Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jöttem a Betty tudósítással, bocsika, de most értem haza, már megint disznóvágáson voltunk!

Délelőtt írta:szó szerint idézek!
"Mindkét embrike túlélte az olvasztást, mindjárt jön értem a kaszás, és visznek a műtőbe"
És a sikeres beülti után:
"Túl vagyok, itt vannak a babók velem...megint.
Köszönöm a drukkot nektek!
Majd valamikor megyek bnetre.
puszi
Jók legyetek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
köszönjük a tudósítást!

Betty,
babatapik mennek!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Zsu, jobbulást Neked/Nektek!
Kitartás Neked is, 2010 reméljük,hogy sikeresebb lesz :!:

Ranita, már most hiányzik a babanet, azaz Ti :!: :wink: jó kiírni magamból a sok fájdalmat és tudom, hogy ez nagyon jó dolog és kincs, hogy ezt megtehetem és köszönöm Mindenkinek a sok biztatást és erőt, amit kapok :!:
Már most alakulóban van a pé-m...szurkálgat egy kicsit már a hasam 12 cn-en :!: :wink:
Dehogy haragudtam meg, ne viccelj :!: :shock: :wink:
A hormonok befolyásolhatnak sok mindent, simán lehet attól :!:
Nekem nem volt nagyon nagy adag hormonom egyszerre, de a hasamon a köldöktől lefelé van egy barna csík hosszában, ami hormon kezelésnél elég erősen látszik :!:

Angyli, drukkolok, hogy minél hamarabb tudjatok kezdeni :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsu, Neked is köszi a biztatást és, hogy jöttél miattam :!:
További szép hetet, jó pihit és hajrá spontánkodás :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy :!:

Köszönjük a jó hireket, amit Bettyről hoztál nekünk :!:

Bettykém pihenj sokat, egyed a sok fehérjét és igyad a folyadékot :!:
Megy a sok babaragacs++++++++++++++++++++++++++++

Suzy megy a drukk a spontán projektért+++++++++

Köszi a drukkot, ari vagy :D

Puszi Mindenkinek :!:

További szép estét jó éjt kivánok :!:
Vendég

Zsu
eza fránya betegség, de 8.-ra tuti elmúlik, és tudtok is kezdeni :wink: Gondolom nagyon várod már :!: :wink: :wink:

Ranita
nálatok is mindjárt itt a kezdés :wink:
A múltkoti lombikomnál nagyon szép síma lett az arcom, mint egy babapopsi :o csodálkoztam is...aztán ikor megjött, és minden gyogyit abbahagytam, azóta folyamatosan pici piros, mintha pattanások lennének, de mégsem az....és a krémet (érzékeny a bőröm, nívea testápolót használok kb. 10 éve ugyanazt) nem bírja az arcbőröm, nagy csíp, úgyhogy le kell róla törölnöm, mert megőrülök....sztem ettől a sok szartól...most megint gyogyikat szedek, most múlóban vannak a rügyek :lol:

Angyli, és nálatok is :lol:

Csajok itt most bébibumm lesz az tuti, mindenki most kezd :!:

Meli
minyá megírom priviben a nevem...jelölj csak be :!:

Szuzy
köszönöm a tudósítást neked :wink:
Neked megy a drukk a spontán hónaphoz++++++++++++++++++++++++++++++++mindent bele :!:

Akit kihagytam pusszantom :!:

Velem semmi változás, fekszem rendületlenül :lol:
Hát meglátjuk, mi lesz.... :wink:

Szép napot :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty én a háttérben továbbra is szorítok neked!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
szintus

Sziasztok!

Ma már megint egy fokkal jobban vagyok és köszönhetem elsősorban a babaneten szerzett kedves barátoknak, Nektek!

Annyira sok erőt adtok nekem, hogy nem is tudom elmondani :!: :wink:

Betty, pihenj csak, ennél többet azt hiszem most nem is tudsz tenni, bízni és remélni, babatapik mennek Neked! :wink:

Angyli, köszi :wink: nemsokára 2010 :shock: :wink: eljön a mi időnk :!:

Puszilok Mindenkit!

Szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szintus, nagyon aranyos vagy, hogy így "szemmel tartasz" :wink: , köszönöm a drukkot, kedves vagy :!:

Szuzikjúúú
látod, máris jobban vagy :!: Csak mi kellettünk neked, egy pár segítő mondat, és mindjárt erőre is kapsz :!: :wink:
Köszi neked is :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Drága Bettykém :!:

Ezerrel megy a sok drukk+++++++++++++++++++++++
A 2010-es évet Te nyitod meg kismamaként mi meg Mindannyian követünk :D

Suzy :!:

Bizony közel a mi időnk is :D :D

Vendég

Szép estét!

Csajok, egyedül vagyok ma este (is) és ilyenkor elkezdek mindig agyalni és gondolkodni, mert nem hagy nyugodni még mindig az a kérdés bennem, hogy de miért történt :?: :?: :?: :roll:
Az egyik hsz-t olvasva azon kezdtem gondolkodni, hogy mivel PCO-s vagyok, de a hormonjaim rendben voltak a v.v-en, de lehet, hogy kellett volna már a legelején kapnom vmilyen hormon pótlást :?:
Igazából nagyon korán is mentem, mondjuk barnáztam azért, de az orvosomtól azt a választ kaptam, hogy az esetek 80-90%-ban ez történik :!:

Szerintetek :?:
Én nagyon megbízom az orvosomban, és tudom, hogy a legjobbat akarja nekem :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
sajnos pco-ban szinte mindig kell progeszteron-pótlás!Hiába vannak rendben a hormonok!
Metet szedsz?Mióta tudsz a pco-ról?
Hidd el, a kövi sikerülni fog!Ha egyszer összejött, másodszorra is sikerülni fog!

Betty,
bejelöltelek! :wink:
Pihizz sokat!
Babaragacsok mennek!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Helló lányok! :lol:

Ma csak annyi,hogy mindenkit ölelek-puszilok,már sokkal jobb kedvem van és mindenkinek küldök belőle akinek kell :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Drukk akinek szükséges++++++++++++++++++++++++++

Holnap bővebben írok!

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Meli visszajelöltelek 8)

Mindenkinek boldog új évet kívánok előre is, mert lehet, ma már nem jövök, de ha mégis ideesz a fene, akkor is :!: :lol:

Kép

betty615

Mindenkinek kívánok nagyon boldog új évet
és mindannyiunknak kívánok 1-2 babucit az új évre!!!

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Betty,
neked mennek továbbra is a drukkok.
Na az én képem is pont ilyen. És én is níveat használok évek óta, mert csak azt bírja az arcom, de most még attól is viszketek meg ég tőle :roll: :evil: . Nekem sem a lombik alatt jött ki, hanem utána pár hétre :roll: .

Suzy,
jól gondolod a dolgokat :roll: . A PCO-soknál nagyobb a veszély a korai vetélésre. Nekem van itthon duphastonom is, meg utróm is, ha valamilyen csoda folytán spontán ciklusban zebrát pisilnék, azonnal el kezdeném használni.
És ezért kérdeztem annyira az IR-t is, mert az is lehet a ludas.

Ancsuka,
mindjár írok egy privit, hogy milyen néven találsz meg iwiw-en :D .

Cukigabi,
most nézem neked meg már csak 3 hét és kezdés :roll: . Az mindjárt itt van :D .

Zsu,
jobban vagy???

Remélem mindenkinek igaza lesz és 2010 a mi évünk lesz. Én különben utálom a szilvesztert, az új évet, meg a januárt, februárt is. De most legalább van mit várni :D , így elviselhetőbb lesz.
Én ma elkezdtem reggel barnázni, igaz eddig csak egyszeri alkalom volt, meg fájogat a hasam is. Szombatra várom pirit, biztos pontos is lesz.

És végül mindenkinek
Kép

Kép

Kép
ranita1979

"Véget ért egy év, ezernyi élménnyel.
Kezdődik egy új, millió reménnyel.
Remény van örömre, vidámabb jövőre..
Sok szerencsét mindehhez már most jó előre!"

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Meli, 2005 óta, nem szedem a metet, mert nem bírtam, kettős látásom volt tőle!

Gabi, Te még mindig nyomod a melót?

Ranita, Én sem szeretem a Szilvesztert, soha nem szerettem, de a januárt közepét várom egy kicsit, hátha sikerülne most is!

Legyen nagyon szép az estétek, puszilok Mindenkit és a mai drukkjaim kedves barátnőim!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mi most indulunk a barátnőmékhez partizni!

