Új privát üzeneted érkezett!

Sziszkónak még azt akartam mondani, hogy szerintem már szép kis pocakod van!!!!

Nitácskától is kérünk pocakfotót!!
zénéildi

Laptető, hmmmm....ez jót jelent?! hétvégén már nem védekeztünk :oops: :oops: :oops:
zénéildi

Ildi, ez nagyon is jót jelent, ha már elkezdtétek a babaprojektet :wink: Drukk a miharabbi babásodáshoz :wink:
Vendég

Ildi!
Laptető :wink: :wink: :wink: Izgi 2 hét következik :D

Kima
Kép
Kép
kima75

ildi most nem tudok pocifotót csinálni.......de amint tudok hozok....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="kima75"]M írta:kima75egjöttünk Szilvásáradról. Nagyon jó volt, csak nagyon elfáradtunk. Sajna a fényképező itthon maradt...annyira mérges voltam.

Szilvi!
Szerintem még korán volt a teszt. Ha megpróbálod pár nap múlva semmit nem veszítesz vele.
Ha a helyedben lennék a lapart vállalnám be! A HSG jó arra, hogy megnézzék a petevezetőket, de a laparral mégis jobban körül tudnak nézni odabent és ha esetleg olyan gond van, akkor azt helyben meg is oldják. (pl. mióma)
Az inszemet a klinikán szeretném csináltatni, de nem tudom hogyha megvolt már a 6 alkalom akkor mi a helyzet.......Lehet, hogy a második gyereknél újra lehet kezdeni??

Kitty!
Igen, már szedtem hormonokat. Még nem tudom milyen hormont fog írni a doki. A Closty nekem régen nem jött be, mert szinte semmit nem ért, nem lettek jók a tüszők. Kaptam Gonal-F-et, de az sem hatott végül a Puregon hozta meg a várt hatást- igaz lónak való adagokat szúrtam- de akkor végre voltak rendesen tüszőim. Mivel az a doki, aki csinálta az inszemeket és akinél Marci született elköltözött Svédországba, így egy másik dokihoz kell menjek sajnos és nem tudom Ő mit fog adni.

Kinga!
Mozgalmas napotok volt nektek is . Mostantól lehet nektek is drukkolni :D

Ettől a hónaptól akinél megfogan a baba, az már 2010-es baba lesz.

Igen, tudom, hogy a HSG mire jó, de eddig minden orvos feleslegesnek tartotta...
Párom is félt a műtéttől, mert láttunk róla filmet.
Minden orvos azt mondja, hogy átjárhatóvagyok, ha 2004 az voltam, mert nem voltak azóta gyulladásaim, és én ezt sejtem is, én inkább a kiskatonák megölésére tippelek, amit találtak is.

Én kaáli párti vagyok, lehet ősszel elkezdem az inszemet, ha hsg ok.
Jaaa és ma megjött!!!!
26napra, 2 évente van ilyen.
Remélem nem a prolaktin csökkentő miatt...
Vendég

Ja, miómám van 9mm-es...amugy meg mióma embolizáciot csinálnak, ez egy uj módszer...
Vendég

szilvike minden ok lesz!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, majd akkor hiszem el, ha én is a 16. hetet töltöm be, és az Afp, meg a kombi teszt is ok lesz.
Csak tudnám, meddig kell még várni...
Vendég

csajok ugye nem korai ilyenkor babakocsit megvenni?holnap megyek érte........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ildi!!! Laptető!!! :lol: :lol: :lol:
Jövő hónapban mi is szeretnénk bele fogni..Én is akajok laptetőt..

Nitácska!!! Már 4hónapos is elmúltál!!! Szerintem már simán vehetsz babakocsit!!Én is mindig nézegetek mindent a neten, babakocsit, babaágyat, meg mindent...Pedig még bele se fogtunk.. :lol: Meg ki tudja, lehet nekünk sem jön össze majd olyan könnyen, mint ahogy gondolja az ember.. De attól még nézegetek és ha bele szeretek valamibe meg is veszem!! :D Ugyhogy, szerintem....
Szilvike!!! Sajnálom pirit!!!! :cry:
ronci

köszi ronci hogy te is megerősíted a döntésem,sokat segít!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mióta beköszöntött a meleg évszak, nem sokat vagyunk a házban.

