Új privát üzeneted érkezett!

Gaby! Egyetértek Robcsival, a reggeli idegeskedés szerintem ebben az esetben nem mérvadó. De a gyógyszer meg a maca és a vitaminok biztosan segíteni fognak!

Köszi lányok a jókívánságokat! Az a baj, hogy az orra is elkezdett folyni a kölyöknek. Volt néhány köhintés is. És ha annyira fáj a torka, mint amennyire nekem tegnap, akkor minden oka megvan arra, hogy nyűgös legyen.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hahó!
Jól bezabáltam... 8)

Kata, húzzatok bele, így is-úgy is jó dolgot csináltok, nem??? Még ha nem is csak a teherbe esésre koncentráltok...

Egyébként azt olvastam, hogy ha a nő észrevehetően csak akkor és csak azért akar együtt lenni a párjával, mert gyereket akar, az a férfinak átmeneti gondokat okozhat az ágybeli teljesítményben. Mert érzi, hogy csak azért kell a nőnek az együttlét, mert gyereket akar, és nem szerelemből és nem is miatta (mármint a pasi miatt).

Gaby, mikor kell mennetek legközelebb vizsgálatra? Meddig kell szednie párodnak a gyógyszert?

Szirom, Miksának gyógypuszik röpködnek!

Kép
szilcsi

Gaby, most olvasom az eredményt. sajnálom nagyon, de hála Istennek rendbe lehet hozni. Különben nálunk is volt anno hasonló, a kisfickókra nem tudom milyen hatással volt, de apának véres volt... Elmentünk urulógushoz, minden eredménye jó lett, azért adtak neki antibogyót, és meggyógyult, azóta nem volt gond. Valószínűleg ő is felfázott, de most azt kell mondjam szerencsére mutatott valami jelet, mert ha semmi jele nincs, akkor észre sem veszi az ember, és ki sem derül. Jobbulást neki!

Szilcsi, jóhogy, köszi a tippet, már kész a pulcsi hehe, csak vicc volt, nemtudok kötni :lol: De ma én hülye felidegeltem magam, mert mindig sietek, és épp egy rendőr elé kanyarodtam ki, hát komolyan mondom, tuti 200 fölé ment a vérnyomásom, de nem állított meg. Most kamilla teázok, hogy lenyugodjak :(

Purc

Kép

Kép
purc

Purc, pedig épp akartam kérni, hogy ha beválik a tippem, léci küldjél már egy sk sálat! :lol:
Ne húzd fel magad és lassíts!
8)
Szirom, basszus. :? Tea mézzel... :wink: Szereti a törpe?

Kép
szilcsi

Purc mikorra tervezed az orvoshoz menést?

Képzeljétek olvastam, hogy egy csomó európai országban (nyugat) a 12. hét előtt nem foglalkoznak a kismamákkal. Ha addig eljut valaki utána kezdődik a terhesgondozás.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi így van! Jövőhéten akarok bejelentkezni, és ha az előző időpont adásból indulok ki, akkor kb 3 hétre rá kapok. Na itt az a szokás, hogy nincs UH, csak 2 a teljes terhesség alatt, úgyhogy sajna, nem fogok valószínűleg tudni mutatni egy képet sem, és mi sem látjuk a drágánkat. Azt mondják azért, mert nem bizonyított tény, hogy nem káros a babára:( Francba!!!

Purc

Kép

Kép
purc

És mi van akkor, ha valakinek mondjuk méhen kívüli terhessége van? Szerintem azért jó minél hamarabb elmenni dokihoz, hogy ha valami baj van, időben észrevegyék, nem??? :shock: :?
Purc, annál nagyobb lesz majd a kíváncsiság és a várakozás izgalma, minél kevesebbet látjátok a pöttömöt! :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi, ugyanez volt az én kérdésem is, hogy na akkor mizu? de azért erre rá is kérdezek, ha el nem felejtem...

Purc

Kép

Kép
purc

Sonjus! A kaáliba két dolog miatt megyünk.
1. Több szem többet lát
2. ha mégis lombikolnunk kell, akkor ne veszítsünk időt. Amíg sorra kerülünk, addig inszemezünk tovább a Schöpfi-ben.

Macspacs! Te nyertél a 2 hetes házassággal! De asszem a "ki tud leggyorsabban férjhez menni"-ben én vezetek: 2. házasságkötésem 2 perc 54 mp volt.

