. .... Anyukám nikotinmérgezést kapott a tapasztól!!!! Hányás, hasmenés, rosszullétek, ... :cry: Aztán (rá fél évre) elment valami agyrezonanciára és azzal úgy sikerült leszoknia, hogy 2-3 szálat elszív egy nap. :evil:

snufi

Köszi Macspacs! :wink: Miért nincs tickered?

snufi

Snufi
ha napi 5 szálat szívna el, nem lenne egy szavam sem :wink:
A párom ismerőse ilyen biorezonanciával szokott le, de Zoli azt mondja ő nem hisz az ilyen humbukban, hanem inkább abban, hogy csökkentik a nikotinéhségét. Ha meg nem hisz valamiben, akkor nem is fog tőle leszokni, mert pszichésen is befolyásolja a dolgot. Mellesleg szerintem sokszor nem is a nikotinhiány miatt gyújt rá, hanem megrögzötten a számítógép előtt pöfékel, Ha megyünk valahova akkor ritkábban gyújt rá.

Kép
gaby25

Akkor most jövök én!
A párom közölte, hogy augusztusban leszokunk a bagóról és 3 hónap múlva jöhet a baba :lol: októberben, és novemberben nem jött össze ugyhogy újra rágyújtott :cry: hozzá kell tennem azért, mert hízott 9 kg a három hónap alatt (már 115kg volt) :roll: Most meg kitalálta, hogy olvasta egy újságban, hogy elég a pé előtt két nappal leszokni a bagóról, és akkor nem lesz semmi gond. (Szerintem el se hiszitek, hogy ez egy orvos szájából hangzott el :twisted: )
klarissza32

Klarissza én ekkora baromságot még nem hallottam! :roll:

Kép
Kép
robcsi03

És még mondják, hogy a nők ülnek fel a pletykalapok marhaságainak :evil:
klarissza32

NAJA!!!! :roll:

snufi

Párom arra a nőgyogyira hallgat, aki tavaly azt monda, ugyan a dohályzás nem árt annyit. Ezt hajtogatta tegnap is, hogy ez a doki azt mondta, hogy..., meg apámék is dohányoztak... stb. De hát az urológus és az eremény nem ezt mondja. Talán most már felfogja, hogy nem így megy ez, hogy azért mert a szüleinek nem ártott, akkor neki se fog. Mellesleg anyukájának fél tüdeje van és már méhe sincs, és apukája túl van egy szívinfarktuson. Nem értem, hogy ez miért nem győzi meg őt arról, hogy biza le kéne tenni a bagót. Lehet nekik akkor összejött így a baba, de később aztán jött a baj csőstül. Mindig azzal jön, hogy neki volt egy haverja aki nem dohányzott, és 28 évesen, már mit tudom én mibe meghalt.
Hát nem akarásnak nyögés a vége.

Kép
gaby25

Gabi nagyon sajnálom, úgy látszik a férjed az a típus, aki nem a mások hibájából tanul :(
Azzal nem tudnád meghatni, hogy ha összejön a baba, akkor is cigizni akar?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
Úgy volt, ha terhes leszek ki kell mennie a lakásból. De amíg nem tesztelek pozitívat, addig nem megy ki. Most reménykedett benne, hogy terhes vagyok, attól függetlenül füstölt az orrom alá, és azt mondta, hogy ha majd biztos lesz, akkor kimegy. Kedves tőle :?
Volt is vitánk emiatt. :?

Kép
gaby25

Elég öntörvényű pali!

snufi

Snufi,
Sajnos nem tudom hogy hogy kell tickert csinálni. :cry: :oops:
Tudnál esetleg segíteni?

Gaby, A passzív dohányzás szinte károsabb mint az aktív bagó, és biztos nem segíti a teherbe esést!! Ne engedd hogya férjed az orrod alá pöfékeljen!!!
macspacs

Macspacs! Tickert tudok csinálni, de a feltevéssel nekem is gondjaim voltak, ezért nekem Robcsi csinálta meg... :oops:

snufi

Gabi nagyon sajnálom, hogy a férjed nem látja be ezzel nemcsak a saját egészségét veszélyezteti, hanem a leendő gyerekeiiét is. :(

Reméljük, ha legalább csökkenti az adagot jobb lesz. (mert hiú ábránd elhinni neki, hogy minden egyes szállal ki fog menni hóban-fagyban bagózni az udvarra, vagy az erkélyre)

Kép
Kép
robcsi03

Macspacs, ha kész a ticker, akkor a középső kódot másoljad be az aláíráshoz.

Ha nem megy segítek :D

Kép
Kép
robcsi03

Nálunk tilos a lakásban a dohányzás! Ha vendégek jönnek Ők is tudják, hogy ki kell menjenek a lépcsőház hátamögé
Érdekes a volt férjem is bagózott, mégis elsőre összejött mindkét baba, azóta van neki még egy ki érti ezt? Pedig már akkor is dohányzott amikor megismerkedtünk (16 évesen) :twisted: :lol:
klarissza32

Tontika!
Azért van egy lóhere, mert még csak most indult a ciklus, de azért drukkolunk 1000-el :) ! A többieknek már vagy pé környéke van, vagy már teszt előttiek!
Neked is mást ír a tickered mint írtad!
Én azt látom, hogy 2 cn, de kijavítottam a táblában 3-ra! :)
sonjus

Sonjus én is 5+5, csak a tickerem nem akarja :D
Pont 1 héttel vagyok Purc előtt :)

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!
Az én párom is dohányzik, de nálunk is tilos a dohányzás odabent, csak az erkélyen lehet! :lol: A fogyasztáson meg is látszik ha tél van! :lol: :lol: Felvetem már neki ezt a le kéne szokni, témát, mert azért nem sikerült a baby! Kíváncsi vagyok mit mond rá? :roll:

Robcsi! Igen édi, csak ki ne fogyjon az ötletekből! Egyékbként ma nagybevásárlásra visz! :lol:
Hátha csinál már hétfőn is UH-t! Végül is 6 hetesen már van mit nézni nem?