Sziszkó!
Szép a pocid!
Részvétem a 3 ajtós kocsi miatt! Nekünk is olyan volt, tavaly adtuk el. Szerintem cseréljétek 4-5 ajtósra, mert babával már gyilkos a 3 ajtó!

Nekünk is Octaviánk van. Mi imádjuk. Ebben az életben csak Octaviát szeretnék magunk alá. Miénk is benzines, 1,6-os motorral, de nem a világ amit eszik. Klímával, átlag100-120-as tempóval is megállítja a 8 liter. Egy 1,4-es is ennyit eszik!! Előtte egy 3 ajtós Fiestánk volt, az 4-5 litert evett :lol:

Szerintem Briginek van igaza, mert valóban vannak bizonyos autómárkák, amik egyáltalán nem értékállóak! Természetese, ha új autóról van szó, persze, hogy csökken az értéke, amint forgalomba helyezik. De az évek alatt nyugodtan előfordulhat bizonyos autókkal, hogy "semmi" nem lesz belőlük.

Nekünk még sosem volt új autónk. Mindig használtakat vettünk. Hitelből sosem akartunk venni , így összeraktunk valamennyi pénzt és kp-re vettünk autót . Most sem vállalnék be egyetlen autóért sem 10 év hitelt.

Ildi!
Most valóban előrébb hoztátok a babagyártást, vagy csak megint a hév, az a fránya hév? :lol:

Mi ma már megyünk dolgozni. Vége a tavaszi szünetnek :cry: :cry: :cry: Semmi kedvem.De kell...

Anita
Kép

Kép
gani

Nita,
szerintem se korai a babakocsi vétel. Én is állandóan nézegetek babás dolgokat :oops:

Gani
az autó nagy lutri. Mi sem vennénk fel rá 10 év hitelt, az biztos. Egyik ismink így vett új autót (Polot, szóval nem is vmi hű de drágát), aztán most meg sír, hogy még mindig albérletben vannak :?
Kitartást a melóhoz!
Vendég

Gani, rátapintottál a lényegre….csak a hév :oops: ….meg egész hétvégén sok gyerkőc vett körül minket és nagyon megjött hozzá a kedvünk! Amúgy augusztus végétől szeretnénk komolyabban ráállni a projektre, most csak „gyakorlatozunk”.

Nita, nekem már van néhány babaruhám pedig még baba sehol. Szóval szerintem nyugodtan!

Nekünk egy 5 ajtós Fiat Tipónk van, már bőven 10 év felett van de még nagyon jó állapotú, van hozzá egy donorautónk ezért a javítása sem kerül pénzbe. Hitelt mi sem vennénk fel egy másik autó miatt, úgyhogy még egy darabig marad ez.
zénéildi

egy órát késik a babanet órája, én 8:53-kor írtam a hozzászólásom...
zénéildi

Zénéildi!
Még le vannak maradva az időátállítással!Pedig már vagy két hete volt! :roll: :lol:

Gani!
Hát igen,jó lenne lecserélni a kocsit 5 ajtósra!De újat semmiképp nem akarunk venni.Bár azt is hallottam,hogy picibabával azért jó a 3 ajtós,mert az biztonságosabb.Tuti,hogy nem eshet ki a kocsiból a pici.Bár ezt nem értem,miért esne ki?Nem?Csak odafigyelek,hogy jól be legyen csukva az ajtó. :roll:

Nita!
Szerintem is nyugodtan megveheted a babakocsit! :lol: Majd írd meg,hogy sikerült e!Újat vagy használtat veszel?És hány funkciósat?Mostanában mi is nézegetjük őket,de még nem tudjuk,melyik lenne a legpraktikusabb.
Gratula a 16.-ik héthez!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó,
nekünk is 3 ajtós a kocsi, simán ki-be tudtam, tudok szállni, pocakkal, gyerekkel is ment/megy :lol: mi ezért nem cserélnénk, elégedettek vagyunk a mostanival :lol: Ja és anyóst én is mindig előre engedem ülni, bár nem sűrűn utazunk egy kocsiban, de ha igen, akkor mindig ő ül elől :lol: nálam ez amolyan udvariassági kérdés.