Szirom! 2 napig volt kaki, utána még 5, mite teljesen kijöttem belőle. 3000 mg/nap C-vel. És egyáltalán nem volt lázam.

Gaby! A streszz csak hosszú távon befolyásolja a sperma minőségét - a maiba szerintem nem kavart be.

Kép
zölddisznó

Robcsi! Nálunk is csak a 12. hétig kell ám jelentkezni pl. a védőnőnél!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Először is Gaby és Monyóka: boldog névnapot!

Gaby: sajnálom a párod eredményét, de ez is olyan, mint a hormonok, minden hónapban más lehet...
Nem emlékszel, milyen hormonokat néznek neked a 3. napi vérvételen? Csak azért, mert nekem fura, hogy ilyen hamar meglesz az eredmény...Pl. a végleges prolaktin eredmény több hét volt nekem...

Coca: egy HCG-t azért nem nézetsz vérből? Hátha...

Itt a görbém...Nem valami érdekfeszítő, és ennek megfelelően tegnap sem érdekelt senkit, de a magam örömére felteszem:

Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó! A görbéd jó, ezt Te is tudod. :wink: Dícsérjem? Hűűűűű, de kirááááály! :lol:

Felesleges vérből is, ha a 18. napon a 4. teszt is negatív.

Kép
zölddisznó

Coca: nem kell dícsérni... :lol: Most jól néz ki, aztán tudom a menetrendet: jóslófájások - hőleesés - mensi...

Csak tegnap sem igen szólt hozzám senki, illetve mindenki egész nap nyomult, aztán mire én nyomultam(volna), nem volt itt senki...

Nem tudtam, hogy ma is teszteltél...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Itt Spanyolhonban a 12. het elott nem csinalnak ultrahangot de ha jobban belegondolunk addig folosleges is. :lol: Azert addig majd megesz a fene!
Itt 4-et csinalnak az egesz terhesseg alatt azt hiszem otthon is, ugye?
Mi voltunk magandokinal 4D-n 3-szor ugyhogy moziztunk sokat a fiamnal. :lol:
A kovetkezovel veszelyeztetett leszek ugyhogy extra figyelmet kapunk majd! /mar alig varom)

Purc: nem kerestek egy jo kis magandokit vagy az ott is meregdraga?

Gaby: sajnalom az eredmenyt de talan ezt helyre lehet hozni (nem ertek hozza).

Szezso: csucs gorbe, mar csak par nap!!! :D Szep karacsonyod lesz!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Szezso, bocsi!!!!!! Bár én nem is voltam tegnap. :) Szóval: király görbe, király görbe, király görbe!!! Várom a nagy beágyazódási esést... 8)
Azért jó ez a december, mert mindig lesz valakiért izgulni: karácsonykor is, szilveszterkor is. :lol:

És ha már Coca rekordgyors esküvőjénél tartunk, akkor én felállítom a negatív rekordot: 55 perces volt a polgári szertartásunk, már majd meghaltunk a visszafojtott röhögéstől, ilyeneket mondott a 40 fokos teremben a részeg anyakönyvvezető: hát igen, kedves jegyespár, az élet csodaszép. :lol: :lol: :lol:
Mondjuk utána mérges voltam emiatt, de visszacsinálni már úgysem tudjuk. Enikő mondta: 5 óra 10-re házasok voltatok, de 5.55-kor mehettünk csak oda gratulálni. 8)
Ja, és a pezsgőt nem hűtötték be, úgyhogy a méregdrága orosz pezsgőt kiöntözgettük mert ihatatlan volt. :? Ja, és el is késett az anyakönyvvezető, a vendégek bent ültek a teremben, mi meg kint állva vártuk, mert pezsgőzött a drága... :x :? :cry: :roll:

Kép
szilcsi

Szezso, görbéd szupi, hány naposak a ciklusaid? Már írtam neked hogy pont egy héttel haladsz előttem? :D

Sonjus, nekem a múlt ciklusba megcsinálta a ferty hogy a szagatott pirosból pirosat csinált, majd visszavette 4 nap múlva szagatottra ismét :evil: ! Amúgy szupi a görbéd!

