Hello Csajszik!!
Vegre visszaolvastam...Csak most meg megint ezt a billentyüzetet kell megszoknom, kesz vagyok
....Nagyon jo volt otthon, csaladozas, miegymas...Szilveszter jol sikerült, nem volt annyira durva, lightos iszogatas....Azert röhögtünk sokat, föleg mikor egyik baratunk a tüzijatekkal eltalalta a hazat
...Szoval azert voltak esemenyek....Voltam a nögyogyinal, ugye 30-an, semmit nem csinalt, vagy is hat "ujjal megvizsgalt" es annyi.....Ugy volt, hogy januar 11-en megyek akkor a HSG-re, azt mondta a faszi, hogy 90% hogy jo lesz, en mar ki is kertem regen szabadnapnak, erre masnap hiv telefonon, hogy megsem jo a 11-e......Most abban remenykedem, hogy a munkahelyemen megmengedik, hogy 11 helyett 18-an legyek szabin....Elvileg szemorvoshoz megyek, ezt kamuzta a kolleganöm ( mivel en szabin voltam , igy ö kerdezetett utana es ez jutott eszebe, hogy idöpontom van a szemorvoshoz)...Hat most majd azt mondom,hogy elneztem a papirt amit adtak, mert csak az maradt meg bennem , hogy hetfö....Remelem beveszik
Bettykem- Hogy vagy te ketgyermekes kismami??
Babatapikat, ragacsokat küldöm ezerrel neked+++++Pihenj!!Hogy erzes magad egyebkent??Pöttyeid elmultak??
Angyal- Ahogy irod, Betty megnyitja a sort a baba esöben es mi követjük, Ancsuka, Suzy, Cuki Gabi , Ranita, Melike es mindannyian akik babara varunk!!
Suzy- Puszillak itt is, hogy vagy??Volt Apara ugralas??Mindent bele draga!!!
Melike- Hogy vagy??Akkor kezdtek marciusban ujra, ugye??Biztos, hogy megint fogigatlozni fogsz elötte?Ugye te jarsz meg a Pesti Kaaliba?...Mi most ugy allunk, hogy januar 18. HSG es hat remelem, hogy februarban elsö inszemmel kezdhetünk!
CukiGabi- Te is mindjart kezdesz, ez tök jo csajok...Valahogy en most egyalatalan nem banom, hogy igy repül az idö, mert van mit varni, nem igaz??
Ranita- Megjött piri?
Bridget- Vegre!!!!!Nagyon regen voltal...Mi ujsag??Minden rendben veled??
Ancsuka- En hiszek picit az ezoteriaban!!Nagyon drukkolok, hogy ugy legyen, ahogy a nö josolta neked
Csajok annyira biztos vagyok benne, hogy ez a 2010 a mi evünk lesz, babaesö kezdödik
Mindenkinek tessek szepen ala allni!!
Most mennem kell fözni csajok, mindenkit puszilok!!
Szeretettel:
Ancsa