KépKép

KépKép
beneildi

Mi anno a kis Fiestában nem igazán fértünk el. Ketten még persze, de már gyerekkel...Babakocsi sehogyan sem fért be a csomitartóba, csak az első ülésre.De onnan meg már csak úgy szállhattam ki, ha kivettük a babakocsit is. Nekem egy horror volt...

Most gyorsan hazaszaladtam Bogival, mindjárt viszem át anyósomhoz, mert Mi a kolleganőimmel megyünk az ovinak eszközöket vásárolni. Nem jövök haza csak este. Boginak meg valahogy haza kel jutnia :lol: Így hazahoztam még mielőtt elindulnánk.

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok! Előkerültem! Annyira lemaradtam, hogy mire elolvastam mindent Ati felébredt. Így most segít püfölni a betűket :-)
Sajna a náthánk után, ami 10 napig tartott, jött egy nagyon csúnya kipöttyösödés. Talán a melegtől, de nagyon vakarózott tőle. Most meg nyűgös, mert oltást kapott reggel...

Ez a szédüléses, hányingeres betegség engem is elkapott. 3 napig még fekve is le akartam esni az ágyról. SZörnyű rossz volt. Alig tudtam a babát ellátni :-(

És mivel csodás idő van, ezért szinte alig vagyunk bent a lakásban, így ritkán ülök a gép elé. Sőt a vasalatlan ruhák is halmozódnak :-(

A mi autónknak is 3 ajtaja van (Colt). Be tudunk mászni, igaz nem annyira kényelmes, mint az 5 ajtós, de meg lehet oldani. Kiesni tényleg nem egyszerű belőle :-)

Gömbölyödő pocakokhoz gartula! (Én is a 15. héten tudtam meg, hogy kisfiú, nem bántam meg a korai 4D-s UH-t. Sőt!) Én a 28. hétig havi 1 kilót híztam, ami a végére hetire változott. Így szumma 22 kilóval zártam. 9 maradt a kórházban, a többi fokozatosan leszívódott. Most már csak 1 van, de ennél többet akartam megtartani belőle :-).

Na eddig bírta az ölemben... Irány hami! (Ati holnap lesz 5 hónapos, és elkezdek adogatni gyümileveket. Már annyira kinézi a szánkból a kaját, hogy eddig bírtam.)
Na, már csuklik is....
almi

Almi
de jó, hogy előkerültél :D
Sajnálom a betegséget, de ezek szerint már rendbejöttetek :wink:

Nálunk a háromajtós autó szóba se jöhet, mert a párom csak a nagy böhöm kocsikat szereti.
Ennek is akkora a csomitartója, hogy ketten beleférünk :lol: Úgyhogy a babakocsi és játéktárolással nem lesznek problémák :lol:
Vendég

Nita!
Már a 16. héten tartasz. Miért ne vehetnél babakocsit....Esetleg babonás vagy? Sokszor hallom, hogy semmit nem vesznek az emberek az utolsó percig babonából, de ez szerintem hülyeség. Egy baba nem attól születik egészségesnek, hogy vesznek neki valamit vagy sem.
Milyet néztél ki?

Szilvike!
Mi az a mióma embolizáció? Kiveszik? A HSG: szerintem 5 év hosszú idő és a biztos az lenne, ha megnéznék ezt az átjárhatóságit.
A lapar: nekem volt 2 éve, nem volt nagy dolog, bár nálam sajnos eldurvult a dolog és nem úgy sikerült ahogy kellett volna és intenzív lett a vége, viszont a lapar után 6 hónappal spontán terhes lettem. Persze nem biztos, hogy a kettőnek köze van egymáshoz......