Szilcsi lassan pé közeleg vagy rosszul sejtem? Amúgy nem a baba miatt voltunk együtt mindennap, hanem mert előtte vagy 2 hétig semmi nem volt a fertőzés miatt, és most mindent bepótoltunk! :lol:

Tonti, ez a ti hónapotok is lesz már! :D De jóóóóóóó!

Monyó, boldog névnapot neked is, nem tudtam hogy te is Gabi vagy! :oops:

Purc, azért rossz lehet hogy külhonban 12.hétig rá se bagóznak az emberre, nem lennék nyugodt! Messze van még 2008! :cry:

ÁFI mizujs veled????????

Ancsa, Vakond, Lizi? Ti is régen írtatok!

Szerintetek, ha csütörtökön megyek fogorvoshoz, akkor kérhetek injekciót, ugye?

Kép
kata05

Sonjus bocsi szagatott vonalból csinált pirosat. :oops:

Kép
kata05

Kata!
Nyugodtan bökesd magad, de hogy megnyugodjál, említsd meg a dokinak, hogy babás lehetsz.

Kép
zölddisznó

Szezsókám! Én a magaméval se nagyon foglalkoztam tegnap, annyira hulla voltam, ne haragudj! Máséval se foglakoztam, ezúton is megkövetek mindenkit, bocsi :wink:

Most kezdek jobban lenni, nem mondom, hogy nincs tele a fejem valami fölfújt izével, de már nem fáj annyira mindenem, most már megmaradok :wink: Most a kölyökért aggódom, aki takis, de láza szerencsére még nincs. Fogalmam sincs, hogy ha nem jön össze a kistesó, hogy bírok így elmenni dolgozni. Ezt sehol se tolerálják. Mondták nekem, hogy az első év ovi ilyen lesz, és hát tényleg...

Esküvő: nekünk lent volt a Duna-parton, csak polgári, és mondtuk az anyakönyvvezetőnőnek, hogy a lehető legrövidebb legyen, amit csak lehet. De azért cifrázta egy kicsit, mondjuk nem bántam, mert a Kis hercegből olvasott föl, és nem hülyeségeket beszélt :wink: Így is kb. 15-20 perc volt, ez még belefért :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Robcsi! Akkor holnap már hívod a dokid?

Esküvőhöz: nekünk muszály volt gyorsan csinálni, mert eleve elkéstünk15 percet! :oops: :lol:

Szezso! Mi ez a negatív hozzáállás! :evil: Csak nem kismama hangulatváltozás! :wink: :lol:

Zöldi! Alig 3 perc? Hogy?

Apa ma kitett magáért, ígérte, hogy mozgalmas hónapot csinál nekem, hogy ne kattanjak annyira rá a témára! Hát ma munkába értem jött, el vitt kajálni, aztán ajándékot vásárolni, utána keresztszüleihez vendégségbe! És még most csináltam kaját, meg még a mosógép most fog lejárni! Már este is van! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike!
3 kötelező mondat van!

Kép
zölddisznó

Köszi Lányok! Kicsit hülye + érzékeny vagyok néha :oops:

Kata: az eddigi leghosszabb ciklusom 31 nap volt, akkor 16.dpo-n jött meg...még egy kicsit odébb van...

Szilcsi: beágyazódási esést már én is szeretnék látni, meg pozitív tesztet főleg :lol:

Szirom: jó, hogy jobban vagy...

Bettike: már nem is vagyok negatív, mert elmentem tornázni, és mivel 2 éve nem mozogtam, elég muris volt :lol:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Coca: Az a 3 mondat is sok :lol: Meg az a 2 perc 54 másodperc is :lol:

Szezso: Sztem is szép a görbéd :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

A görbébe be tudom valahol írni az E vitamint? :oops: Hülye vagyok angolból (is...) 8)

Kép
szilcsi

Tontica, hát itt olyat nem lehet, kifizethetetlen lenne. Így is az, ha valakinek nincs biztosítása.

Kata, azt nem mondom, hogy 12 hétig nem néznek az emberre, ez így ebben a fomrában nem igaz. Van szívhang, van vérvétel viztelet, kenet, stb... minden, csak UH nincs, vagyis nem szokott lenni, persze indokolt esetben van. Akkor én inkább nem látom a babót, és akkor tuti nincs baj... Mert ha felmerül valami, akkor biztosan megtesznek mindent. Attól nem félek, hogy rossz kezekbe kerülök. De türelem.....