Snufi! Neked megszavazom a beágyazódási esést! :wink:

Kép
bettike
Eger

Snufi!
Én is beágyikózási esésre szavazok :)

Bettike!
El vagy látva programmal tényleg :)

Robcsi!
De kis cseles a tickered, én meg onnan lesek, de javítottam a tiédet is!
sonjus

Köszi Sonjus, van amikor rendesen vált minden nap, valamikor meg kihagy 1 napot, nem értem :shock:

Bettike hétfőn már 6+3 leszek, ha jól emléxem Enikő 6+5 volt amikor dokinál volt és már volt szívhang. Azért nem leszek kétségbe esve, ha csak pénteken lesz uh.

Kép
Kép
robcsi03

Snufi, küldtem privit, még 1x nagyon szépen kszi, és ha szólsz majd kilépek!
macspacs

Végre lelépett a főnökom!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
macspacs

Csajok! Annyira jól esik, remélem igazatok lesz! :lol: Akkor viszont hagy kérjek valamit! Gondoljatok Rám reggel, hogy felmenjen/visszamenjem a hőm!!!! :D Köszi-köszi-köszi. :P

Snufi

snufi

Snufi mikorra tervezed a tesztet, hétvégén?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, ezen még nem gondolkodtam! :roll: Ja, lehet, hogy vasárnap! Hm? :?:

Macspacs! Írtam privit! :)

snufi

Kész a karácsonyfa :lol: Ha valaki nálam giccsesebbet tud csinálni az szóljon :twisted:
klarissza32

Klarissza milyen karácsonyfa? Nem korai még? :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Este dobok görbét, de nem vmi szép! :(
Egész nap olyan érzésem van mintha ma lenne pé-m! De semmi nem zárható ki! Fáj a cicim szúr a pocim, és tojásos cuccos is van!

Snufi, hajrááá, drrruuukkkolok!

Sonjus, tied görbe is szép!

Kép
kata05

Kata! Hát akkor még ma is rá kell gyúrni! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, a tegnapi napot kihagytuk!Egyszerűen nem volt kedvünk! De ma elcsábítom apát vmivel! :wink:

Kép
kata05

Nem leszek itthon karácsonykor, úgyhogy mi ma ünnepelünk :oops: a gyerekek miatt, már várják az ajándékokat :wink:
klarissza32

Sziasztok!

Most csak egy gyors kerdes erejeig! :oops:
TUDTOK NEKEM VELEMENYT MONDANI A ROVUS AQUA POWER-ROL????Van valakinek ilyen,vagy hallottatok valamit esetleg?Megerni megvenni?Vagy esetleg mas fajtaju vizszuros porszivot?

Majd kesobb meg jovok!
Pusssszzziii!
ancsa81

Sziasztok!

Én még új vagyok itt köztetek, bár rendszeresen olvasom a hozzászólásaitokat. A mellékelt grafikonról szeretném a véleményeteket kérni Kép
A ferty először a 16. napra jelölt Pé-t, de mikor elértem a 30. napot kivette. Szerintetek sem volt Pé-m? Én a 13. és 15. napon éreztem fájdalmat és ami talán még fontos, hogy 32 napnál hosszabb eddig még soha nem volt a ciklusom.
Várom a válaszaitokat, hátha ti már okosabbak vagytok ebben a témában, mint én.

Köszönöm:
Cicuka
cicuka78

Most csak gyorsan Gabinak! Az én uram is akkor kezdett kijárni a teraszra, amikor terhes lettem. És most már kint is ragadt. Egyébként én is a baba miatt tettem le, előtte elég sokat cigiztem, mint a médiában szinte mindenki (akkor, mert most nem tudom, hogy van, azóta vannak korlátozások. Régen bárhol lehetett cigizni, az irodákban is ugye, és mivel mindenki bagózott, ez senkit se zavart).
Azzal is megpróbálhatnád az urad rávenni, hogy kimenjen cigizni, ha a cigiszagra hivatkozol. Nemcsak arra, amit te szagolsz, hanem a lakáséra. Még nyáron nem olyan vészes a helyzet, mert gondolom ajtó-ablak nyitva, de télen bentmarad az egész. Mosd ki a függönyöket, ágytakarókat, párnahuzatokat, tisztíttasd ki a szőnyeget (nem tudom, festés mikor volt, de ha rég, akkor a babaprojektre hivatkozva azt is lehetne), majd a friss illatú lakást szimatoltasd meg vele, és kérd meg, hogy ne rontsa el :wink: Esetleg az elején kísérd mindig ki, ha kimegy cigizni, hogy ne érezze magát egyedül :wink: Egyébként a téli teraszon cigizés tényleg visszaveszi az elszívott mennyiséget. Szgép előtt barmira sokat el lehet szívni.

Biorezonancia: a páromék a kollégákkal együtt mentek el, hogy senki se rántsa majd vissza a másikat. Asszem 5-ből 3 le is szokott egy kezelés után. Az enyém nem :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?