Végül egy jó hír: ma hajnalban megszületett tesómék 3. gyereke ( tesómnak a 3., a feleségének a 2.). 4050 gramm és Bálint a neve.

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima, gratulálok tesódéknak!!! Szép nagy baba lett, nagy munka lehetett :wink:

Drukkoljatok csajok, mindjárt indulunk kocsit nézni. Már kinéztük, beszéltünk a kereskedővel is, elvileg lehet alkudni. Ha meg tudunk egyezni, le is foglalózzuk :lol: :lol:

Almi, ez a vasalatlan ruha hegy náluk is hasonló. Még jó, hogy itt a nyár, így apa elkezdte a rövid ujjú ingeit hordani, így nem sürget az idő :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziaszkó ez egy bergon cross....nagyon modern...lehet rugozást állítani...5 pontos biztonsági öv meg még sorolhatnám....sok tulajdonsága van..........
igazából új kocsi..........1x használták csak........nagyon szép....bordó és krémszinű........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="kima75"]N írta:kima75ita!
Már a 16. héten tartasz. Miért ne vehetnél babakocsit....Esetleg babonás vagy? Sokszor hallom, hogy semmit nem vesznek az emberek az utolsó percig babonából, de ez szerintem hülyeség. Egy baba nem attól születik egészségesnek, hogy vesznek neki valamit vagy sem.
Milyet néztél ki?

Szilvike!
Mi az a mióma embolizáció? Kiveszik? A HSG: szerintem 5 év hosszú idő és a biztos az lenne, ha megnéznék ezt az átjárhatóságit.
A lapar: nekem volt 2 éve, nem volt nagy dolog, bár nálam sajnos eldurvult a dolog és nem úgy sikerült ahogy kellett volna és intenzív lett a vége, viszont a lapar után 6 hónappal spontán terhes lettem. Persze nem biztos, hogy a kettőnek köze van egymáshoz......

Végül egy jó hír: ma hajnalban megszületett tesómék 3. gyereke ( tesómnak a 3., a feleségének a 2.). 4050 gramm és Bálint a neve.

Gratula a kis Bálinthoz!!!:-)
Mioma embolizácio: egy kontraszt anyaggal elégetik a miómát és a környékét, még annak sem kell kivenni a méhét, akinek ez elég durván megnött...régen csak ugye kivették.
Pécsett és a Sotén csinálják egyedül 2 helyen Mo-on.
Vendég

Sziasztok!

Na, Bendi megint lázas, nem megy oviba a héten sem. Sztem már nem ismernek meg bennünket.
Hajam még rövidebb (pontosabban oldalt és hátul rövid, a fejtetőn kicsit hosszabb és fel van zselézve).

Kima, még mindig nincs drukkhelyzet, majd júliusban. Viszont negatív a rákszűrésem, hurrá. Grat a bébihez!

Kitty, kicsit még ma is izomlázam van...

Zénéildi, most nincsenek serkentett petéim. Csak gátolt petéim vannak. De ha abbahagyom a gátlást (a fogigátlót, ami gátolja a pé-t), akkor az serkenti a petéket. Amit Kittynek linkeltem, ott jobban le van írva. Én nem tudom megfogalmazni, bár világosan értem, miről beszél a dokinő. Nekem sosem volt sok a vérzésem, meg nem is éreztem semmit, attól a rövid időtől eltekintve, amíg sima spirálom volt. Azt utáltam, fájt, meg ömlött a vérem.

Szilvike, sajnálom a pirit.

Nita, vedd meg nyugodtan. Ettől nem lesz baj.

Brigi, drukkolunk az autóhoz.