Szezso, jó a görbéd nagyon. MI ez a pesszimizmus, csak optimistán, lesz beágyzódási esés, vagy emelkedéd, végülis mindegy nem... :wink:

Nekünk 2 esküvőnk volt, egy polgári egy templomi, de két teljesen különböző időpontban. A polgári februárban tavaly, azon 8-an voltunk, tök jó volt. Kis családias. Aztán nyáron júliusban volt a templomi, csodaszép volt, jó sokan voltunk, utána Garden Party a férjem szüleinek a kertjében. Aztaaaaaaaaaaa nagyon sokat röhögtünk :lol: Jaaaa, és akarunk még egyet, Las vegasban, Uram ötlete volt :roll: Én meg nagy duzzogva belementem :lol: Úgyhogy 3 a magyar igazság, 3-szor mondom ki remélem az igent :lol: Így az igazán meggyőző..... hihi

Purc

Kép

Kép
purc

Szia Enikő!

Hogy vagytok? :lol: Fosós-hányós? Remélem, kinyírtátok a szemétjét! :lol:

Nekünk nem volt templomink, egyikünk sem vallásos.
Purc, Las Vegas? Hát... nagy duzzogva asszem én is belemennék... 8)

Kép
szilcsi

Lányok! Szurkálás a bal oldalon, napok óta be-bevillan. Nem szokott lenni, illetve pé előtt szokott, de utána már nem. Jelenthet jót?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hát rosszat semmiképp!

Kép
zölddisznó

Én bírok ám rosszat elképzelni, simán beugrott egy méhen kívüli rémképe :?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

jó reggelt
köszönöm a bíztató szavakat
Az még a baj, hogy párom dohányzik, és nem úgy néz ki, mint aki csökkenteni akarja, pedig a doki is mondta neki. Az egyik gyógyszernek amit felírtak annyi mellékhatása van mint égen a csillag :shock: Rantudil retard. A másik gyógyszer Ciprobay. És asszem pont a Randtudilt kéne 4-6 hétig szedni :?

Szirom
kezet foghatunk, nekem is méhenkivüli villant be baloldalt szurkálásnál görcsölésnél pé után, de aztán elhesegettem a gondolatot. Robcsinak is baloldalt szúrkált.

Szezso
a hcg-n kívül minden hormon be volt jelölve.

Nekünk nem volt templomi esküvő, de a polgári a Károlyi palotában volt, és kijött az anyakönyvvezető, és a párom csak akkor láthatott, miko lelvonultam a gyönyörű lépcsőn :D és leesett az álla :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok mi van ha a hőm nagyon alacsony :oops: :oops:

Szioka
tibu

Jó reggelt!

Gaby!
Sajnálom, hogy a párodnál nincs minden rendben, de bízzunk benne, hogy orvosolható a probléma!
Az én párom is bagózik, bár csak a melóhelyen (neki az a szünet) és ő is ígérte, hogy csökkenti! ? Na majd meglátjuk!

Párom tegnapi eszmefuttatását szeretném megosztani veletek!
Tipikus pasi megközelítés :) :

"Ha mindkettőnknél minden rendben van, de mégsem jön össze, akkor valami csak nem jó! :shock: Mit csinálnak a srácok, hogy nem érnek oda? Ez egy hosszú maratoni futás nekik, de egyik sem éri el a célvonalat, akkor hová lesznek? Elpárolognak? :)"
Imádom :lol:
Ja és azon aggódik már most, hogy 19-én mikor dokihoz megyünk, akkor neki ne monyorgassák meg ott lennt! Mondtam neki, hogy nőgyógyászhoz megyünk nem urológushoz :lol:

És a görbe

Kép

És a tábla

Kép
sonjus

A tickeremet nem értem, miért nem lépett tovább!
sonjus

Na, javítottam a tickerem!Ezt lehet mindig frissíteni kell?

Szirom!
Remélem Te is és a manód is jobban vagytok!!!

Zöldi!
Értem, akkor várjuk a híreket!
Mondjuk ma reggel jutott eszembe, hogy ha a gyogyi így fentartja a hőt, akkor mitől volt a beágyazódási esésed? Lehet, hogy a megtapadással vannak gondok? Jókat kérdezek mi? Ha tudnátok, nem itt tartanátok!

