Most csak gyorsan Gabinak! Az én uram is akkor kezdett kijárni a teraszra, amikor terhes lettem. És most már kint is ragadt. Egyébként én is a baba miatt tettem le, előtte elég sokat cigiztem, mint a médiában szinte mindenki (akkor, mert most nem tudom, hogy van, azóta vannak korlátozások. Régen bárhol lehetett cigizni, az irodákban is ugye, és mivel mindenki bagózott, ez senkit se zavart).
Azzal is megpróbálhatnád az urad rávenni, hogy kimenjen cigizni, ha a cigiszagra hivatkozol. Nemcsak arra, amit te szagolsz, hanem a lakáséra. Még nyáron nem olyan vészes a helyzet, mert gondolom ajtó-ablak nyitva, de télen bentmarad az egész. Mosd ki a függönyöket, ágytakarókat, párnahuzatokat, tisztíttasd ki a szőnyeget (nem tudom, festés mikor volt, de ha rég, akkor a babaprojektre hivatkozva azt is lehetne), majd a friss illatú lakást szimatoltasd meg vele, és kérd meg, hogy ne rontsa el
Esetleg az elején kísérd mindig ki, ha kimegy cigizni, hogy ne érezze magát egyedül
Egyébként a téli teraszon cigizés tényleg visszaveszi az elszívott mennyiséget. Szgép előtt barmira sokat el lehet szívni.
Biorezonancia: a páromék a kollégákkal együtt mentek el, hogy senki se rántsa majd vissza a másikat. Asszem 5-ből 3 le is szokott egy kezelés után. Az enyém nem