Anita, nekem 1,4-es dízel autóm van, ha nagyon gyilkolom, akkor eszik 5,2-t. A 3ajtóst én sem bírnám ki, már csak azért sem, mert hátsó ülésen rosszul vagyok. A mostani kocsimat újan vettem, de többet nem fogok így venni, mert tényleg nagyot esik az értéke. Mondjuk, tudtam előre, csak ki akartam próbálni az új autót. 10 éves hitel? Na nem.

Rohanok borsófőzit főzni.

Kinga

Kép

Kép
kinga82

Nita!
És ha megint kisfiatok lesz? Inkább a 4D után vegyél babakocsit.
Tényleg, a Mátéé nincs már meg?

Nekünk is ilyen babakocsink volt/van. Narisárga kockás. Imádtam. Most a barátnőméknél van. Remélem kisfiunk lesz másodszor és akkor ajaj, mindenből újat veszünk. Úgy, mint anno Boginak :lol: :lol:

Kima!
Szép méretű a baba és a neve is szép!

Anita
Kép

Kép
gani

:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én a hőmérős topicban szoktam írni. 2 és fél éve szeretnék tesóbabát, de nem jött még össze :cry:

mióma embolizácio: ez mit jelent Szilvike1972. :?:

Unokaöcsihez gratula Szilvike :D
surmi
kockasfulunyul

bocsi , most olvastam vissza, hogy mit jelent. :oops:

Nekem 10x7x5 cm-es miomám volt a méhben, jó nagy. De én egy mongól doktornőhőz mentem akupunktura kezelésre novemberben, és januárban már nem volt sehol a mioma. Nekem 1 éven belül kétszer volt laparom és már elegem van a dokikból. Nem volt mindig ovum és átlag 60 naponként jött meg, de akkor ömlött belölem. persze a miomára fogták, meg, hogy a jobb petevezető nem átjárható. a progim is alacsony volt. de csak annyit mondtak, hogy ez van. 2 és fél év alatt több mint 600.000 ezer forintot költöttem arra, hogy babás legyek :cry: ez a mongól doktornő meg szupi, a mensim beállt 35-38 napra, mioma sehol. most a petevezetőket kell stimulálni. Persze megvan az oka, hogy miért nem foglalkoztak velem rendesen. nekem már van 5 kislányom, de a kisfiam halála nagyon megviselt. De azért a pénzt mind elfogadta :evil: és kaptam a megjegyzéseket.
surmi
kockasfulunyul

bocsi , most olvastam vissza, hogy mit jelent. :oops:

Nekem 10x7x5 cm-es miomám volt a méhben, jó nagy. De én egy mongól doktornőhőz mentem akupunktura kezelésre novemberben, és januárban már nem volt sehol a mioma. Nekem 1 éven belül kétszer volt laparom és már elegem van a dokikból. Nem volt mindig ovum és átlag 60 naponként jött meg, de akkor ömlött belölem. persze a miomára fogták, meg, hogy a jobb petevezető nem átjárható. a progim is alacsony volt. de csak annyit mondtak, hogy ez van. 2 és fél év alatt több mint 600.000 ezer forintot költöttem arra, hogy babás legyek :cry: ez a mongól doktornő meg szupi, a mensim beállt 35-38 napra, mioma sehol. most a petevezetőket kell stimulálni. Persze megvan az oka, hogy miért nem foglalkoztak velem rendesen. nekem már van 5 kislányom, de a kisfiam halála nagyon megviselt. De azért a pénzt mind elfogadta :evil: és kaptam a megjegyzéseket.
surmi
kockasfulunyul

Szia Surmi!
Üdvözöllek köztünk!Írj magadról néhány dolgot! :lol: :lol: :lol:

Lányok!Vasárnap voltak itt a barátnőmék.Van nekik egy gyönyörű 8 hónapos kislányuk,Niki.Rakok fel két képet!

Kép Nikivel

Kép Párom & Niki

Sziszkó

Kép
sziszkó29

bocs kétszer küldtem :oops:
surmi
kockasfulunyul

Surmi!Az igen!!!Gratula az 5 kislányhoz!
Megkérdezhetem,hogy mennyi idős vagy?