Kata!
Hajrá-hajrá! Ti csak kövessétek a "szeretkezz, ne háborúzz" dolgot! :)

Tibu!
Jó lenne egy görbét látni tőled, hogy mennyi is az annyi!!!
sonjus

sonjus
az én párom több mint 1 dobozzal szív :(

Kép
gaby25

Babancs!
Helyzet?

Áfi!
Hol tartotok papírilag? Már minden megvan?

Most ugrott be, hogy van valaki aki szeretne benne lenni a táblában, de nem emlékszem, hogy ki! Bocsika, megírná nekem újra? Nem direkt hagyom ki, csak mikor nem volt gépem nem tudtam beírni!

De jól elvagyok így reggel egyedül :lol:
sonjus

Tibu!
Ki fogsz hűlni! :lol:

Sonjus, Gaby!
Leszoktatás indul!

Kép
zölddisznó

Gaby!
Az tényleg sok!!!!
Nálunk a reggeli kávéhoz (merthogy 6-ra járunk :( ) én is elszívok egyet :? ( bár ma nem is kívántam) aztán ő 1 dobozzal elvan 3-4 napig. Otthon egyáltalán nem gyújt rá, csak ha kint dolgozik a kertben és nagyon koncentrál (teraszt fest :) ) és utána elszív egy cigit. Mikor szabin voltunk, 1 hétig, rá sem gyújtott!
sonjus

Sonjus!
Hamlett a nagymonológjával elbújhat mögötted. Nem dógozol?

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Hogyan?
Már mondtam neki, hogy ez is befolyásolhatja, (gondoltam átérzi a súlyát) hogy nem jön össze, akkor azt mondta rendben, leszokik, de még jelét nem láttam!
sonjus

Hogy dolgozom, az túlzás :) bent vagyok :lol:
sonjus

Sonjus
az nem sok, a kávéhoz reggel én is elszívok egyet, meg délután egyet. Az baj, hogy ha rászólok, akkor azt mondja ne idegesítsem, mert attól még többet dohányzik :? Esze ágában nincs letenni. Szeretne babát, csak éppne a sexen kívül ne keljen mást is megtenni az ügy érdekében :( Mindig csak azt hajtogatja, hogyaz apja is dohányzott meg anyukája is és mégis van két gyerek. Nem fogja fel, hogy ez nála most nem jött be :?

Kép
gaby25

Na jó, lassítok!
Bekrémezem a mancsom :lol:
sonjus

még csak fél 8, de már a negyedik szálat szívja :twisted: Kép

Kép
gaby25

Csúnya fiuk! Csak az tud leszokni, aki akar - ez tény.
Azt tudják, hogy az impotens férfiak 80%-a dohányos?
Az meg egy nagy duma, hogy idegesség ellen jó a cigi.

Kép
zölddisznó

Na igen, a nagyim kb 30 évig bagózott (szerintem a papagáj is füstmérgezésben múlt ki nála) és egyszer, kb 70 évesen vett egy karton cigit, kirakta az asztalra és azt mondta, hogy mától nem azért nem gyújt rá, mert nincs otthon bagó, hanem mert nem akar!
sonjus

Jó fej nagyid lehet.

Kezd megjövögetni. Ma még kibírhatná, és csak holnap jöjjön meg rendesen! Szurkoljatok!!!

Kép
zölddisznó

Hahó!

Köszi Sonjus, egy paraszthajszálnyival jobb. Most kezdek köhögni... Viszont Miksa nagyon sokat forgolódott, többször is át kellett mennem, takis szegénykém. Szerencsére nem lázas, de már szóltam az oviban, hogy a héten nem megyünk. A büdös francba már, szegény gyerek épp hogy megszokná az ovit, erre megint megbetegszik... :evil: Pedig most meg a karácsonyra készülgetnek, péntekig például egy szép kis csomagot kell bevinni egy másik kisgyereknek, olyan szépen fel van díszítve az ovi, szóval jó lenne a hangulat úgy egyébként. Mikiből is kimaradt a füle miatt :cry:

Gaby! Szóval Robcsinak is ott szurkált, az jó :wink:
A cigit a doki nem mondta a férjednek? Mert ha te mondod, az lehet, hogy nem elég.

Görbe:
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

A fenébe Zöldi, én azért bíztam ám még egy kicsit a dologban :cry:

De mér kell neki holnapig várni?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom