helyesebben nektek és SZIASZTOK!
Bocsi, hogy este köszönés nélkül leléptem de észre sem vettem hogy apuskám a kerti bútoron elaludt
!
Nagyon el van fáradva, és már egyre több az ősz hajszála is. Bejött fürödni aztán megmasszázsoltam a hátikóját. Muszály lesz elmenni valahová kettesben pár napra, bár erre se idő, se pénz, és apa hallani sem akar róla, hogy amig így állunk bárhová is elmenjünk!
Legszívesebben nem kérnék más gyogyit, eleve úgy tervezem, hogy ez az uccsó inszemem lesz.
NIKI
Nem tom hová jársz, de nálunk és sok más intézményben hétvégén is van inszem!
TIMEJKA
Piri remélem még nem jött és nem is fog!
A helyedben kikérném más doki véleményét is.
Én a 2,5 évem alatt kb. 6 orovoson mentem már keresztül mire végre idáig eljutottam, hogy egyáltalán az inszemet megcsinálják.
A helyi kórházunk enyhén szólva egy k@ki!
A szomszéd szülésznő aki eleinte a szurikat beadta nekem Tapolcát javasolta, hogy oda kéne már most mennem, de én csak a lombiknál szeretnék odajárni, hisz az sincs nekem a szomszédba.
Én is dolgozom, örülök, hogy legalább így meg tudom oldani, hogy reggel elszaladok és miután végeztem rohanok vissza melózni.
Tapolcára az egész napom elmenne!
MARA
A férjed valóban egy angyal!
ÉVI, LINA
az én férjem nem egy szexőrült, de belehalna, hogy ha 9 hónapig nem lenne semmi sex. Mit kockáztatok azzal, hogy ha együtt vagyunk? Évinél még csak-csak megértem mivel véreztél és az ikrek miatt eleve veszélyeztetve vagy, no de Linánál, hisz Lili nektek teljesen természetes úton fogant, nem? Akkor meg lehet.
Na mindegy!
ZSUZSKA
Sztem te nagyon magas és erős vagy, ezáltal lehetsz több kiló mint az átlag. Ha neked 55 kilónak kéne lenni lapjával nem is látszódnál.
Én nem láttam rajtad súlyfelesleget, gondolom ilyen géneket örököltél, erős a testalkatod, de kövérnek egyáltalán nem mondanálak. Persze nem árt követni az utasításokat, met valóban nagyon el lehet hízni egy terhesség alatt, hogyha az ember nem figyel oda, nagyon ügyi vagy!
A ti házatokon valami átok ülhet, hogy ott természetes úton nem fogan baba!
De minden jó, ha a vége jó!
Na közben látom megválaszoltátok a házasélet tilalom lényegét!
Már ezt is tudom!
Akkor további szép napot nektek, én ma sztem egész nap dolgozom, annyi a meló, az előbb kinyílt az ablak és szétfújta a sok papíromat az asztalon, akkora káosz van körülöttem, kár, hogy nem vitte el az egészet a szél akkor nem lenne már semmi dolgom!