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Voltam másik dokinál, műtét kell. Még alszom rá párat...

Sziszkó
Nagyon cuki- husi Niki, jól áll a kezetekben. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Almi, de jó hogy itt vagy, gyere gyakrabban! Sajnálom a betegséget!!!

Kinga, de jó lehet a hajad!!!! Nekem is rövid szokott lenni, de most megnőtt már majdnem a vállamig. Olyan "ihlettelen" vagyok, hogy milyen legyen az új frizurám ezért még várok egy kicsit.

Brigi, mizújs autó ügyben?

Szia Surmi, üdv közöttünk!!! 5 kislány :shock: :shock: nem semmi!!!Sajnálom a kisfiad :cry: :cry: ,de mivel itt vagy közöttünk gondolom újra próbálkoztok! Én is jobban bízom az alternatív gyógymódokban, mint az orvosokban. A családomban több olyan eset is volt amikor az orvos tudatlansága vagy pénzéhsége miatt lett rosszabbul vagy éppen halt meg a rokon. Az akupunktúrát még nem ismerem, de gondolom ezekhez a keleti gyógyításokhoz tartozik. Azokért annyira nem rajongok.

Sziszkó, nagyon cuki a kislány!!! De nekem a szemcsid is nagyon tetszik!

Susy, bizti nincs rá más mód?? :cry: A neten nem néztél utána? Sajnálom, mert gondolom ez miatt eltolódik a babaprojekt kezdete.

Nekem ma iszonyatosan fáj a fejem...tudom tudom, mindenkinek a leggyengébb fáj :lol: :lol:. Olyan rosszul aludtam, meg rosszat is álmodtam, elfeküdtem a nyakam is. Mondtam is reggel Endrének, hogy kéne egy házimasszőr nekem. Azt mondta mindenképp beszerez egyet nekem a legújabb modellből! :lol: :lol: :lol: hát nem édes?? :wink:
zénéildi

Surmi,üdv itt, vagyunk egy-ketten már hosszú ideje babára ácsingózók...

Sziszkó, jól áll nektek a baba :lol:

Susy, itt is :cry:

Hékás, ha felkerül újra a táblicsku mi is kérjük azt a félkövér betűt magunknak :lol:

Almi, vasalatlan nálunk is nagy kupacokban áll :oops: , bár Apa ingei nálunk már vasalva vannak, neki muszáj abban mennie :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Kima
gratu Bálinthoz! Jó nagy baba!

Szisz,
aranyos a barinőd lánya :D Látom, a párod már gyakorol :lol:

Surmi
üdv itt :D Gratulálok az öt kislányhoz, nem semmi :shock: Kisfiad sajnálom :cry:
Vendég

Szép Jó Reggelt :D

Sziszkó: 36 éves vagyok, és 20-ik éve vagyok a férjemmel.
surmi
kockasfulunyul

Fejfájás :evil: :evil: 8 óra alvásból 7szer keltem fel Atihoz. Állandóan kikúszik a takaró alól, és így előbb-utóbb feltorlódik a rácsra, ami rettenetesen bosszantja. Ekkor kell jönnöm nekem, és visszahúzni az ágy végébe. Lehet az oltás miatt aludt kicsit nyugtalanul. Most volt először, hogy nem adtam kúpot neki.
Egész nap táncizik. Alig lehet pelenkát pakolni a popsijára. Már nem is tudom használni a pelenkázót. Rádobom az ágyra, ott aztán mehet a bunyó :-) És a sikongatásokból sosem elég. Nagyon élvezi a hangját :lol: (Én is!)

Surmi! Gratulálok a gyerekekhez! És a már hosszúnak mondható házasságodhoz :-) Mi most nyáron leszünk 5 éve házasok, és szívem szerint 3 gyereket szeretnék. Bár már 28 vagyok, azért még beleférhet :-)

Susytunder! Annyira sajnálom :-( Sok-sok erőt küldök neked!