"Békesség, boldogság kísérje léptetek. Gond, búbánat kerülje fejetek. Álmaitok, vágyaitok váljanak valóra ezt kívánom Nektek, ha éjfélt üt az óra :!:"

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

És a legfontosabb, hogy nagyon köszönöm Lányok a sok erőt, segítséget, türelmet, drukkot, amit kaptam Tőletek, nagyon örülök, hogy Rátok találtam és befogadtatok :!:
A jövőben is szívesen jövök...puszantás :wink:

Köszönöm a babanetnek, hogy rátaláltam :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Itt vgyok en is 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Boldog Új Évet kedves lányok!!!

KépKép KépKép
kamilla*

Sziasztok!

Én a BMC-s fórumból írok Nektek.

SOS lenne egy kérdésem: Sikertelen fagyis beültim volt. 2 napja kaptam meg az uccsó progi szurimat, aminek a helye becsomósodott és nagyon bepirosodott körülötte. Emellett iszonyúan viszket.

Volt vkinek ilyen tapasztalata? Légyszi segítsetek, ha tudtok és adjatok tanácsot, hogy mit lehet tenni. Kezdek aggódni és nagyon tanácstalan vagyok.

Előre is köszönöm!

Angi
angi81

Szió Angi :!:

Sajna én progiszurit még egyáltalán nem kaptam, mert utrot adnak csak.
Lövésem sincs, mitől lehet a helyénél becsomósodás, pirosodás, viszketés :roll:
Gondolom már kaptál ilyet, úgyhogy a szervezetednek ez nem új dolog. Talán rossz helyre nyomták :?: Mert ugye azt izomba kell adni.
Próbáld borogatni, sztem az jót tesz neki, én többet sajna nem tudok neked ebben segteni :roll: :oops:

Remélem mielőbb helyrejössz, jobbulást :!:

betty615

Angi,
progiszurit még énsem kaptam, de ha jól tudom, az olajos injectió!
Valószínű, hogy nem a megfelelő helyre kaptad, ezért lett csomós!Borogasd, jegeld, és ha nem szűnik a duzzanat, fájdalom hétfőig, akkor mutasd meg dokinak!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok lányok :!:

Egy kicsit megkésve,de annál nagyobb szeretettel kivánok Mindenkinek nagyon boldog uj Évet :!:

Pelenkamosásban, gyereksirásban gazdag évünk legyen :D

Kép
Vendég

Sziasztok!

Ezt találtam. Én ki fogom próbálni, ártani nem fog, az biztos.

http://gyerebaba.blog.hu/2009/02/11/az_ ... gyazodasra

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Milyen régen jártam erre :?: :shock: még tavaly :wink:

Remélem jól vagytok és örültök, hogy 2010-et írunk és nagy-nagy lelkesedéssel és reményekkel várjuk közösen a sok-sok jó hírt :!: :wink:

Barátnőméknél voltunk szilveszterkor, nagyon gyorsan eltelt az idő, hajnal fél 5-ig voltunk, jól éreztem magam, nem csúszott a pia, de nem is bánom :!:

Fájdogál a hasam, a derekam és sugárzik mindez a combomba, ennek nagyon örülök és boldoggá tesz, hogy használt megint a Closti :wink:

Mindenkinek teljes szívemből drukkolok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Angi, a borogatás és jegelés csak jót tesz neki, de ha nem segít és nem múlik akkor dokihoz menj sztem mindenképpen :!:
Azt hiszem, hogy nem jó helyre ment a cuccos :!:
Nekem a tüszőrepi szurim helye volt nagyon csomós egy pár napig, sőt nem is bírtam akkor arra a részre feküdni :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló lányok!

Végre már nincs annyi munka :lol:

Örülök,h végül mindenkinek jól telt a szilveszter.

Suzy!
Nekem csúszott a pia,idén már úgysem ihatok már,gondoltam még utoljára bepálinkázok.De nem vittem túlzásba.

Ranita!
Elolvastam,ártani biztos nem árt.

Többiek :?: :?: :?:

Én már nagyon várom,h megjöjjön és végre mehessünk a dokinénihez.Kiváncsi vagyok milyen szurikat kapok.
Teljesen bevagyok sózva.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, akkor most már nemsokára a munkának vége egy időre, ha elkezditek a lombikot dolgozni fogsz :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Csajok!!

