VÉGRE VÍZSZINTBE VAGYOK!!!!!!!!!!!!!
Reggel baromi jól indult a napunk, az egy napos kocsi meg lett karcolva, de nem gyengén! Ma bejártuk a fél világot, hogy mi legyen vele, vettünk matricát, körbetelefonáltuk az ismerősöket aki ért hozzá, de elég mélyen van a karc és hát rögtön 50.000 pluszköltséggel indítani! Kész voltam.
A szomszédéknál is folyt az élet. A kerítést amit a férjem segítségével csináltak a srác dübében fogpiszkálóra aprította, úgy kiszaggatta a helyéről, hogy öröm volt nézni. Valami front lehet.
Kimentünk nővéremékhez. Volt ámuldozás, mivel meglepi volt mindenki számára a kocsi. Tök jó volt, mert a kapuban várt minket simán elmentünk mellette és nem vett észre. Laughing Elvittük őket is anyuékhoz, jött Vivien a kislánya és Kitti a nagylánya. Ezzel csak annyi gond volt, hogy ha ők is jönnek a nővéremtől nem lehet szóhoz jutni, pedig ő azért többször látja anyut mint én. Én egy évben jó ha négyszer, ő meg van, hogy hetente négyszer. Na mindegy mondta anya lehet hogy lejönnek jövő héten a férjével. A kertipartyra nem megyünk mégsem, mert kicsit fáj a pocóm, a derekam majd leszakad már reggel óta. Alig vártam, hogy hazaérjünk végre.
4 topicban lakom, de mindben nagyon gyér volt ma a fogalom.
Pedig már előre féltem, hogy mennyit kell majd olvasgatnom.
3ban csak egy hozzászólás volt, az inszemesben volt egy kicsivel több, vagy 5 összesen!!!!!!!!!
Lustaságok, tessék írni! Holnap már leszek! Ha apa horgászni megy egész nap, ha nem akkor csak ritkán mert dolgozunk a házon!
Jó éjt!