Hamarosan indulunk a suliba. Eljött az idő, hogy megmutassuk magunkat a munkatársaknak :-)
almi

Sziasztok!

Köszönöm lányok az együtt érzést, de már nem bánkódom. A baba projekt csúszik, és csak ezért az egyért hajlok a műtétre, utána lehet próbálkozni, ha felépültem. Mindennek utána néztem a neten, nincs más mód, nagy, gyorsan nő, és a baba miatt muszáj.
Ami érdekes, hogy a doki azt mondta, hogy ezek a csoki ciszták évek alatt nőnek meg ekkorára, és tavaly szülésnél észre kellett volna venni, ha lett volna. Szóval rejtély, hogy lett ekkora 1 év alatt. :shock: :roll:
Bajcsiban fognak műteni, és már nem megyek vissza az ÁEK- ba, kicsit hülyén jönne ki.
Eddig azt hittem, hogy jó dokim van, de most egy még jobbra találtam. A rendelés és a szülés is olcsóbb, és kétszer olyan alapos.

Nekem is iszonyatosan fáj a fejem, de lehet az éhség miatt is, ma még nem ettem, most megyek bekapok valamit.

Nálunk vasalásra váró ruha nincs, de van mosogatni való, és várnak az ablakok, minden nap csak keveset tudok csinálni Kristóftól.

Kép
Kép
susytunder

képzeljétek, nekem elmúlt a fejfájásom! Az egyik kollégám szerintem előző életében masszőr volt, őt megkértem hogy masszírozza meg a nyakam+fejem és 15 perc masszázs után el is múlt!! :D Szóval csak ajánlani tudom!!!!
zénéildi

Sziasztok!

Susy, sajnálom nagyon a műtétet. És mikor lesz? Tudtok valami kb időpontot?

Surmi, üdv itt. 5 lány?????? Basszus, Neked aztán van energiád :wink: :lol: :lol:

Ildi, a táblázatban átírtam. Úgy látom, még sokára lesz kerek oldal. Felrakjam, hogy gyönyörködhess benne? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

A kocsit megvettük tegnap :lol: :lol: :lol: :lol: Holnap hozzuk el :lol: :lol: :lol: Szombaton megyünk anyuékhoz, szokjuk a kocsit. Hétfőn babatalira megyünk, a város másik végére, jó lenne, ha hozzászoknék addigra :lol:

Almi, a pelenkázót már én sem tudom használni, szét is szedtük már. Én a habtapit használom erre a célra :lol: Az éjszakát sajnálom, nekünk az elmúlt 2 volt ilyen. Apa átvállalta a mostanit, mert annyira kivoltam már. Persze most éjjel csak 2x kelt... De legalább én kipihentem magam. Magamtól ébredtem, fél 7-re kialudtam magam :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

ma lecsapoltak nagyon rosszul voltam utána....két hét mulva van eredmény.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Surmi!
5 lány.....Az komoly :D :D Mennyi idősek a lányok?

Almi!
Vasalatlan ruhák: ha otthon végeztél velük, eljöhetnél hozzánk is :lol: :lol:

Susy!
Mennyit kell csúsztatni a baba projectet?

Sziszi!
A képen te vagy a kislánnyal: Nagyon aranyos a kislány és milyen szép ruhácskája van. Gratulálok a betöltött 12. héthez. Emlékszem én ekkor nyugodtam meg egy kicsit, amikor terhes lettem, amikor betöltöttem a 12. hetet.

Nos, sikerült találnom egy szimpi dokit, akihez el tudnék menni ebben a hónapban, már csak a magánrendelését kell kinyomoznom. Volt weblapja, de most nincs semmi a weblap helyén. Lehet, hogy felhívom a klinikát, mert ott dolgozik és telcsin megpróbálok vele beszélni, hogy adjon időpontot. a baj, hogy nem ismerem és olyan hülyén veszi ki magát, hogy rátelefonálok, hogy "Helló, van időpontod?" :lol: :lol:

Nálunk Marcit a pelenkázón még tisztába tudom tenni, az apja nem. Ő már az ágyon teszi tisztába.