Csak beköszönök, most ertünk haza, csak helyzetjelentest akartam adni, hogy meg elek :lol:

Holnap jövök!!

Puszi mindenkinek!!Ja es nagyon boldog uj evet minden kedves topiktarsamnak :D

Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsi, már vártam, hogy jelentkezz :!: :wink:
puszillak

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Még nem tudom mi lesz.Szerintem szuri alatt még fogok dolgozni,de nem biztos,meglátjuk hogy reagálok.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziaszok!

Babás új évet mindenkinek.

Itthon vagyunk..... ma értünk haza, szuper volt a szilveszter.
A barátainknál a srácnak az anyukája léleklátó stb, már volt, hogy mondott dolgokat korábban és mint be is vált, helyretette a csakráimat, adott energiát, és a lényeg azt mondta 2010-ben a bébi lejön hozzánk. Komolyan sírva fakadtam...., tudom valaki nem hsiz ezekben és igen is meg nem is, de reménykedek.

Angi, nem tudok ebben segíteni.

puszi lányok

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsu, örülök, hogy jól éreztétek magatokat :!:
Hát Én ezekben nem hiszek...de nem ítélem el, aki igen :!:
Drukk, hogy már ez a hónap sikeres legyen+++++++++++++++++++

Pozi tesztet hozzon az új év Mindenkinek :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csak egy gyors kukkra jöttem :wink:

Ranita
az aszpirin protectről már én is hallottam, lombikosoknak nagyon ajánlják úgy tudom. Sokan szedik.

Ancsuka
én több ilyennél voltam, és 1 volt, akinél be is jött, amit mondott :arrow: mindkétszer :!: Úgyhogy Ő tud valamit....csak mostanság nem merek :oops: hozzá elmenni...hátha nem azt mondja, amit hallani szeretnék :lol:

Szuzy
hogy vagy drága :?:

Cukigabi
nem egész 3 hét és indul a mandula :wink: :!:

Bri
örülök, hogy benéztél :wink:

Többiek, mi van veletek :?:
Puszózok mindenkit, én jól vagyok, csak kicsit el akarok vonatkoztatni, azért nem vagyok ebben a pár napban "sűrűn" :wink:
De már lassan visszaállok a régibe :lol:

betty615

Betty, vége az áramszünetnek :wink: azt hiszem ma van a pé-m :wink:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Énis itt vagyok! :D

Betty,
nyugodtan vonatkoztass csak el!Tessék sok szép pozitív dologra gondolni!Mert én hiszek benne, hogy minden agyban dől el!!!!!!!!!!
Pihizz sokat, és beszélgess a kis pocaklakóiddal, hogy kapaszkodjanak erősen! :wink:

Ranita,
énis sok jó dolgot olvastam erről!De azt nem tudom, hogy ezt mikor választják a dokik?

Suzy,
ha itt a pé, tessék összebújni apácskával! :wink: Drukkok mennek!!!!!!

Ancsuka,
néha énis elgondolkodom rajta, hogy elmennék egy ilyen "terápiára", de be kell vallanom, félek, hogy nem jó híreket kapok! :oops: :roll:

Gyancsi,
hogy vagytok?
Akkor Ti most hol is tartotok?Mi a következő lépés?

Gabi,
örülök, hogy már kevesebb a munkád!
Mikor is fogtok kezdeni?Tudod már, hogy milyen protokollod lesz?

Hát, velem most annyi van, hogy piri ma beköszöntött, egy igen rövidke ciklust zárok, magamhoz képest! :roll: De szerintem ez azért van, mert nem volt transzfer! :roll:
De én örülök neki.Kedden telefonálok időpontért, január végén kell visszamennem.Akkor már meg is tudjuk, hogyan tovább.Biztos kapok megint egy kis fogigátlót! :?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Ancsuka,
jelöltelek! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Hello Csajszik!!

Vegre visszaolvastam...Csak most meg megint ezt a billentyüzetet kell megszoknom, kesz vagyok :lol: ....Nagyon jo volt otthon, csaladozas, miegymas...Szilveszter jol sikerült, nem volt annyira durva, lightos iszogatas....Azert röhögtünk sokat, föleg mikor egyik baratunk a tüzijatekkal eltalalta a hazat :shock: :D ...Szoval azert voltak esemenyek....Voltam a nögyogyinal, ugye 30-an, semmit nem csinalt, vagy is hat "ujjal megvizsgalt" es annyi.....Ugy volt, hogy januar 11-en megyek akkor a HSG-re, azt mondta a faszi, hogy 90% hogy jo lesz, en mar ki is kertem regen szabadnapnak, erre masnap hiv telefonon, hogy megsem jo a 11-e......Most abban remenykedem, hogy a munkahelyemen megmengedik, hogy 11 helyett 18-an legyek szabin....Elvileg szemorvoshoz megyek, ezt kamuzta a kolleganöm ( mivel en szabin voltam , igy ö kerdezetett utana es ez jutott eszebe, hogy idöpontom van a szemorvoshoz)...Hat most majd azt mondom,hogy elneztem a papirt amit adtak, mert csak az maradt meg bennem , hogy hetfö....Remelem beveszik :?

Bettykem- Hogy vagy te ketgyermekes kismami?? :D Babatapikat, ragacsokat küldöm ezerrel neked+++++Pihenj!!Hogy erzes magad egyebkent??Pöttyeid elmultak??

Angyal- Ahogy irod, Betty megnyitja a sort a baba esöben es mi követjük, Ancsuka, Suzy, Cuki Gabi , Ranita, Melike es mindannyian akik babara varunk!! :D

Suzy- Puszillak itt is, hogy vagy??Volt Apara ugralas??Mindent bele draga!!! :lol:

Melike- Hogy vagy??Akkor kezdtek marciusban ujra, ugye??Biztos, hogy megint fogigatlozni fogsz elötte?Ugye te jarsz meg a Pesti Kaaliba?...Mi most ugy allunk, hogy januar 18. HSG es hat remelem, hogy februarban elsö inszemmel kezdhetünk! :wink:

CukiGabi- Te is mindjart kezdesz, ez tök jo csajok...Valahogy en most egyalatalan nem banom, hogy igy repül az idö, mert van mit varni, nem igaz?? :D

Ranita- Megjött piri?

Bridget- Vegre!!!!!Nagyon regen voltal...Mi ujsag??Minden rendben veled?? :lol:

Ancsuka- En hiszek picit az ezoteriaban!!Nagyon drukkolok, hogy ugy legyen, ahogy a nö josolta neked :wink:

Csajok annyira biztos vagyok benne, hogy ez a 2010 a mi evünk lesz, babaesö kezdödik :D Mindenkinek tessek szepen ala allni!! :wink:

Most mennem kell fözni csajok, mindenkit puszilok!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Köszi a tanácsot :)
Közben a neten megkérdeztem egy dokit a csomóról, ő a párakötést javasolta. Tegnap rátettük, estére pedig alaposan bekentük Phenylbutazonnal. Egyelőre a helyzet változatlan, de nagyon remélem, hogy elmúlik.

Suzy78

Kb. mennyi ideig volt csomós? Nekem ez már a 4. nap :shock: Bár én több szurit kaptam, lehet, hogy ezért húzódik el. :roll:

Mindnyájatoknak mielőbbi babásodást kívánok és persze BUÉK :D

Angi
angi81

Nagyon boldog ÚJ ÉVET kívánok mindenkinek!!!!

Betty
Azért mennek ezerrel a drukkok! ++++++++++++

Zsu
Jobban vagy már?

Meli, Angi
Mizu veletek? Lassan ti jöttök! :lol:

Ranita
Hogy vagy? Pontosan mikor kezdtek?

Kép

Kép
princzike

Gyancsi,
18-a is itt van mindjárt!Remélem csak jó híreket kapsz, és februárban meglesz az inszem!
Igen, a Pesti Kaáliba járok!
Te hova?
Szerintem tuti, hogy lesz fogigátló, a múltkor is szép tüszőket növesztettem fogigátló után, meg nekem elég kiszámíthatatlan a ciklusom, nem lehet vele számolni!Van, hogy 50napra jön meg! :roll:
De nem is bánom a fogigátlót,mert legalább tudom számolni visszafele a napokat!

Princzike,
hogy vagy mostanában?