Köszönjük mindenkinek a gratulációkat. Ma megyek Bálint-nézőbe a klinikára :D :D

Ma voltunk dokinál súlymérésen és Marcika egészen szépen hízik. Meg is lettünk dicsérve. Csak szegénykémnek reggel volt rossz, mert 7-kor kellett ébresztenem és az én Mini Manóm nem szeret 8 előtt ébredni. Olyan kis durcás volt, de imádtam a durcás fejét :lol: :lol: :D

Kima
Kép
Kép
kima75

[quote="susytunder"]S írta:susytunderziasztok!

Köszönöm lányok az együtt érzést, de már nem bánkódom. A baba projekt csúszik, és csak ezért az egyért hajlok a műtétre, utána lehet próbálkozni, ha felépültem. Mindennek utána néztem a neten, nincs más mód, nagy, gyorsan nő, és a baba miatt muszáj.
Ami érdekes, hogy a doki azt mondta, hogy ezek a csoki ciszták évek alatt nőnek meg ekkorára, és tavaly szülésnél észre kellett volna venni, ha lett volna. Szóval rejtély, hogy lett ekkora 1 év alatt. :shock: :roll:
Bajcsiban fognak műteni, és már nem megyek vissza az ÁEK- ba, kicsit hülyén jönne ki.
Eddig azt hittem, hogy jó dokim van, de most egy még jobbra találtam. A rendelés és a szülés is olcsóbb, és kétszer olyan alapos.

Nekem is iszonyatosan fáj a fejem, de lehet az éhség miatt is, ma még nem ettem, most megyek bekapok valamit.

Nálunk vasalásra váró ruha nincs, de van mosogatni való, és várnak az ablakok, minden nap csak keveset tudok csinálni Kristóftól.

Jajj, szegény, a csoki ciszta az pontosan mitől lesz? Nem az endometriozistól?
Vendég

Surmi!

Üdv itt.
Lehet, ahogy irod, a hosszu ciklus is akár PCO, meg IR, www.pco-szindroma.hu oldalt ajánlom.
Na most nem mindenkire ezt akarom rásózni, csak bárhol olvasok ilyet, azonnal ajánlom, mert sokan nem tudnak róla.

5 kislányhoz gratula!!!
Vendég

[quote="surmi"]b írta:surmiocsi , most olvastam vissza, hogy mit jelent. :oops:

Főleg az alacsony progi, ami peteérés hiánya, emiatt is gondoltam, hogy a PCO lehet nálad is, ha 60napra jött meg.
Mióma meg már a kor miatt, a hormonok változása miatt.
Nekem cisztát, pco-s cisztát múlasztott el az akupunktura, én az ormos intézetbe jártam.

Most reflexologushoz megyek, aki már több lánynak segitett a Pco-t rendbe hozni.
Vendég

Brigi,
gratu a kocsihoz! :wink:

Surmi,
20 év az nem piskóta :shock: Pco-s topikok itt is vannak, pár topikkal lejjebb.
Vendég

Nekem is elmúlt a fejfájásom, de most meg megint olyan zsbbadt vagyok. :roll:

Brigi
Maglódon virágzik az orgona! Sétáltunk ebéd után Kristóffal és több helyen láttam. :lol:

Kima
Most még nem tudom pontosan, hogy mennyit csúszunk, majd ha meg lesz a műtét akkor derül ki. Már csak azért is, mert lehet a petefészek is sérül, vagy sérült, és akár az is lehet, hogy ki kell venni, és 1 petefészekkel nehezebb teherbe esni. De tudom, hogy sikerülni fog.

Nem tudom mitől alakul ki a csoki ciszta, a dokik is csak találgatnak. Kicsit fura, mert még sosem volt semmilyen bajom. Öregszem. :)

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?