Bri,
merre vagy?Hogy telltek az ünnepek?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szuzy
most akkor adjatok bele mindent, ha tegnap volt pé :!: :wink:
Drukkok mennek+++++++++++++++++++++++++++++

Meli
pirid előbb jött egyébként a megszokottnál most :?:

Gyancs
sztem tuti beveszik a melóhelyen azt az "elnéztem az időpontot" dolgot :!: :wink:
Én jól vagyok, igazából nem ringatom magam 100%-os sikerben, mert nem akarok megint akkora arcon csapást, ha úgy sül el a dolog...

Mindenkit pusszantok, aki kimaradt, további szép napot :!:

betty615

Sziasztok!

Már egy hete "összebújunk" szinte... :wink:
Nagyon fáj még mindig a hasam,mindkét mellem kő kemény,nem tudom, hogy menni fog-e segítség nélkül, ma vagyok a 17. cn-en a hőm 36,4 :!: :shock: :?:

Angi, kb egy hétig volt csomós nekem, de érzékeny is volt :!:

Mindenkit puszilok!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszönöm Csajok a drukkokat :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty,
korábban jött, és valami brutál!
Tuti, hogy nagyon vastag volt a nyh-m! :cry:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Helló csajok!!!

Suzy!
Mindent bele+++++++++++++++++++

Meli!
Rövid protokoll lesz,már megvan beszélve dokinénivel.
Másik témával kapcsolatban:a rossz híreket nem mondják,ha nem akarod hallani.Nekem megmondták,h segítséggel lesz baba,még mielőtt kiderült az egész.

Betty!
Nem merek hangosan drukkolni,de nagyon sokat gondolok rád. :wink:

Gyancsi!
Én elhinném,jó duma! :lol:
Igen,rohan az idő,de nem baj.Várom már.

Mindenkinek puszi

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, hát azon vagyunk :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Ancsuka,
visszajelöltelek :D . Igen, van sümegi váras kép is :D .

Én voltam egyszer egy jósnőnél, ő kártyából jósolt. Azt mondta nem lát az életutamba gyereket. Én nem is foglalkoztam vele, nem is hittem neki, nagggyon béna volt. Az eredményt meg ugye tudjuk.
Akkor voltam asztrológusnál. Ez tavasszal vagy télen volt :roll: , azt mondta, júniusban jön a baba. Én akkor úgy gondoltam, hogy akkor leszek terhes, de rá egy évre júniusban született a Hanna. De azt is megmondta akkor, hogy nem lesz könnyű menet, nem fogok könnyen teherbe esni, műtéteken fogok átesni, de a végén minden úgy lesz, ahogy én szeretném.
Voltam ilyen jövőbelátónál is vagy minek mondják :roll: . Na, az nem volt semmi. Először a méhenkívüli után nem sokkal voltam.... Az első kérdése az volt, hogy mi történt a bal oldalamon :shock: :shock: :shock: . Ő azt mondta, hogy nekem 2 gyerek van megírva és ő úgy látja - ez tavaly márciusban volt-, hogy a 2. gyerkőc kb 2 év múlva fog megszületni :roll: , akkor lesz a legideálisabb...
Én nem tudom, hogy higyjek e benne :roll: . Mert olyanokat is mondott, pl apával kapcsolatban, ami egyáltalán nincs úgy....
De olyan jó valamiben kapaszkodni :?

Betty,
most is tesztelsz olyan sűrűn??? Drukkok mennek továbbra is :D :D

Gyancsi,
jó, hogy te is itt vagy :D 18- a is itt van már a küszöbön. Szerintem ez az elnézősdi ez jó duma, ebbe én nem kötnék bele :D .
Nekem megjött piri, hajszál pontos volt megint :roll: .

Princzike,
te hogy vagy? Magatokról nem is írtál :cry: :roll: .
Nem tudom még mikor kezdünk, majd holnap telefonálok, hogy mikor mehetek. De remélem a következő mensivel kezdünk is.

Suzy,
kíváncsi leszek, hogy mire reped meg az a tüsző :roll: . De ha rajta vagytok a témán akkor nagy meglepetés nem érhet benneteket :D .

Meli,
most utánaolvastam ennek az aspirines dolognak. Nincs konkrét eset, hogy mikor javasolják. Minden lombiknál. Ez olyan kis adag, hogy ez nem árt.... Több lány szedi az orvos tudta nélkül is, de sok doki konkrétan mondja is, hogy szedjék. Leszívás utáni naptól kell napi egy szem a tesztig.

Kép

Kép
ranita1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?